ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2426
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2426 of 2553 FirstFirst ... 1426192623262376241624242425242624272428243624762526 ... LastLast
Results 36,376 to 36,390 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το βρήκα το "τρώω πολύ, για να μαι αεράτη"! Είναι στο 7ο λεπτό από το βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=A10Ub...eature=related
    Κάθε φορά που περιδρομιάζαμε τις κρητικές λιχουδιές, το θυμόμουν και τους το έλεγα!
    xaxaxaxa και εγώ αυτό έλεγα Ανά είναι κλασική ατάκα για τους "περιδρομιστες"

Senior Member
    Φοβερή ατάκα, πράγματι, δεδομένων και των καταστάσεων που λέγεται!
    Περιδρομιστές, χαχαχαχα! Κατά το καρναβαλιστές, ε;

Σήμερα έχει ήρεμο πρόγραμμα. Ταινιούλα με το παρεάκι και μάλιστα νωρίς νωρίς, γιατί αύριο έχει να σηκωθεί από τα χαράματα. Το πόσο μου έχει λείψει ένα ολονύκτιο αφιέρωμα θρίλερ! Το είχαμε κάνει μια φορά με την ξαδέλφη μου. Είχαμε οργανωθεί. Είχαμε πάρει τρία τέσσερα dvd, γαριδάκια, κρασιά. Είχαμε ανάψει και κεριά, είχαμε βάλει τις λάμπες να καίνε στο χαμηλό τους, είχαμε κουκουλωθεί με κουβέρτα στον καναπέ, φυσούσε έξω, χαλασμός γινόταν, η κατάλληλη ατμόσφαιρα!
    Κάποια στιγμή η ξαδέλφη νύσταξε και έγειρε στην κουβέρτα.. Ε,ε, δε θέλουμε τέτοια! Σηκώθηκα αμέσως και έφτιαξα δύο περιποιημένα φραπεδάκια, να τα πιούμε στις τρεις το χάραμα!! Μετά συνεχίσαμε τις ταινίες μας. Κάτι τέτοιο θα ήθελα..

Senior Member
    Look ξέχασα να σε ρωτήσω, στο Ιππο την έκανες; Αν ναι, για λίγο δεν σε γνώρισα, είχα πάει και στις 16/6 που έφυγες εσύ, αλλά αναβλήθηκε και την έκανα στις 17. Και η απώλειά σου είναι σούπερ, μου κάνεις και παρέα στα κιλάκια χιχι και το ύψος σου για γυναίκα είναι μία χαρά.
    Αβα κανόνισε να δεις πάλι θρίλερ και να ψάχνεις μετά στις μπανιέρες, κάτω απ'το κρεβάτι και πίσω από τις πόρτες!

Senior Member
    Τζίνα
    Στην κρήτη την έκανα.
    Νομίζω και εγώ πως ναι καλά τα έχω πάει!
    Για πες και σε μένα πως ανεβάζω φώτο να με γνωρίσετε!

Senior Member
    Look έχεις δίκιο, το ξέχασα ότι μένεις στην Κρήτη. Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία. Αν δεν ξέρεις να μικραίνεις τη φωτό πες μου να στο γράψω.

Senior Member
    Ναι, μωρέ Τζίνα μου, δίκιο έχεις.. Τι μαζοχισμός κι αυτός; Εκεί που τα κάνω πάνω μου, εκεί θέλω και να τα βλέπω! Είδα ένα στο βίντεο κλαμπ, που το έχω μπανίσει κανονικά. Έχει για εξώφυλλο μια δαιμονισμένη, με τα μάτια γυρισμένα ανάποδα. Φοβήθηκα, όμως, και δεν το πήρα.
    Όσο για σήμερα μάλλον σε κωμωδία το βλέπω να πηγαίνει. Το παρεάκι ταξιδεύει στις 6.45, άρα δεν έχει χρόνο για νταντέματα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Θα δούμε καμια βλακειούλα και νάνι νωρίς.
    Όσο για την κοπροσκυλίασή μου.. Τι να πω πια; Δεν έκανα ακόμη ούτε μία δουλειά! Με έπιασε τρελή βαρεμάρα. Αύριο θα αλλάξω τουλάχιστον τα σεντόνια μου. Αλλά για να το κάνω αυτό, πρέπει να πλύνω τη βεράντα. Και τώρα παρακολουθήστε πώς με πείθω να κάνω δουλειές: Θέλω να αλλάξω σεντόνια; Ναι, αλλά πρώτα θα αερίσω την κουβέρτα. Πού; Στο βρώμικο κάγκελο της βεράντας; Όχι, βέβαια, θα πλύνω πρώτα. Αφού τα μάζεψα τα σεντόνια, να μη βάλω και ένα πλυντήριο; Ας βάλω. Αφού μπερδεύτηκα με απορρυπαντικά, να μην καθαρίσω λιγάκι και το μπάνιο; Κοκ, έτσι με ξεγελάω και κάνω δουλειές. Αλλά για αύριο δεν το βλέπω..

Senior Member
    ναι κορίτσια πως ανεβάζουμε φωτογραφίες? πως τις κάνετε link δηλαδή?

καλά τώρα είναι νωρίς για μένα έβγαλα και εγώ φωτογραφίες την μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο σαν έγκυος είμαι γαμώτο xaxaxaxa αλλα θα ανεβάσω όταν χάσω ένα αξιομνημόνευτο ποσο τουλάχιστον 20 κιλά να peso και μετά..όσες με έχετε στο fb φιλί e!!! με ξέρετε

Senior Member
    Καλά, Τζίνα, κάνε τέτοια εσύ, κάνε τέτοια..
    Μόλις δημιούργησες και ένα τρίτο τέρας, στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες! Έλα, να γινόμαστε πολλά τα τέρατα! :bouncy:

Senior Member
    Να το και το τέταρτο τέρας! Όλο και πληθαίνουμε! :roll:

Senior Member
    Αλήθεια έχουν αρχίσει εσάς να σας "λυπούνται" ότι ναι και καλά έχετε πάθει νευρική ανορεξία?
    Δυστυχώς για μένα ΄λίγο πριν τις διακοπές και μετά από ένα πολύ κουραστικό καλοκαίρι είχα ένα ατύχημα....που με άφησε σώα αλλά κατέστρεψε το αυτοκίνητο μου....
    Αυτό όπως καταλαβαίνεται ήταν υπερπλήρες για να "λυπηθούν" κάποιοι και να λένε με απόλυτο στοχασμό....ότι ναι είναι βέβαιο πλέον πάσχω από νευρική ανορέξία....
    ποιος εγώ?!?!

Senior Member
    axaxaxa LOOK έλεος δεν τους είπες????? αυτό να ακούσω και εγώ μια μέρα και ας πεθάνω πολύ αστείο μου φαίνεται ακόμα και να το σκεφτεί κάποιος ...ζηλεύουνε κορίτσι μου ζηλεύουνε που να τους βγει το μάτι

Senior Member
    Look σίγουρα είναι πρόβλημα να μείνεις χωρίς αυτοκίνητο από την μία στιγμή στην άλλη, αλλά δόξα τω Θεό που δεν χτύπησες άσχημα και είσαι καλά. Ποιός λέει για νευρική ανορεξία;

Senior Member
    Γιατί, βρε κορίτσι μου, συνδέουν το τροχαίο με τη νευρική ανορεξία; Ότι δηλαδή είσαι πολύ αδύναμη να κρατήσεις το τιμόνι σταθερά; Να κάνεις το σταυρό σου, που σώθηκες, γιατί στο νησί σου είδα πολλούς τρελάρες οδηγούς.
    Αλήθεια, έχασες τόσα πολλά κιλά; Μπράβο σου! Εμένα δε με λυπάται κανείς, γιατί ακόμα τρώω πολύ για να είμαι αεράτη!

Senior Member
    Να πω και κάτι, σχετικό με τις φωτογραφίες: Όσοι ξεκινάτε τώρα την προσπάθεια, μη τυχόν και πετάξετε φωτογραφίες και ρούχα σας! Δεν έχω ούτε μία από τα παλιά. Έχω σκίσει φωτογραφίες μου ακόμη και από ξένα φωτογραφικά άλμπουμ, όπου δεν είχα κανένα δικαίωμα. Τις έβλεπα και φούντωνα! Ιδίως μία, που είμαι στη μέση.. Πω πω, η αφεντιά μου να καταλαμβάνει όλο το χώρο της φωτογραφίας και στην άκρη κάτι ανθρωπάκια, τόσα δα, οι φίλοι μου! Ωραία, τις έσκισα και εκτονώθηκα, τώρα όμως; Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, να χαρώ λιγάκι..

Senior Member
    Originally posted by Mak
    καλε εγω γιατί δεν βλεπω τις φωτο της καλλιοπης, στο πηγαδι κατουρησα?
    mak μου την εβγαλα αλλα για σενα τη βαζω ξανα (μολις αδειασει το αλλο πσ) μαλλον μονο τη σημερινη θα σου βαλω γιατι τη πριν τη ξερεις !