ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2389 of 2553 FirstFirst ... 1389188922892339237923872388238923902391239924392489 ... LastLast
Results 35,821 to 35,835 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσια.. Νιωθω αηδιαστηκα χονδρη (παλια ελεγα παχουλη!! χαχααχχα) και ασχημη! Δεν την παλευω μια!!
    Αφου να μου λεει η φιλη μου εχτες, χωρις να ξερει για τον σερβιτορο την προιστορια μας, οτι αυτος λωνει για εμενα (στο λωνει εννοει καυλωνει! χαχαχαχαχα) και εγω να της λεω απο που το καταλαβες αυτο και μου ελεγεεεε γιατι τα λεει αυτα (βασικα ειχε κατσει και εκεινος μια ωρα απο πανω μου και με κοιτουσε σαν το αποχαυνωμενο!) και της ειπα τι εχει γινει και μου λεει καλα θες κι αλλα??? Αλλα εγω δεν νομιζω κατι τετοιο με την καμια! Im going crazy, Im tellin ya!!!

Senior Member
    Μακ πιστεύω ότι κάνεις πολύ καλά που δεν πέφτεις στη μιζέρια και διαλέγεις το δύσκολο δρόμο της αισιοδοξίας. Με τα προβλήματα που έχουμε όλοι μας το πιο εύκολο είναι να μιζεριάζουμε και να καταστρέφουμε και ότι όμορφο έχουμε στη ζωή μας. Η αισιοδοξία και το χαμόγελο μας βοηθάνε να αντιμετωπίζουμε τα ζόρια μας και να εκτιμάμε τα πάντα γύρω μας.

Senior Member
    γιουχου σας!!!!

Senior Member
    Γιούχου σου Λιλάκι, όλα καλά με τον πατέρα σου και τον θείο σου;

Senior Member
    δεν θα το πιστεψετε τι εκανα χθες!!! ντρεπομαι τοσο....
    σηκωθηκα και εφαγα μεσα στον υπνο μου! ειχα συνειδηση δεν υπνοβατουσα...
    κατα τις 5 και μιση σηκωθηκα απο το κρεβατι, ημουν και γυμνη και ορμησα στο ταψι με τα γεμιστα, οπου εγαφα στα ορθια ενα ολοκληρο.
    ποσο γελοιο θεαμα πρεπει να ημουν???
    πρωτη φορα μου συνεβη... δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω η να το ξεπερασω απλα

Senior Member
    Koritsaki μήπως είχες γυμναστεί αρκετά νωρίτερα και μέσα στη νύχτα έπαθες ελαφριά υπογλυκαιμία που σε έκανε να θέλεις να φας;

Senior Member
    δεν εκανα γυμναστικη την κυριακη τζινακι γιατι δεν προλαβαινα. πριν κοιμηθω ομως ειχα κανει αυτο το αλλο...ξερετε τι:love: .... μετραει? λες να μου προκαλεσε αυτο υπογλυκαιμια?

Senior Member
    Αν μετραει λεει κοριτσακι μου!Ειναι κ η καλυτερη γυμναστικη!Δεν πειραζει,αρκει να μην το κανεις συνεχεια.Ετσι κ αλλιως ενα γεμιστο εφαγες κ οχι μια τουρτα!

Senior Member
    Σημερα πηγα για πρωτη φορα για περπατημα.20 ολοκληρα λεπτα,με ρυθμο χελωνας κ τη γλωσσα γραβατα.Δεν ειχα παρει κ νερο κ κορακιασα!

Senior Member
    Koritsaki εννοείται ότι μετράει και αυτή η γυμναστική, εφόσον δεν σου έχει ξανασυμβεί είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαθες, για ποιόν άλλο λόγο θα ένοιωθες μέσα στον ύπνο σου την ανάγκη να φας; Μην αγχώνεσαι όμως, δεν έγινε και τίποτα με ένα γεμιστό.

Senior Member
    Γλαύκη καλά έκανες και περπάτησες, μην ξεχνάς όμως το νερό σου, εμένα πια μου έχει γίνει συνήθεια και στο περίπτερο να πάω παίρνω το μπουκαλάκι μου μαζί. Δεν κάνει πολύ ζέστη τώρα αλλά στο περπάτημα το χρειάζεσαι το νερό και μετά δεν μπορείς να πιείς και μεγάλη ποσότητα.

Senior Member
    αχ κορίτσια αυτό έπαθα και εγώ που αποφάσισα πως είναι καιρός πλέον να παο βόλτα τον swinky μου ένα Jack Ράσελ που έχουμε..το έρμο όμως είναι πολύ ενεργητικό και τα 15 λεπτά που τον περπάτησα ήταν σαν να τσάπιζα όλη μέρα..

Senior Member
    Ήντα κάνουν τα κοπέλια????????

Καλή βδομάδα κ καλό φθινόπωρο να έχουμε!

Κοριτσάκια μου επέστρεψα στα πάτρια εδάφη!!! Τι μου κάνετε?
    Κόντεψα να γίνω Κρητικοπόυλα! Ήτανε να γυρίσω την προηγούμενη βδομάδα αλλά περνούσα καλά κ έτσι έδωσα μια παράταση στις διακοπές, γύρισα σήμερα το πρωί κ αυτό επειδή μου τηλεφώνησαν απο μια δουλειά να περάσω απο συνέντευξη αλλιώς κ άλλο θα έμενα!

Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα δεν μπορώ να χορτάσω ύπνο καθώς με πιάνει η θάλασσα δεν είχα κ καμπίνα, να τώρα πάλι θέλω να κοιμηθώ κ ας ξύπνησα πριν απο λίγο!

Senior Member
    Νινα την έκανες την επέμβαση?
    Κοριτσάκι με τη διατροφή πως τα πας?
    Εσύ Γλαύκη μου σε ποια φάση είσαι? Λογικά στα αλεσμένα? Περαστικά κ για την κόρη σου, μου το είπε η Έλλη στο τηλ όταν είχαμε μιλήσει.

ΦυστικοΤζίνάκι μου :love::love::love::love: πως πάνε τα φυστίκια.........................? είχαμε καλή σοδειά εφέτος?

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    γιουχου σας!!!!

Λιλούκο μου!!!!!!!!