Results 1,801 to 1,815 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-09-2009, 08:05 #1801
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Μου έχετε γίνει συνήθεια. Η πρωινη καλημερα μου σ'αυτό εδω το τοπικ ειναι πλεον μεσα στη καθημερινότητά μου. Παω στο γραφείο πιο νωρις απο περυσι, 7:30 είμαι εδω, ανοιγω υπολογιστη, φτιαχνω καφε, καθομαι και πίνω τον πρωτο καφε της ημερας παρέα μαζί σας. Πολύ μου αρεσει αυτό. Εγω συνεχίζω να διατρεφομαι παρα πολύ υγιεινα, δυστυχως όμως τον τελευταιο καιρό δεν πειναω πια και αναγκαζω τον εαυτό μου να τρώει τακτικά, έστω και αν δε το επιθυμει. Και φυσικά περπατάω πολύ!!! Κοριτσάρες μου σας φιλώ και σας ευχαριστώ για τη συντροφιά μας
- 09-09-2009, 11:46 #1802
Γίναμε και αγαπημένη εξάρτηση λοιπόν!Ωραία!Ωραία!
Καλημέρα,νερένιες μου,όπου κι αν λυκνίζετε τις αιθέριες υπάρξεις σας...
Νομίζω πάει πολύ καλά η ομάδα τελευταία...Φτου μας!Το Χανελέλι χορεύει στα ουράνια,το μπαρμπούνι χρειάζεται ψώνια,
η πριγκίπισσα είναι ευδιάθετη και συνεπής,το Μαράκι άγγιξε το στόχο του και πάει γι'άλλα,το Ξενιαλούμπι συνεχίζει αργά και σταθερά,
το Μαρικάκι επέστρεψε με άγριες διαθέσεις,η basia είναι από άλλο ανέδκοτο,αλλά την παίζουμε κι είναι ήδη αλλού,
η Αλαλουμένια μας είναι σε διακοπές,οπότε μια χαρά τα περνά κι εκείνη,η Σαμπίνα μας ελπίζουμε να είναι κι εκείνη καλά
και κάποια στιγμή να γυρίσει κι εκείνη να δέσει η αρχική ομάδα κι η υποφαινόμενη κουτσά στραβά κάτι άρχισε να κάνει κι εκείνη...
Ελπίζω την Παρασκευή αυτή να έχουμε απαρτία στο ζύγισμα και σιγά σιγά να μπούμε σε πιο σταθερούς ρυθμούς!
Καλή η ιδέα σας,κορίτσια,να καταγράφετε το τι τρώτε,αλλά και το πόσο ασκείστε,ως κάποιας μορφής συγκράτηση στο πρόγραμμα.
Εγώ δε θα το κάνω γιατί δεν είμαι στη λογική αυτή.Στη φάση που βρίσκομαι προσπαθώ σταδιακά να κόψω τις επιβλαβείς συνήθειες
και να συντονίζομαι σε πιο αγαπησιάρικες για τον εαυτό μου.Γενικότερη η προσπάθεια και βήμα το βήμα ελπίζω να με οδηγήσει
στο ευρύτερα καλύτερο μου.Σε πρόγραμμα διατροφής προαποφασισμένο και περιοριστικό δεν ενδιαφέρομαι να μπω,
τουλάχιστον προς το παρόν...Ας εγκλιματιστώ πρώτα,να γίνουν ρουτίνα κάποια πράγματα και βλέπουμε...
Εμείς,τα βόρεια προάστια έχουμε και μια επικείμενη συνάντηση την Παρασκευή,νομίζω...Αν είμαστε μέσα,να το συντονίσουμε.
Η basia είπε ναι για το απόγευμα.Η θέτουσα την πρόταση γιατί τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος;Μετάνιωσε μήπως;Ε;Ε;Ε;
09-09-2009, 12:16 #1803
Καλημερααααα!!!!!!Πολυ ωραια τα νεα σας κοριτσια,μπραβο!!Σιγουρα θα ερθω βορεια,ελπιζω συντομα...Ολα καλα με μενα,σας γραφω βιαστικα γιατι φευγω για μαθημα.Φιλακια πολλα σε ολες!!!
09-09-2009, 15:57 #1804
πολλα ε ειδα και ειπα να απαντησω. εγω οκ αν και δεν παρα αδεια ακομη. νομιζω δεν θα εχω προβλημα. τι ωρα μας βολευει? θα χρειαστουμε μαλλον παιδοτοπο. η μακαροναδα θα μας κανει την τιμη μετα νεαρης συνοδειας? βασια, θα εχεις την μικρη? αν δεν θα εχετε, μπορει να κανονισω να ειμαι κι εγω ανευ παιδιων. αντε παω να ζητησω καμια αδεια τωρα πριν σχολασω. ναι, σχολαω στις 4. χλιδη!!!!
φιλακια σε ολες!!!
09-09-2009, 15:59 #1805
Πιστευω θα ειμαστε καλυτερα χωρις παιδια, εγω μπορω μετα τις 5 οπου θελετε
09-09-2009, 20:25 #1806
Σας ζηλευω!!! Καλα να περασετε κουκλες, αν και σεις οι πανω ξερετε να περνατε σουπερ!
Το Ναντινακι μου που ειναι? περιμενω χρυσοσκονη... σε μας εδω κατω απο το αυλακι θα ρθεις? ελπιζω να μου το πεις να ρθω κι εγω Αθηνα να σε συναντησω!!!
Τριτη μερα σημερα με την διατροφη και τα παω καλα...την Παρασκευη θα αλλαξω και το τικερακι μου μιας και ειναι μακραν προς τα πανω...
Πολλα φιλια σε ολες σας και ευχομαι να περνατε ομορφα!!!
10-09-2009, 01:25 #1807
Δεν μπορεσα να διαβασω τα παντα για το συγκεκριμενο θεμα αλλα αν καποιος ξερει μπορει να μου πει ποσο κανουν και που θα τα βρω?
10-09-2009, 07:43 #1808
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά - σιγά. Νομίζω ότι η χθεσινή μας ημέρα εδω δεν είχε σε κάτι να ζηλέψει από τις περυσινές μας μερες. Να σας θυμισω, ως το πλέον σπασικλάκι εδω μέσα, ότι αύριο είναι η μέρα ζυγίσματος, λολ!Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!
10-09-2009, 11:26 #1809
Originally posted by BARB3
βασια, θα εχεις την μικρη? αν δεν θα εχετε, μπορει να κανονισω να ειμαι κι εγω ανευ παιδιων.Originally posted by basia
Πιστευω θα ειμαστε καλυτερα χωρις παιδια, εγω μπορω μετα τις 5 οπου θελετε
Πρέπει να γνωρίσω τον πατέρα του,να τον αποπλανήσω,να το συλλάβω,να το κυοφορήσω,να το γεννήσω,
να μεγαλώσει και λίγο να 'ναι για παιδότοπο ή αν δεν πάρουμε τελικά παιδιά να κανονίσω φύλαξη,για να έρθω άνευ...
Το Πεννόπλασμα είναι κι εκείνο μέσα για Παρασκευή απόγευμα.Μπαρμπούνι,άσε τα κατεπείγοντα και δώσε σημεία ζωής!
Εντωμεταξύ,basia,σκέψου κανά ωραίο μέρος...μάλλον δύο,όσο δεν απαντά η αυτού υψηλότητα της.Ένα ΜΕ παιδιά κι ένα ΑΝΕΥ.
10-09-2009, 11:34 #1810
Τυχεράκηδες πάλι συνάντηση κανονίζετε....
10-09-2009, 11:49 #1811
κατα φωνη και η αυτου εξοχοτητα μου. σε λιγο θα ξερω αν θα μπορω να ερθω χωρις παιδια-πρεπει να ρωτησω την γιαγια αλλα αυτη τη στιγμη θα με ακουσουν διαφοροι οποτε περιμενω να αραιωσει ο τοπος. 5 ειναι οκ. ολο το πρωι υπολογιζω να κοπροσκυλιαζω με τα παιδια και νιωθω υπεροχα. αν και σημερα ειμαι καπως ζορισμενη με τα "επειγοντα" της δουλειας. επισης δεν εχω ιδεα τι θα γινει με τις διακοπες μου-αν θα παω....και ο καιρος απο οτι ειδα μου τα χαλαει.
και επειδη ειπα οτι θελω να γραφω οτι τρωω, αν και σε σταδιο προσαρμογης, γραφω εγω εκτος αν εχετε αντιρρηση και θελετε να παω καπου αλλου να γραφω.
σημερα μεχρι τωρα
2 κουταλιες μελιτζανοσαλατα στις 7και μιση (μην σχολιαζετε παρακαλω-εκεινη την ωρα ετοιμαζα την σαλατα για το μεσημεριανο), μισο κουλουρι, 1/3 απο ενα μινι σαντουιτς που μας κερασανε στο γραφειο το οποιο ειχε ομως μαγιονεζα της οποιας την γευση την ειχα ξεχασει, ενα πρασινο τσαι με αρωμα μεντα και τωρα ετοιμαζομαι για τον σκετο καφε μου. πειναω ομως. παω για ενα ρεντουκτιλ και ενα ιπποφαες (αφησα την σπιρουλινα, επιασα το ιπποφαες....)
10-09-2009, 11:50 #1812
Originally posted by klm
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά - σιγά. Νομίζω ότι η χθεσινή μας ημέρα εδω δεν είχε σε κάτι να ζηλέψει από τις περυσινές μας μερες. Να σας θυμισω, ως το πλέον σπασικλάκι εδω μέσα, ότι αύριο είναι η μέρα ζυγίσματος, λολ!Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!
Δε μπορώ να κάνω τον ίδιο παραλληλισμό,όσο η Ξένια δε μας μιλά,η Αλαλουμένια απέχει καιρό κι η Σαμπίνα μονίμως απουσιάζει...
Τελικά,οι καινούριες μας συμμαθήτριες,αυτές που ήρθαν στο τέλος της χρονιάς από άλλα σχολεία,πόσες από αυτές μένουν και φέτος;
Η Μαρία από τη Ρόδο,μάλλον αποφοίτησε...αν και κάτι λέει για μεταπτυχιακό...Τουλάχιστον να τη βλέπουμε στην αυλή...
Το παλιόπαιδο έφαγε αποβολή λόγω διαγωγής ή το στείλανε σε άλλο σχολείο;Ο ήλιος;Η Μαίρη Λου;Η Μag;Το Αλικάκι;
Η e_angel;Η dreamer;Η Κωνσταντίνα από Χανιά;Η Pepi; Λινταλένια,μη μου κάνεις σκηνή τώρα που δε σε αναφέρω στην ομάδα,
γιατί καταλήξαμε πως τα χάπια δε σου κάνουν καλό!Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι,ούτε η πριγκίπισσα ούτε το Μαρικάκι τα παίρνουν...
Μπορεί και κάποιος άλλος...Καλέ!Ούτε κι εγώ!Αϊντααααα...Τα'χω χαμένα!Συγνώμη,αγαπημένη μου...κάνε μου σκηνή,την αξίζω!
Λοιπόν,όσοι πιστοί προσέλθετε,δηλώστε εγγραφή τώρα στην έναρξη της χρονιάς,να ξέρουμε να βγάλουμε τάξεις και πρόγραμμα.
Ζύγισμα αύριο και μόνο αρκεί για εγγραφή και συνεχίζουμε δυναμικά μετά!Καλή διάθεση,συμμετοχή,Παρασκευ ιάτικο ζύγισμα κλπ...
Γραμματέας μπαρμπούνι με τους αύξοντες αριθμούς σου και απουσιολόγε klm,ξύστε τα μολύβια σας και πάρτε παρουσίες!
10-09-2009, 12:01 #1813
γραμματεας εδω, κανεις αλλος?
κι επειδη αυριο εχω αδεια και μπορει να μην μπω καθολου, σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 88,0 και ζυγισμενη-ζορισμενη.
10-09-2009, 12:21 #1814
επειδη θα ερθει απο λιγο μακρια το μπαρμπουνι προτεινω το city gate για ανευ παιδιων συνευρεση, τωρα αν ναταλια ειναι λιγο μακρια για σενα η δεν ξερεις που ειναι (διπλα στο σταθμο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)το συζηταμε.
dream κανονισε το προγραμμα σου και σε περιμενουμε και σενα........
για παιδοτοπο ξερω αρκετα μαγαζια αλλα δεν ειναι κεντρικα και δεν ξερω αν σας βολευουν η θα ξερετε πως να ρθειτε,
ας δουμε τι θα κανονισει η αυτου εξοχοτης και βλεπουμε
10-09-2009, 12:22 #1815
Originally posted by BARB3
γραμματεας εδω, κανεις αλλος?
κι επειδη αυριο εχω αδεια και μπορει να μην μπω καθολου, σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 88,0 και ζυγισμενη-ζορισμενη.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία