Results 34,756 to 34,770 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-08-2012, 03:03 #34756
Τζινάκο μου πέρασαμε απο τη πυροσβεστική αλλά τζίφος η δουλειά γιατι τα παλικάρια λόγω ζέστης ήτανε μέσα στο γραφείο κ δροσίζονταν!
Με το μαύρο νιώθω ασφάλεια, όταν είχα χάσει τα κιλά όλο άσπρα κ φούξια φορούσα
:starhit:
Πάω να την πέσω κ εγώ σιγά σιγά.
Καλό βράδυ ή καλύτερα καλό ξημέρωμα!:kiss::kiss::kiss:
- 09-08-2012, 08:48 #34757
καλημέρες!
χθες μόλις γυρισα σπίτι με περίμενε μια όχι και τόσο ευχαριστη εκπληξη.....
ο άντρας μου είχε φώναξει κάτι φίλους του για να ρίξουν ενα μπετό για το BBQ.... και ο ένας είχε φέρει και την γυνάικα του .... την οποία δεν την λες και την καλυτερη παρεα... απότέλεσμα μπαστακωθήκανε μέχρι τις 1.30 το βράδυ εκανα και τραπέζι και δεν είχα καμια ορεξη σας λεω! είχα σκοπό να κανω το μενού για τον αντρα μου αλλά πήγε περίπατο η δουλεια! σημερα δεν παιζει να το κάνω γιατί θα παω με την κουμπάρα μου να δουμε κάτι στολισμους κλπ και το βράδυ που θα γυρίσω θα πάμε στο φαρμακειο της αλλης κουμπάρας για να τους δουμε πριν φυγουν τα παιδια μου - να κανουμε και λίγη εφημερία!
Περασικά στις οδοντοπονουσες!
Λιλάκι μου υπομονή με την ζέστη! αλήθεια το κρύωμα πως παει????
Γλαυκη μου σιγά σιγα και εσυ..... να προσεχεις σε παρακαλώ τον εαυτό σου τωρα με την ζέστη!
Τζινάκι τα φυστίκια τι κανουν?????
σοκολατίτσα πως είσαι σήμερα???
Οι βορειες (Μακ Ναταλάκι διακοπEli) πως περνάτε???
ευχαριστα δε τα νεα για το βαμπιράκι!
Αντα μου εσυ τι κάνεις???
Η κατερίνα που είναι????
09-08-2012, 09:33 #34758
Καλημερα συντοφορουμιτισσες μου. Τι κανετε? Πολυ χαρηκα για τα νεα απο το βαμπιρακι, περαστικα στις οδοντοπονεμενες (αχ κ μενα με ενοχλει ενα κ θα δω) , Τζινα μου αντε να κανεις τις φυσιοθεραπειες σου οταν ερθεις στο Αθηνα να γιανει το χερακι κ το ποδαρακι ματια μου..α να φτιαξω κ το τικερακι μου :smilegrin:
09-08-2012, 09:40 #34759
test
09-08-2012, 10:22 #34760
Καλημέρα. Μαράκι χαίρομαι που έβαλες πάλι το τικεράκι σου, είναι όμορφο να το βλέπεις το 75!!χιχι Η μάνα μου παρόλο που παίρνει κάτι χάπια το βράδυ που είναι βαριά και αργεί να ξυπνήσει το πρωί την έχει πιάσει εδώ και μερικές μέρες και ξυπνάει πολύ νωρίς. Μέχρι στιγμής έχει βάλει το φαγητό να γίνεται, σε λίγο θα είναι έτοιμο, έχει βάλει όλα τα πράγματα στο ένα ψυγείο και κάνει απόψυξη στο άλλο ψυγείο και ποτίζει και τον κήπο. Το θέμα είναι ότι ξυπνάω κι εγώ μαζί αλλά δεν έχω τι να κάνω εκτός από να την κοιτάω χιχι. Αγγελικούλα τα φυστικάκια καλά κρατούν, κάθε μέρα ωριμάζουν και μαζεύω περισσότερα, πέτυχε και η συνταγή του ψησίματος και γίνονται πολύ νόστιμα. Επειδή η αδερφή μου αγοράζει φυστίκια της είπα να κρατήσει τις πλαστικές συσκευασίες και τον 15αύγουστο που θα έρθει θα την εφοδιάσω με φυστίκια δική μας παραγωγής χιχι.
09-08-2012, 10:34 #34761
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επειδή η αδερφή μου αγοράζει φυστίκια της είπα να κρατήσει τις πλαστικές συσκευασίες και τον 15αύγουστο που θα έρθει θα την εφοδιάσω με φυστίκια δική μας παραγωγής χιχι.
09-08-2012, 11:51 #34762
Αγάπες μου, αυτό ήταν! Είμαι πανέτοιμη για τις διακοπές μου!
Σήμερα προβλέπεται μέρα μεγάλης ταλαιπωρίας, αλλά το βράδυ θα ηρεμήσω επιτέλους. Θα βρίσκομαι απογευματάκι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα περιφέρομαι για κάποιες ώρες σαν την άδικη κατάρα. Μα να μη μείνει κανένας εκεί; Που είστε, καλέ βόρειες; :bisou:
Από εκεί φεύγω στις εννέα το βράδυ και θα βρίσκομαι στην Κρήτη στις δέκα και τέταρτο, όπου με περιμένει η περίφημη αχινοσαλάτα.
