Results 36,271 to 36,285 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-09-2012, 12:05 #36271
Καλημέρα κορίτσια!
Συννέφιασε η Σοκολατίτσα μου; Τώρα, τρέχω στην Κρήτη, να στο κάνω πακέτο το κοπέλι! Αφορμή έψαχνα, για να φύγω, τώρα έχω και αποστολή! Εσύ μόνο πες μου πού βρίσκεται, πώς τον λένε, στείλε μου μία φωτογραφία του (μη γίνει κανένα λάθος και σου φέρω λάθος άτομο) και τα άλλα άστα πάνω μου!
Κορίτσια μου, από το κακό στο χειρότερο, η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος! Έχω περιπέσει σε βούρκο, σε ηθικό τέλμα και δε συμμαζεύεται.. :lol: Χθες πήγαμε με το παρεάκι και ένα φίλο μας πού αλλού; Σε πανηγύρι! Περάσαμε πολύ καλά, φάγαμε το νοστιμότερο λουκάνικο ever, αλλά θέλαμε και συνέχεια. Τι, με ένα πανηγύρι θα τη βγάζαμε; Τότε ο φίλος μας είπε ότι θα πεταχτεί για ένα ποτάκι σε ένα μπαράκι αμφιβόλου ποιότητας.. Μήπως να του κάναμε παρέα; Έφερα κάποιες αντιρρήσεις, για την τιμή των όπλων, τραβάτε με κι ας κλαίω, καταλαβαίνετε, αλλά η περιέργεια ήταν ισχυρότερη. Μόλις, λοιπόν, με διαβεβαίωσαν ότι το μέρος είναι αρκετά μακρυά από τον τόπο κατοικίας μου και ότι λόγω του παρακμιακού της κατάστασης δεν έχει κόσμο, τσουπ! Βρέθηκα σε μπαρ με κονσομασιόν! Ε, ρε γέλια και χαρές! Το μπαρ, χειρότερο από όσο είχα φανταστεί, σκοτάδια μαύρα, κλειστό εννοείται, ζεστό, με ιδιαίτερα δωματιάκια για τα περαιτέρω και με μουσική τούρκικη, παρακαλώ! Πάρτε μία ιδέα: http://www.youtube.com/watch?v=TubN_W3cr8k
Συνοδευόμουν από δύο άντρες, με είχαν στη μέση και με προστάτευαν. Δεν με άφησαν να πάρω ποτό, γιατί ήταν χάλια τα ποτά τους, ούτε να φάω φυστίκια, για τον ίδιο λόγο. Ήπιαμε σόδες και νερό. Ας σας πω τώρα τι είδα. Δούλευε μόνο μία κοπέλα εκεί μέσα και είμαστε οι μοναδικοί θαμώνες. Ρώτησα το παρεάκι αν θέλει να του κάνει η κοπέλα συντροφιά. Δεν είσαι στα καλά σου, μου είπε, δεν τη βλέπεις πώς είναι; Είδα, είδα. Γύρω στο 1,60, τουλάχιστον 90 κιλά, με ένα κολλητό, κοντό, φανταχτερό φουστάνι, κακάσχημη στο πρόσωπο. Πάντως όφειλα να ρωτήσω και εννοείται ότι το ίδιο ίσχυε και για το φίλο μας, με πλήρη εχεμύθεια, μιας και είναι παντρεμένος. Φαντάζομαι, πάντως, ότι η γυναίκα του δεν έχει πρόβλημα, γιατί μια φορά είχαν πάει παρέα και η γυναίκα του του είχε στείλει δύο γυναίκες να του κάνουν παρέα, τη στιγμή που η ίδια έχε ξεραθεί στο γέλιο, καμαρώνοντας το στεφάνι της!
Που λέτε, κάποια στιγμή πλάκωσε πελατεία. Εμένα με είχαν τα αγόρια μου στη μέση, να μη φαίνομαι και πολύ. Τότε, μου δημιουργήθηκε μία εύλογη απορία: Πώς θα εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος με μόνο μία κοπέλα; Μου απάντησαν ότι σε δύσκολες στιγμές βοηθάει και η γυναίκα του ιδιοκτήτη. Είπα κι εγώ για πλάκα, ε, τότε ας βοηθήσω κι εγώ την κατάσταση, να κουμαντάρουμε την πελατεία! Ποιος είδε το παρεάκι και δεν το φοβήθηκε! Κρύφτην, κρύφτην, είπε στο φίλο μας. Άντε, άσε τις βλακείες, μη γίνει χαμός εδώ μέσα! Τότε η φαντασία μου πήρε φωτιά. Σκέφτηκα ότι αν "βοηθούσα", το παρεάκι, θα γινόταν αποκλειστικός μου πελάτης, για να αποτρέψει τη λοιπή, πιθανή μου πελατεία. http://www.youtube.com/watch?v=IDvKTWtICU0
Μετά κι από αυτό, αφού είδαμε όσα είχαμε να δούμε, αποτελειώσαμε τη σόδα μας και φύγαμε. Δεν ήταν και για παραπάνω, γιατί καλή η πλάκα, αλλά θα κατέληγα στ' αλήθεια με πελατεία. Πού είσαι, πατέρα, να καμαρώσεις την κοράκλα σου!
- 08-09-2012, 12:39 #36272
axaxaxaxa axx Ανά έχω κατουρηθεί από τα γέλια πρέπει να πέρασες πολύ ωραία..να ρε παιδιά...κάτι τέτοια θυμάμαι που κάναμε στα νιάτα μας και ενθυμούμαι "φοιτιτοθεν" κατάστασης axaxaxaxa...
κάπως έτσι ξεκίνησαν να δουλεύουν πολλέςaxaxaxa
axx πρέπει να γελάσατε πολύ
τα φυστικιά σίγουρα ήταν μέσα στα ουρα, τα ποτά ήταν μπόμπα 10χιλιάδες τις εκατόκαλά κάνατε και δεν ήπιατε ..ελπίζω να ουρίες την soda με καλαμάκι και όχι από το ποτήρι
08-09-2012, 12:50 #36273
Πραγματικά είχε πολύ γέλιο! Το κάναμε διακριτικά, βέβαια, να μη προσβάλουμε τους ιδιοκτήτες! Διάκοσμος του '70 τουλάχιστον, αισθητική πολύ χειρότερη από αυτή που υποψιαζόμουν, αλλά ακριβώς γι'αυτό περάσαμε τέλεια! Όταν κάτι ξεπερνάει το όριο της παρακμής, τότε γίνεται cult και απογειώνεσαι!
Μόνο που με ανησυχεί κάτι.. Μίλησες για φοιτητική ζωή. Εγώ στα νιάτα μου ήμουν η ήσυχη φοιτητριούλα, με το αμόρε της, τις μαγειρικές της, τη λάτρα της, τις ξένες γλώσσες και φυσικά τη σχολή. Τώρα άρχισα να ξεσαλώνω. Δώσε της γριάς να ξάνει ένα πράγμα, αχαχαχαχα!!!
Σόδα και νερό ήπια από το ποτήρι, χωρίς καλαμάκι, ουπς! Και μάλιστα λαίμαργα, γιατί διψούσα από τα λουκάνικα. Πάντως ζω ακόμη, δεν έπεσα κάτω!
Άντε, κορίτσια μου, που μου παραπονιέστε για ανεργία.. Όρεξη να'χεις και δουλειές υπάρχουν! :lol: Για κοπιάστε κατά δω, να δείτε για πότε θα βγάζετε νυχτοκάματο!
08-09-2012, 13:09 #36274
Α, Nipap μου, ξέχασα να σου πω ότι χθες στο πανηγύρι έμαθα να χορεύω και ποντιακά! Άκου περιγραφή: Ο χορός του τζίτζικα. Υποτίθεται ότι έχεις ένα τζίτζικα στο κεφάλι σου. Κουνάς το κεφάλι πέρα δώθε και αυτός πέφτει στους ώμους σου. Τους κουνάς και πέφτει στην κοιλιά σου. Κουνάς και το σώμα σου και πέφτει τελικά στο πάτωμα, όπου χτυπάς τα πόδια σου κάτω και τον πατάς! Λέγε, τώρα, ξέρω ή δεν ξέρω να χορεύω; :lol::lol:
08-09-2012, 13:53 #36275
Ava φοβερή περιγραφή!!!!χαχαχαχα
08-09-2012, 14:04 #36276
Αβα αν αντικαταστήσεις τον τζίτζικα με μυρμήγκι τότε σίγουρα θα χορεύεις καλύτερα απ'όλους! :lol:
08-09-2012, 14:09 #36277
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!
