ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2261
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2261 of 2553 FirstFirst ... 1261176121612211225122592260226122622263227123112361 ... LastLast
Results 33,901 to 33,915 of 38289
    Senior Member
    Βαμπιράκι χρησιμοποίησα τον τρόπο που μου έμαθες για να πηγαίνω γρήγορα πίσω στις σελίδες του τόπικ, νάσαι καλά, για να βρω το ποστ της Αβας που με έκανε να την βαφτίσω σε άρχοντα των δαχτυλιδιών, διάβασε και μόνη σου τι έφαγε εκείνες τις μέρες και πες μου αν είχα άδικο! :lol:

Originally posted by Ava
    Κούκου! Να μαι κι εγώ και είμαι για φτύσιμο!
    Χθες το βράδυ βγήκα έξω και πήγα για γάμπαρη. Ήμουν τόσο χαρούμενη, το περίμενα με τόση λαχτάρα, ώστε χοροπηδούσα στο δρόμο από τη χαρά μου! Στην πορεία υπήρξα πολύ άτακτο παιδί! Έφαγα σαν κτήνος, ήπια σα νεροφίδα, βρήκα και τσιγάρα και το μπουμπούνισα... Αίσχος, φιλενάδες μου! Λοιπόν, είναι άξιον απορίας το πώς λειτουργεί ο δακτύλιος, όταν θέλω πραγματικά να υπαρβάλω.. Πού χώρεσαν δύο μερίδες γάμπαρη, μία γαρίδες, πατάτες, τυριά, κρασιά, λουκάνικα, σουτζουκάκια... Τι να πω.. Σήμερα ακόμα χειρότερα. Θέλετε να σας πω τι έφαγα, να τρομάξετε; Και μάλιστα χωρίς εμετούς. Ακούστε και πάθετε την πλάκα σας! Ήπια ένα μεγάλο μίλκο, ένα χυμό πορτοκάλι, έφαγα έξι κομματάκια κοτόπιτα, ένα ρυζόγαλο, τρεις γκοφρέτες, τρία πιάτα σούπα, οκτώ λουκάνικα φρανκφούρτης και μία γαβάθα πουρέ!
    Για να ολοκληρωθεί το αίσχος, αποφάσισα να το ρίξω στο τελμπελιό το Σαββατοκύριακο και έτσι κατέβασα δέκα παιχνίδια, που σημαίνει ότι μου αναλογούν δέκα ώρες στον υπολογιστή! Πού να βρω χρόνο να σφουγγαρίσω και να κάνω τα δέοντα!
    Α! Μη με μαλώσετε μερικές μερικές (ονόματα δε λέμε) γιατί θα σας φάω κι εσάς! :lol: Τώρα που πήρα φόρα..

Τι να σου πω βρε Αβουλίνι; Αυτό δεν είναι δακτύλιος είναι ο ʼρχοντας των δαχτυλιδιών!! :lol: :lol:

Senior Member
    Λίλα αυτό το κοίταγμα είναι που με προβληματίζει και μένα γιατί στην παραλία με το φως του ήλιου δεν φαίνεται η μεγάλη οθόνη και πρέπει να κοιτάξει από το μικρό ματάκι και πρέπει να βάλει και τα γυαλιά της για να δει κοντά οπότε αν υπάρχω στο πλάνο της φωτό θα είμαι τυχερή χιχιχι.

Senior Member
    Ακου θεικο εχει παει σε ενα γαμο ενος ξαδελφου και επειδη εμεινα στο σπιτι να φυλαω τον παππου μιας και ο πατερας μου μονος του χεζεται της εδωσα τη μηχανη να μου βγαλει φωτο απο το γαμο.κτι ποδια μονα τους και κατι καλλιτεχνικες κουνημενες λες και εκανε σεισμο 10 ριχτερ μου εφερε.νυφη γαμπρος πουθενα.

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: Μήπως ο γαμπρός και η νύφη είχαν κρυφτεί κάτω από το τραπέζι επειδή έκανε σεισμό γι'αυτό δεν ήταν στις φωτό; :lol:

Senior Member
    Λες????και κατηγορω αδικα τη μανα μου???

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Γαμωτο η τριχοφυια στο προσωπο δεν λεει να φυγει.θα πρεπει να κοιταξω παλι τις ορμονες μου.και επειδη πρεπει να τις κανω συγκεκριμενες μερες οταν εχω περιοδο και στο νοσοκομειο που να μπορεσεις να τις κανεις κατα παραγγελεια συγκεκριμενη μερα θα αναγκαστω να τις κανω εξω που κανενας δεν ειναι συμβεβλημενος πια.εχετε γεια 100 ευρουλακια στην καλυτερη.

