Results 33,796 to 33,810 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-07-2012, 23:13 #33796
Μολις τωρα το ειδα καλλιοπακι σε ευχαριστω!!!!
- 28-07-2012, 23:40 #33797
Αγαααααπεεεεες!!!
Καλα περασαμε υπεροχα, ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα και ηθελα και εγω κι αλλο!!! Χιχιχιχιχιιχι!!
Οπως σας τα ειπε η Τζινα ειναι!! Ξεχασε να σας πει ομως οτι μου εκανε δωρο στο συνολο 12 βραχιολακια, εκ των οποιον το αγαπημενο μου που μου το φορεσε και η ιδια και ειπα το μεγαλο "I Do!!!", με πανω εναν σταυρο, ενα ματι καταπρασινο, ενα κρυσταλακι και ενα ελεφαντακι που ειναι για καλη τυχη!! :")
Το εφτιαξε με προσευχες και αγαπη και δεν θα το βγαλω ποτε απο πανω μου!!
Καλα δεν το συζητω εχει αδυνατισει κι αλλο το Τζινεσιον και ειπαμε κοπελια ΟΧΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!
Ειναι ομως ΘΕΑ!
Με την Καλλιοπη ξανασυστηθηκαμε, το μαλλι τελειο, η απωλεια καταπληκτικη και οπως της ειπα εχει ανανεωθει!!
Η Αντα μια χαρα, λιγο ταλαιπωρημενη οπως ελεγα αλλα δεν της φαινοταν με τιποτα, τελεια οπως παντα και εκεινη μια ΘΕΑ οπως τις 2 προιγουμενες!
Και η Αντα αδυνατισμενη, ειναι αρχη ακομα αλλα φαινεται η διαφορα!
Ηπιαμε (εγω οχι γιατι μου φανηκε πολυ γλυκος ο καφες, με ζαχαρινη μεν αλλα ηταν και ο πρωτος μου καφες μετα απο κανενα 7μηνο και μου φανηκε υπερβολικα γλυκος και δεν μου αρεσε..) φαγαμε (δεν λες οτι φαγαμε και καθολου! Τα πιο πολλα ετσι οπως ηρθαν ετσι εφυγαν!! Μου φανηκε ΤΟΣΟ περιεργο γιατι ηταν η 1η φορα που ημουν σε τραπεζι με μπαι πασατους και σληβατους και τσιμπουσαμε σαν τα πουλακια!! Η μαμα μου ομως εκει, φαε και λιγο κοτοπουλο, φαε και κατι αλλο!! Χαχαχχαχαχαχ και γενικα περασαμε πολυ ωραια!
Τωρα στο τα του Ιπποκρατειου..
Μιλησα με τον Αλμπανοπουλο και μου εξηγισε γιατι θελει να κανουμε 2ο χειρουργειο, ειχαν μιλησει μαζι με το ογκολογικο τμημα και αποφασισαν ολοι μαζι οτι θα ηταν καλητερο να με καθαρισουν περισσοτερο για να μην εχω κανενα προβλημα στο μελλον διοτι μπορει καποια κυτταρα του στομαχου να ειναι καρκινικα και ενω οπως λεει και στη 1η βιοψια ειναι κομμενος σε υγιη πλαισια, θελουν να με καθαρισουν καλητερα.. Αλλοι που ειχαν παρομοιο προβλημα κανανε ολικη γαστρεκτομη! Αλλα εμενα θα μου αφησουν ενα μερος στομαχου..
Ενταξει ετσι οπως μου τα εξηγησε ο Αλμπ βγαζουν νοημα και συνφωνω μαζι του! Αλλα στο τηλ ηταν σε φαση: ε! Να σε ανοιξω μονο και μονο για να σε ανοιξω και επειδη ετσι μου ηρθε... Και εκει ηταν που τα πηρα!!!
Τωρα ενταξει του ξεθυμωσα καπως γιατι τουλαχιστον δεν ελεγε μακακιες αυτη την φορα!
Ζητησα και το dvd αλλα μου ειπε οτι θελει 1000% αντιγραφο γιατι λεει θα το διχνει στους φοιτητες γιατι ειναι κατι το πρωτογνωρο και και τετοια! Και του ειπα να του δωσω και μια φωτο μου να δειχνει αλλα μου ειπε οχι.. Χαχαχαχχαχα φανταζομαι για να μην αποσπονται οι φοιτητες με την ομορφια μου!!
Μιλησα με τις ογκολογους, βασικα τρεξανε να με βοηθησουν και να μου λυσουν τις απορειες μου και μου ειπαν οτι ειμαι πολυ καλα διαβασμενη!
Η μια ογκολογος δουλευε μεχρι προσφατα στο Guy Hospital του Λονδινου και την ρωτησα εκεινη για να με βοηθησει να στειλουμε τον "Κοστα" στο Λονδινο αλλα μου ειπε οτι εχουμε καταπληκτικους (δεν θυμαμαι πως λεγονται αυτοι που βγαζουν τις βιοψιες!!) εδω στην Αθηνα και μαλιστα στον Ερυθρο μια που ηταν και εκεινη Αγγλια και η ιδια στελνει και τις δικες της για βιοψια σε εκεινη και πηρα τον "Κοστα", ασχημος μου φανηκε αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορω να δω την ομορφια του! -.- και τον πηγα στον Ερυθρο! Ελπιζω να εχω καλητερα νεα την Τριτη (ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΝΤΕ 5 ΚΑΙ ΟΧΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ!!!)...
Μου ειπαν βεβαια οι ογκολογοι οτι ειναι τραγικο που εκαναν τοσο καιρο να βγει η βιοψια και μετα βγηκε ο ιδιος αυτος που τις κανει και μου μιλησε και μου ειπε το ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ γιατι αυτους τους ογκους δεν τους καταλαβαινεις και εχω αγιο και κατι τετοια, και μετα τον εβριζε ενας επειδη ηθελε τα αποτελεσματα του (καλα μια σειρα δεν μπορουν να κρατησουν; Ελεος!) και του ειπε οτι ανθρωπε μου ουτε γραμματεα δεν εχουμε και εγω βγηκα εξω μονο για το κοριτσι επειδη ειναι ειδικη περιπτωση και κατι τετοια...
Οι γιατροι στο Ιππο με φωναζανε το Φιογκακι γιατι φορουσα εναν ροζ φιογκο στο μαλλι σημερα!!! Χαχαχχαχα
Και η Καλλιοπη με ειπε Minnie Mouse οπως με λεει και η μαμα μου!! Χιχιχιχιχι
Α!! Αυτο με την τσουπωτη!!
Παμε λοιπον τον "Κοστα" για την νεα του βιοψια και μου λεει η γυναικα εκει που θα την κανει, ευτυχως που ειπες να κανεις και αυτη την επεμβαση αλλιως οταν το εβρισκες θα ηταν αργα! Εντομεταξυ της φαινοταν μεγαλυτερος απο 2,8 εκατοστα και φοβηθηκα και λεω οχι ρε γαμωτο! Αλλα τον μετρησε μετα και ηταν οντως τοσα!!
Και μου λεει λοιπον: μα γιατι εκανες τετοια εγχειρηση.. Μπορουσες να χασεις τα κιλα και μονη σου, εισαι μικρη και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ, Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΠΩΤΟΣ!!!! Χαχαχχαχαχαχα!! Εζησα για να το ακουσω κι αυτο!! Χαχαχχαχχ
Και τις λεω 1ον θεωρησα οτι ηταν το καλητερο για εμενα, 2ον παλι καλα που το εκανα και βρηκα και τον "Κοστα" και 3ον... Τωρα εχω χασει 35 κιλα... Και μου λεει σε ποσο καιρο; Σε 3,5 μηνες.. Και γουρλωνει τα ματια και μου λεει σε ποοοοσο;;; Ηταν και μορφη η τυπισαα, πολυ κοντουλα, γυαλακια και ετσι οπως γουρλωνε τα ματια της ειχε πολυ πλακα!
Και μου λεει μα ειναι καλο να χανεις τοσα πολλα σε λιγο χρονο; Και τις λεω μην ανησυχιτε θα μειωθει η απωλεια!!! Χαχαχχαχαχαχ!!!!!
Καλα ειχαμε και πεσιμο απο γιατρο στο Ιππο, ο ιδιος που μου ελεγε να λιποθυμισω στην αγκαλια του την προιγουμενη φορα, ερχετε και μου πειραζε τον φιογκο.. Πιο πριν εψαχνα τον Αλμπ και μπαινω στο γραφειο των ιατρων και λεω συγνωμη ειδατε τον κ. Αλμπ και μου λενε εχει χειρουργειο.. Και εκεινος ηταν γυρισμενος προς το κομπιουτερ και καλα δεν με ειχε δει.. Και βγαινει μετα απο λιγο εξω και μου λεει: ωωωω καλως την! Και μου ειπαν 2 συναδελφοι μεσα: το ειδες το κοριτσακι με το φιογκακι; Και ησουν εσυ!!! Και του λεω ειμαι σιγουρη με αισθανθηκατε! Χαχχαχα και μου λεει ναι!
Μετα τον ταιζε η μαμα μου κουλουρια, τα οποια πηγα να δοκιμασω και δεν μασιοντουσαν και μου λεει μα ετσι πρεπει να ειναι τα κουλουρια! Και ελεγε στη μαμα μου Μπραβο βρε μαμα!! Οτι καλυτερο ηταν αυτο τωρα!! (μηπως την θελει για πεθερα; Χαχαχχαχαχ πλακιζω!!)
Και μετα του λεω μα δεν θυμαμαι πως σας λενε.. Και αρχιζει να μου τραγουδαει: Ντροπη σου, που δεν καταλαβες ποτε τι σου εχω δωσει, που αφησες ετσι μια αγαπη να τελειωσει.. Και εκει σταματησε γιατι εγω ειχα ενα υφος σαν να ελεγα τι ειναι τουτο παλι;; Χχαχαχχαχαχ
Και του λεεω α ναι γιωργο...! Και του λεω και το επιθετο! Και μου λεει ειδες που ολα τα θυμασαι; Και του λεω ναι αυτο το θυμαμαι, εχω και ενα αλτσχαιμερ.. Και μου λεει ναι και εγω Ναταλια μου ( με εμφαση στο ΜΟΥ) ξεχναω.. Και δεν του ειχα πει το ονομα μου παραμονο τοτε που ειχα κανει την επεμβαση... Και μετα βρηκε στην μαμα μου τον φακελο μου που τον ηθελε και αντι να τρεχει πανω κατω που τον ζητουσανε αυτος ετρεχε για τον φακελο μου.. Και με ρωτουσε αν ειμαι καλα κτλ κτλ εγω του ελεγα ναι καλε μια χαρα! Αγκαλιες μετα με την μαμα μου!! Χαχαχχαχαχ
Στο τελος μιλησε και με τη Σεσιλια και της ειπε η μαμα μου οτι δεν της αρεσε που πηρε εμενα τηλ και της ειπε οτι δεν το εχει κανει για κανεναν αλλον και οτι δεν της αρεσει να λεει κακα μαντατα εκεινη και οτι κανονικα ο γιατρος θα επρεπε να με παρει τηλ και οχι εκεινη απλα δεν μπορουσε και οτι επειδη μου εχει ιδιαιτερη συμπαθεια και ηξερε οτι αγωνιω με πηρε τηλ εμενα να μου το πει η ιδια.. Οπως ειπε και η Τζινα ο γιατρος επρεπε να βρει το χρονο να με παρει!!
Και μπαινει μεσα ο Γιωργος και εμεις φευγαμε και ημουν στο πλαι και παω να του πω γεια, θα επιστρεψουμε σε λιγο, και τον πιανω να τσεκαρει τον κ@λο μου.. Τον βλεπω, του λεω θα ξαναρθουμε και δεν βγαζει το βλεμα του απο τον κ@λο μου και μου λεει ναιιιι να ξαναρθετε οπωσδηποτε!! Χαχαχαχ αχαχαχαχαχα!!! Πραγματικα δεν ειναι οτι μου αρεσει αλλα εχει πλακα ολο αυτο το "παιχνιδι" και αντι να βαριεμαι πολυ καλητερα να γινεται αυτο με τον γιατρο και οι αντρες, αγορια με στολες ειναι πολυ turn on!!!! Χαχαχχαχααχχ
Εδωσα και τα φωτα μου σε μια κοπελα που θα εκανε την επεμβαση σημερα!!
