Results 37,156 to 37,170 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-09-2012, 13:35 #37156
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, προσπαθώ να είμαι θετική και να σκέφτομαι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ίσως για να πάρω πιο σοβαρά το όλο θέμα και να ωριμάσω...
Προς το παρόν και εγώ εύχομαι όλες μου οι εξετάσεις να βγουν καλές και να διευθετήσω το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.
- 15-09-2012, 13:36 #37157
Originally posted by monadiki1
καλημερα κ απο μενα κ καλο σ/κ.απολογισμος εβδομαδας.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να ειχα κατσει στο νοσοκομειο.Δεν ξεκουραστηκα στο σπιτι μιας κ ο αντρας μου δουλευε,συνεχεια στο τρεξιμο και την Δευτερα παω για δουλεια..πινω παυσιπονα κ ποναω ακριβως γιατι δεν καθομαι να αναρρωσω οπως πρεπει..εχω παρα πολλα νευρα γιατι ολοι κοιτανε τον εαυτο τους κ κανεις εμενα...ουφ..ελπιζω να μην παθω τιποτα αλλο χειροτερο...ελπιζω εσεις να ειστε καλα..
Μαράκι μου sumvono με τα κορίτσια...να θυμάσαι πως άμα μας βλέπουν να κάνουμε δουλειές νομίζουν πως είμαστε καλά..δεν καταλάβουν πως δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε σε ένα σπίτι που είναι άνω κάτω...βάλτους λίγο τις φωνές και ξεκουράσου έστω και αν γυρίσεις στη δουλειά τουλάχιστον να μη βρίσκεις ένα σπίτι αχυρώνα..
15-09-2012, 14:10 #37158
Καλημέρα, κούκλες μου! Για μένα "καλημέρα" είναι ακόμη και θα σας πω μετά το γιατί.
Πρώτα θα μιλήσω στα κορίτσια, Μαρία και Κοριτσάκι, και θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα με όσα σας είπαν τα κορίτσια μας.
Μαρία, οφείλεις να προσέχεις τον εαυτό σου πρώτα απ' όλα. Τα υπόλοιπα και οι υπόλοιποι σε αυτή τη φάση είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Κοριτσάκι, είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τη ζυγαριά θα σου έλεγα να την κρύψεις για λίγο καιρό. Σημασία δεν έχουν μόνο τα νούμερα, αλλά τα πραγματικά αποτελέσματα στο σώμα μας. Έλα τώρα, μεταξύ μας.. Δεν σου έχει συμβεί ποτέ το αντίθετο; Να φας υπερβολικά και να μην πάρεις γραμμάριο; Το πιστεύεις ή είσαι ευχαριστημένη με αυτό; Όχι βέβαια.. Ο οργανισμός μας ξέρει, υπολογίζει και μας φυλάει για αργότερα και τα καλά και τα κακά. Μακρυά από τη ζυγαριά!
Eli μου, καταλαβαίνω απόλυτα την αναστάτωσή σου. Άλλο να είμαστε χαλαρές για οποιοδήποτε θέμα και άλλο να μας προειδοποιεί ο γιατρός ότι κάτι απορρυθμίστηκε στο σώμα μας. Εκεί τα ψιλοχάνουμε. Αλλά, δες τα θετικά της υπόθεσης. Πρώτον, έχεις ένα σύντροφο, έτοιμο να σταθεί στο πλευρό σου στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Έχεις αυτό; Έχεις ήδη το μισό παιδί στα χέρια σου! Πάμε τώρα για το άλλο μισό. Τέτοιες ψιλοεπεμβασούλες είναι καθημερινότητα για τους γυναικολόγους. Να την κάνεις και να κάνεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Ούτε η πρώτη θα είσαι, ούτε η τελευταία. Είσαι μικρούλα ακόμη. Τέλος, έχεις αμέριστη υποστήριξη από το άμεσο περιβάλλον σου, αλλά και από εμάς, το ξέρεις αυτό..
Φιλάκια και κανόνισε γρήγορα να ρυθμίσεις το θεματάκι σου, ναι; Άντε, πάμε γερά για ένα ακόμη φορουμομωρό!
Στα δικά μου τώρα.. Χθες έφαγα τη μακαρονάδα μου (δεν ήταν αυτή της φωτογραφίας), είδα τη μισή ταινία και έπεσα για ύπνο. Ξϋπνησα στις 1.10, διάβασα λίγο από το βιβλίο μου και ξανακοιμήθηκα, για να ξαναξυπνήσω στις 3.30 και μετά ξημερώθηκα. Έχω διάφορα στο μυαλό μου και τα όνειρά μου ήταν το ένα πιο αγχωτικό από το άλλο.. Τελικά με ξύπνησε το τηλέφωνο στη 1.00, πριν από λίγο δηλαδή. Σηκώθηκα, για να διαπιστώσω ότι πιάστηκαν και οι άνω κοιλιακοί μου και η μέση μου. Ευτυχώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, γιατί αλλιώς θα έπαιρνα μπαστούνι!
15-09-2012, 14:57 #37159
Αβουλίνα μου σήμερα που ξύπνησα πιο ήρεμη το πήρα πιο ψύχραιμα το θέμα. Θέλω να το τελειώνω όσο πιο σύντομα γίνεται και αυτό θα κάνω. Ήδη έχω στείλει τις εξετάσεις μου και είμαι σε επικοινωνία με έναν γυναικολόγο που είναι στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, παλιός συμμαθητής μου. Και αφού πάρω γνώμες από τον γιατρό μου στην Αθήνα και τον φίλο μου θα μιλήσω και με τον παλιό μου γυναικολόγο που με παρακολουθούσε στην Θεσσαλονίκη και χειρουργεί στο Παπαγεωργίου. Λογικά μέχρι τον Οκτώβριο θα έχω κάνει την επέμβαση γιατί μετά λήγει και η ασφάλεια μου. Μετά θα μπω στην ασφάλεια του Γιώργου (ΙΚΑ). Προς το παρόν έχω το ΤΕΒΕ μου και με αυτό θέλω να πορευτώ και να τελειώνω. Το πιθανότερο πάντως είναι να την κάνω Θεσσαλονίκη την επέμβαση γιατί εκεί μπορώ να την κάνω χωρίς να πληρώσω φακελάκι. Εννοείται πως δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα, αλλά πρώτα θα διερευνήσω την λύση του Δημοσίου και μετά θα δω αν χρειάζεται να πάω ιδιωτικά.
Είμαι πολύ τυχερή που έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν με κάθε τρόπο και για αυτό νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων. Ούτως ή άλλως δεν ένιωθα όπως είπα και τόσο έτοιμη να γίνω μάνα οπότε αυτό το κομμάτι μπορεί μεν να με πόνεσε, γιατί άλλο να έχεις την επιλογή και άλλο να στο απαγορεύουν, αλλά δεν είναι κάτι που με καίει άμεσα... Όπως είπα κάθε εμπόδιο για καλό και ότι συμβαίνει στην ζωή μου πάντα συμβαίνει για κάποιο λόγο, με τα χρόνια θα δείξει για πιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά στον παρόν μου...
Όσο για σένα αγύμναστο πουλάκι μου join the club!!! Τρεις μέρες οι κοιλιακοί μου πονούσαν φρικτά! Δεν μπορούσα να γελάσω, να βήξω και κυρίως να σηκωθώ χωρίς να υποφέρω από πόνους! Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και φλερτάρω ακόμη και με την ιδέα να πάω να κάνω ζούμπα το απόγευμα. Αύριο έχω να κάνω τραπέζι σε αγαπημένους φίλους και το μενού έχει μουσακά κατά παραγγελία! Θα πάω σε λίγο να ψωνίσω τα απαραίτητα και να ετοιμάσω και το υπόλοιπο μενού μου
15-09-2012, 15:11 #37160
Μπράβο, Eli μου! Ψυχραιμία, πάνω απ' όλα. Επειδή έχω ψάξει το θέμα γενικότερα, είδαν πολλά τα ματάκια μου. Γυναίκες στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης να γίνονται μητέρες. Γυναίκες χωρίς ωράρια, να τεκνοποιούν με δανεικά. Δεν εξετάζω την ηθική του πράγματος, παρά μόνο διαπιστώνω πως όταν θέλει μία γυναίκα στις μέρες μας πραγματικά να γίνει μητέρα θα γίνει. Ίσως γι' αυτό δεν έχω φρικάρει εντελώς, στην ηλικία μου και χωρίς σύντροφο. Ξέρω πως πάντα θα έχω εναλλακτικές. Αρκεί να το θελήσω πραγματικά, κάτι για το οποίο δεν είμαι πλέον και τόσο σίγουρη.. Πάντως αν χειρουργηθείς Θεσσαλονίκη, θα έρθω να σε δω.
Καλή επιτυχία στο τραπέζι σου! Μουσακά άκουσα ή με γελούν τα αυτιά μου; Ευτυχώς που δε μένω Αθήνα.. Θα παρουσίαζες στους καλεσμένους σου την ακρίτσα από μία μελιτζάνα!
15-09-2012, 15:28 #37161
:lol: :lol:
Άρχοντα μου!!!!
15-09-2012, 15:34 #37162
Παρών!
Μαγειρεύετε εσείς και αφήστε τον Άρχοντα θα ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα...
15-09-2012, 15:37 #37163
Ελλάκη μου όλα καλά θα πάνε, θα το δεις κοριτσάκι μου, δεν θα καθίσω να σου αραδιάσω ενα σωρό περιπτώσεις ίδιες γιατι θα γίνω κουραστική αλλά πλεον είναι κάτι που είναι ρουτίνα, αυτο να έχεις στο μυαλό σου!
15-09-2012, 15:40 #37164
Αβα δεν παίζει να τρως τόσα!!!!!!!!!!
Όταν είχα το δαχτυλίδι τόσα δεν έτρωγα, μόνο τα γλυκά έτρωγα άφθονα κ πριν μου γλιστρήσει! Στα πόσα το cc το έχεις?
15-09-2012, 15:42 #37165
Ήδη αισθάνομαι ότι πάει, χάθηκε η μέρα, τέτοια ώρα που σηκώθηκα.. Πότε θα προλάβω να κάνω όσα είχα προγραμματίσει; Από τα τρία πλυντήρια, έβαλα μόνο το ένα, αυτό του αθλητή! Καμαρώνω, βλέποντας την απλώστρα.. Φόρμες και φανελάκια αθλητικά και αθλητικά σουτιέν και στριγκ βρακάκια και καλτσάκια, όλα τα απαραίτητα για την Αθλήτρια της Χρονιάς! Το πλυντήριο είναι δύσκολο, λόγω συνεχούς βροχής. Μέσα προσπαθώ να τα στεγνώσω. Επίσης, είχα πει να κάνω τις γάμπες και τα φρύδια μου, αλλά δεν το βλέπω.. Βαριέμαι και δεν αντέχω άλλο πόνο. Το μόνο που ίσως κάνω είναι να πάω σε πανηγύρι! Αλλά κι αυτό δύσκολο, αν συνεχίσει να βρέχει έτσι..
Στο μεταξύ ακούω συνέχεια hip hop και την έχω καταβρεί! Χάθηκε ο κόσμος να γίνει κανένα πανηγύρι hip hop; :lol:
Θα καθόμουν μπροστά μπροστά, ως Άρχοντας που είμαι, θα έτρωγα λουκάνικο, θα έπινα ρετσίνα και θα κουνιούσα το λουκάνικο στον αέρα, στο ρυθμό της μουσικής: http://www.youtube.com/watch?v=EcuGmUF2GVg Ε, ρε γλέντια!!
15-09-2012, 15:49 #37166
Originally posted by Ava
Στο μεταξύ ακούω συνέχεια hip hop και την έχω καταβρεί! Χάθηκε ο κόσμος να γίνει κανένα πανηγύρι hip hop; :lol:
Θα καθόμουν μπροστά μπροστά, ως Άρχοντας που είμαι, θα έτρωγα λουκάνικο, θα έπινα ρετσίνα και θα κουνιούσα το λουκάνικο στον αέρα, στο ρυθμό της μουσικής: http://www.youtube.com/watch?v=EcuGmUF2GVg Ε, ρε γλέντια!!
15-09-2012, 15:52 #37167
Έχεις δίκιο, σοκολατίτσα μου, δε γίνεται να φάω ένα ταψί μουσακά! Το πολύ δύο κομμάτια κι αυτά θα κάνω δέκα ώρες να τα φάω, αν δε θέλω επεισόδια! Όσο για τα πανηγύρια, είναι το προσωπικό μου βασανιστήριο! Νόστιμα, αχνιστά λουκάνικα, να έρχονται στο δίσκο, με τη μουσταρδοκέτσαπ τους, το ψεύτικο λεμόνι, την αλατορίγανη, και το ψωμάκι από δίπλα.. Όλοι να ορμάνε κι εγώ να ανεμίζω το δικό μου δέκα ώρες.. Για να μη με προσέξουν πίνω συνέχεια, αλκοόλ στην αρχή και συνεχίζω με νερά και αναψυκτικά, ώστε το ποτήρι μου να είναι γεμάτο κι εγώ και καλά απασχολημένη.. Μέχρι στιγμής μόνον ένας πρόσεξε ότι δεν τρώω κι αυτό γιατί ήμουν στο χωριό του και ήθελε και καλά να με περιποιηθεί. Τότε μάζεψα μπροστά μου τα καλαμάκια από τα σουβλάκια που έφαγε το παρεάκι και είπα, τρώω, πώς δεν τρώω, ορίστε! Το παρεάκι στην αρχή με έφερνε πάντα σε δύσκολη θέση. Μου διάλεγε τα καλύτερα σουβλάκια, τα πιο τρυφερά υποτίθεται και προσπαθούσε να με μπουκώσει μπροστά στον κόσμο. Από τη στιγμή που του εξηγήθηκα ότι σουβλάκι για μένα δεν υπάρχει, μου μαζεύει καλαμάκια και καλά να φαίνεται ότι τρώω.. Του εξηγήθηκα άγρια, εννοείται, αφού με το καλό δεν καταλάβαινε. Του είπα ότι στα πανηγύρια δεν υπάρχουν πάντα τουαλέτες και αν έχω επεισόδιο, θα κάνω εμετό πάνω του! Στην πραγματικότητα, δηλαδή, σε ένα πανηγύρι, που κάθομαι μέχρι και τέσσερις ώρες τρώω μόνο ένα λουκάνικο!
15-09-2012, 15:57 #37168
Originally posted by Eli
Originally posted by Ava
http://www.youtube.com/watch?v=Y8GYNWR0b5g
15-09-2012, 16:04 #37169
Αβα όταν είχα κ εγω τον δακτύλιο έιχα ακριβώς τα ίδια θέματα!
Εγώ όμως ότι ήθελα τα έβαζα στο πιάτο μου κ το έτρωγα όποτε ήθελα κ με το πάσο μου, δεν ξέρεις πόσες φορές δεν προλάβαινα γιατί τα είχανε φάει όλα ε απο τότε στο πιάτο μου να είμαι ήσυχη χαχαχα!!!!
15-09-2012, 16:06 #37170
Κ για όσους παρατηρούν τις μπουκιές σου να τους λες πως τα κορμιά με θυσίες γίνονται!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή