ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2378
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2378 of 2553 FirstFirst ... 1378187822782328236823762377237823792380238824282478 ... LastLast
Results 35,656 to 35,670 of 38289
    Senior Member
    Ελάκι το σκεφτήκαμε για να δει το ψυγείο τεχνικός αλλά είχε παρόμοιο πρόβλημα το ψυγείο της θείας μου και της είχαν ζητήσει 150 ευρώ, είναι και της Bosch άρα θα είναι και πιο ακριβά τα ανταλλακτικά και καταλήξαμε ότι αν δεν φτιάξει από μόνο του να μην ασχοληθούμε.

Senior Member
    Πραγματικά κορίτσια ανήκω στην προνομιούχο κατηγορία ανθρώπων που απόλαυσαν καταρχήν τις σπουδές τους ( η αγγλικη φιλολογία είναι τιγκαρισμένη σε όλα τα εξάμηνα από λογοτεχνία, ποίηση και θέατρο) και κατα δεύτερον αργότερα ανακάλυψαν ότι γουστάρουν πολύ και το διδασκαλίκι! Ελπίζω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και στα 75 όταν θα αναγκάζομαι να μπαίνω ακόμη σε τάξη με το Π και με Alzheimer!:lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    έτσι πήρα σουσάμι και το καβούρδισα το ανακάτεψα με αμύγδαλα και φιστίκια αιγίνης ωμά και μετά με μέλι. Άπλωσα το μείγμα σε μία λαδόκολα και το έκανα σαν ένα τύπου παστέλι.
    γλείφομαι ήδη Ελάκιον!:yes:

Senior Member
    χμμμ δεν έχεις άδικο Τζινάκι μου και αφού βολεύεσαι με το μικρό ψυγειάκι δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω έξοδα.

Senior Member
    πάντως υπάρχουν και ώρες που σκέφτομαι αυτό:

Senior Member
    Eli πολύ ωραία η ιδέα σου και πραγματικά πιο υγιεινό γλυκό δεν γίνεται. Εγώ αδιαθέτησα, για 2η φορά μέσα στον μήνα γκρρρ και ήθελα το πρωί κάτι γλυκό και πήρα μία κερασόπιτα από τον φούρνο χιχι. Αρέσει στην αδερφή μου κι έτσι την έμαθα κι εγώ, η πλάκα είναι ότι πήρε ένα κομματάκι η μητέρα μου να δοκιμάσει και βρήκε μέσα ένα κουκούτσι από κεράσι!! Της είπα να τους την πει όταν ξαναπάει στον φούρνο γιατί σπας για πλάκα το δόντι σου με το κουκούτσι. Επίσης της είπα ότι είναι και σημάδι από τον Θεό για να μην τρώει γλυκά! χιχιχι

Senior Member
    Άντε να βγάλουμε και λίγο ρομαντισμό τι λέτε;

Blue Moon
    http://www.youtube.com/watch?v=8_ZgEmXuniQ

Senior Member
    τέλειος συνδυασμός εικόνας και μουσικής..

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Πραγματικά κορίτσια ανήκω στην προνομιούχο κατηγορία ανθρώπων που απόλαυσαν καταρχήν τις σπουδές τους ( η αγγλικη φιλολογία είναι τιγκαρισμένη σε όλα τα εξάμηνα από λογοτεχνία, ποίηση και θέατρο) και κατα δεύτερον αργότερα ανακάλυψαν ότι γουστάρουν πολύ και το διδασκαλίκι! Ελπίζω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και στα 75 όταν θα αναγκάζομαι να μπαίνω ακόμη σε τάξη με το Π και με Alzheimer!:lol:
    :lol: :lol: Γιατί ανησυχείς; Αφού με το Alzheimer δεν θα θυμάσαι τι ήθελες να απολαύσεις! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    τέλειος συνδυασμός εικόνας και μουσικής..
    είμαι ρομαντικό παιδί τι να κάνουμε
    τρεχάτε όλοι έξω να δείτε την πανσέληνο, είναι απολαυστική!

Senior Member
    Είναι ευλογία για έναν άνθρωπο να αγαπά τη δουλειά του! Η Μακ, ακόμη και με το πι, ακόμη και με τη μαλάκυνση, πάλι θα είναι αγαπητή στους μαθητές της και κυρίως γαλήνια και ευχαριστημένη με τον εαυτό της.
    Το ρητό της είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει δυστυχώς. Δύο φίλοι μου μέχρι στιγμής με είπαν τεμπέλα. Το έψαξα και δεν είμαι. Δεν είναι τεμπέλης κάποιος που ολοένα και με κάτι ασχολείται. Το κουμπί είναι αυτό το κάτι να είναι άσχετο με τις σπουδές μου. Γιατί για μένα αυτό που κάνω δεν είναι ευλογία, αλλά ευλογιά. Δε θα προλάβω να μπω στο γραφείο μου με πι, θα με έχουν προλάβει ήδη τα δέκα πέντε εγκεφαλικά, που τα βλέπω να κοντοζυγώνουν..

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια....σας διαβάζω αλλά βαριόμουν μέχρι κ να γράψω...πολύ βαρεμάρα σήμερα!!!!
    Ελι φοβερό αυτό με το σάντουιτς....εγώ πάλι είχα βάλει ένα σανδάλι στο ψυγείο κ με το άλλο στο χέρι έψαχνα σαν τρελή κ πουθενά...κ έπρεπε να φύγω γιατί είχα ραντεβού....από αφηρημάδα δόξα το Θεό μια χαρά!!!!
    Λυπάμαι για το ψυγείο σου Τζινάκο αλλά νομίζω θα βολευτείς κ με το μικρό!!!!
    Το Ναταλάκι μια χαρά βλέπω!!!!μπράβο που περνάς όμορφα!!!!

Senior Member
    Eli είδα την πανσέληνο πριν λίγο που έπλενα τα πιάτα, γιατί φαίνεται από το παράθυρο της κουζίνας και μάλιστα σκεφτόμουνα ότι γι'αυτό θέλει το Βαμπιράκι να βγει πάλι σήμερα και σκέφτεται και σε ποιόν από όλους τους γλυκούληδες να πάει! χιχιχι

Senior Member
    Αντα τελικά το βρήκες το σανδάλι σου ή φόρεσες άλλα παπούτσια; Πλάκα έχει, παγωμένο σανδάλι on the rocks χιχι.

Senior Member
    Στο μεταξύ ετοιμάζομαι για την έξοδό μου. Ντύθηκα στρουμφάκι! Φοράω για τελευταία φορά το αγαπημένο μου μπλε φόρεμα. Φέτος μάκρυνε υπερβολικά, λόγω απώλειας βάρους, άδειασε θα έλεγα και σέρνεται στο πάτωμα. Απευθύνεται σε πιο γεμάτη κοπέλα, οπότε μετά το σημερινό θα το χαρίσω.
    Δεν είμαι, όμως, τυχαίο, αλλά σέξυ στρουμφάκι! Με το κατάλληλο σουτιέν, σηκώνεται και αναδεικνύεται το στήθος, που είναι φάτσα φόρα. Επίσης, στο σταυροπόδι φαίνεται το τελευταίο μου απόκτημα: Η χρυσή αλυσίδα για το πόδι. Μια και φοράω αλυσίδα τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς, αποφάσισα να την αναβαθμίσω. Έτσι, πήρα την αλυσιδίτσα μου στα Χανιά και δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα!