ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2257
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2257 of 2553 FirstFirst ... 1257175721572207224722552256225722582259226723072357 ... LastLast
Results 33,841 to 33,855 of 38289
    Senior Member
    Το Γλαυκονι μας τι κανει ρε παιδια? Ποτε βγαινει? Φοβαμαι οτι η Ναταλια δεν αντεξε την γκρινια της, την φουνταρε απο το παραθυρο και τωρα ψαχνει συνεργατες στο εγκλημα για να καλυψουν τον φονο!!!! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Ναταλάκι χρόνια πολλά για τα σλιβογενέθλιά σου και καλές υπόλοιπες κατηφόρες, η απώλειά σου μέχρι σήμερα είναι σούπερ! Η Γλαύκη μας είναι πολύ καλά, δεν γκρινιάζει πια, βασικά ότι γκρίνιαξε την πρώτη μέρα μετά όλα ο.κ. και θα βγει την Τρίτη το πρωί, οπότε την άλλη εβδομάδα θα την έχουμε πάλι μαζί μας, γιούπιιιι!

Senior Member
    Αβα βλέπω ότι είχες εκπαιδευτική τηλεόραση χθες το βράδυ χιχιχι, όσο ζεις μαθαίνεις!! Αντα μου όντως είσαι λίγο παραπάνω γκρινιάρα, απόλαυσε το δώρο που σου έκανε ο Θεός και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Με τα αλεσμένα πως τα πας; Λιλάκι με φειδώ και σύνεση οι δουλειές γιατί κάνει και ζέστη. Καλλιόπη πάρτε με και μένα μαζί στο στριπτηζάδικο γιατί δεν έχω πάει ποτέ, κατά προτίμηση σε αντρικό!

Senior Member
    Μου έδωσε η μητέρα μου 2 μαγιό, το πάνω μέρος μόνο, που το ένα μάλιστα είναι αθλητικό και μοιάζει να είναι σετ με τη βερμούδα-μαγιό που έχω. Τα είχε ξεχασμένα και τα βρήκε, πάλι καλά γιατί είναι πιο ωραία από αυτό που πήρα στα κινέζικα, εγώ έψαχνα να βρω τόσο καιρό κι η μητέρα μου τα είχε στο συρτάρι της!! Βέβαια εκεί που πάμε δεν έχει καθόλου κόσμο οπότε μπορεί κάποιες φορές να φοράω κανονικό μαγιό γιατί με βλέπουνε μόνο τα ψαράκια. Το πρωί που βγήκα στον κήπο για καφέ, ήταν ήδη έξω οι δικοί μου, η μητέρα μου άρχισε να με κοιτάει κυριολεκτικά από πάνω μέχρι κάτω και ξανά πάλι από κάτω μέχρι πάνω. Της λέω τι έχω καλέ, δεν σου αρέσουν τα ρούχα μου και μου λέει όχι, σε κοιτάω γιατί δεν σε έχω συνηθίσει αδύνατη και θέλω να το εμπεδώσω χιχιχι. Εχει δίκιο η έρμη γιατί όσες φορές αδυνάτιζα δεν το κρατούσα για πολύ, οπότε μέχρι να εμπεδώσει το αδύνατο ξαναεμπέδωνε το παχύ. Της λέω τώρα μην ανησυχείς από εδώ και πέρα έτσι θα με βλέπεις. Εχουμε εδώ ζυγαριά αλλά πήρα και τη δική μου μαζί για να έχω απλικέϊσο και να μην ξεφεύγω χιχιχι.

Senior Member
    Hellooooooooooooooo
    Ναι κορίτσια είμαι λίγο καλύτερα!!!!αφού μαγείρεψα κιόλας....κ προσπαθώ να τρώω λίγο παραπάνω να πάρω δυνάμεις!!!αύριο θα δοκιμάσω κρέας αλεσμένο.....έχω κάτι καούρες...ίσως είναι γιατί δεν πίνω το φάρμακο που μου έχει δώσει ο γιατρός!!!!είναι αδύνατον!!!!
    κ οι παντρεμένοι έχουν ψυχή Καλλιόπη...εγώ ευτυχώς πρόλαβα κ πήγα ανύπαντρη!!!!
    Τζινάκι με γειά τα μαγιό....να ανεβάσεις καμιά φώτο!!
    Ναταλία πιες καμιά μπύρα στην υγειά μου που μου λείπει τόσο!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα!!!!!!!!!!Όλες καλά;
    Χαίρομαι που περνάτε όλες καλά,ʼβα να με ξεναγήσεις κ εμένα σε στριπ κλαμπ ,γιατί δεν έχω πάει ποτέ!!!!!!!!
    Εγώ είμαι χάλια(τι προτοτυπο),το ρεζιλίκι μου δεν έχει όρια,είμαι μέσα στο λεωφορείο και έχω πλαντάξει στο κλάμα,και με ρωτάν όλοι τι έπαθα,και τι να πω;
    Ότι άφησα το μικρό μου ζελεδάκι και το ζουρζουβίλι μου και πάω στην εξορία;
    Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σου Γιώτα...δεν έχω καταλάβει ,δουλεύεις κάπου μακριά από την οίκογενειά σου???

Senior Member
    Ναι ʼντα μου,και το κάνω από επιλογή,πόσο μαλ@κ@ς μπορεί να είμαι;Αυτό που κάνω είναι παράνοια

Senior Member
    Αντα πρέπει να παίρνεις ένα φάρμακο για το νέο σου στομαχάκι, αν δεν μπορείς αυτό που σου έδωσε μετά το λαπραζόλ που σε πείραζε, πες του να σου δώσει άλλο. Μην το αφήνεις έτσι το στομάχι σου, είναι κρίμα να έχεις καούρες. Πήρα τη μηχανή για να με βγάλει η αδερφή μου φωτό γιατί η μητέρα μου δεν ξέρει αλλά έβγαλα τα σκυλάκια και μετά έμεινε από μπαταρία γκρρρ. Με τράβηξε μόνο μία κατά λάθος από πίσω την ώρα που σκύβω χιχιχι, την έσβησα βέβαια γιατί δεν ήταν για κοινή θέα!

Senior Member
    Γιωτάκι μου δεν ξέρω με τι να σε φοβήσω για να μην κλαις, εσύ δεν έχεις και αγγλικές λίρες! Δε νομίζω ότι είσαι μαράκας, το κάνεις για καλύτερα, για το μέλλον σας.

Senior Member
    Με τόνους φασόλια!!!!!
    Αξίζει Τζίνα μου;
    Εδώ κοντεύω να χάσω τον εαυτό μου και αυτό είναι που με παλαβώνει,πως έγινα εγώ έτσι;

Senior Member
    Γιώτα θα το κάνεις για πολύ καιρό ακόμα????
    Τζίνα ελπίζω να έχεις πάρει φορτιστή μαζί σου!!!δεν παίρνω πια το λαπραζόλ γιατί με πειράζει κ μου έχει δώσει το ζαντάκ αλλά πρέπει αν το κάνω κομμάτια για να το πιώ κ μου κάθεται κάπου στις αμυγδαλές κ πραγματικά υπόφερα κάθε βράδυ....μου ερχόταν να βγάλω τα εντερά μου....ανατριχίλα σκέτη......μήπως βοηθάει το γάλα στις καούρες????

Senior Member
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάνεις προσπάθειες και το παλεύεις, είναι πολύ καλύτερο από το να μένεις στάσιμος. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε κι ας μην ξέρουμε την κατάληξη και να μην το βάζουμε κάτω. Καταλαβαίνω το ξέσπασμά σου γιατί έχεις φάει χοντρό πακέτο όλο το καλοκαίρι, ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος και να πάρεις λίγο τα πάνω σου.

Senior Member
    αντα αν το κανεις σκονη σε γουδι και το διαλυσεις σε λιγο νερο δεν θα σουστεκεται πουθενα

Senior Member
    Αντα όντως λιωμένο το χάπι είναι δύσκολο να το πάρεις, δεν ξέρω αν είναι και πικρό. Το γάλα δε νομίζω να σε βοηθήσει στις καούρες γιατί σε μερικούς προκαλεί καούρες, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει σε σένα. Εχω φορτιστή για τη μηχανή αλλά πρέπει να μάθω τη μαμά μου να βγάζει φωτό, είναι σαν την μπίρι μπίρι της Λίλας, δεν το κατέχει το άθλημα.