ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2340
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2340 of 2553 FirstFirst ... 1340184022402290233023382339234023412342235023902440 ... LastLast
Results 35,086 to 35,100 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ξανά μανά γειά σας από το Δήλεσι αυτή τη φορά. Τα σκυλάκια επανήλθαν στα φυσιολογικά τους, από την κατάθλιψη που είχαν πάθει στην Αθήνα, είχε μείνει και το καλικαντζαράκι μόνο του εδώ και του κακοφαινόταν, αλλά τώρα είναι όλο χαρές κι εγώ μαζί γιατί αντάμωσα πάλι με τα φυστικάκια μου χιχι.
    Μαράκι είναι πολύ σημαντικό για την χολή να μην παραλείπεις γεύματα, υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείς να τρως μέχρι να κάνεις την επέμβαση.
    Προσπαθούσα να θυμηθώ με ποιο κοριτσάκι εδώ είχα μιλήσει για το Δήλεσι !!!!!!!

Τις μίλησες τις μαμάς σου και τις αδερφής σου Τζίνα? Κατάλαβε για ποιο μαγαζί μιλούσα που τραγουδούσα στο Δήλεσι?

Senior Member
    Νίνα μου δεν τις έχω ρωτήσει, το ξέχασα, μπορείς να μου πεις πάλι το μαγαζί;

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!!
    Αλλα 2 παλιοκιλα πηγαν απο εκει που ηρθαν!! Ζυγιστηκα 4 μερες πριν! Τωρα λεω να περιμενω καμια εβδομαδα! Τα εχασα σε 2 μερες και μου φανηκε πολυ γρηγορα αλλα οκ, αλλη φορα ειχα χασει 2 κιλα σε 2 εβδομαδες αρα ολα καλα!! ΑΛΛΑ 6 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 100ΚΑΤΙ!!! ΓΙΟΥΠΙ!!! Δεν το πιστευω οτι θα δω αυτον τον αριθμο! Οτιδηποτε κατω των 145 ειχα να το δω ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Εχτες το φορουμ ενω αλλαζα το τικερακι μου, με πεταξε εξω, δεν επαιρνε ουτε τον κωδικο μου ουτε το ονομα μου! Μαλλον δεν του αρεσαν τα κιλα μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
    Μετα απο τοοοοσους κοπους τα καταφερα και με εβαλεεε!!!
    Μακ μου χαιρομαι που απολαμβανεις τον υπνο σου, ολοι δικαιουμαστε ξεκουραση!!! Που εισαι τωρα?
    Γλαυκη μου τι κανεις πως τα πας?
    Τζινεσιον τα σκυλακια ειναι της εξοχης ε? Θελουν πες τους να αλλαξουμε, να ερθω εγω Αθηνα και να μενουν αυτα Κρητη καθε Χριστουγεννα, Πασχα, Καλοκαιρι??? χοχιχιχιχχιχι
    Λιλακι πως τα παμεεεε?? Σεπτεμβρη τελικα λες να μπορεις να ερθεις και εσυ Αθηνα να τα πουμε?
    Κοριτσακι καλα τραπεζωματα!! Γεμιστα!! νομ νομ νομ!! Αν ετρωγα πλεον ρυζι θα σου ερχομουνα καλεσμενη!! χχιχιχιχχι
    Μοναδικη μου ξερουμε απο τι βγαινουν οι παλιοπετρες? Μηπως μπορεις να κανεις λειζερ η ν ατις αποβαλεις με φαρμακα αντι να βγαζεις την χολη σου? Ελπιζω να πανε ολα καλα αγαπη μου και να εχουμε καλα νεα!!
    Εγω ρε κοριτσια βλεπω παραξενα ονειρα με εξορκισμους, και ολα γυρνανε γυρω απο τον "Κοστα"... Ελπιζω να βγει καλη η εξεταση και ολα να ειναι τελεια!!
    :smilegrin:

Senior Member
    Η Ναταλία μας έχει πρόβλημα να μπει στο φόρουμ . όταν άλλαξε τα κιλά τις την πέταξε έξω και τώρα δεν δέχεται τον κωδικό τις. κανένας admin να κάνει κάτι επί τούτου?

Senior Member
    Ninaki μου τα καταφερα!!! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! :roll:

Senior Member
    Κούκλες έχω την Τζιναδερφή που παίζει παιχνίδια στο laptop, οπότε σας καληνυχτώ νωρίς σήμερα, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.

Senior Member
    καληνύχτα μελανούρι μου!

Senior Member
    Νίνα μου δεν τις έχω ρωτήσει, το ξέχασα, μπορείς να μου πεις πάλι το μαγαζί;
    το μαγαζί λέγεται Διόνυσος. αλλα δε γνωρίζω αν ακόμα λειτουργεί. ήταν στην παραλια. δηλαδή άμα πήγαινα προς τα πάνω έβγαινα σε έναν φούρνο μεγάλο με πολύ yammy yammy πράγματα και σε ένα πρακτορείο τύπου (εφημερίδες κλπ) μετά ήταν η πλατεία.

Αυτοί που έχουν το μαγαζί μένουν στο Δήλεσι αυτόν τον λένε Thodora και την γυναικα του Ελένη και ο γιος τους που έμενε μαζί τους Μπάμπης...δυστυχώς δεν θυμάμαι επίθετο

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Ninaki μου τα καταφερα!!! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! :roll:
    άντε και μας έλειψες από το φόρουμ βρε λουκουμάκι μου!!!!!!

Senior Member
    Χιχιχιχι λουκουμακι μου!!!!
    Και εμενα μου λειψατεεε!!! χιχιχχιχιχι

Senior Member
    καλημέρα..
    Τις τελευταίες μέρες , αν εξαιρέσω κάποια φωτεινά διαλείμματα με καλούς φίλους, πέρασα το χρόνο μου στο κρεβάτι, είτε με λήθαργο, είτε με κανονικό ύπνο, με όνειρα, με σκέψεις, δοσμένη εξ ολοκληρου σε έναν κόσμο φανταστικό, υπερπραγματικό..
    Σήμερα, εγκατέλειψα αυτήν μου την παραίτηση και πολύ πρωί, έφτιαξα το πρωϊνό μου, πήρα το βιβλίο μου και κάθησα στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας την απόλυτη ησυχία της ερημωμένης πόλης , σπάνιο και μοναδικό θέαμα η Αθήνα του Αυγούστου, την αγαπώ..

Νιώθω πολλά συναισθήματα να με σχίζουν και να με διαπερνούν, όμως εγώ αποφασίζω να πάρω τη βελόνα, να ράψω το ρούχο μου και να ξαναβγώ τον κόσμο..
    Κάνοντας πως δεν με νοιάζει που αισθάνομαι τη ζωή μου να με αγνοεί..
    Ξορκίζοντας την επάρατη στασιμότητα..

Senior Member
    Kαλημερα σε ολες κ να εχουμε μια ομορφη Κυριακη!Αν κ εδω συννεφιασμενη τη βλεπω.
    Γλυκο μου Μακουλινι,αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.Ειναι μονο στο χερι μας να ειμαστε σε βαλτο,η να περπαταμε διπλα σε αυτον κ ε!καπου καπου να κανουμε κ τη βουτια μας.Το εχω πει ξανα.Το λεω για να τ'ακουω κ εγω.Ντυσιμο ,βαψιμο,εξω!Νομιζουμε οτι μας προσπερνα η ζωη?Δεν την αφηνουμε εστω κ αν τρεχουμε ενιοτε απο πισω της.Οι καλες στιγμες θα ερθουν μονο ετσι.Κρυμμενες στο καβουκι μας πως να μας βρουν?Ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα την εχουμε κανει ολες πολλες φορες.
    Παω να πιω το γαλα μου με την ελπιδα να μπορεσω να μπαλωσω κ εγω τις τρυπες μου κ να ξαναβγω στον κοσμο.Ισως αν χασω λιγα κιλα να ειναι ολα καλυτερα.....Φιλια Μακ!να εισαι δυνατη!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Κυριακή. Εδώ φυσάει πάρα πολύ και συννεφιάζει κατά διαστήματα. Μακ και Γλαύκη καλά κάνετε και αντιστέκεστε σε αυτά που σας βασανίζουν γιατί η άσχημη ψυχολογία δεν βοηθάει σε τίποτα, γι'αυτό ράψτε όσο μπορείτε γιατί χανόμαστε!

Senior Member
    γι'αυτό ράψτε όσο μπορείτε γιατί χανόμαστε!
    ατακαδόρισσα μου εσυ! :lol: :lol:

Senior Member
    Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις μολυβάκι μου χιχι.