Results 1,636 to 1,650 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-08-2009, 22:57 #1636
κορίτσια μια ερώτηση θέλω να κάνω σε αυτές που παίρνουν το χάπι πάνω από ένα - δύο μήνες... οι παρενέργειες μειώνονται? με έχει ταράξει αυτή η δυκσιλιότητα. ήμουν και με τον φίλο μου 5 μέρες και δεν έπαιρνα τα χάπια για να πηγαίνω τουαλέτα για να μην με πιάσει κόψιμο. και 5 μέρες τπτ από τουαλέτα...
- 09-08-2009, 23:26 #1637
alikaki σε αυτο εγω μονο την πρωτη εβδομαδα ειχα λιγο κολλημα και τωρα μια χαρα περνω και τα ορτισαν που μου ειχεσ προτεινει και δεν εχω προβλημα,μηπος εσυ το παθαινεις επειδη δεν τρως καθολου λαχανικα και φρουτα??λεω εγω...
09-08-2009, 23:36 #1638
Originally posted by dreamer
alikaki σε αυτο εγω μονο την πρωτη εβδομαδα ειχα λιγο κολλημα και τωρα μια χαρα περνω και τα ορτισαν που μου ειχεσ προτεινει και δεν εχω προβλημα,μηπος εσυ το παθαινεις επειδη δεν τρως καθολου λαχανικα και φρουτα??λεω εγω...
10-08-2009, 00:16 #1639
Εγώ τα παίρνω ένα μήνα τώρα και δεν είχα έντονες παρενέργειες εκτός από λίγο παραπάνω άγχος. Δυσκοιλιότητα είχα πάντα. Τώρα που το λές ήταν πιο έντονη στην αρχή με τα χάπια αλλά δεν το συνδύασα. Με λίγο περισσότερη προσοχή στη διατροφή (ακτινίδια, λαχανικά κλπ) το ξεπέρασα. Νομίζω πως δε θα νιώθεις τίποτα ιδιαίτερο μετά από μια ή δύο εβδομάδες. Να ρωτάς το γιατρό σου για κάθε τι που σε προβληματίζει. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη όταν χρησιμοποιείς χημικά σκευάσματα.
10-08-2009, 11:03 #1640
Καλημέρα,ρεντουκτιλοκορασ� �δες!
Ευτυχώς που τα νέα μέλη κρατούν ζωντανό το τόπικ αυτό,γιατί άμα ήταν να το αφήσουμε στις παλιές...Ζήτω που καήκαμε!
Ονειρένια,καλώς ήρθες στην παρέα μας κι εσύ!Ν'απαντήσω στο ερώτημα σου(με όποιο ίχνος μνήμης μου άφησε ο χρόνος και το αλτσχάιμερ)
πως κι εγώ στην αρχή της ρεντουκτιλόληψης είχα διαταραχή στον κύκλο μου,του τύπου περίοδος στις δύο εβδομάδες
και μάλιστα δύο φορές!Επίσης τις πρώτες μέρες είχα του κόσμου τις παρενέργειες οι οποίες όμως γρήγορα με βαρέθηκαν
και με παράτησαν,ενώ μια ήπια ξηροστομία ήταν η μόνη που επέμεινε να μαζοχίζεται κοντά μου μέχρι τελικής πτώσεως...
Απ' ό,τι δι'αβασα η δική σου αιμόσταξη δεν ήταν περίοδος,οπότε μόλις έδωσα μια καθυστερημένη άχρηστη απάντηση...
Ελπίζω να είστε όλες καλά στην υγεία σας,σωματική και ψυχική,με διάνοια διαιτεύουσα,ασκησοκοπούσα και ψύχραιμη!
Μάλλον κάτι θα έφαγα και με πείραξε...Αν το κρούσμα επιμείνει θα με πάω να με κοιτάξουν κι ας με κρατησουν εκεί,το υπόσχομαι!
Φιλούρες!
10-08-2009, 11:20 #1641
Originally posted by MARGARET
Nadinaki μας,
γυρισα.Μου ελειψε η παρεα σας. Αλλα επρεπε να λειψω.