Senior Member
    Λίλα αν κάνεις τις εξετάσεις που λες μετά τι μπορείς να κάνεις γι'αυτήν την τριχοφυία;

Senior Member
    Τζινακο νυσταξα.παω να την πεσω.καληνυχτουδια σε ολες τις τσουπρες μου οπου και αν βρισκεστε!!!!

Senior Member
    Εχω κανει πολλες αποτυχημενες προσπαθειες αποτριχωσης σε ινστιτουτα ομως οι αντρικες ορμονες ηταν στα υψη και δεν γινοταν τιποτα εβγαιναν ξανα μετα απο λιγο καιρο.τωρα αν βγουν καλες οι εξετασεις θα κανω λεηζερ αν ειναι ακομα στα υψη θα πρεπει να τις φερω πρωτα σε φυσιολογικα επιπεδα με ορμονες μαλλον πραγμα που δεν θελω.

Senior Member
    Εντάξει Λίλα, κατάλαβα. Ελπίζω να είναι ο.κ. οι ορμόνες σου και να μπορέσεις να κάνεις λέιζερ. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    AΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ� �ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΚΑΛΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!!!
    Ρε Αβα που τα εβαλες ολα αυτα?? χαχαχαχχαχα εισαι οντως Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ!!! Τζινα εισαι θεα εσκασα στα γελια!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ μα δεν μπορω να σταματησω να γελαω!!!!!
    Λοιπον σε στριπ κλαμπ θα παμε ολες μαζι!!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!! χιχιχιχχιχιχιχιχιχι
    Ευχαριστω για τις μπαι πας/σληβο ευχες!!!!!!!
    Εγω Λιλα εκανα την εξης μακακια και ειχαν οι περισσοτερες φιλες μου μουστακι, εγω τιποτα, το εβγαλαν με κρεμα και εβαλα και εγω να μην χασω και τωρα αν το αφησω θα μετονομαστω σε Μπαμπης!!! χαχαχαχαχααχαχ
    Η φωτολυση απο οτι εψαξα και εμαθα ειναι καλυτερη απο το λειζερ! Και με τα ιδια χρηματα... Αν εχεις και λευκη επιδερμιδα με καστανη τριχα, οχι πολυ σκουρα, οπως εγω, θα φυγει στο πι και φι!!! Μετα την ταλαιπωρια που θα φαω, απο του χρονου δηλαδη, θα αρχισω και εγω! Αν και μιας γνωστης μου μετα το σληβ της επεσε η τριχα σε χερια, ποδια μονο στο πιπι εμεινε!!! :lol:
    Εκει δεν λεει να φυγει!! χαχαχαχαχαχ
    Κοριτσια κοιμηθηκα στις 6 και, και ξυπνησα τωρα!! Και αυριο θα παω σε ενα μοναστηρι με τους δικους μου να με φωτισει ο Θεος, θα κανω και εναν εξορκισμο που σας ελεγα (μονο ελπιζω να μην καταληξω οπως τον Εξορκιστη και κανει γυρους το κεφαλι μου!!! χαχαχαχααχαχαχ!!!)..... Και μετα βολτιτσα με αλλη φιλη, η τελευταια που θα μαθει για τον ''Κοστα'' (α! Κοστα με ομικρον και οχι ωμεγα διοτι καθομασταν στα Costa με στο κοριτσακι και την αφη και τον βαφτισα ετσι!!!!).... Το ειπα και στην φιλη μου εχτες οτι τον εβγαλα Κοστα και μου λεει αχαχαχαχχα δεν πας καλα!! Αλλα παρατηρησα οτι ολοι μετα τον λενε ''Κοστα'' και οχι καρκινο! Αρα ολα οκ!!! :dork:

Senior Member
    Καλα ειδα και τα σκυλακια!!! Τζινα ειναι τρελειαααα!!! Αχου τα θελω να τα ζουμπιξωωωω!!!! ψχαχαχαχααχ!! Στο λεω αν τα δω ποτε δεν γλυτωνουν απο τρελες αγκαλιες απο εμενα!! Και τα 3 μαζι!!! χιχιχιχχιχιχι
    Γιωτακι μου υπομονη αγαπη μου!! Ευχομαι οι 48 μερουλες να κυλησουν νερακι!!!! Και να εισαι συντομα σπιτακι σου!
    Εγω ρε παιδια δεν ξερω.. Οσο και να σχολιαζουν οι γυρω μου ημουν παντα σε φαση Haters Make Me Famous!!! αχχαχααχαχαχα

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλη εβδομαδα κουκλαρεεεες..Ειμαι στη δουλεια..νυσταζω απιστευτα κ διαβασα ολιγον μονο..θελω κ εγω κολπακι για τις σελιδες του φορουμ ..Τζινα Ναταλιτσα δωστε μου τα φωτα σας..ευχομαι να σας βρισκει η σημερινη μερα ολες καλα κ θα τα ξαναπουμε..μακια σας