Το να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω!uzzled:
Άβα γέλασα πολύ με τις χθεσινές σου περιπέτειες :lol:. Έχουν πολύ γέλιο τέτοιες παρακμιακές βραδιές και αφού δεν τις έζησες στα φοιτητικά σου χρόνια δεν πειράζει να τις ζήσεις τώρα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Έχω κάνει και εγώ ανάλογα στα φοιτητικά μου χρόνια αλλά σε παρακμιακό μπαράκι κονσομασιόν να πω την αλήθεια δεν έτυχε να πάω χιχιχι. Και στην επαρχία το cult σε τέτοια μπαράκια βασιλεύει!!!! :lol:
Νίνα χαίρομαι που οι συνθήκες ζωής εκεί που μένεις είναι ανθρώπινες και μπορείτε να έχετε μία αξιοπρεπής ζωή. Εύχομαι σύντομα να μπορέσεις να μάθεις και την γλώσσα και να λυθούν τα χέρια σου. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι Ολλανδοί δεν έχουν καμία σχέση με τους Γερμανούς. Έχω γνωρίσει πολλούς Ευρωπαίους γιατί όταν ήμουν έφηβη κάθε καλοκαίρι τη βγάζαμε στο κάμπινκ του θείου μου και εκεί κάναμε πολλές παρέες από όλη την Ευρώπη. Η αγαπημένη μου εθνικότητα λοιπόν ήταν οι Ολλανδοί! Έχουν απίστευτο χιούμορ, μοιάζει πολύ με το δικό μας, είναι έξω καρδιά άνθρωποι, πολλοί ζεστοί και εκδηλωτικοί και γνωρίζανε όλοι μα όλοι να μιλάνε έστω και λίγο Αγγλικά, οπότε μπορούσαμε να συνεννοούμαστε άψογα! Είχαμε κάνει φανταστικές παρέες με Ολλανδούς και περνούσαμε φανταστικά μαζί τους! Από τότε λοιπόν είχα καταλάβει ότι οι Ολλανδοί διαφέρουν πολύ και από τους Γερμανούς και τους Βρετανούς και τους Γάλλους και οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα.
08-09-2012, 14:18 #36278
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αβα αν αντικαταστήσεις τον τζίτζικα με μυρμήγκι τότε σίγουρα θα χορεύεις καλύτερα απ'όλους! :lol:
Με το μυρμήγκι Τζίνα μάλλον πιο πολύ σε τσιφτετέλι θα βγει παρά σε ποντιακό χορό :lol:
08-09-2012, 14:28 #36279
Καλησπερα κορασιδες μου!!!
08-09-2012, 14:32 #36280
Να σας πω και τα δικά μας τα χθεσινά καμώματα χιχιχι. Είχε γενέθλια ο κουμπάρος μας και γιορτή η κουμπάρα μας και έτσι βγήκαμε το βράδυ έξω για ποτάκι. Βρεθήκαμε και σχετικά νωρίς τρομάρα μας για να μην το αργήσουμε... αμ δε!
Πήγαμε σε ένα μπαράκι που είναι στέκι των κουμπάρων και μαζευτήκαμε παρέα και δεν λέγαμε να ξεκουνήσουμε. Και δώστου τα ποτά και δώστου τα σφηνάκια, αποφάσισα και εγώ να το ρίξω έξω. Ο απολογισμός... 4 μαργαρίτες και αμέτρητα σφινάκια τεκίλας :lol:. Ήρθαμε στο κέφι και ρίξαμε τρελά γέλια! Όλοι εκτός από τους άντρες μας που ήταν λίγο ξινοί και ξενέρωτοι γιατί το τραβήξαμε μέχρι πολυ αργά. Ο Γιώργος ήταν κουρασμένος από όλη την εβδομάδα και δεν την πάλευε και δεν μπορούσε να πιει και πολύ γιατί έπρεπε να οδηγήσει. Εγώ όμως δεν τον λυπήθηκα γιατί έχω κάνει τα ανάλογα άπειρες φορές για αυτόν. Μέχρι και στον καναπέ του μαγαζιού είχα πάρει έναν υπνάκο κάτι απόκριες γιατί ο κύριος διασκέδαζε με την ψυχή του και δεν έλεγε να φύγουμε με τίποτα. Και άλλες πόσες φορές που ήταν τύφλα και τον μάζευα από τα πεζοδρόμια. Οπότε λέω απόψε είναι η δική μου σειρά! Δεν εκτίμησε πολυ το τάιμινγκ βέβαια και μου κρατούσε μούτρα. Καταλήξαμε τα ξημερώματα να τρώμε βρώμικα αφού περάσαμε και από ένα παρακμιακό σκυλομάγαζο να πιούμε σφινάκια που από την τύφλα μας τα μισά τα χύναμε πάνω στο μπαρ :lol:. Να μην τα πολυλογώ εκεί που τρώγαμε τα βρώμικα πιάσαμε και έναν ωραίο καυγά γυναίκες vs άντρες και στο τέλος βγήκαμε από το μαγαζί μαλωμένοι και εγώ με την κουμπάρα μου το κόψαμε με τα πόδια για να πάμε σπίτι γιατί δεν θέλαμε να μπούμε στο αμάξι. Μες στην τύφλα μας πιάσαμε και κουβέντα και καθίσαμε σε ένα πεζοδρόμιο και τα λέγαμε μέχρι που μας βρήκαν οι άντρες μας και μας κοιτούσαν απορημένοι γιατί εμείς είχαμε βολευτεί ωραιότατα καταμεσίς του δρόμου και δεν λέγαμε να σηκωθούμε να πάμε σπίτι :lol:
Καταλήξαμε στο σπίτι μας στις 6 το πρωί και ομολογώ ότι σε σχέση με τα ποτά που ήπια το hangover μου είναι αμελητέο! Δεν μου το είχα αλλά τελικά παρόλο που έχω σταματήσει να πίνω πολύ, έχω ακόμη αντοχές στο ποτό χιχιχιχι. Ούτε που μου πείραξε το στομάχι τόσο αλκοόλ, πήρα ένα παυσίπονο, ήπια μπόλικο νεράκι και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!
08-09-2012, 14:33 #36281
Originally posted by Eli
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Με το μυρμήγκι Τζίνα μάλλον πιο πολύ σε τσιφτετέλι θα βγει παρά σε ποντιακό χορό :lol:
08-09-2012, 14:33 #36282
Καλησπέρα Λιλάκι με το ωραίο παντελονάκι!
08-09-2012, 14:38 #36283
Καλησπέρα Λιλάκιον. Eli πολύ χαίρομαι που ξεσαλώσατε και δεν σε πείραξε και καθόλου, πάντα τέτοια! :lol:
08-09-2012, 14:45 #36284
Ελακιον χαιρομαι που περασατε ομορφα???παντα τετοια!!!!φυστικακι μου τι κανεις???εχει ανοιξει ενα tapas bar ο γιος μιας φιλης της μανας μου στην αθηνα και εχω σκασει που δεν εχω παει ακομα.πηγαν οι φιλες της που ειχαν ανεβει αθηνα και μας ελεγαν εντυπωσεις και εχω σκασει γκρρρρρ
08-09-2012, 14:50 #36285
Το πάντα τέτοια Τζίνα μου είναι σχετικό, γιατί αν κάνουμε πάντα τέτοια ή θα καταλήξουμε να πάρουμε διαζύγιο ή θα μας βάλουν μέσα για χρέη! :lol::lol::lol::lol:
Πάντως ομολογώ ότι το διασκέδασα πολύ το χθεσινό γιατί είχα χρόνια να ανεβάσω τέτοιο κέφι. Συνήθως είμαι η ξενέρωτη που θέλει από κάποια ώρα και μετά να πάει σπίτι, αλλά χθες έγινε ένα κλικ και πραγματικά είχα όρεξη και διάθεση να διασκεδάσω και για κάποιες ώρες μάλιστα δεν με ένοιαζε τίποτα και δεν σκεφτόμουν τίποτα αρνητικό! Αααχ είναι ωραίο να ξεχνιέσαι που και που από τα ζόρια που τραβάμε, να ναι καλά τα κουμπαράκια μας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....