Τωρα θα πεσω με τα μουτρα στη μελετη για να μαθω ολα τα νεα σας.
Προς το παρον θα ευχηθω σε ολους που βρισκονται σε διακοπες καλα να περασουν και να γυρισουν πισω δυνατοι και ετοιμοι για συνεχεια στους μεγαλεπηβολους στοχους.
Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το Ριο για να με ενημερωσουν οτι μου στελνουν τον φακελο και να πραξω τα δεοντα για κανενα καφεδακι στο καφε-μπαρ Ι.Κ.Α.
Αν ολα πανε καλα 1/12/09.......
Οσο για την πατριδα θα ειμαι εκει μαλλον αρχες Σεπτεμβρη καρντασινα...
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει λοιπόν και για τη μεγάλη σου μέρα τον Δεκέμβρη και για τη συνάντηση μας το Σεπτέμβρη!
Δεν ξέρω τι σε τρομάζει περισσότερο βέβαια,εγώ πάντως υπόσχομαι πως θα είμαι τρυφερή μαζί σου και δε θα σε πονέσω!
Ελπίζω να σου'μειναν μούτρα να συνατηθούμε και να μην τα στραπατσάρισες όλα στη μελέτη των παραλειπομένων,που ήταν και πολλά
και ηλιόπληκτα(δεν μπορώ αλλού ν'αποδώσω όσα κατά καιρούς κι εγώ διάβαζα σε κάποια τόπικς)Μπόρα είναι,θα περάσει!
Εδώ πάντως βρέχει δυνατά αυτή τη στιγμή,δροσερό αεράκι κοτοπουλιάζει το δέρμα,μ'εντονο το άρωμα του φρεσκομουσκεμένου χώματος
να ερεθίζει την όσφρηση σαν πιπέρι που σ'εχει στο παραπέντε να του παραδοθείς!Ο ήχος της βροχής παίζει ταμπούρλο με τις τέντες
κι ένα γδάρσιμο στον οισοφάγο μου θυμίζει πως ήρθε η ώρα να πάρω το χάπι μου ή έστω μια τσίχλα-πλασίμπο για να σταματήσω να μιλώ!
Όχι η τρέλα ΔΕΝ πάει στα βουνά!Πάει όπου πάω χωρίς γεωραφικές διακρίσεις και συνεχίζει να μ'αγαπά! Λα λα λα λά, λα λα λα λά!
10-08-2009, 12:11 #1642
[quote]Originally posted by NADINE
[quote]Originally posted by MARGARET
Nadinaki μας,
γυρισα.Μου ελειψε η παρεα σας. Αλλα επρεπε να λειψω.
Τωρα θα πεσω με τα μουτρα στη μελετη για να μαθω ολα τα νεα σας.
Να σε καλα nadine για τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις ...παρλα αυτα θα το καθηστερισω λιγο το χαπι γιατι ουτος η αλος δεν πειναω οσο πριν το αρχισω και διατηρω την διαιτα χωρις λυγουρες..θα δουμε πως θα παει ...και αν ειναι θα το ξαναπαρω αργοτερα...
Μαλλον το αιμα το οφειλω σε καποιο κρυωμα ισως γιατι τωρα ειμαι μια χαρα...
10-08-2009, 12:33 #1643
Η αλήθεια είναι πως όντως κουράστηκα πολύ που σου απάντησα,Ονειρένια μου,
και τώρα βρίσκομαι σε αυστηρή ιατρική πληκτροαπαγόρευση μέχρι να εξασθενήσει
από τα δάχτυλα ο σπασμός!Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω,βλέπω,στην ταλαιπωρία
με όλες αυτές τις παραθέσεις,που δε σου κάθονται!Μπλέξαμε και την MARGARET
και της βάζουμε λόγια στο κουτάκι της,που δεν είπε...Ενώ το δικό μου κουτάκι
δεν έχει λέξη!Αυτό κι αν είναι παράδοξο!Εγώ να το βουλώνω!Ούτε με φίμωτρο!
