ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2460
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2460 of 2553 FirstFirst ... 146019602360241024502458245924602461246224702510 ... LastLast
Results 36,886 to 36,900 of 38289
    Senior Member
    Αβα καλή αρχή στο γυμναστήριο. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο ζουμπάς με τον αν καπνίζεις ή όχι αλλά δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι αν χρειαστεί θα τον βάλεις στη θέση του, που λόγω διαστάσεων μάλλον θα του πέφτει και μεγάλη!

Senior Member
    Κοριτσια τι κανετε? Αχ Θεε μου θελωνα βγω! Δεν μπορω μεσα! Συνηθησα καθε μερα βολτα και τωρα δεν την παλευω μια!!!!!!!! :flaming:
    Και την Πεμπτη μακαρι να ημουν και εγω εκει αλλα και να ερχομουνα Παρασκευη θα εφτανα εκει!!

Senior Member
    Βαμπιράκι για λίγο είναι μόνο, ασχολήσου με τα ζωάκια σου και τον υπολογιστή και θα σου περάσει η ώρα.

Senior Member
    Ναταλίτσα μου, τι κάνει το ποδαράκι; Σε κρατάει αιχμάλωτη,ε; Υπομονή...

Μόλις γύρισα από το ραντεβού με τον οδοντίατρο. Το τσίμπησα το σφράγισμα. Ε βέβαια, ας φάω λίγα παγωτά ακόμα, μου κάνουν καλό σε πολλούς τομείς. Μετά κι από αυτό, η σχέση μου με τα παγωτά γίνεται :cul:

Τζινάκο, δε χρειάστηκε να ψάξω θέση για το ζουμπά. Πήρα τις πληροφορίες που ήθελα και τον άφησα να βράζει στο ζουμί του. Τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον θύμωσε γιατί στεκόμουν δίπλα του και ήμουν πιο ψηλή! :lol::lol: Ναι, και όμως, βρήκα άντρα που να είναι πιο κοντός από μένα. Όπως ήταν και φουσκωτός, το πλάτος του απειλούσε να ισοφαρίσει το ύψος του. Συζητούσε για βάρη, έλεος, πόσο ακόμη θέλει να φουσκώσει;

Senior Member
    Ava μου καλή επιτυχή με το γυμναστήριο και τον ζουμπά κατούρα...αυτός έχει πικρα μέσα του που τον δηλητηριάζει και θέλει να δηλητηρίαση και τους γύρο του..πρόβλημα δικό του..εμείς στον αγώνα μας

Δεν αισθάνομαι καλά ρε κορίτσια...από χθες το βραδυ το στομάχι μου με πονάει κάπως...πριν προλάβετε να πείτε για λιωμένα ..λιωμένα τα έφαγα..σήμερα όσο έτρωγα cup soup (διότι και το gala το έκανα εμετό χθες..) ήμουν μια χαρά..τώρα έφαγα βραδινό ψαράκι στο φούρνο εννοείτε και είναι μονο ψάχνω..e ούτε αυτό δεν μπόρεσα να κρατήσω.. υποπτεύομαι πως είναι από τι γρίπη που με τυραννάει αλλα είναι πολύ άθλιο να κανεις εμετό ήταν πριν και τώρα είναι χειρότερο..

ευτυχώς σε δυο μέρες έχω ραντεβού με τον γιατρό..αει να δούμε....

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ναταλίτσα μου, τι κάνει το ποδαράκι; Σε κρατάει αιχμάλωτη,ε; Υπομονή...

