ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1104 of 2553 FirstFirst ... 1046041004105410941102110311041105110611141154120416042104 ... LastLast
Results 16,546 to 16,560 of 38289
    Senior Member
    Λοιπόν Ιωάννα έχεις δίκιο.Μπέρδεψα τα ξενοδοχεία γι'αυτο κ το μπέρδεμα με τα γήπεδα!!!!!Τέλος πάντων κ εγώ ακόμα τη μαθαίνω!!!!! Δυστυχώς δεν έχω προφίλ στο φβ είμαι τελείως άσχετη με το θέμα!!!!!Όταν έχω χρόνο να φτιάξω θα σας ενημερώσω!!!!!Στην Παναγουλη είναι ο παιδιατρος μας κ στη γωνία δε θυμάμαι με ποια οδό είναι η κλινική που γέννησα!!!!!

Senior Member
    Νομίζω πως εδώ ταιριάζει....
    http://www.youtube.com/watch?v=MXa6B31r2eo

Καλά, ντε, μη βαράτε... :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Η Λάρισα είναι μία πολύ ζωντανή πόλη, όπου μπορείς να καλύψεις όλα σου τα ενδιαφέροντα. Μέχρι και σε έκθεση ζωγραφικής πήγα εκεί, ενώ εδώ που ζω, το πολύ πολύ να πάω σε καμία απόσταξη τσίπουρου!
    'Ασχετο, αλλά δοκίμασα ντολμάδες της μαμάς του παρεακίου.. Χμμμ, αλμυροί, πολύ αλμυροί, με λάχανο τουρσί, που το σιχαίνομαι... Ας δω τι άλλο θα φάω...
    Να σου πω,δε μου στέλνεις τους ντολμάδες με το λάχανο που τρελαίνομαι κ παν κ με το μπουγιουρντί που έφτιαξα να σου στείλω τον αρακα που τον σιχαίνομαι?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    http://www.youtube.com/watch?v=Mzy_BEzlHWI

Αυτό είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ, από την εποχή των παιδιών των λουλουδιών! Αντιπροσωπεύει, όπως όλα του είδους και της εποχής του, την απελευθέρωση, την ειρήνη, το Woodstock, όλα όσα αρέσουν σε μας, τους φιλειρηνιστές γέροντες.. :bigsmile:

Σήμερα, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, μου συνέβησαν όμορφα πραγματάκια και σε αυτά θα μείνω! Πρώτον, ξύπνησα και είδα το ζουμπούλι μου ανθισμένο! Λευκό, ευωδιαστό, πανέμορφο! Δεύτερον, ο χρυσός μου αδελφούλης, μου έστειλε βιβλίο - έκπληξη, το "Μοιραίο Ταγκό" του Βόλφραμ Φλαισχάουερ. Επειδή ξέρει πόσο αγαπώ αυτή τη μουσική! Όταν του τηλεφώνησα να τον ευχαριστήσω κατά το "κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε"... μου είπε ότι τις τελευταίες μέρες διέγνωσε σε μένα ένα κλίμα μιζέριας, μία ψυχολογία κατήφειας και θέλησε με αυτό τον τρόπο να μου δείξει ότι η ζωή έχει και άλλες εκφάνσεις.. Μπορούμε, ακόμη και με μικροπράγματα, να την ομορφύνουμε!

Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας: Ειρήνη, όμορφες σκέψεις, όμορφη ζωή! (La vita e bella)....
    ʼνθισε το ζουμπουλάκι σου και εσύ μαζί του Αβουλίνα μου! :love::love:
    http://www.youtube.com/watch?v=AmxJYwwkW9o

Senior Member
    Στείλε τον αρακά, που λύσσαξα της πείνας! Ήμουν σίγουρη ότι έχω εξασφαλισμένο φαί και μάλιστα καλό.. Πώς την πάτησα έτσι..
    Πάω τώρα να μαγειρέψω κάτι, πριν με πάρει το βράδυ.. Πεινάω.. Θα σας δω μετά. Και στο μεταξύ, φρόνιμα, ε; Φιλάκια!!

Senior Member
    Ήρθες, Eli, πλανεύτρα..
    Ήρθες και με κάνεις να βάλω ένα ακόμη, που μου αρέσει.. Από τους Κατσιμιχαίους, όμορφη μέρα..
    http://www.youtube.com/watch?v=qvV65GR11dk

Senior Member
    Γεία σου Ελλάκι !!!!! Αβάκι καλό μαγείρεμα αν και το φαγητό σου είναι υπέροχο!!!!! Σας αφήνω κ εγώ πάω να μαζέψω αυγουλακια!!!!!

Senior Member
    Τα λέμε μετά, Γιωτάκι μου! Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καλημέρα όμορφες....

Δεν ξέρω τί κάνετε, πώς είστε, αν είστε όλες καλά πράγμα που εύχομαι! Δε χάθηκα, ούτε σας ξέχασα φυσικά. Περνάω μία δραματική ίωση στομάχου εδώ και τρείς ημέρες και σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα. Παράλληλα, είχαμε και μιά απώλεια ενός καλού φίλου που με συγκλόνισε μιας και ήταν νέος άνθρωπος με 2 παιδιά. Γενικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος και δεν έμπαινα γιατί δεν είστε εδώ για να σας μαυρίζουμε τη μέρα. Απλώς δε θέλω να νομίζετε πως δε σας σκέφτομαι και δεν ενδιαφέρομαι. Πολλά φιλιά και τα λέμε σύντομα, πολύ σύντομα ελπίζω. :blush:
    Αστεροσκονίτσα μου γλυκιά καλέ μας έλειψες! Αναρωτιόμασταν που τριγυρνάς και έχεις εξαφανιστεί αν και φανταζόμουν ότι θα έχεις υποχρεώσεις και διαβάσματα, όχι αρρώστιες και θανάτους . Περαστικά σου γλυκιά μου εύχομαι να νιώθεις ήδη καλύτερα, αυτές οι ιώσεις του στομαχιού είναι τραγικές και επίπονες πανάθεμα τες! Συλλυπητήρια για τον φίλο σας, λυπήθηκα πολύ που το άκουσα, άδικο να χάνονται νέοι άνθρωποι και να αφήνουν οικογένειες πίσω τους, ααααχ αυτά είναι τα χειρότερα.
    Να μπαίνεις όμως ακόμη και όταν δεν είσαι καλά να σε ανεβάζουμε βρε! Τι νομίζεις ότι εμείς που είμαστε όλες μέσα δεν έχουμε τα ζόρια μας; Μοιρασμένη στεναχώρια λένε μισή στεναχώρια! ʼντε και να μην μας χάνεσαι :starhit:

Senior Member
    Ήρθα ʼβα μου ήρθα να ενισχύσω την όμορφη μέρα μας!!!!!!!!!!
    Τέλεια η αφιέρωση σου ανεβάζω ένταση !!!

Senior Member
    Τζινάκοοοοοοοοοοοοοοο ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ!!!!!

Senior Member
    Eli, μου υπόσχεσαι ότι θα μπεις και το βραδάκι; Δηλαδή, μου επιτρέπεις να μαγειρέψω και να κοιμηθώ μια στάλα;
    Βλέπεις, έχω πάρει σοβαρά το ρόλο μου, ως οικοδέσποινα.. Εννοείται πως ο Μητσοτάκης καραδοκεί σε κάθε μου βήμα.. Χθες, η πρώτη μου νύχτα http://www.youtube.com/watch?v=3zHm1MiNih0 ήταν και προέκυψαν επισκέπτες, εκεί που με θυμούνται μία στις τόσες.. Σήμερα ταραχή στον οίκο μας.. http://www.youtube.com/watch?v=-KQl9BbPrKs
    Επίσης, στη δουλειά έγινε το έλα να δεις! http://www.youtube.com/watch?v=DhqiCbUm4EA

Γλέντια, μεγάλα γλέντια και πρέπει να πάρω μια ανάσα! Σας φιλώ και θα σας δω σε λίγο!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Εδώ βρισκόμαστε για να κάνουμε παρέα, να λέμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν, να μοιραζόμαστε τον καημό μας. Θεωρώ ότι είναι ένας μικρόκοσμος, μία κοινωνία, όπου δεν υπάρχουν ούτε φαν κλαμπ, ούτε εγωισμοί, τίποτε άλλο, πέρα από διάθεση ψυχαγωγίας, βοήθειας και αυτοβοήθειας.. Με αυτό το κλίμα θα ήθελα να συνεχίσουμε.. Σας φιλώ μία προς μία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση..
    Α να αγιάσει το στόμα σου κυρά μου λέγε τέτοια και θα ψηφίσω να κάτσεις και την επόμενη βδομάδα οικοδέσποινα Αβοβδομάδα Χ 2!!!

Senior Member
    Ναι Αβουλίνα μου θα μπω αν και λέω να πάω να κάνω μία γιόγκα το βράδυ και θα λείψω τις πιο καλές ώρες γμτ 9-11
    Πάνε να φας και να ξεκουραστείς και τα λέμε το βραδάκι, κρατάω τα μπόσικα

Senior Member
    Εγώ έτσι νιώθω και το λέω, χωρίς δεύτερη σκέψη! Όσο για τη δεύτερη εβδομάδα, δε νομίζω πως θα πάρω.. Δε λέω ότι δεν είναι τιμητική αυτή η εβδομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, πολύ το χαίρομαι, ή μάλλον με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα.. Αλλά αν είναι να δημιουργηθούν διαφωνίες και εκνευρισμοί στο τόπικ, δε μου είναι τίποτα να παραχωρήσω την εβδομάδα σε όποιον το επιθυμεί. Αρκεί να το δηλώσει και την άλλη μέρα θα είναι η "τάδε's week".
    ʼλλωστε αυτά είναι λεπτομέρειες.. Αλλού είναι η ουσία και το ξέρουμε καλά! Όπως είπε και η Ναταλία, το τόπικ παραμένει το ίδιο, ακόμη και αν λέγεται "Ζαβακατρανέμιανς γουήκ"...
    Σας αφήνω με το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=ii88v3wxrr8