Τουλάχιστον εσύ είσαι καλά και συνεχίζεις απτόητη!Αυτό έχει σημασία! KEEP WALKING!
10-08-2009, 15:16 #1644
Kαλως σε βρισκω Νadinaki,
η αληθεια ειναι πως δεν σας εγραψα και μαλιστα αν δεν με απατα η μνημη μου ειχα ενημερωσει οτι δεν προλαβαινα να ερθω τελικα γιατι εφευγα.Τελοσ παντων κι εγω επιθυμω πολυ να γνωρισω ολα τα παιδια της πατριδας μου,που τραβηξαν η τραβαν το ιδιο ζορι με τοση δυναμη και περισσιο χιουμορ.
Αν καταλαβα καλα θα λειψεις τον Αυγουστο.Ποτε θα εισαι στην βαση σου?Γιανα κανω προγραμμα γιατι χωρις αυτο τιποτε δεν γινεται.
Α τοσον καιρο που ειχα να χρησιμοποιησω το e-mail μου,ακυρωθηκε και τωρα πρεπει να κανω νεο καιδεν τα ξερω αυτα καλα ,οπως δεν ξερω πως να βαλω το καινουργιο στο forum.Mου φαινεται πως ειμαι η μεγαλυτερη εδω μεσα...
Αλλα δεν πτοουμαι...
10-08-2009, 15:39 #1645
Το Σεπτέμβρη,θα βρίσκομαι στη βάση μου και θ'αναμένω κρούση από το μέτωπο σας,καλή μου προγραμματιτζού!
Originally posted by MARGARET
Α τοσον καιρο που ειχα να χρησιμοποιησω το e-mail μου,ακυρωθηκε και τωρα πρεπει να κανω νεο καιδεν τα ξερω αυτα καλα ,οπως δεν ξερω πως να βαλω το καινουργιο στο forum.Mου φαινεται πως ειμαι η μεγαλυτερη εδω μεσα...
Αλλα δεν πτοουμαι...
Για να βάλεις το νέο σου mail adress στο φόρουμ κι ό,τι άλλο γενικότερα θέλεις για το προφίλ σου:
Πάμε στο "Control Panel / Options",που βρίσκουμε επάνω δεξιά στη σελίδα κάτω από το όνοματάκι μας,εκεί στο μπλε πλαίσιο.
Από τη σελίδα που μόλις άνοιξε διαλέγουμε τη δεύτερη καρτέλα,που λέει "Edit Profile" .
ʼπαξ και χωθήκαμε εκεί μέσα,αλωνίζουμε όπως μας αρέσει...γράφουμε,σβήνουμε,� �ροσθέτουμε,διορθώνουμε...
Ειδικότερα όμως για να είναι εμφανές το mail μας στο κοινό μας πρέπει να βάλουμε κι ένα "v" στο κουτάκι της ερώτησης:
"Make e-mail address viewable by others?" (Όλα τα αγγλικά υπό την προϋπόθεση πως το φόρουμ μας τα βγάζει στα αγγλικά)
Μόλις τελειώσουμε (σε παρακαλώ,βγάλε κάθε Πετρουλοσυνειρμό!)πατάμε "Edit Profile"στο κάτω μέρος της σελίδας
(αυτό που βρίσκεται στο έντονα μαυρισμένο πλαίσιο)και έχουμε ανανεωθεί,χωρίς μάλιστα να χρειαστεί το:
μαύρισμα+αδυνάτισμα=πλήρης ανανέωση της Ιωάννας όχι της Λωραίνης,αλλά του 1974!
Τι καλά να ήταν τόσο απλό και για το αληθινό μας προφίλ,ε; Αχ!
10-08-2009, 16:48 #1646
Και εγω που κλεινω διμηνο στις 17 Αυγουστου βλεπω μια ελαφρια βελτιωση στον τομεα δυσκοιλιοτητα βεβαια τρωω ξερα δαμασκινα οχι πολλα ενα-δυο την ημερα αλλα οπως ειπες κι εσυ με τοσα λαχανικα που τρωω επρεπε να τρεχω και να μην φτανω απλα δεν ανησυχω πολυ γιατι αυτο το προβλημα προυπηρχε του χαπιου.
να σου δωσω μια μικρη συνταγη για την δυσκοιλιοτητα μου την ειχε προτεινει ο γυναικολογος μου οταν ημουν εγκυος δεν την δοκιμασα γιατι μ αναγουλιαζαν τα δαμασκινα εκεινη την εποχη θα την δοκιμασω ομως αυτες τις μερες.
παιρνεις 10-12 δαμαρκινα ξερα αφαιρεις το κουκουτσι και τα χοντροκοβεις τα βαζεις σε ενα μικρο σκευος ( μπρικι κατσαρολακι ) οτι σε βολευειε βαλε λιγο νερακι και αφησε τα στο ματι τις κουζινας κανενα 5λεπτο( και εχε τον νου σου αν εξατμηστει το νερο συμπληρωσε λιγο) ισα που να βγαλουν λιγο ζουμακι και να δεσει καπως αφησε το να κρυωσει αι βαλτο στο ψυγειο. καθε πρωι με αδειο στομαχι και 20 λεπτα πριν φας οτιδηποτα θα παιρνεις 1-2 κουταλιες της σουπας. μου ειπε πως κανει θαυματα. δοκιμασετο κι εσυ να ανταλλαξουμε εμπειριες
Originally posted by mag
Εγώ τα παίρνω ένα μήνα τώρα και δεν είχα έντονες παρενέργειες εκτός από λίγο παραπάνω άγχος. Δυσκοιλιότητα είχα πάντα. Τώρα που το λές ήταν πιο έντονη στην αρχή με τα χάπια αλλά δεν το συνδύασα. Με λίγο περισσότερη προσοχή στη διατροφή (ακτινίδια, λαχανικά κλπ) το ξεπέρασα. Νομίζω πως δε θα νιώθεις τίποτα ιδιαίτερο μετά από μια ή δύο εβδομάδες. Να ρωτάς το γιατρό σου για κάθε τι που σε προβληματίζει. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη όταν χρησιμοποιείς χημικά σκευάσματα.
10-08-2009, 19:33 #1647
MARIARHODES εσυ το εχεις δοκιμασει??
10-08-2009, 23:11 #1648
oxi θα το δοκιμασω αυτες τις μερες γι αυτο σου προτεινω να το δοκιμασεις κι εσυ για να δουμε αν οντωςλειτουργει
12-08-2009, 08:25 #1649
Καλημερα κοριτσια,σταματησα για 2 μερες τα reduktil kai μου ανοιξε η ωρεξη,δηλαδη οχι οτι εκανα κατι που ξεφυγε τελειος απο διατροφη ,αλλα αν δεν συγκρατιομουνα θα ετρωγα οπως πριν παρ ολο που το στομαχη υποτιθεται οτι εχει μικρινει και δεν μπορεις να φας πολυ...απο εχθες τα ξαναπηρα ..ελπιζω σημερα να με πιασουν για τα καλα οπως πριν,ισως να μην κανει να τα σταματας δεν ξερω.. αλλα χαλαστικα πολυ...ασε που εχθες μου χε μπει ο διαλος να φαω παστα,με νυχια και με δοντια κρατηθικα...προσπαθουσα να με πεισω να παω να παρω αντι για παστα μια μικρη σοκολατα,αλλα το μιαλο μου μου ελεγε επιμονα,οχι παστα θελω!!!
Τελικα δεν εφαγα τιποτα απο αυτα αλλα πηγα στο ψυγειο και τσακισα 2 λουκανικα φρανκφουρτης με λιγες θερμιδες και 2 φρυγανιες...ε αργοτερα το ξεχασα τελειος το γλυκο.
Για να δουμε σημερα...
φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!
12-08-2009, 13:41 #1650
Με απασχολεί και εμένα πολύ τι γίνεται όταν σταματάς τα χάπια. Μήπως πεινάς περισσότερο από πριν;
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία