ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2259
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2259 of 2553 FirstFirst ... 1259175921592209224922572258225922602261226923092359 ... LastLast
Results 33,871 to 33,885 of 38289
    Senior Member
    Στην αρχή τους έτρεμα τους ανθρώπους εδώ. Είδα πόσο κακό μπορεί να κάνει το κόμπλεξ κάποιου, σε συνδυασμό πάντα με τις τοπικές γνωριμίες και τη λαχτάρα για κουτσομπολιό. Μέχρι και λεσβία είπαν ότι είμαι, επειδή τους φάνηκε περίεργο που δεν είμαι παντρεμένη. Μετά έκανα μια σχέση και όταν έβλεπαν το φίλο μου να βγαίνει τα πρωινά από το σπίτι μου είπαν πως είμαι ***** και οι γυναίκες να φυλάνε από μένα τους άντρες τους. Μετά έκανα και άλλη σχέση και συζούσα πλέον ανοιχτά. Κουράστηκαν και σταμάτησαν να με σχολιάζουν. Τώρα λένε απλώς ότι είμαι ψηλομύτα, ακατάδεκτη και σνομπ. Αυτό, γιατί με είχαν καλέσει κάτι κυρίες σε απογευματινό τσάι και αναγούλιασα από τα κουτσομπολιά και το δηλητήριο που εκτόξευαν, χωρίς λόγο, εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν παρόντες, άρα σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
    Τώρα, μπορεί να σέβομαι τη δύναμη της κακίας, αλλά κατά τα άλλα τους έχω όλους χ@σμένους! Μέχρι και σε στριπτητζάδικο πήγα! Όχι, που θα τους ζητήσω και την άδεια!

Senior Member
    Έλα βρε Γιώτα δεν έμεινε πολύ ακόμα.....αν θες μετράμε μαζί τις μέρες γιατί περίπου τόσες θέλω για να συνέλθω από την επέμβαση!!!!!:spin::spin::spin::spin:
    Λίλα είναι αδύνατον να το πιώ το χάπι κ έτσι...το δοκίμασα κ πάει κ κολλάει στη γλώσσα.....δεν υπάρχει αυτό!!!!

Senior Member
    Αχ,ʼβα μου γλυκειά,αχ!!!!!
    Κάτι τέτοιες εξορίες θέλουν βόμβα!!!!!!!!!
    Ηλίθιες μικροαστικές κοινωνίες που ο καθένας κοιτάει το γείτονα κ όχι τον εαυτό του!!!!!!
    Το καινούργιο κουλό που άκουσα εδώ είναι ότι ο άντρας μου με χώρισε κ μου πήρε κ το παιδί,τι επίπεδο Παναγία μου;

Senior Member
    Αντούλα ακολούθησε το Τζινομετρητή και θα είσαι μέσα!!!!!!

Senior Member
    Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό, Γιωτάκι μου; Γιατί έχουν τόσο μίζερη ζωή οι ίδιοι, ώστε ασχολούνται με το γείτονα, μπας και περάσει η ώρα τους. Σκέψου, ήμουν νεοφερμένη, δεν ήξερα κανέναν, δεν είχα τίποτε άλλο να ασχοληθώ πέρα από τη δουλειά και τις ταινίες και πάλι είχα πιο ενδιαφέρουσα ζωή από αυτούς!
    Μωρέ ξέρω εγώ τι χρειάζονται αυτές οι κοινωνίες: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg

Senior Member
    Ας πω και κάτι καλό: Τουλάχιστον σε τέτοιες κοινωνίες, αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, ξέρεις από πού θα σου' ρθει.
    Το χαμηλό επίπεδο συνήθως βγάζει την κακία ατόφια, χωρίς επεξεργασία. Αυτούς μπορώ κάπως να τους προβλέψω. Το πρόβλημα είναι με άλλους, πιο έξυπνους, πιο "λουστραρισμένους", που θα σου τη φέρουν και δε θα πάρεις και χαμπάρι!

Senior Member
    Γεια σου ʼβα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!
    Κορίτσια έφτασα σχεδόν,περνάμε μέσα από το ʼργος,το Δισσπηλιο και βουρ για την εξορία!!!!!!!!
    Παναγία βοήθα!!!!!!

Senior Member
    ʼντε, Γιωτάκι μου, κουράγιο! Η εξορία σε περιμένει! Μη το βάζεις κάτω, όρμα στα ποπ σου και μετά δώσε μία μούντζα σε όλους και σε όλα και συνέχισε τη ζωή σου!

Senior Member
    Οκ γλυκειά μου φιλενάδα!!!!!!!!!!
    Θα κάνω ακριβώς αυτό που λες και θα έρχομαι για να δω μόνο φίλους πια και τίποτε άλλο!!!!!
    Δε θα σταματήσω να λέω ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!!!!!
    Είστε πραγματικά υπέροχα πλάσματα!!!!!!!

Senior Member
    Φραγκοσυριανή
    Αφιερωμένο σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό σας βράδυ!!!!!!!!!

Senior Member
    Τι ευχαριστείς καλέ; ʼντε, μη θυμώσω και σε ψεκάσω και σένα! :lol:
    Θυμήσου: Ο νέος μπορεί να είναι ωραίος, ο παλιός, όμως, είναι αλλιώς! Για οτιδήποτε χρειαστείς, τηλεφώνησέ μου. Ξέρω την επαρχία από την καλή και την ανάποδη. Φιλάκια, γλυκούλα μου!

Senior Member
    Αντα πρεπει οπωσδηποτε να παρεις το φαρμακο για το στομαχι.αφου το λαπραζολ που λιωνει σε ενοχλει και το ζαντακ δεν μπορεις να το πιεις γιατι σου καθεται η πικρα ρωτα αν μπορεις να παρεις λοσεκ που ειναι σε καψουλα και ισως να μπορεσεις να το παρεις ολοκληρο.δυστυχως στη λιανικη αυτα τα φαρμακα κυκλοφορουν μονο σε χαπια και καψουλες και το μασομενο που ειναι το λαπραζολ σε ενεσιμο επιτρεπεται μονο στο νοσοκομειο.

Senior Member
    Ααα και οταν λες οτι το λαπραζολ σε πειραζει τι εννοεις???

Senior Member
    Τζινιους που χαθηκες???

Senior Member
    Εδώ είμαι μανδάμ.