ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1263
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1263 of 2553 FirstFirst ... 2637631163121312531261126212631264126512731313136317632263 ... LastLast
Results 18,931 to 18,945 of 38289
    Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Δεν πειράζει γιωτάκι μου θα στο μαγεριρεύουμε φρέσκο φρέσκο κάθε μήνα εμείς! :lol:
    Πως θα βγαίνει και το μηνιάτικο για;

Senior Member
    Αδελφουλες next week!Τωρα βασιλισσα κ κομμενα τα πολλα θαρρητα!!Ηταν να μην σας βαλω την ιδεα με τις τουρτες!Ευτυχως που δεν τις τρωμε γιατι ενα ζαχαρο θα το ειχαμε παθει ολες!Κ πριν ελεγα με τη Ναταλια οτι ηταν too much αλλα ειχε πλακα κ επειδη εχω τρεις μερες ακομη εχω να βαλω κ αλλες γιατι αλλιως τι να τις κανω?
    Στα σοβαρα τωρα εδω εχουμε κανει εγω τουλαχιστον,φιλιες ζωης.Στηριζουμε η μια την αλλη.κλπ κλπ

Senior Member
    Οκ Ελλάκι εσύ είσαι ο μάστορας ήόπως το λέει κ ο μικρός μου ο μάστουρας ,εσύ ξέρεις!!!!!

Senior Member
    Γιωτακι εγω εχω ταλεντο στη διακοσμηση!Οι φιλες μου κ οι αδελφες μου οταν ειναι για το σπιτι δεν παιρνουν τιποτα μονες τους!Οποτε ενταξη κ η διακοσμηση!

Senior Member
    Κοριτσια πρωτο βραδυ χωρις τη γιαγια σημερα!Το σπιτι βρωμαει μεταφορικα κ κυριολεκτικα αλλα ειμαι χαλαρη!Μεθαυριο θα πω της κοπελλας να ερθει να κανει απολυμανση.

Senior Member
    Και για εμένα Γλαύκη μου το ίδιο ισχύει

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αδελφουλες next week!Τωρα βασιλισσα κ κομμενα τα πολλα θαρρητα!!Ηταν να μην σας βαλω την ιδεα με τις τουρτες!Ευτυχως που δεν τις τρωμε γιατι ενα ζαχαρο θα το ειχαμε παθει ολες!Κ πριν ελεγα με τη Ναταλια οτι ηταν too much αλλα ειχε πλακα κ επειδη εχω τρεις μερες ακομη εχω να βαλω κ αλλες γιατι αλλιως τι να τις κανω?
    Στα σοβαρα τωρα εδω εχουμε κανει εγω τουλαχιστον,φιλιες ζωης.Στηριζουμε η μια την αλλη.κλπ κλπ
    Έλα μωρέ Γλαυκούλη μου ...Μη μας μαλώνεις ...Ε,Μεγαλειοτατη ήθελα να πω.Όταν λέω ότι σας νιώθω αδερφουλες,το νιώθω πραγματικά,είστε κοντά κ στα καλά κ στα άσχημα κ αυτο το κάνουν οι καλοί φίλοι κ τα αδέρφια!!!!!

Senior Member
    Τέλεια το χτίσαμε το σπίτι το στολίσαμε κιόλας, θα φέρουμε και την Ναταλία να προσθέσει πίνακες απαράμιλλης αισθητικής και γούστου και θα είναι βασίλειο σωστό!
    Επιτέλους Γιαγιαfree!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!! Πάρτι κάνεις απόψε Μεγαλειοτάτη;

Senior Member
    Δε σας είπα το γέλιο που κάναμε σήμερα με την τζιναδερφή. Εκτός από τη μέση της την πονάει και το δεξί της πόδι. Οπότε μου λέει κάποια στιγμή δεν το αντέχω άλλο το δεξί μου πόδι που πονάει συνέχεια. Της λέω εγώ άλλαξέ το και πάρε κι άλλο αριστερό να έχεις δύο αριστερά πόδια και να περπατάς σαν τον κάβουρα. Μου λέει ναι αλλά τι θα κάνω με τα παπούτσια που είναι δεξί και αριστερό; Της λέω ας δοκιμάσουμε αν μπορείς στο αριστερό πόδι να φορέσεις δεξί παπούτσι! Της πήγα ένα δεξί παπούτσι της και προσπαθούσα να της το φορέσω στο αριστερό της πόδι ενώ γελάγαμε δυνατά. Δίπλα στην κουζίνα ήταν η μητέρα μου με τη θεία μου και μας άκουγαν. Κάποια στιγμή ρωτάει η θεία μου τη μητέρα μου μα καλά τι χαζομάρες λένε και γελάνε κιόλας και της λέει η μητέρα μου, άστα τα παιδιά, δεν φταίνε αυτά εγώ φταίω που και στις 2 εγκυμοσύνες πήρα πάρα πολλά κιλά και τώρα λούζομαι τις παρενέργειες!! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Γλαυκη έχεις δίκιο!!!!!Οι συνθέσεις που έκανες τα Χριστούγεννα όπως κ όσο σπίτι φάνηκε από τις φωτογραφίες ήταν τέλειο!!!!!

Senior Member
    Μια τουρτα για τη Μακ μας που θα κανει σεξυ μπουστο!Ειπαμε οι ρογες να ειναι ισα!

Senior Member
    Η Τζίνα που είναι; Ξεράθηκε στον ύπνο;

Senior Member
    Κοριτσια πρωτο βραδυ χωρις τη γιαγια σημερα!Το σπιτι βρωμαει μεταφορικα κ κυριολεκτικα αλλα ειμαι χαλαρη!Μεθαυριο θα πω της κοπελλας να ερθει να κανει απολυμανση.
    Μη δίνεις σημασία Γλαυκη μου,αφού γλίτωσες απ'το μπελά άσε το σπίτι να πάρει φωτιά!!!!!

Senior Member
    Κ πριν ελεγα με τη Ναταλια οτι ηταν too much αλλα ειχε πλακα κ επειδη εχω τρεις μερες ακομη εχω να βαλω κ αλλες γιατι αλλιως τι να τις κανω?
    Γλαύκη αν βάλεις το laptop που έχεις αποθηκεύσει τις τούρτες στο ψυγείο, οι τούρτες θα διατηρηθούν για πολύ καιρό και θά'χεις να μας βάζεις κάθε τόσο! :lol: :lol: :lol: