ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1152
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1152 of 2553 FirstFirst ... 1526521052110211421150115111521153115411621202125216522152 ... LastLast
Results 17,266 to 17,280 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Eli

Σκέψου να είχες και μία τέτοια θέα.... :lol:
    Μπα...αυτό το λίκνισμα του γοφού,για γκέυ μου κάνει!
    ʼσε που δεν είμαι της λογικής φάτε μάτια ψάρια...Είμαι της απτικής σχέσης.
    Μα να μου βγάζεις gay όλα τα μανάρια που ποστάρω! Τι θα γίνει με εσένα;;;;

Senior Member
    Κορίτσια, στείλτε κι από δω λίγη θετική ενέργεια.. Περνάω δύσκολα τον τελευταίο καιρό, κυρίως στη δουλειά. Βοηθήστε όλες με τη θετική σας σκέψη να παραμείνω ήρεμη και χαρούμενη..

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by giotaki
    Θέλω κ εγώ τέτοιο μπαλκόνι !!!!! Να ρωτήσω λέτε το μηχανικό ή θα με περάσει για τρελή?
    Μην ανησυχείς Γιωτάκι, ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα σε μπουζουριάσουνε και θα σε κλείσουνε στο Δαφνί! :lol:
    Και έχουμε και πολλά τέτοια μαγαζιά εδώ.!!!!!ʼρα να κάτσω ήσυχη!!!!!

Senior Member
    Μας πουλαει για μια ζεστη αγκαλια συντροφικοτητα αγαπη και οτι ηθελε προκυψει.αχ τι να πω.φτου της παλι.

Senior Member
    Originally posted by eleni198621

Φτου σου eli.ακου εκει μπηκα για ενα γρηγορο.
    Την είδες,Λίλα μου την ξετσίπωτη;Μα είμαστε κορίτσια της ξεπέτας εμείς;
    Εμείς είμαστε δεσμός!Αχ...αλλού τρώει,αλλού πίνει κι αλλού πάει και το δίνει!
    Εσύ μόνο παράπονα ξέρεις να κάνεις και να ανάβεις φιτιλιές!!! Ακούς εκεί! Και δεν έχεις διαβάσει και τις τελευταίες 15 σελίδες! :P

Senior Member
    Μόλις έπεισα το παρεάκι να με πάει αύριο για γάμπαρη!
    Του είπα, θα με πας αύριο για λαλάγγια; Εεε, για γάμπαρη ήθελα να πω.. :lol: Με αποτρελάνατε, τη γυναίκα! ʼλλα θέλω να πω και άλλα λέω! Ευτυχώς ξέρει τη λαλαγγοϊστορία και δεν με παρεξήγησε.. Είπε ναι! Είπε ναι!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κορίτσια, στείλτε κι από δω λίγη θετική ενέργεια.. Περνάω δύσκολα τον τελευταίο καιρό, κυρίως στη δουλειά. Βοηθήστε όλες με τη θετική σας σκέψη να παραμείνω ήρεμη και χαρούμενη..
    Εσύ κοίτα να διώξεις τον Μητσοτάκη πρώτα και μετά σου στέλνουμε όση θετική ενέργεια θες!!

Senior Member
    Μου εχει ξεμεινει καρυδι και μας εφεραν και καμια 30αρια αυγα οποτε μαλλον θα κανω καρυδοπιτα αυριο.

Senior Member
    Μας πουλαει για μια ζεστη αγκαλια συντροφικοτητα αγαπη και οτι ηθελε προκυψει.αχ τι να πω.φτου της παλι.
    Σταυρώστε με , σταυρώστε με!!!!

Υ.Γ. Για την ʼβα μου λίγο trush για να στανιάρει :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli

Εσύ μόνο παράπονα ξέρεις να κάνεις και να ανάβεις φιτιλιές!!! Ακούς εκεί! Και δεν έχεις διαβάσει και τις τελευταίες 15 σελίδες! :P
    Πάλι καλά Eli γιατί θα έβγαζε και το λαλάγγι γκέι και μετά θα άρχιζα να ψάχνομαι! :lol: :lol:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Και λίγο ουρανό,όσο κάθομαι στο γραφείο μου κι επικοινωνώ με τις φίλες μου
    Ναταλάκι τον χώρο για το πιάνο μην ξεχάσεις

Senior Member
    Μου εχει ξεμεινει καρυδι και μας εφεραν και καμια 30αρια αυγα οποτε μαλλον θα κανω καρυδοπιτα αυριο.
    Εσύ Λιλάκι μου με έχεις ξεπεράσει στην προκοπή! Μα που την βρίσκεις τόση όρεξη καλέ;;;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Ava
    Εσύ κοίτα να διώξεις τον Μητσοτάκη πρώτα και μετά σου στέλνουμε όση θετική ενέργεια θες!!
    Πώς να τον διώξω; Θα κάνω ό,τι μου πείτε, γιατρέ μου.. Να διαγράψω μία φωτογραφία του από τον υπολογιστή μου; Τι ρωτάω; Την έβγαλα μόλις και τον πέταξα έξω και από τον κάδο ανακύκλωσης!
    Έκανα καλά γιατρέ μου; Τώρα θα μου στείλεις θετική ενέργεια, να πάνε όλα καλά στη δουλειά, μπας και ξαναβρω τον ύπνο μου;

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τώρα θα μου στείλεις θετική ενέργεια, να πάνε όλα καλά στη δουλειά, μπας και ξαναβρω τον ύπνο μου;
    Θέλεις να με βάλεις να δουλεύω υπερωρίες; Αφού έχω κάνει ρεζερβέ και προσεύχομαι για άλλο θέμα σου, τώρα θες και για τον ύπνο σου; Μα τι είμαι, hypnostedon; :lol:

Senior Member
    Αχ τωρα που δουλευω στου ξαπλωπουλου κουραζομαι πολυ και δεν εχω ελευθερο χρονο και στην τοσο λιγη ωρα που μου μενει για μενα λεω να κανω κατι προκομενο.μεταξυ μας μου την εχει βαρεσει η ανεργια στο κεφαλι.