Γενικα, περασα ΥΠΕΡΟΧΑ, ειδα τα κοριτσια μου, πηρα μια ελπιδα απο τους γιατρους, παιξαμε και με τον γιατρο
Α! Και ο "Μαρτακης" Καλλιοπη τον θυμασαι;;
Περναει, σταματαει και μου λεει χαμογελαστα και με υφακι "οπα! Γεεεειιιιαααα...!" στυλ Τζοι Ντριμπιανη "how yooou do
ooin?" χαχαχχαχαχαχαχα
29-07-2012, 00:02 #33798
Ναταλονι μου χαιρομαι που πηρες τα πανω σου μετα τη συναντηση σου με τους γιατρους και που ειχες και τα τυχερα σου με το ντοκτορακο.μολις βγει η δευτερη βιοψια του κοστα τι σου ειπαν οτι θα ακολουθησει εκτος απο το δευτερο χειρουργειο???θα πρεπει να κανεις αλλη θεραπεια???
29-07-2012, 00:36 #33799
Ευχαριστω Λιλακι μου!
Βασικα η θεραπεια του "Κοστα" ειναι η αφαιρεση (που εχει γινει ηδη!) και μπορει, δεν ειναι σιγουρο, μια πολυ ηπια μορφη χημειοθεραπειας, που δεν θα πεσουν και τα μαλλια μου!
Ευχηθητε να βγουν καθαρες οι αξονικες! Να ηρεμισω λιγο για κανενα 6μηνο μεχρι τις επομενες..
Σημερα βγηκα εξω, ακομα δηλαδη εξω ειμαι θα το παμε μεχρι το πρωι, και πινω μπυρα χωρις αλκοολ παρακαλω!!
29-07-2012, 00:55 #33800
αφου πινεις μπυριτσα! στην υγεια σου λοιπον χιχιχ κ εγω παιδευω ενα μικρο ποτηρακι ρακομελο που με κερασαν 2 ωρες πριν :P θα ηρεμησεις κουλιτσα κ ολα θα ειναι μια χαρα! οτι κ να ηταν εφυγε κ στο καλο να παει κ να μην ξαναγυρησει. να κανεις οτι σου πουν οτι θα χρειαστει κ σε λιγο καιρο θα ιεναι μια αναμνηση ολα αυτα
29-07-2012, 01:12 #33801
Hallo, Δήλεσι's calling χιχιχι. Εχω φτάσει από τις 11 παρά αλλά μέχρι να τακτοποιηθώ, φάγαμε κιόλας, πέρασε η ώρα. Τα σκυλιά μου είναι μέσα στην καλή χαρά και περιμένουν πως και πως να ξημερώσει για να κάνουν ηλιοθεραπεία τέζα στο χώμα. Ευχαριστώ τσούπρες για τις ευχές σας αλλά και για τα σχόλιά σας γιατί τρελάθηκα στο γέλιο!
Ναταλάκι να δώσεις κανένα βραχιολάκι και στη νονά μου, την αδερφή σου δηλαδή χιχιχι και πολλά φιλιά στη μαμά σου. Αυτά με τους γιατρούς δεν μου τα είπες μουσίτσα!! Πολύ χαίρομαι για το όλο σκηνικό και έχω να σου πω μπράβο σου παιδί μου, εσύ μια μέρα θα προοδεύσεις! :lol:
Εχει αρκετά κουνούπια εδώ, δεν ξέρω αν είναι του Νείλου αλλά του Δηλεσίου είναι σίγουρα και έχουμε βάλει και οι 3 μας σπρέϋ αντικουνουπικό που είμαι σίγουρη ότι θα διώξει τα κουνούπια μακριά μας γιατί βρωμάει τόσο πολύ που δεν πλησιάζουμε ούτε η μία την άλλη! :lol:
29-07-2012, 01:19 #33802
Κούκλες πάω να πω στα κουνούπια να βγουν έξω από το δωμάτιό μου και να ξαπλώσω. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
29-07-2012, 02:31 #33803
Axaxxaxaxxaxaxa Τζινακι θα δωσω και στην νονα!!!
Πω ρε φιλε δεν ηξερα οτι πηγες κι ολας Δηλεσι!!! Δηλαδη στο τσακ σε προλαβα!! Εδωσα ηδη ενα βραχιολακι στη μαμα μου και συγκινηθηκε παλι! Να σου στειλω μια λιρα στο Δηλεσι!!
Σας κατασυμπαθησε ολες σας!!!!!!!
Εχουμε ερθει τωρα σε ενα αλλο μΠαρακι και πηρα σοδα.. Την "μπυρα" δεν την ηπια! Πηρα ενα παγωμενο γιαουρτι, εφαγα 3 κουταλιες και εσκασα.. Καλο ηταν αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας...
29-07-2012, 02:35 #33804
ναταλακι πολυ χαρηκα!! πολυ ευχαριστα τα πρωτα νεα!!!!
τωρα τι υπαρχει στο προγραμμα??? περιμενετε δευτερη βιοψια, κανεις αξονικη και τα στελνεις ξανα στο ιππο να τα δουνε??
σε αλλο ογκολογο θα πατε??? θα παρεις αλλες γνωμες???
νομιζω οταν θα εχεις αποτελεσματα βιοψιας και αξονικων θα μπορουσες να δεις και κανεναν ακομη!
χωρις βεβαια αυτο να σε καθυστερησει απο την οποιαδηποτε θεραπεια πρεπει να κανεις!
παντως τα πρωτα νεα ειναι πολυ θετικα!!!!
κι αφου περασες και καλα στο νοσοκομειο ακομη καλυτερα!!!!
με τις κοπελες μας ημουν σιγουρη οτι θα περασετε τελεια!!!
οταν θα ερθεις να μου δειξεις τα δωρα της τζινας γιατι θελω πολυ να δω τις δημιουργιες της!!!!!!
29-07-2012, 03:43 #33805
Koritsaki μου εσυ!!!! Εχω δει ηδη 4 ογκολογους, 1 Ηρακλειο και 3 στο Ιππο, δευτερα εχω καμπυλη ζαχαρου, πεμπτη εχω αξονικες και εχω ενα αγχοοοος!! Μακαρι να βγουνε θετικες!!!
Μετα μολις παρω ΟΛΑ τα αποτελεσματα, ξανα ανεβαινω Αθηνα να τα δουν οι γιατροι και μετα βλεπουμε! Την Τριτη απο οτι μου ειπαν βγαινΕι η 2η βιοψια και ευχομαι για τα καλητερα!
Μπορω να πω η σχεση μου με τον Θεο αρχιζει να φτιαχνει, πηγα και στην εκκλησουλα του Αγιου Ανδρεα και μου φανηκε οτι οι εικονες με κοιτουσαν παραξενα :/
29-07-2012, 03:53 #33806
να ξερες ποσο σε καταλαβαινω για τις εικονες!!!
οποτε εχω κανενα θεμα να με απασχολει παω και κοιταω μια συγκεκριμενη εικονα και τη ρωταω!!! και νομιζω μου δινει και απαντηση!!!
και ως γνησιο πλεον τεκνο θεσσαλονικης η εικονα αυτη δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο του πατερ παισιου!!!
ο θεος ειναι μεγαλος! θα ειναι διπλα σου σε ολα!
μην εχεις αγχος! κανε μονο την προσευχη σου!
υγ το βιβλιο που σου ελεγα το βρηκα αλλα δυστυχως εχει εξαντληθει. εψαξα και στον εκδοτικο οικο. θα περιμενω να επανεκδοθει και μολις το βρω θα σου το στειλω!!!
29-07-2012, 07:26 #33807
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναταλία εύχομαι τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι τα καλύτερα δυνατά,και να ηρεμήσεις κούκλα μου,γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ!!!!!!
Τζίνα μου καλές βουτιές,να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι κι εσύ και τα γουνοζωάκια σου!!!!!!!!!!
Νέα από Ναταλία,Γλαύκη,αφές;
Λιλούκο όλα καλά;
Καλλιόπη μου από τα Φάρσαλα είναι ο συζηγος;
Εγώ πάω σπιτάκι για πέντε ολόκληρες ώρες και γυρνάω πίσω με το επόμενο!!!!!!!!!
Τα φιλία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-07-2012, 07:30 #33808
Σοκολατίτσα ειδική αναφορά:
Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για κανέναν άντρα!!!!!!
Κοίτα την Έλενα και κανέναν άλλον,είναι καλοκαίρι και πάμε χαλαρά..Όλο και κάτι καλό θα κάτσει!!!!!!!!!
Όπως λέει και μια ψυχή στο φόρουμ,αυτοπεποίθηση,τίποτ ε άλλο!!!!!!!!!!!!!!
29-07-2012, 07:41 #33809
Έτσι για να δροσιστούμε!!!!!!!!
29-07-2012, 09:59 #33810
καλημερες!
βαμπιρακι και εμεις περασαμε τελεια!
και ειπαμε θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε!
γιωτακι απο ενα χωριο εξω απο τα φαρσαλα ειναι αλλα ειναι πολυ κοντα
καλα να περασετε ολες!
φιλια
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία