ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2463
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2463 of 2553 FirstFirst ... 146319632363241324532461246224632464246524732513 ... LastLast
Results 36,931 to 36,945 of 38289
    Senior Member
    Αχ Μακόνες μου πήγες να μου το παίξεις αμαζόνα!!! Αχ θα σε μαλώσω! Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα στην ασφάλεια του κρεβατιού σου. Ξεκουράσου και ανάρρωσε με την ησυχία σου, είμαι σίγουρη ότι αύριο θα είσαι μια χαρά και θα μπορείς να λειτουργήσεις με λίγα πονάκια που δεν θα σε ενοχλούν ιδιαίτερα αν κρίνω από την αδερφή μου. Απορώ πως η αδερφή μου έκατσε 9 ολόκληρες ώρες στην δουλειά μετά την επέμβαση uzzled:uzzled:

Καλλιλοπη μου λυπάμαι που δεν θα μπορέσεις να μας έρθεις. Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθουν πιο βολικά τα πράγματα. Λίλα μου μιας και η Καλλιόπη δεν θα έρθει εννοείται πως είναι πιο εύκολο να βρεθούμε στο κέντρο, αρκεί να είναι κοντά σε μετρό ή ηλεκτρικό. Οπότε να βρεθούμε κάπου στο μοναστηράκι ή στην πλάκα ή κοντά στο νοσοκομείο; Ότι σε βολεύει για να σε δούμε περισσότερη ώρα. Πρότεινε μέρος και ώρα

Senior Member
    και εγω σε μετρο κοντα βολευομαι τελεια.το μοναστηρακι μου ακουγεται τελειο εσεις τι λετε??

Senior Member
    Μια χαρά μου ακούγεται Λιλάκι μου ας μην το κουράζουμε να βρεθούμε στον σταθμό του ηλεκτρικου - μετρό στο Μοναστηράκι την ώρα που θα μας πεις και βλέπουμε που πάμε. Εκεί έχει ένα σωρό καφετέριες που μπορούμε να πάμε! Ελπίζω και η Άντα να μην έχει θέμα. Η Σοκολατίτσα σίγουρα δεν θα έχει θέμα αφού μπορεί να έρθει με τον ηλεκτρικό.

Senior Member
    Και ναι κυρίες και κύριοι απόψε η Μαντάμ Έλι θα κάνει ποδηλατοβόλτα μέχρι τα Σπάτα!
    Στείλτε ασθενοφόρο να με παραλάβει δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βγάλω την διαδρομή χιχιχιχι.

Senior Member
    Eli μέχρι τα Σπάτα;;;;; Γιατί καλέ δεν φορτώνεις το ποδήλατο στο ασθενοφόρο και να πας μέχρι εκεί ξεκούραστα; :lol:

Senior Member
    γαμωτο ξυπνησα με το λαιμο μου χαλια.ευχομαι να μην ειναι οι αμυγδαλες μου παλι.δεν θα αντεξω να παρω αντιβιωση.παω να βαλω θερμομετρο.
    ποδηλατΕλι χαρα στο κουραγιο σου με το ποδηλατο.

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:
    Κορίτσια μου έχω εδώ και δύο βδομάδες τουλάχιστον που προσπαθώ να μπω και πάλι σε ρυθμούς προκοπής και άσκησης! Έχω φρικάρει με τα 2 κιλάκια που έβαλα στις διακοπές και δεν λένε να φύγουν γιατί όλο στο μυαλό μου έχω τα γλυκά γκρρρρ! Έτσι αποφάσισα να κινηθώ λίγο δραστικά! Έχω ξαναπάει βόλτα με ποδηλάτες και δεν ήταν και τόσο δύσκολα, εξάλλου αν κουραστώ πάντα υπάρχει η επιλογή να επιστρέψω νωρίτερα. Εννοείται πως δεν πάω μόνη αλλά με back up φιλενάδα ποδηλάτισσα οπότε δε νιώθω ανασφάλεια ότι θα μείνω μόνη μου. Μόλις έκανα ένα τεχνικό τσεκ το ποδηλατάκι μου, ετοίμασα τα σνακάκια μου για τον δρόμο και στις 7.20 είναι η αναχώρηση.

Λιλάααα ελπίζω αύριο να μην έρθω στον καφέ μας μπουσουλώντας! :lol:

Senior Member
    Λίλα έχεις πυρετό; Τις αμυγδαλές σου τις είδες; Είναι καθαρές;

Αααα και επειδή δεν ξέρω πότε θα προλάβω να ξαναμπώ Λίλα όρισε την ώρα του ραντεβού στον σταθμό στο Μοναστηράκι και θα μιλήσω και με την Έλενα. Ελπίζω και η Άντα να το δει εγκαίρως. Θα πάρω το τηλ της από την αδερφή μου να την ενημερώσω το βράδυ αν δεν της τα προλάβεις εσύ.

Senior Member
    Ax Mak μου περστικούλια σου! Να είναι κ το τελευταίο, να μην ξαναδείς ποτέ ξανά χειρουργικό τραπέζι!

Ελλη που θα πας με το ποδήλατο? Στα Σπάτα:crazy::crazy::crazy::crazy: τρελάθηκα κ μόνο που το διάβασα! Πόση ώρα είναι απο το σπίτι σου? Θα είμαι στο τέρμα να σε περιμένω με κανεναν ορό για ενυδάτωση :lol::lol::lol:πλάκα κάνω έτσι, εξάλλου εσένα δεν σε φοβάμαι!

Senior Member
    Λιλάκι σήμερα βρήκαν κ αυτες να σε πιάσουν? που έχεις αύριο ταξίδι?

Στο μοναστηράκι είναι τέλεια, πες μας τι ώρα σε βολεύει!!!

Senior Member
    καλησπερα σας "φορουμενιες"...ειμαι στο σπιτι μου απο χτες ολα πηγαν καλα.Εχω πονους αλλα πηρα παυσιπονα απο χτες κ ειμαι λιγο καλυτερα..Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ τη σκεψη σας.

Senior Member
    Καλώς τη χολή free Μαρία μας!!! Περαστικά κοριτσάκι μου και γρήγορα να μπορείς να φας και πάλι φυσιολογικά! Ελπίζω να έχεις τον χρόνο να αναρρώσεις κανονικά και ξεκούραστα. Φιλιά και σιδερένια!

Senior Member
    Originally posted by break
    Στο μοναστηράκι είναι τέλεια, πες μας τι ώρα σε βολεύει!!!
    Μοναστηράκι it is λοιπόν! Η Άντα δεν βολεύεται πολύ με την τοποθεσία αλλά νομίζω θα καταφέρει να μας έρθει. Ίσως τελικά να την πείσουμε να χρησιμοποιήσει και τα ΜΜΜ
    Λιλάκι μου ελπίζω να νιώθεις καλά, δώσε μας σημείο ζωής! Ενημέρωσε μας για την ώρα που σε βολεύει και θα είμαστε στον σταθμό και θα σε περιμένουμε!

Senior Member
    Μαράκι ευτυχώς το έκανες κι αυτό, πήγαν όλα καλά και σου έφυγε ένα μεγάλο άγχος. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορα περαστικά σου.

Senior Member
    Περαστικά και από μένα μαράκι και σιδερένια από δω και πέρα