Μόλις γύρισα από το ραντεβού με τον οδοντίατρο. Το τσίμπησα το σφράγισμα. Ε βέβαια, ας φάω λίγα παγωτά ακόμα, μου κάνουν καλό σε πολλούς τομείς. Μετά κι από αυτό, η σχέση μου με τα παγωτά γίνεται :cul:

Τζινάκο, δε χρειάστηκε να ψάξω θέση για το ζουμπά. Πήρα τις πληροφορίες που ήθελα και τον άφησα να βράζει στο ζουμί του. Τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον θύμωσε γιατί στεκόμουν δίπλα του και ήμουν πιο ψηλή! :lol::lol: Ναι, και όμως, βρήκα άντρα που να είναι πιο κοντός από μένα. Όπως ήταν και φουσκωτός, το πλάτος του απειλούσε να ισοφαρίσει το ύψος του. Συζητούσε για βάρη, έλεος, πόσο ακόμη θέλει να φουσκώσει;

Μήπως θέλει να γίνει μπαλώνει για να πετάει λίγο πιο ψιλά από το χώμα και να φαίνεται ποιο ψηλός??

Nataloula μου το πόδι ψηλά και xxxxalllllara κούκλα μου :*

Senior Member
    Αβα αυτός αφού είναι τόσο κοντός άμα φουσκώσει κι άλλο στο τέλος θα κατρακυλάει γιατί θα έχει τις διαστάσεις της μπάλας! χιχι
    Νίνα περαστικά σου, εύχομαι να μην είναι τίποτα και να σου περάσει σύντομα.

Senior Member
    Σοκολατένια μου,τι πάθη είναι αυτά που προκαλείς;

Senior Member
    Νίνα μου, πολύ χαίρομαι που το ραντεβού σου με το γιατρό είναι κοντά. Είσαι στη φάση των αλεσμένων, ε; Ακόμη κι εγώ ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες του γιατρού μου τον πρώτο καιρό μετά την επέμβαση.
    Είμαι σίγουρη ότι ακολουθείς πιστά τις οδηγίες (για την επέμβασή σου δεν ξέρω και πολλά) και ότι μεθαύριο θα ησυχάσεις. Αλήθεια, σοδίτσα κάνει να πιεις, για να νιώσεις καλύτερα;

Senior Member
    Νίνα το ίδιο σκεφτήκαμε χιχιχι.

Senior Member
    Lila είμαι πάντα σχεδόν στο fb

Ανά εδώ δεν μας δίνουν αλεσμένα μας λένε να τρώμε κανονικά αλλα εγώ αποφάσισα να τα αλέθω ..ειδικά το μοσχάρι είναι πολύ duslolo να το χωνέψω ακόμα.

συνήθως το ψαράκι είναι τόσο μαλακό που λιώνει στο στόμα άμεσος αλλα επειδή είμαι λίγο κρυωμένη είπα να το αλέσω και αυτό...pooo ζαλίζομαι κι όλας ρε "μαμοτο"...

για την επέμβαση μου??? έχω πλήρη αναφορά εδώ

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=5900&page=11

Senior Member
    Κορίτσια, αν ξαναδώ το ζουμπά και με κοιτάξει πάλι με το ίδιο ύφος, βρήκα τον τρόπο να τον χρησιμοποιήσω κατά πώς του αξίζει:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Νίνα το ίδιο σκεφτήκαμε χιχιχι.

για τον φουσκωτό e??? e!!!!!! μα!!!! θα πετάξει σε λίγο..είναι και αντιαισθητικό ρε παιδί μου..να είσαι και ζουμπάς και πολύ φουσκωτός...σαν μπαλονάκι :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Avaaaa !!! apo ti mia i anagoula kai apo tin alli me ekanes na katouritho apo ta gelia !!!!!!!!!!!

Senior Member
    λιλια εγω εχω κανει λειζερ στο προσωπο σε δερματολογο. πανω απο 25 φορες συνολο. οι τριχες ειναι ακομη εδω....μειωθηκαν αλλα υπαρχουν ακομη. κι ετσι το πηρα αποφαση οτι θα τις κανω μια ζωη λειζερ. εχει καλο αποτελεσμα και ποναει. επισης κανω μασχαλη και κοιλια. και σκεφτομουν μηπως να το παω και στα ποδια