ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1057
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1057 of 2553 FirstFirst ... 57557957100710471055105610571058105910671107115715572057 ... LastLast
Results 15,841 to 15,855 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    ʼστα ʼβα μου και γελούσα μόνη μου χθες το βράδυ φορώντας τα ακουστικά μου! :lol:
    Να βάλω και ακόμα ένα αφιερωμένο στις Γιώτες της παρέας :lol::lol::lol::lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=gOQUybpmRdc
    ρίξε και ένα χορό να ανοίξουν τα πνευμόνια!
    :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλώς τη χουρμαδόπληκτη! Γιώτα μου που νά'ξερα τόσα χρόνια ότι κουβαλάω μία συνονόματή σου επάνω μου!!!:lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Χαχαχα η χουρμαδοπορεία μου συνεχίστηκε σήμερα....αλλά με μειωμένη ένταση!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Ωραίοι οι χουρμάδες.. Μμμμ, κάνει ο λιχούδης!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ωραίοι οι χουρμάδες.. Μμμμ, κάνει ο λιχούδης!

Δε λες τίποτα!!!!:tumble::tumble::tumble::tumble::t umble::tumble::tumble:

Senior Member
    Να πω και κάτι, που με παραξενεύει.. Δύο φίλες μου από εδώ, μου είπαν πως όταν μιλώ για φαγητό, μπορώ να έχω και οργασμούς! Ναι, το αγαπώ το φαγητό, αλλά είχα την εντύπωση πως όλοι το αγαπούν το ίδιο.. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει άτομο που δεν λατρεύει τη γεύση, την όσφρηση, την υφή στα δόντια, το πλατάγισμα στη γλώσσα, την αίσθηση στον ουρανίσκο, τη ζεστασιά στο στομάχι.. Εεεεπ! Φτάνει τόσο!
    Σήμερα μίλησα με την επίσης γριππωμένη μητέρα μου και μου είπε πως δεν έχει γεύση. Της συνέστησα να φάει κάτι, που δεν της αρέσει και πολύ και να αφήσει αυτά που της αρέσουν για άλλη μέρα. Απάντησε ότι τρώει για να χορτάσει, δεν την ενδιαφέρει πραγματικά αν αυτό που τρώει είναι νόστιμο ή όχι. Μήπως είμαι από άλλον πλανήτη;

Senior Member
    Μόλις έφαγα το υπέροχο πεντανόστιμο λαβράκι μου και το σπίτι έχει γεμίσει μυρουδιές από φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι που ψήνεται μμμμμμ. Πάω να τελειώσω με το μπάνιο και να μαζέψω και το σαλόνι μας! Μωρέ ʼβα μήπως να κάνεις ένα κέικ να ανεβάσεις διάθεση; :lol:

Χουρμαδοχείμαρρος η Αστρερόσκονη και σήμερα! :lol:

Senior Member
    Χαχαχαχαχα θα σας κάνω χουρμαδοφαν όοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χουρμαδοσωρός! Βουνά τα κουκούτσια μπροστά της!
    Κέικ δεν κάνω, αλλά φρόντισα ήδη για τη μοσχοβολιά του σπιτιού.. Όσο μιλάμε, κάνω παράλληλα ευωδιαστές δουλίτσες! Σφουγγάρισμα με απορρυπαντικό που μυρίζει θάλασσα, επιφάνειες κουζίνας με άλλο, που μυρίζει λεμόνι, και πάει λέγοντας!!

Senior Member
    Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, τί είναι οι χουρμάδες?

Senior Member
    ʼβα φτιάξε ένα κέϊκ, ρίξε δύο φτερνίσματα μέσα στο μίγμα και όταν το ετοιμάσεις πρόσφερέ το στο σεξομανή που σε ενοχλεί. Έτσι θα ησυχάσεις από αυτόν για κανά μήνα!!:lol::lol:

Senior Member
    Φρούτο πωλινάκι...Σε χτεσινή σελίδα, έχω βάλει και φωτό (και όχι δεν είναι κατσαριδάκια Αλίνα χαχαχα) :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Χμμμμμμ......

Εψαξα στο google τελικά! Τα φοινίκια είναι!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ʼβα φτιάξε ένα κέϊκ, ρίξε δύο φτερνίσματα μέσα στο μίγμα και όταν το ετοιμάσεις πρόσφερέ το στο σεξομανή που σε ενοχλεί. Έτσι θα ησυχάσεις από αυτόν για κανά μήνα!!:lol::lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Α, δεν τα ξέρεις τα νέα, Τζίνα μου.. Λοιπόν, ο σεξομανής μου τηλεφώνησε σήμερα, με το πρόσχημα ότι τηλεφωνούσε κάπου αλλού και έκανε λάθος. Δε μπορώ να γλιτώσω από αυτόν, ακόμη και μέσα στο σπίτι μου! Δεν αναγνώρισα τη φωνή του, γιατί είναι και αυτός άρρωστος. Του τόνισα να προσέχει μην κολλήσει τη γυναίκα του (όχι, που θα τον άφηνα, κάθε φορά του τονίζω πως είναι παντρεμένος) και μου απάντησε ότι αυτή τον κόλλησε.
    Το έχω πάρει πια απόφαση πως όσο βρίσκομαι εδώ, δεν πρόκειται να γλιτώσω από αυτόν. Προσπαθώ μόνο να μη συγχύζομαι και να μην του δίνω τη χαρά ότι με τάραξε, για μία ακόμη φορά.