ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1235
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1235 of 2553 FirstFirst ... 2357351135118512251233123412351236123712451285133517352235 ... LastLast
Results 18,511 to 18,525 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli βασικά μόνο στα όνειρά μου είμαι πληθωρική γιατί στον ξύπνιο μου δεν πιάνει γαμ@το, σιγά μην μου κάτσει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα!! :lol: :lol:
    Be carefull what you wish for....!
    Σε βλέπω να μην προλαβαίνεις κοπελιά.... άστα αυτά τα σπορ είναι για πορνοστάρ όχι για εμάς τις κοινές θνητές! :lol:
    ʼσε που τόσα άτομα θέλουν και έναν καλό συντονισμό για να μην γίνει μπάχαλο :lol: είσαι τόσο επικοινωνίακη να κουμαντάρεις ολόκληρη ομάδα;

Senior Member
    Επειδή εγώ απαγορεύεται προς το παρόν να κάνω γυμναστική στην εβδομάδα σου Eli θα κρατήσω τη διατροφή μόνο και θα συνεχίσω να ονειρεύομαι τάγματα του πεζικού και της αεροπορίας! :lol: :lol: :lol:

αχ τι μου θυμισες τώρα............ όταν δουλευα κάπου είχα πρόσβαση σε πεζικό κ αεροπορία τι ωραίες εποχές!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Επειδή εγώ απαγορεύεται προς το παρόν να κάνω γυμναστική στην εβδομάδα σου Eli θα κρατήσω τη διατροφή μόνο και θα συνεχίσω να ονειρεύομαι τάγματα του πεζικού και της αεροπορίας! :lol: :lol: :lol:

αχ τι μου θυμισες τώρα............ όταν δουλευα κάπου είχα πρόσβαση σε πεζικό κ αεροπορία τι ωραίες εποχές!!!!!!!!!!
    Μόλις κατάλαβα τι όνειρα θα κάνεις όλη την επόμενη εβδομάδα! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Eli βασικά μόνο στα όνειρά μου είμαι πληθωρική γιατί στον ξύπνιο μου δεν πιάνει γαμ@το, σιγά μην μου κάτσει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα!! :lol: :lol:
    Be carefull what you wish for....!
    Σε βλέπω να μην προλαβαίνεις κοπελιά.... άστα αυτά τα σπορ είναι για πορνοστάρ όχι για εμάς τις κοινές θνητές! :lol:
    ʼσε που τόσα άτομα θέλουν και έναν καλό συντονισμό για να μην γίνει μπάχαλο :lol: είσαι τόσο επικοινωνίακη να κουμαντάρεις ολόκληρη ομάδα;
    Αλήθεια, γραμματέα δεν κάνει να πάρω για να συντονίζει τα........μέσα και τα έξω; :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Εσύ λόγω ειδικής ανάγκης θα κάνεις μόνο μεγάλους περιπάτους και λαλάγγωμα από άσκηση, οι υπόλοιπες ετοιμαστείτε να φορέσετε τα αθλητικά σας παπουτσάκια, θα έχουμε ποδηλασίες, πεζοπορίες στα βουνά, ζούμπες και λοιπές δραστηριότητες!

Senior Member
    :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αφου ο γιατρός σου έχει απαγορεύσει τις γυμναστικές, πως καταφέρνεις τα ανοίγματα στο λαλάγγι?

Senior Member
    Πάντως είναι κρίμα αυτές οι ειδικές ανάγκες μας να μην αναγνωρίζονται από το Κράτος!! Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει επίδομα στέρησης λαλαγγώματος!! :lol: :lol:

Senior Member
    Eli ελπιζω να αργήσει η δική σου βδομάδα!!!

Senior Member
    Ωραία η σκέψη σου Τζίνα μου μπορείς να βάλεις και υποψηφιότητα για να γίνεις Υπουργός στο Νεοσύστατο Υπουργείο Λαλαγγοπρόνειας! Εκεί είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψεις!
    Και το σύνθημα θα είναι...."Δώστε τσόντα στο λαό!!!"
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by break
    Αφου ο γιατρός σου έχει απαγορεύσει τις γυμναστικές, πως καταφέρνεις τα ανοίγματα στο λαλάγγι?
    Βασικά ο γιατρός μου από την πρώτη στιγμή κιόλας μου έλεγε να κάνω αχαλίνωτο σεξ! Είχε πολύ πλάκα γιατί είναι πολύ σοβαρός εμφανισιακά και μόλις μου το είπε πρώτη φορά έμεινα σα χαζή να τον κοιτάω! Μετά που τον έμαθα ότι είναι πλακατζής κι ας μην του φαίνεται τα συνήθισα τα σχόλιά του.
    Προφανώς δε διάβασες που έλεγα χθες ότι το λαλάγγι έχει την εντύπωση ότι επειδή αδυνάτισα άρχισα και την ενόργανη γυμναστική κιόλας! Γι'αυτό του είπα να μην με τραβολογάει σαν τον τιραμόλα γιατί ότι και να κάνει τα ανοίγματα της Κομανέντσι δεν τα φτάνω! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αυτό ήταν καταθέτω τα όπλα! Πάω για νανάκια αγαπητές μου, γιατί αν δει και τα καμώματα μας η Φτου Μεγαλειοτάτη θα πρέπει να την γλύφουμε εις διπλούν αύριο για να την εξευμενίσουμε!
    Ουφ πάλι έπιασαν πολλά μποφόρ, ακούω μανιασμένο τον αέρα έξω να φυσάει... Μία ευχούλα κάνω να φτιάξει λίγο ο καιρός γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση...

Senior Member
    Τώρα τον παίρνω τηλέφωνο να τον ξυπνήσω για να φύγει για δουλειά και δεν το ακούει ως συνήθως! Κάποιες φορές νομίζει ότι είναι το ξυπνητήρι και το κλείνει κιόλας!

Senior Member