Πρώτη φορά φεύγω διακοπές χωρίς προσδοκίες μεγάλες και τρανές (να περάσω τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου, να βρω γκόμενο, κλπ, κλπ). Αυτό που θέλω φέτος είναι να ηρεμήσω πραγματικά, να γελάσω αβίαστα και να μου μείνει αυτό το γέλιο παρακαταθήκη για το χειμώνα. Σκοπεύω να δοκιμάσω όλες τις τοπικές λιχουδιές. Ντάκο με φάβα, αχινούς, σταμναγκάθι, στάκα, τσικουδιά, μπουγάτσα, πιλάφι και ό,τι άλλο έχει να επιδείξει το νησί. Διακοπές γευσιγνωσίας; Γιατί όχι;
Θα λείψω αρκετό καιρό και δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα μου λείψετε όλες πολύ. Πιστεύω ότι όλο και θα βρω κάποιον υπολογιστή να δω τι κάνετε. Θα μπω να δω τα νέα σας από το κινητό του αδελφού μου, αλλά δεν θα μπορώ να γράψω, μιας και δεν ξέρω να χειρίζομαι "προχωρημένα" κινητά. Πάντως θα σας παρακολουθώ, γι' αυτό να είστε φρόνιμα παιδιά.. Να γίνετε γρήγορα καλά οι αρρωστούλες και οι υπόλοιπες να περάσετε όμορφα!
Σας φιλώ πολύ, πολύ, πολύ! :love::love::love::love::love:
09-08-2012, 12:11 #34763
Αβα καλές διακοπές να έχεις, να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς, καλό ταξίδι.
09-08-2012, 12:41 #34764
Ανά μου να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, και θα είναι τέλειες γιατί δεν περιμένεις τίποτα το βιβλικό να συμβεί
παλιοκόριτσο με άνοιξες την όρεξη με αυτά που είπες πως θα φας, άσε που μου λείπουν τα ελληνικά φαγητά έως και ο γύρος πίτα γύρος σουβλάκι , κοτόπουλο σουβλάκι κοτόπουλο γύρος , και αυτό που έτρωγα σαν παλαβή στην Καρδίτσα που εμενα για 12 χρονια , chicken pie. είμαι και με το sake τώρα και πεινάω τρομερά όλη μέρα
09-08-2012, 12:48 #34765
καλά να περάσεις ava!! θα είμαστε πολύ φρονημες!!! :saint::saint::saint:
09-08-2012, 14:34 #34766
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!
τι κάνετε???????
εγώ νιώθω ένα περίεργο πράγμα....όχι σαν να με πονάει το στομάχι αλλά σαν κάτι να με σφίγγει....κ έχω κ ένα σφίξιμο ανάμεσα στο στήθος!!!δεν ξέρω τι είναι αυτό κ έχω φοβηθεί κάπως!!!κ όταν αναπνέω βαθιά η χασμουριέμαι πονάω ανάμεσα στο στήθος!!!τι μπορεί να είναι αυτό???έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι από το κλιματιστικό γιατί δουλεύει μέρα νύχτα!!!!
Ava καλό ταξίδι κ να περάσεις όμορφα....
Break καλό ταξίδι κ σε σένα....
ρε κορίτσια η Καλλιόπη που έχει εξαφανιστεί???
εμείς το π/σ/κ θα πάμε Πόρτο Ράφτη οπότε λέω να κάνω ένα πεντικιούρ τώρα κ μετά ένα σίδερο για να είμαι έτοιμη για αύριο....θα δοκιμάσω να πάω κ για κάνα μπανάκι......
09-08-2012, 14:45 #34767
Αντάκι μαπς και δεν είναι καλή ιδεά το μπάνιο???
Τζίνα & Λίλα που είσαστε να της δώσετε τα φώτα σας!!!!
09-08-2012, 15:03 #34768
Μου είπε ο γιατρός ότι από τη στιγμή που φύγουν τα ράμματα μπορώ να κάνω μπάνιο κανονικά...είμαι σχεδόν ένα μήνα εγχειρισμένη!!!
09-08-2012, 15:09 #34769
δε στο λεω για την εγχειρηση.... για την κουραση στο λέω και την ζεστη!
εγω να σου πω την αληθεια και στηθος που εχω κανει επεμβαση και είχα ραμματα και πατουσα που είχα ραμματα βουτουσα αν και δεν πολυσυμφωνουσαν οι γιατροί κυριως για το σημαδι!!!!
αλλά από το ένα εμπαινε από το αλλο εβγαινε!!!
thanks και για το μηνυμα... εχω προωθήσει ήδη τα στοιχεια!!!
09-08-2012, 15:38 #34770
Πλέον πίνω καλύτερα νερό άσε που την έχω βρεί με τα παγωμένα τσάγια που κατεβαίνουν πολύ εύκολα!!!!λέω να δοκιμάσω να πάω δειλά δειλά απογευματάκι...άλλωστε η θάλασσα είναι δίπλα στο σπίτι οπότε βολεύει....
Κ πάλι σ'ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....