ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2401 of 2553 FirstFirst ... 1401190123012351239123992400240124022403241124512501 ... LastLast
Results 36,001 to 36,015 of 38289
    Senior Member
    Αχ, τι μου θυμήσατε τώρα με τα ρούχα, πρέπει να στενέψω ένα σωρό ρούχα το χειμώνα. Ευτυχώς που έχει η Μακ μία καλή και οικονομική μοδίστρα και θα τα πηγαίνω λίγα λίγα εκεί.
    Λιλάκι καλά ψώνια, να πάρεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου, να τα φορέσεις και να τα χαρείς. Ελάκι πριν πας για ύπνο τσέκαρε που έχεις βάλει τα ταπεράκια του Γιώργου χιχιχι. Κουκλίτσες πάω για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.

Senior Member
    ναι ναι!!! να γινουμε μαναρια φετος!!! κι εγω μαζι σας!!!ελι και σοκολατιτσα

Senior Member
    μη μου πατε για υπνο ολεςςςςςςςςςςςςςςς εχω νεα να σας πω

Senior Member
    λοιπον εγινε!!!!
    η επισημη πρωτη του γυμναστηριου!!!
    αερομπικ καθαρο!!!
    πηγε πολο καλα! εβγαλα ολη την ωρα!!!! μονο λιγο στους τελευταιους κοιλιακους τα εφτυσα και δεν τους εκανα ολους!!! πολυ καλα!!!!
    9 κοριτσια ημασταν στο τμημα!!! 3 νεαρες και οι υπολοιπες 55 και ανω!!!
    ολες τους με τις κοιλιτσες του και τα μπρατσακια τους και τα μπουτακια τους!!!!
    αυτα ειναι τα ωραια!!! στην ελλαδα ημουν παντα η πιο χοντρη του αερομπικ!!! εδω ειμαι απλα medium!!

Senior Member
    Καλή αρχή κοριτσάκι!!! Εύχομαι να κάνεις το γυμναστήριο μία όμορφη συνήθεια και να απολαμβάνεις τις ώρες που περνάς εκεί .

Τζινάκι μου το τσέκαρα τα έχω βάλει όλα στο ψυγείο χιχιχιχι. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση, να μου φιλήσεις ένα ένα τα γουνοζωάκια σου, μου έχουν λείψει τα ατιμούλικα!

Senior Member
    Τσουπρες μου καληνυχτα και απο μενα!!!!ονειρα γλυκα!!!!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    ναι ναι!!! να γινουμε μαναρια φετος!!! κι εγω μαζι σας!!!ελι και σοκολατιτσα
    Έλα να πληθαίνουμε!!!! καλή αρχή κ στο γυμναστήριο, σκέφτομαι να πάω κ εγώ αλλά λίγο αργότερα να χάσω πρώτα κανα κιλό!!!

Τζινάκο όνειρα γλυκά!

Senior Member
    Μπραβο Κοριτσακι!με το καλο να καταφερεις κ τους κοιλιακους!εγω παρ'οτι εκανα 2-3 ωρες γυμναστηριο δεν εμπαινα ποτε στο αερομπικ!
    Τζινα οταν τα στενεψεις ασε λιγο αερα για να παρεις 2-3 κιλα.Εκτος αν σκοπευεις να χασεις κι αλλο.....
    Να γινουμε κορμαρες κ κανονιστε να βγουμε για ποτο το χειμωνα ολες σε μιντιουμ κ σμολ συνολακια!
    Τωρα που λετε για το χαμενο ταπερακι,την μερα που ηταν η κορη μου στο νοσοκομειο ειχα παει με ενα παπουτσι ετσι κ ενα αλλιως απο την τρομαρα μου.Κ μια αλλη φορα εψαχα το κινητο μου κ δεν το εβρισκα.επαιρνα το νουμερο χτυπαγε δεν το ακουγα κ νομιζα οτι το ξεχασα στο μαγαζι η το εχασα.Ανοιγω μετα απο ωρα το ψυγειο κ το ειχα μεσα.Της ηλικιας ειναι?

Senior Member
    Λιλάκο όνειρα γλυκά και καλά ξεκουμπίδια στους μουσαφίρηδες αύριο!

Γλαύκη μου δεν είναι της ηλικίας γιατί όλοι τα κάνουμε αυτά τα πετυχημένα κατά καιρούς, οξεία αφηρημάδα λέγεται το φαινόμενο :lol:

Senior Member
    Λοιπόν, μόλις επέστρεψα, ένα κουρέλι.. Μου την έπεσαν τόσο άγρια στη δουλειά, ώστε δε σηκώνω κεφάλι. Αλλά.. Μόλις τελείωσα τη δουλειά, πήγα και ήπια δύο ποτάκια και τώρα μαγειρεύω και παράλληλα βάφω τα νύχια μου (γιατί είμαστε και γυναίκες) και σας μιλώ. Φιλάκια!

Senior Member
    τι καλο φτιαχνεις αβουλινι?

Senior Member
    Καλή ξεκούραστη πολυάσχολη Αβουλίνα! Μπήκες και εσύ σε φθινοπωρινούς ρυθμούς βλέπω .
    Πάω και εγώ να χαζέψω λίγη tv και να την πέσω μανάρια μου. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας.

Senior Member
    Κοτόπουλο φιλέτο με μανιτάρια και πατάτες, κοκκινιστό (φρέσκια ντομάτα).
    Στο μεταξύ ή τα ήπια πολύ ή τα νύχια μου είναι γκροτέσκα ή πρέπει να δω επειγόντως την πεντικιουρίστα μου. Μα τόσο άχρηστη είμαι πια; Ούτε τα νύχια μου δε μπορώ να βάψω; Όχι τίποτε άλλο, δεν μας περισσεύουν κιόλας..

Senior Member
    Καληνύχτα, Eli μου! Τα λέμε αύριο! Μην τυχόν και δεις το θρίλερ που είδα χθες "το μικρό σπίτι στο δάσος". Μεγάλη απογοήτευση! Φιλάκια!!

Senior Member
    Αβακι θέλεις το αγόρι να βάλει ένα χεράκι...... στις δουλειές?