ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2360
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2360 of 2553 FirstFirst ... 1360186022602310235023582359236023612362237024102460 ... LastLast
Results 35,386 to 35,400 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα. Μακ χρόνια σου πολλά, να είσαι υγιής, χαρούμενη, αισιόδοξη και αφιερώνω τη φωτό σε όσους θέλησαν ή θα θελήσουν στο μέλλον να σε στενοχωρήσουν!

Senior Member
    τρέλεια φωτό! Ευχαριστώ τζινάκος μου, προστάτιδα μου!

Senior Member
    μακ χρονια πολλα κουκλα και απο εδω!
    να σε χαιρομαστε και να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε!
    και οτι ποθεις στο κρεββατι σου να το βρεις

Senior Member
    xaxa, καλό Καλλιόπη μου~! Ευχαριστώ βρε, και εσύ ό,τι ποθείς για τον εαυτό σου και την όμορφη οικογένεια σου!

Senior Member
    καλημερα!!!! καλο σαββατοκυριακο!!!! χρονια πολλα μακ!!!!!!
    χρονια πολλα ελι στον αντρα σου!!!!!

Senior Member
    Καλημέρααααα! Ημέρα γιορτής και σήμερα
    Να στείλω της ευχές μου κατάρχήν στην χθεσινή εορτάζουσα την κορούλα της Καλλιόπης. Καλλιόπη μου να την χαίρεσαι, να είναι γερή, ευτυχισμένη, καλοτύχερη σε όλη τη ζωή της και με το καλό να αποκατασταθεί και επαγγελματικά.

Αγαπημένη μου Μακόνες Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα και σε σένα . Eύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να έχεις πάντα υγεία και χαρά στην ζωή σου, να είσαι δυνατή για να διεκδικείς την ευτυχία που σου αξίζει, να έχεις πάντα και λίγο τύχη γιατί και αυτή χρειάζεται και να έρθουν όλα όσα ποθεί η καρδούλα σου απλόχερα τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.

Ευχαριστώ και για τις ευχές για τον Γιώργο, θα του τις μεταβιβάσω! Σήμερα λέμε να πάμε να το γιορτάσουμε με λίγους καλούς φίλους στο Θησείο με ρακομελάκια

Senior Member
    Να κεράσω και ένα γλυκάκι ε;

Senior Member
    Ελάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να είστε γεροί, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Να έχετε μία όμορφη μέρα και καλή διασκέδαση το βράδυ. Αν κσι έφαγα το πρωί από το γλυκό της Μακ θα πάρω ευχαρίστως και ένα σοκολατάκι από τα δικά σου χιχι.

Senior Member
    Τζινάκι είναι τούρτα - κουτί με σοκολατάκια, οποτε καθώς τσιμπάς το σοκολατάκι πάρε και ένα κομμάτι τούρτα για το βραδάκι να σου βρίσκεται :lol:

Senior Member
    εε να κεράσω και τα γουνοζωάκια λίγη τουρτίτσα γιατί ξέρω ότι είναι λιχούδικα και όταν λιγουρεύονται πάνε και χώνονται σε περίεργα μέρη για να σου ζητήσουν!

Senior Member
    Ελάκι το είδα ότι είναι τούρτα αλλά είπα να σταθώ στο ύψος μου και να πάρω μόνο ένα σοκολατάκι γιατί έχω πάρει κιλά τώρα τελευταία! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    εε να κεράσω και τα γουνοζωάκια λίγη τουρτίτσα γιατί ξέρω ότι είναι λιχούδικα και όταν λιγουρεύονται πάνε και χώνονται σε περίεργα μέρη για να σου ζητήσουν!
    :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι αυτό που λένε ότι τα σκυλιά μοιάζουν στο αφεντικό τους, οπότε και να θέλουμε να κρυφτούμε δεν μπορούμε κι εγώ και η αδερφή μου όταν πρόκειται για λιχουδιές δεν μας σταματάει τίποτα! :lol:

Senior Member
    eli μου να τον χαιρεσε τον αντρουλη σου και εσυ!
    παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!

Senior Member
    Ευχαριστώ Καλλιόπη μου για τις ευχές, να είστε και εσείς καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Senior Member
    Καλησπεραααα κουκλες!!! Μακονα μου να τα 1000σεις και παντα να εισαι αισιοδοξη, γεματη αγαπη και ευτυχια!! Πανω απο ολα υγεια και να εχεις στην ζωη σου οτι μα οτι επιθυμεις!!! :love::love::love:
    Τι μου κανετε? Εγω ζαλιζομαι αρκετα, πηρα priorin για τα μαλλια και μολις το εβαλα (αμπουλες, δεν πηρα και τα χαπια, ηδη χαπακωνομαι αρκετα!!) ετρεξα τουαλετα! Εχει μεσα και μυριζει εντονα αλκοολ και δεν ξερω γιατι ηταν σαν νταμπινκ ρε παιδια! Και δεν ειχα φαει τιποτα πιο πριν για να πεις οτι με πειραξε!!
    Μου υπογραψε εχτες ο γιατρος του ΕΟΠΥ την βεβαιωση για την εξεταση και την δευτερα καταθετουμε τα χαρτια.. Μας ειπαν οτι εχει να πληρωθει pet-ct (αυτο που θα κανω) απο τον 2011.. Και μαλλον θα παρουμε τα χρηματα μας πισω του χρονου αλλα χεστηκαμε! Να πανε ολα καλα Θεε μου! Φοβαμαι αυτες τις μερες παρα πολυ για την εξεταση! Αχ Θεε μου ας πανε ολα καλα και να μην βρουν αλλες εστιες.. Τρεμω!!!