ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 2553 FirstFirst ... 14641041121131141151161241642146141114 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Εγώ είμαι τακτική στη καλημέρα μου ακόμα και αν την ακουω μόνο εγώ, άντε και η Ναντίν κατά το απογευμα. Δε με πειράζει όμως... εξάλλου η σήμερινή και η αυριανή μέρα έμειναν μόνο μέχρι την επιστροφή της Προέδρου. Ναντινάκι μου, χθές πήγα την πρώτη παραλιακή βόλτα και λέω να το καθιερώσω τρεις φορές την εβδομάδα...οψόμεθα. Γενικά, είμαι αισιόδοξη ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω.Φιλιά πολλά σ'όλες!!!!!!!!!!

klm καλημέρα.

Συγχαρητήρια για την απώλεια σου. Κάθε φορά που χάνεις πλησιάζεις τον στόχο σου όλο και πιο πολύ. Αν καθιερώσεις και το περπάτημα οπωσδήποτέ θα έχεις συστηματική απώλεια.
    Θα τα καταφέρεις σίγουρα!

Senior Member
    Καλημέρα και σε σένα παλιόπαιδο. Σ'ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στη μοναχική μου καλημέρα. Εσύ πως τα πας; Πως πάει εκεινο το προγραμματακι που θα ξεκινουσες από Δευτέρα; Εγώ σε περιμένω......άντε σιγά σιγά όλες μαζί.

Senior Member
    κορίτσια δυστυχώς εδώ και 3 μέρες ταλαιπωρούμαι με γρίπη. ο πυρετοσ δεν πέφτει με τίποτα και ούτε καν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. τέλος πάντων. επειδή μου έδωσε ο γιατρός αντιβιώση και άλλα χάπια τα reductil να συνεχίσω να τα παίρνω ? ή είναι πολύ βαρια?

alikaki
    πάρε τον γιατρό ένα τηλέφωνο και πες του για τα reductil. Δεν θα το μάθει κανείς. Πάντως αν είσαι χάλια έτσι και αλλιώς η όρεξη θα παέι περίπατο οπότε δεν τα κόβεις από μόνη σου για την ώρα....

klm
    Ξεκίνησα πρόγραμμα (1700 θερμίδες υποτίθεται_με τις ταπεινές μου γνώσεις) και σήμερα θα ξεκινήσω και curves. Χτες το απόγευμα στα curves με τα ρούχα ζύγιζα 100.5. Τέλος πάντων θα περιμένω λίγο καιρό και θα ξαναζυγιστώ πρωί, χωρίς ρούχα στην δική μου ζυγαριά να δώ.
    Θέλω να δω το διψήφιο ρε παιδιά....

Senior Member
    μακαρι να ειχε και ο Βολος curves!

Senior Member
    Θα το δεις παλιοπαιδο, θα το δεις!!!!Παμε σιγα - σιγά. Η μια θα εμψυχώνει την άλλη. Και εγω ξεκίνησα χθες περπατημα....ενώ είμαι σε δίαιτα απο τις 13 Αυγούστου. Ξεκινησα χωρις να ζυγιστώ, υποθετω οτι ήμουν καπου στα 86. Χανω με αργους ρυθμους αλλα δεν απελπιζομαι......εγω συνεχιζω τον αγωνα μου. Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα ξεκολλήσω....δε μπορει. Νομιζω οτι εγω πρεπει να ειμαι μεταξυ 1100-1300 θερμιδες. Να μας επισκέπτεσαι συχνά εδώ....βοηθαει!!
    Αλικάκι μου, η γνωμη μου ειναι οτι αυτη την περιοδο να σταματησεις το χαπι. Έτσι και αλλιως η ορεξη σου θα ειναι μειωμενη....οποτε γιατι να επιβαρυνεις τον εαυτο σου. Περαστικά και σιδερένια

Senior Member
    ευχαριστώ κορίτσια. το θέμα είναι οτί αναγκαστικά πρέπει να τρώω πολύ γιατι με την αντιβίωση πονάει το στομάχι μου.

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια...άντε να κυλήσει και αυτή η εβδομάδα να μαζευτούμε σιγά - σιγά γιατί δυσκολευομαι μακρυά σας. Σχεδόν μόνη μου απέμεινα εδω και μοιράζω καλημέρες. Συνεχίζω την προσπάθεια μου αλλά χρειάζομαι συνοδοιπόρους... έτσι το ταξίδι μου φαίνεται πιο μικρό! Φιλιά πολλά σ'ολες σας!

Senior Member
    ..για να μην νιωθει μονη η klm ...ας σας πω και εγω μια καλησπερα...σας διαβαζω καθε μερα...σας νιωθω σαν παρεα στην προσπαθεια μου και ας μην γραφω συχνα...διανυω μια μεταβατικη περιοδο με τη δουλεια και τα προσωπικα μου και ισως μου απορροφουν πολλη ενεργεια...ευτυχως ολα πανε καλα!
    χαιρομαι που τα καταφερνετε με την διατροφη σας και πραγματικα παιρνω θαρρος με το να σας βλεπω να σημειωνετε απωλειες...ακομα και αν παραστρατησετε γι α λιγο...ξαναγυρνατε στην προσπαθεια δριμυτερες!
    καπως ετσι ειμαι και εγω ευτυχως..
    προσπαθω παρα πολυ να αλλαξω τον τροπο που σκεφτομαι το φαγητο...μερικες φορες ακομα σκεφτομαι οταν τρωω κατι υγιεινο(που ειναι και διαιτητικο)..οτι τρεφω το σωμα μου και το θωρακιζω με αντιοξειδωτικα,βιταμινες και αλλες πολυτιμες ουσιες...συνειδητοποιω την διαφορα απο το να τρως κρουασαν,μπισκοτα,λιπαρα και αχρηστες τροφες γεματες θερμιδες...
    παντα θα τα ζηλευω ολα αυτα και παντα θα κανω παρασπονδιες τρωγωντας τα...αλλα να τα τρωω συνειδητα ,οταν θελω να φαω κατι διαφορετικο και οχι να τα καταβροχθιζω..
    .παλευω να απεξαρτηθω απο το φαγητο...και την συναισθηματικη υπερφαγια...νιωθω πιο ηρεμη και πιο αισιοδοξη....

....και επειδη ξερω πως θα σχολιασει(ενδεχομενως) η nadine το παραπανω μηνυμα...
    απαντω.....
    .....ναι!μερικες φορες τρωω και λουλουδια!!!!!!!!!!

Senior Member
    αληθεια ποσες απο εσας μαγειρευετε κολοκυθοκορφαδες..με διαφορους τροπους...
    γιατι εγω δεχτηκα σχολια....εδω στην πελοποννησο τους μαγειρευουμε μαζι με φασολακια φρεσκα 'η ακομα και μονους τους!και ειναι πεντανοστιμοι και αρωματικοι![http://image.blog.livedoor.jp/sevam_.../6ac5a7e3.JPG]

[/quote]

Για σήμερα Παρασκευή ο σεφ προτείνει λαδερό:

Κι ενόσο μαγειρεύουμε για να πετύχει η συνταγή να παίζει --->ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΟ[/quote]

Senior Member
    Originally posted by XENIA!

.....ναι!μερικες φορες τρωω και λουλουδια!!!!!!!!!!
    Originally posted by XENIA!

αληθεια ποσες απο εσας μαγειρευετε κολοκυθοκορφαδες..με διαφορους τροπους...
    γιατι εγω δεχτηκα σχολια....εδω στην πελοποννησο τους μαγειρευουμε μαζι με φασολακια φρεσκα 'η ακομα και μονους τους!και ειναι πεντανοστιμοι και αρωματικο
    Στο πιάτο πάντως που μας έβαλες τα μόνα λουλούδια,που βλέπω είναι στο τραπεζομάντηλο...
    Πες μου τώρα πως από τα λαδερά σέπαλα και πέταλα κατάντησες ΚΑΙ εκεί,στα πλαστικά ή υφασμάτινα!
    Ξενιαλούμπι,ανησυχώ πραγματικά για την περίπτωση σου!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!! Ευτυχώς Ναντίν που γύρισες γιατί δε νομίζω να το πάλευα άλλο μόνη μου. Αχ πολύ χαίρομαι που μου απαντησε η Ξενια και επεστρεψε η Ναντίν. Ταχυτατα να πω ότι χθες περπατησα παραααααααααα πολύ και εξακολουθω να διατρεφομαι παρα πολύ σωστα, χωρίς να έχω κάνει τη παραμικρή ατασθαλεία σε βρωμιά αλλα και στο συνολο των θερμίδων που λαμβάνω. Ως προς το ερωτημα της Ξενιας αν μαγειρεύουμε κολοκυθοκορφαδες με διαφορους τροπους, ναι εμεις εδώ στην Κρήτη τους κάνουμε γεμιστους με ρύζι (όπως ακριβως τους ντολμάδες με τα φύλλα) και το φαγητό το αποκαλούμε ανθούς. Και μάλιστα ο γιός μου σε μικρότερη ηλικία μου έλεγε: "Μαμά μαγείρεψε μου αύριο λουλούδια" Αυτό το λέω γιατί, αν και εχω χασει επεισόδια, νομίζω οτι κάτι παρόμοιο πρέπει να σχολιάστηκε.

Senior Member

Kαλημέρα σ'όλες τις όμορφες εδώ μέσα,βόρειες και νότιες και μεσαίες...
    Προφανώς εκεί στο νότο,τα λουλούδια τα βάζετε στο πιάτο...εμείς πάλι στο βάζο...
    Στη μέση μπορεί να τσιμπάν κανά μεζέ από το βάζο μέχρι να σερβιριστεί το φαγητό...
    Περί ορέξεως...κολοκυθοανθοί(κολ οκυθόπιτα είσαι πλέον πασέ,όπως βλέπεις...)

Η πριγκίπισσα μου για άλλη μια φορά τραβά μπροστά και δίνει το σύνθημα για σωστή προσπάθεια με άσκηση.
    Μπράβο,αστέρι μου!Σιγά σιγά θα σ'ακολουθήσουμε κι οι υπόλοιπες,ελπίζω!Αρκεί βέβαια να εμφανιστούνε...
    Μα ούτε το μπαρμπούνι δεν πλατσουρίζει στα νερά μας;Αμάν αυτό το ροδάκινο!Θα μας κάνεις να το μισήσουμε στο τέλος.
    Μου φαίνεται θα πιάσω τα τηλέφωνα να σας μαζέψω μία μία γιατί όσο περιμένω να φιλοτιμηθείτε...γιοκ!
    Τα φιλιά μου σε όλες παρόλ'αυτά...παρούσες και απούσες!

Senior Member
    ναταλιτσα καλως ηρθες και χρονια πολλα για εχθες, τωρα το διαβασα οτι γιορταζες.........
    εχουμε κανονισει και συναντηση το Σεπτεμβριο μη ξεχνιεστε,
    αντε ανασυνταχθειτε να πιουμε ενα βορεινο καφεδακι, τωρα σε καφε θα το πιουμε σε ανθοπωλειο βλέποντας και κανοντας
    φιλια