ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2404 of 2553 FirstFirst ... 1404190423042354239424022403240424052406241424542504 ... LastLast
Results 36,046 to 36,060 of 38289
    Senior Member
    :thumbup::thumbup:

Senior Member
    ειπα και εγω να καφεδιαστω με τη κορη μου σημερα αλλα δε το βλεπω!
    και οχι τιποτα αλλο ηταν να παμε εχθες και αφου δεν μπορουσα ειπε σημερα τωρα αμα τις πω οχι ποιοσ την ακουει

Senior Member
    Καλλιόπη έχεις κι εσύ τα δίκια σου αλλά και η κόρη σου έχει κι αυτή δίκιο, προσπάθησε όσο μπορείς μήπως και τα καταφέρεις και πάτε τελικά στον καφέ σας.

Senior Member
    Τζινάκι δεν παιζεσαι!!!!

Senior Member
    τζινα δε κοιτας τα φυστικια???
    αγγελικουλα καλα εισαι κοπελα μου?

Senior Member
    Καλά είμαι Καλλιοπη μου!
    μόνο που νιώθω κουρασμένη πολυ! θα περασει όμως!
    Εσυ τι κάνεις?

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    τζινα δε κοιτας τα φυστικια???
    :lol: :lol: Τα κοιτούσα όλο το πρωί, είμαι λίγο πριν το αυχενικό χιχιχι. Το μεσημέρι άρχισε να φυσάει και βαρέθηκα να πάω για μπάνιο, περίμενα την μητέρα μου από τη θάλασσα, φάγαμε και τώρα πάω για επιδερμίδα χιχι. Θα ξανακοιτάξω τα φυστίκια το απόγευμα, λίγα πράγματα αλλά σε δουλειά να βρίσκομαι.

Senior Member
    καλα ειμαι και εγω!
    θελω να βγω εξω!!!!!!!
    αλλα πηρε τηλ ο αδερφος μου οτι ερχεται απο το νησι οποτε παιζει το τι θα γινει...
    ελπιζω μονο να ειναι εδω τη παρασκευη για να παω να καφεδιαστω με τη μοναδικη μας!

Senior Member
    Καλησπέρα, κορίτσια!

Σοκολατίτσα μου, ευχαριστώ πολύ για τις πανέμορφες εικόνες της πανέμορφης Κρήτης! Αφιονίστηκα πάλι!

Λίλα, κάποιος κάνει πάρτυ βλέπω.. Άντε, στο καλό να πάνε και άλλες συγχύσεις να μη σας βρουν! Παρεπιπτόντως μου έδωσες την ώθηση που χρειαζόμουν, ώστε να γαιδουροποιηθώ για μία ακόμη φορά. Έπρεπε να καλέσω μία γνωστή μου να μείνει λίγες μέρες σε μένα. Λέω έπρεπε, γιατί έχω να τη δω χρόνια, από την τελευταία φορά που τη φιλοξένησα και αποδείχτηκε δύσκολη φιλοξενούμενη. Όλο ναζάκια και απαιτήσεις κι εγώ έτρεχα πάνω κάτω να προλάβω τις επιθυμίες της, που δεν τις διατύπωνε και τόσο ευγενικά. Είχα κάνει τότε το προσωπικό μου πάρτυ, με το που έκλεισε η πόρτα πίσω της και είπα δεν το ξαναπερνάω αυτό. Αλλά έμαθα ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και θέλει αλλαγή περιβάλλοντος. Με έπιασε το φιλότιμο, αλλά δίσταζα να τηλεφωνήσω. Μόλις είδα τα μαντάτα σου, αποφάσισα να μη βάλω μπελά στο κεφάλι μου.

Τζινάκο, τι βίντεο ήταν αυτό; Μέχρι να περάσουν τα παπιά απέναντι πιάστηκε η ψυχή μου! Ειδικά σε κάποιες στιγμές που τα παρέσερνε το ωστικό κύμα έτρωγα τα νύχια μου από την αγωνία! Με το που έφτασαν επιτέλους ησύχασα..

Senior Member
    Δείτε, κορίτσια.. Δείτε παραλίες που έχει η Κρήτη μας!
    Αυτό είναι το περίφημο Ελαφονήσι, ένας επίγειος παράδεισος!

Senior Member
    Κι ακόμη μία:

Senior Member
    Δείτε νερά, δείτε ομορφιά!
    Εκεί κάηκα, γιατί για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου ξέχασα τον ήλιο και πλατσούριζα ώρες ατελείωτες..

Senior Member
    Τζίφος η επιδερμίδα, συνήθως το μεσημέρι δεν καταφέρνω να κοιμηθώ γιατί πονάει ο ώμος μου και δεν βολεύομαι, δεν πειράζει όμως θα επιδερμιαστώ το βράδυ μία και καλή.
    Αβα όντως είχε αγωνία το βιντεάκι αλλά κι εγώ ξεκίνησα να το βλέπω ξέροντας από πριν ότι καταφέρνουν να περάσουν απέναντι, διαφορετικά δεν θα το έβλεπα καν γιατί δεν αντέχω να βλέπω οτιδήποτε κακό παθαίνει οποιοδήποτε ζώο χιχι.

Senior Member
    Δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να σας δείξω και ένα κρητικό έδεσμα που λάτρεψα! Στάκα με αυγά!
    Είναι ελαφρύ, διαιτητικό, δροσερό και εύπεπτο.. Χα! Το αντίθετο. Είναι βούτυρο ουσιαστικά, όπου κάνεις παπάρες ψωμί (ζυμωτό κατά προτίμηση), τίγκα στη θερμίδα και τη χοληστερίνη, αλλά πεντανόστιμο, το άτιμο!

Senior Member
    Τζινάκο, μου χρωστάς μανικιούρ! Αλήθεια έφαγα δύο νύχια μου! :lol: