ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2487
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2487 of 2553 FirstFirst ... 148719872387243724772485248624872488248924972537 ... LastLast
Results 37,291 to 37,305 of 38289
    Senior Member
    Eli μου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.. Θα πιάσεις φιλίες με το αγόρι, να εμπνέετε ο ένας τον άλλον!
    Κάτι μου λέει ότι αυτή η εμπειρία θα σου βγει σε μεγάλο καλό και πολύ, μα πάρα πολύ χαίρομαι!!

Αγγελικούλα μου, καλή σου μέρα και καλή δουλειά!

Πάω κι εγώ, να βγάλω το μεροκάματο. Θα τα πούμε το απόγευμα. Ως τότε.. Φιλάκιααα!!

Senior Member
    Άβα μου και εγώ το ίδιο σκέφτομαι , ήδη γίναμε φίλοι στο φατσοβιβλίο και θαύμασα την μεταμόρφωση του. Με συγκίνησε η προσπάθεια του και μου έδωσε δύναμη! Ευτυχώς που όταν είχα την οικονομική δυνατότητα έκανα την τολμηρή κίνηση στα 105 κιλά να πάρω το ποδηλατάκι μου. Τώρα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε νιώθω ευγνώμων που το έχω και μπορώ να κάνω τις βόλτες μου και να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους που με εμπνέουν! Για να δούμε που θα με οδηγήσει αυτή η ιστορία...

Όσο για την γκράντε μπίρι μπίρι Αβομάνα μην δίνεις σημασία όσο μπορείς στα λεγόμενα της... Προσπάθησε να της δίνεις μαθήματα ζωής και αισιοδοξίας και να της περάσεις το μήνυμα ότι άμα ανησυχεί για όλα θα κάνει κακό στην υγεία της. Πες της ότι την αγαπάς και δεν θέλεις ούτε να μαλώνετε ούτε να πάθει κάποιο κακό στην υγεία της από την μόνιμη ανησυχία της. Πάντως μιλάμε για απίστευτη μουρμούρα βρε αδερφάκι μου, το στρουμφάκι είναι ήρωας!!! :lol:
    Καλή δουλίτσα Άβα μου, να έχεις μία όμορφη μέρα!

Senior Member
    Καλημέρα. Ελάκι τέλεια η ποδηλατοπανηγυρομπυροσουβ λακοβόλτα σας. :lol: Χαίρομαι και για τις εξετάσεις σου, καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό.

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Ελακι φοβερο παρεακι βλεπω!!!
    :bigsmile: Κάπου στο βάθος είμαι και εγώ πάνω σε ένα πεζούλι και καθαρίζω τις λάσπες από την γάμπα μου χιχιχι

Senior Member
    Καλημέρα Τζινάκιον!
    Είδες;; Αυτή είναι βόλτα με τα όλα της!!!
    Με τον γιατρό έχω αύριο το ραντεβού μου το απόγευμα. Θα σας πω τα νέα μου αφότου γυρίσω.

Senior Member
    Ελακι μου λιγο η κουραση, λίγο το ότι συζητιουνται διαφορα εδω περάγια το μέλλον με εχει πάρει από κάτω! θέλω να κάνω και παρτακι στο παιδί τον άλλο μήνα που είναι τα γενεθλια του και δεν το πολυβλεπω λόγο οικονομικου και στεναχωριέμαι!

Senior Member
    Ελι νόμιζα ότι εσύ έβγαλες την φωτό, εκτός και αν είσαι το άκρον άωτον της ταχύτητας, να βγάζεις φωτό και να κάθεσαι και στο πεζούλι ταυτόχρονα χιχιχιχιχι. Νομίζω ότι σε είδα αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Senior Member
    Αγγελικούλα μέχρι τον άλλο μήνα μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα και να καταφέρεις να κάνεις το γενέθλιο πάρτυ του γιού σου, ποτέ δεν ξέρεις, θετική σκέψη.

Senior Member
    Τζινάκι μου δεν είμαι ο άσπρος σίφουνας χιχιχι. Κάπου στο κέντρο της φωτογραφίας είμαι αλλά δεν φαίνομαι
    Αγγελικούλα μου ξέρω ότι δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις αρνητικό κλίμα στην δουλειά και οι απολύσεις να παραμονεύουν στην γωνία. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις να κάνεις το πάρτι στον γιόκα σου, μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως το ονειρευόσουν αλλά θα βρεις την λύση εσύ είμαι σίγουρη!

Senior Member
    Τώρα πια είμαι ήρεμη.. Έκανα μία μηλόπιτα και ψήνεται και μοσχοβολάει και αυτό αρκεί για να μου φτιάξει τη διάθεση.
    Πρώτη φορά επιχειρώ να κάνω μηλόπιτα, ελπίζω να γίνει καλή και να μην την πετάξω.. Πάντως μέχρι στιγμής το μισό στόχο της τον έχει επιτελέσει. Μύρισε το σπίτι βούτυρο και ζάχαρη και κανέλα, αχ, πόσο χαλαρωτικό..

Eli μου, το επεισόδιο το θεωρώ λήξαν, μα και ατελείωτο μαζί. Αν επιχειρούσα τώρα να τηλεφωνήσω, μάλλον θα την άκουγα αλλιώς. Εξαρτάται αν θα την πετύχεις στα κέφια της. Η αγάπη μου είναι δεδομένη, αλλά η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται. Βοηθώ μόνον όποιον με βοηθάει να τον βοηθήσω. Έχω δικά μου θέματα και δε μπορώ να προσεγγίσω κάποιον, που με χρησιμοποιεί για εκτόνωση, όποιος κι αν είναι αυτός. Μακάρι να άκουγα ότι μου τα έσουρε ένα χεράκι και ξαλάφρωσε, αλλά δυστυχώς ξέρω ότι το γεγονός θα επαναληφθεί. Είμαστε τόσο, μα τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες.. Εγώ όταν είμαι στις μαύρες μου, φροντίζω να είμαι ήρεμη με τους άλλους, για να μην τους μεταδώσω τον πανικό μου. Δε μπορεί, στην τελική, να ζητάς βοήθεια και να χαστουκίζεις όποιον επιχειρεί να σου δώσει το χέρι του. Θα σου το δώσει μία, δύο, τρεις, κάποια στιγμή θα κάνει πίσω και φώναζε εσύ όσο θέλεις.. Το παράδοξο είναι ότι όλα γίνονται για το δικό μου καλό.
    Τώρα θα κάνω κανένα διήμερο να της τηλεφωνήσω, αλλά φοβάμαι.. Μπορεί να με πάρει ο πατέρας μου και να αρχίσει τα παράπονα. Μας ξέχασες, παιδί μου, γιατί; Γιατί άραγε; Τι να πεις σε αυτόν τον γλυκύτατο άνθρωπο; Γιατί θέλω την ηρεμία μου; Λέγεται αυτό; Δε λέγεται.. Άρα μόκο, έρμη Άβα και υπομονή..

Senior Member
    Καλησπερα φορουμενιες!Πολυγραφοτατε� � βλεπω σημερα!Ελι μου μπραβο κοριτσι μου!Πολυ χαιρομαι για σενα κ για τον τροπο ζωης που υιοθετεις.Αν κοψεις κ το τσιγαρο ποιος σε πιανει!
    Αβουλινι τι να σου πω με τη Μερκελ?υπομονη κ προσπαθησε να θεσεις τα ορια σου.Το παρεακι ειναι καλα?Ποιος θα τη φαει τη μηλοπιττα καλε?Δεν ειπαμε για να κανουμε διατροφη δεν βαζουμε πειρασμους στο σπιτι/Εσυ φτιαχνεις κιολας?Παντως να σου πετυχει κ καλοφαγωτη!
    Αγγελικουλα μου μπραβο κ σε σενα που το παλευεις με τη διατροφη.Μια χαρα τα πας!Οσο για τα οικονομικα κοιτα γυρω σου κ πες ποιος ειναι καλα.Θα κανεις το παρτακι του γιου με αυτα που μπορεις κ ολα θα ειναι οκ.Τα παιδια την τουρτα βλεπουν κ παιρνουν χαρα.Δεν τους νοιαζει πιο περα!
    Τζινα οι ατακες σου ειναι για αλλη μια φορα ανεπαναληπτες!Μονο εσυ θα εκανες αστειο ενα κουνουπι που βουιζει στο αυτι σου κ δεν σε αφηνει να κοιμηθεις!:P:P

Senior Member
    Καλησπέρα Γλαύκη μου
    Άβα πως βγήκε η μηλόπιτα; Εγώ είμαι ένα πτωματάκι. Μία η ποδηλατοβόλτα, μία που κοιμήθηκα αργά, ξύπνησα και προυνό προυνό και τώρα σέρνομαι...
    Μίλησα με Κατερίνα και Γιώτα. Έχουμε καλά νέα και από τα δύο μέτωπα. Η Κατερίνα έβγαλε τα ράμματα και η επούλωση της είναι άριστη, τόσο που εξέπληξε και τον ίδιο τον γιατρό και τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. Η Γιώτα μας δεν έβγαλε ακόμη τα ράμματα της μιας και είναι νωρίς, θα τα βγάλει όμως από βδομάδα. Η επούλωση της πάει πολύ καλά και έχει αισθητή βελτίωση από την προηγούμενη βδομάδα. Κάτι μου είπε η Κατερίνα ότι σε κάποιο σημείο που κάνει η ένα χείλος η ουλή θα την διορθώσει βγάζοντας τα ράμματα. Δεν κατάλαβα ακριβώς, θα μας τα εξηγήσει καλύτερα και η Μακ μας.
    Πάντως τις άκουσα χαρούμενες και ανακουφισμένες, περιμένω και εγώ να μάθω με λεπτομέρειες...

Senior Member
    Χαρά μου, έννοια σου και τη μηλόπιτα για το παρεάκι την έφτιαξα, θα σου πω.. Βέβαια, αμφιβάλλω αν θα τη φάει, γιατί παραέγινε γλυκειά. Ακολούθησα τη συνταγή κατά γράμμα, αλλά.. Μήπως και το κέφι μας έχει να κάνει με το αποτέλεσμα αυτού που φτιάχνουμε; Το πιστεύω. Σήμερα ξύπνησα στις πέντε το πρωί, λούστηκα, έκανα δουλειές, πήγα για ψώνια, πήγα στη δουλειά και μετά... http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
    Πάντως είναι αγχολυτική η ζαχαροπλαστική, στην αρχή, βεβαίως, βεβαίως.. Στο τέλος, όταν έχεις να πλύνεις το πιατομάνι, σε πιάνει πονοκέφαλος! Φρόντισα και γι'αυτό. Ό,τι λέρωνα το έπλενα ατάκα κι επιτόπου και έτσι δε δημιουργήθηκε πανικός στην κουζίνα.
    Όσο για τον κάθε δικό μας, δύσκολο άνθρωπο, πιστεύω το εξής: Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που δε γίνεται να τους θέσεις όρια, απλά γιατί δεν θα τα δεχτούν. Πιστεύουν ότι αυτοί και ο Πάπας έχουν το αλάθητο, οπότε όσα λες πάνε στο βρόντο. Αν είσαι πολύ τυχερή, μπορεί να δεις μία βελτίωση, αλλά να είσαι βέβαιη ότι θα είναι προσωρινή. Είμαι πολύ απογοητευμένη, αλλά συνήθισα πια, δεν είναι η πρώτη φορά.
    Τη ζηλεύω πάντως, αυτή και όλους, όσους της μοιάζουν. Πώς να είναι άραγε να πιστεύεις ότι πάντα έχεις εσύ και μόνον εσύ δίκιο, να επιβάλλεις πάντα τις θελήσεις σου, να μη μετανιώνεις για τίποτε από τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα σου; Μεγάλωσα με τα εντελώς αντίθετα.
    Μέχρι πού φτάνει η γονεική εξουσία; Πολύ θα ήθελα να είμαι μάνα, είμαι περίεργη για το πώς θα ήμουν.. Υποψιάζομαι πως θα ήμουν κάτι σαν τον πατέρα μου. Χαλαρή γενικά, αγαπησιάρα και τρυφερή, ολίγον τι αδιάφορη μερικές φορές, με πίστη στην ανεξαρτησία του άλλου, αυστηρή στα θέματα της παιδείας και της καλής συμπεριφοράς.

Senior Member
    Μπράβο, τα κορίτσια μας! Άντε, να τελειώσει και αυτή η ιστορία, να καμαρώσουμε Πάμελες!!
    Α! Eli μου, θα μου κάνεις μια χάρη; Θέλω, πρώτα να τονίσεις στα κορίτσια ότι αγαπώ τους άντρες και ότι δε με ελκύει καθόλου το φύλο μας και μετά να τις προειδοποιήσεις: Μόλις τις συναντήσω, θα τους ζητήσω να μου δείξουν τα β#%ά τους! :lol:

Senior Member
    Άβα μου μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη που θέλεις να δεις το αποτέλεσμα, όλες μας είμαστε περίεργες χιχιχιχι
    Πάω να ξαπλώσω να δω καμιά ταινία γιατί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, σούρνομαι από την κούραση και ας μην έχω κάνει και τίποτα σημαντικό σήμερα...