ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2380
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2380 of 2553 FirstFirst ... 1380188022802330237023782379238023812382239024302480 ... LastLast
Results 35,686 to 35,700 of 38289
    Senior Member
    Εκτός από τη συμπεριφορά του λατρεμένου μου φίλου, που έχει την ταβέρνα, απεκόμισα και κάτι άλλο. Το παρακάτω τραγούδι, που σας το αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=vsrSECWZFIw
    Πολύ καιρό το άκουγα στα μπαρ και μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά δεν είχα το θάρρος να ρωτήσω τον dj ποιο είναι. Σήμερα, λοιπόν, με τον ιδιοκτήτη δίπλα μου, τόλμησα και το ρώτησα και το έγραψα στο χαρτί και ορίστε!

Senior Member
    Χαιρομαι που περασες ωραια Αβουλινι!!
    Και το κερασμα καλα κρατει!!!
    Πφφφ εγω τωρα φταιω που δεν μπορω να κοιμηθω και σκεφτομαι το γκαρσον οπως λεει και μια μαμα μιας φιλης μου?? :3

Senior Member
    Ναταλάκι μου, Κρητικιά μου εσύ! Πόσο τέλεια πέρασα στο νησί σου! Έτσι σε θέλω, να χαίρεσαι, να φλερτάρεις.. Κάτι καλό σήμερα;

Senior Member
    Συμβουλή από μία αρκετά μεγαλύτερή σου: Γλέντα το όσο μπορείς, με όσους περισσότερους μπορείς. Αλλά... Φρόντισε ώστε να καταλήξεις με κάποιον που θα σε καλύπτει, στον τομέα που εσύ θέλεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι φύρα και για διασκέδαση, καταλαβαίνεις, καλό μου;

Senior Member
    Ναταλάκι μου, πάω για ύπνο, τα λέμε μετά! Φιλάκια!

Senior Member
    Καλημέρα, καλό μήνα και καλό σ/κ να έχουμε.

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους και καλό μας φθινόπωρο και επίσημα πλέον!

Οι γαστρεντεροπαθούσες μας πως πάνε; Λίλα είσαι καλύτερα; Μακ ξεκουράστηκες, νιώθεις καλύτερα σήμερα;

Άβα χαίρομαι που χάρηκες την έξοδο σου και πέρασες όμορφα, το τραγουδάκι είναι πολύ ωραίο πράγματι.

Τρελοναταλάκι μήπως την πατήσαμε λίγο με το αγόρι;

Senior Member
    Γεια σας και καλό μήνα!
    Σεπτέμβριος σήμερα, ξεκινά η αγαπημένη μου εποχή, το φθινόπωρο.. Όμορφη εποχή, ωραία χρώματα, συμμάζεμα, ανασυγκρότηαη, με μία χροιά καλοκαιρινής διάθεσης ακόμα..
    Μόλις έβαλα το τελευταίο πλυντήριο, δοκίμασα τα γεμιστά μου, που έγιναν νόστιμα και στρώθηκα να δω τι κάνετε.
    Θέλω να σας ευχαριστήσω κιόλας. Κοντά σας έμαθα να φροντίζω τον εαυτό μου. Όταν πρωτογράφτηκα εδώ δεν έκανα τίποτα για μένα, δεν με ενδιέφερε. Κρέμες; Ποιες κρέμες; Υπάρχει κάτι, που αξίζει να το περιποιηθώ; Έτσι σκεφτόμουν και ζούσα μέσα στην παραίτηση. Τώρα δεν είναι καθόλου έτσι. Γνωριστήκαμε και είδα διάθεση για ζωή, σε κορίτσια εξήντα, εκατό, εκατόν είκοσι κιλών. Στην αρχή δεν το πίστευα. Δεν είναι δυνατόν, έλεγα.. Κι όμως. Μου μάθατε ή μάλλον μου υπενθυμίσατε πώς είναι να βάζεις κρέμες, να κάνεις αποτρίχωση, να πηγαίνεις κομμωτήριο, να βάφεσαι, να φροντίζεις τον εαυτό σου, να αγαπάς τη ζωή γενικότερα. Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου δεν είναι κατινιά και ναρκισσισμός, όπως τότε νόμιζα, αλλά κάτι άλλο. Φωνάζεις γουστάρω τη ζωή και θέλω να τη ζήσω!

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα άρτια αφιχθείς πίσω στο σπιτάκι μου πια :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Καλημέρα κ από μένα κ καλό κ όμορφο μήνα εύχομαι να έχουμε!!!!!
    Νίνα καλωσήρθες,ελπίζω να πήγαν όλα καλά κ να μην πονάς...πως είσαι??
    Ava μου εγώ από την μέρα που γεννήθηκα ήμουν κοκέτα...δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αγαπάς κ να ομορφαίνεις τον εαυτό σου.....νομίζω δεν θα μπορούσα χωρίς να με περιποιούμαι!!!!χαίρομαι πολύ λοιπόν που σ'ακούω να λες ότι πλέον το κάνεις κ εσύ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!

Senior Member
    Καλώστη! Καλωσόρισες και καλή προσαρμογή στην καθημερινότητα!

Senior Member
    Ποια γυναίκα, Άντα μου; Πες νταλικιέρης καλύτερα, να είσαι μέσα. Κάποτε ήμουν κοκέτα. Με τα χρόνια και το ολοένα αυξανόμενο βάρος άρχισα σταδιακά να παραιτούμαι, μέχρι που έφτασα στην απόλυτη αδιαφορία. Το μόνο που έκανα για μένα ήταν να πλένομαι, γιατί είμαι φανατική της καθαριότητας. Κατά τα άλλα.. Σπορτέξ σε μόνιμη βάση, φόρμες, κότσος τα μαλλιά, αμακιγιάριστη εννοείται. Μέχρι και η στάση του σώματός μου άλλαξε. Καθόμουν σα βαρύμαγκας με τα πόδια ανοιχτά, φαντάσου με και να καπνίζω.. Τράτζικ, που λέει και το βαμπιράκι.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου . Καλό φθινόπωρο εύχομαι σε όλες σας . Φθινόπωρο !!! Η αγαπημένη μου εποχή , η εποχή που πάντα με γέμιζε ελπίδες και όνειρα . Η εποχή που είχα πάντα τη δύναμη να βάζω νέους στόχους κι ένοιωθα δυνατή . Κι όμως φέτος δεν νοιώθω τίποτε απ΄όλα αυτά . Το αντίθετο μια αβεβαιότητα και μια ομίχλη που δεν ξέρω τι κρύβει από πίσω , και με φοβίζει .

Senior Member
    Άβα μου από παρόμοια φάση είχα περάσει και εγώ όταν είχα βάλει τα κιλά μου. Δεν είχα καμία διάθεση να περιποιούμαι και δεν ένιωθα καθόλου όμορφη ότι και να έκανα. Ήταν όμως καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
    Τώρα ευτυχώς έχω φύγει από εκείνη την απαίσια ψυχολογία και χαίρομαι τον εαυτό μου και την ζωή μου σε ότι κιλά και να είμαι. Αν χάσω βέβαια και τα κιλα που με βαραίνουν καλά εκεί ποιος θα με πιάνει!

Senior Member
    Καλως την Ντόρα μας! Έπεσε η κίνηση στο νησί και έσκασες μύτη κοριτσάρα μου;
    Μην ανησυχείς, δεν νιώθεις κάτι διαφορετικό απ ότι νιώθει η υπόλοιπη Ελλάδα...
    Αλήθεια πως πήγε η κίνηση στο νησί των ανέμων; Ήταν πεσμένη; Οι τιμές έχουν συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα;