ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1221 of 2553 FirstFirst ... 2217211121117112111219122012211222122312311271132117212221 ... LastLast
Results 18,301 to 18,315 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by eleni198621

ναταλια λες να με συγχωρεσει αν αποσυρω το προηγουμενο δωρο και στη θεση του βαλω αυτο?
    Καλή ιδέα Λιλάκι μου!
    Στον κουβά γρήγορα το Τισέρτ!Ποιόν κουβά;Καλύτερα στην πυρά να είμαστε απόλυτα σίγουρες κι ασφαλείς!
    Αυτό θέλω να πιστέυω πως δε θα σου το πετάξει κατάμουτρα!Εκτός βέβαια αν το έχει ήδη φορέσει άλλη Φτου και δη
    μισητού βασιλείου και δεν είναι πρωτότυπο το σχέδιο-παγκόσμια πρώτη,κομμένο και ραμμένο στα βασιλικά της μέτρα!

Senior Member
    Ξέρεις, τι δεινά μας περιμένουν Λίλα μου; Πώς θα τα αντέξουν όλα αυτά οι ταλαίπωροι ώμοι μας;
    Αρχίζω να έχω επαναστατικές φαντασιώσεις..

Senior Member
    Originally posted by Ava

http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg

Αφιερωμένο σε όλες μας!
    μου βρωμαει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Σώπα καλέ!Πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο στο μυαλό;Ειλικρινά απορώ!

Εμένα πάντως μου βρωμά αιματοχυσία!ʼραγε έχει αρκετούς δήμιους το Κακομοιριστάν;
    Εκείνο "το μαύρο"που μαστιγώνει,κατέχει άλλη τέχνη,γιατί ο θάνατος με μαστίγωμα μου κάνει πολύ οδυνηρός!

Senior Member
    εχω αποθεμα κωνειο αν χρειαστει να κανουμε ομαδικη αυτοκτονια για να γλυτωσουμε απο τα βασανιστηρια.

Senior Member
    Πάω να ταίσω το πεινασμένο στομαχάκι μου. Δεν πήρα Βασιλική ʼδεια και ίσως το πληρώσω ακριβά, αλλά δε μπορώ να συγκρατηθώ.. Πεινάω! Φιλάκια προς το παρόν και καλή δύναμη! Μαζί θα πολεμήσουμε και θα αντέξουμε το τυραννικό καθεστώς!

Senior Member

εχω αποθεμα κωνειο αν χρειαστει να κανουμε ομαδικη αυτοκτονια για να γλυτωσουμε απο τα βασανιστηρια.
    Κρύψ'το καλά,Λιλάκι μου,μην το εξαφανίσει κι αυτό όπως τα πλαστικολαλάγγια!
    Φοβάμαι πως έρχονται τόσο δύσκολες ώρες,που θα το χρειαστούμε,Σωκρατίνες εσείς, σούπερ σταααααρ !

Senior Member
    Originally posted by Ava

Πάω να ταίσω το πεινασμένο στομαχάκι μου. Δεν πήρα Βασιλική ʼδεια και ίσως το πληρώσω ακριβά, αλλά δε μπορώ να συγκρατηθώ.. Πεινάω! Φιλάκια προς το παρόν και καλή δύναμη! Μαζί θα πολεμήσουμε και θα αντέξουμε το τυραννικό καθεστώς!
    Famous Last Words!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Ava

Famous Last Words!!!!!!!!!!!!
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:

Senior Member
    Γιωτάκι απ'ότι καταλαβαίνω η γιαγιά σου πρέπει να έχει την τάση να ανεβάσει ζάχαρο λόγω ηλικίας, αυτό που παθαίνουν δηλαδή οι μεγάλοι άνθρωποι και αντιμετωπίζεται μόνο με διατροφή χωρίς φάρμακα. Γιατί ένας φυσιολογικός άνθρωπος και τούρτες καλή ώρα να τρώει από το πρωί έως το βράδυ δεν ανεβάζει ζάχαρο. Οπότε θεωρώ ότι με έλεγχο της διατροφής της θα πάνε όλα καλά και δεν θα ξαναταλαιπωρηθείτε.

Senior Member
    ΟΜτζινα γυρνας σε αλλα τοπικ πριν μας πεις καν καλημερα?φτου σου
    Εκτιμώ το βασίλειό μας Σεφ Λίλα αλλά υπάρχουν και άλλοι υπήκοοι σε άλλα βασίλεια που περιμένουν τον καλό μας λόγο. Και είπαμε μία είναι η Φτου εδώ μέσα! Ορίστε μας, αφεντικά και δούλοι σκ@τα γινήκαμε ούλοι! :lol:

Senior Member
    αυριο θα απουσιαζω οποτε θα αφησω την καλλιοπη στο ποδι μου να σας κανει φαγακι μιας και εμενα θα με φανε οι δρομοι.πυργος-αθηνα-πυργος εχει το δρομολογιο και μπολικη γραφειοκρατια:no:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Καλέ συγκρατούμενη, να "αεριζόμαστε" επιτρέπεται ή μήπως να βάλουμε καμια τάπα;

Χαφιέ επειδή δε μου βρίσκονται τάπες σημείωσε στα πρακτικά ότι μόλις μου ξέφυγε μία και ετοιμάζω άλλη μία για αργότερα! :lol:

Senior Member
    Λίλα θα συναντηθείς και με τον πρώην τελικά ή όχι;

Senior Member
    δεν εχω ποφασισει ακομα τζινα το σκεφτομαι.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Ava

Καλέ συγκρατούμενη, να "αεριζόμαστε" επιτρέπεται ή μήπως να βάλουμε καμια τάπα;

Χαφιέ επειδή δε μου βρίσκονται τάπες σημείωσε στα πρακτικά ότι μόλις μου ξέφυγε μία και ετοιμάζω άλλη μία για αργότερα! :lol:
    Πιφ!Πιφ!Μέχρι εδώ έφτασε!