ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1278
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1278 of 2553 FirstFirst ... 2787781178122812681276127712781279128012881328137817782278 ... LastLast
Results 19,156 to 19,170 of 38289
    Senior Member
    Εννοείται Τζίνα μου τι έτσι θα σας αφήσω;;;; Αφού παθαίνω στερητικό αν δεν συνδεθώ για λίγες ώρες!!!!! :kiss:

Πωπωπωπωπω ήρθε η ώρα για το Greys!!!! Γιούπιιιιι! Επιτέλους γιατί 2 βδομάδες τώρα στην πείνα μας είχαν χωρίς επεισόδιο! Ελπίζω να είναι καλό και να μην μας αφήσει μαμάκες στο τέλος όπως κάνουν συνήθως
    Φιλιά αγαπημένες μου! Οι καληνύχτες αργότερα

Senior Member
    Να σας βάλω κ εγώ ένα τραγουδάκι που αγαπώ πολύ και να σας καληνυχτισω κούκλες μου!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!

Θέλει μαγκιά
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι υποθέτω ότι έχετε φτάσει και είναι όλα καλά. Καληνύχτα, καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα να έχετε. Φιλάκια.

Senior Member
    Ναι Τζινάκι μου φτάσαμε και όλα οκ,από αύριο τα κεφάλια μέσα!!!!!Φιλάκια!!!!!

Senior Member
    Γλυκια καληνυχτα με ενα νανουρισμα....

http://www.youtube.com/watch?v=huPL-LUElTY

Senior Member
    Πολύ ωραίο το νανούρισμα Γλαύκη μου, δεν το είχα ξανακούσει και η Ζουγανέλη έχει πολύ όμορφη φωνή. ʼρχισα να γλαρώνω, καλά που δεν κουτούλησα πάνω στο πληκτρολόγιο!! :lol: Θα το συστήσω και στην Eli αν έχει πάλι αϋπνίες. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Ωπ μπήκα την κατάλληλη στιγμή για το νανούρισμα της βραδιάς! Είδα και το greys και ήδη χασμουριέμαι! Λέω να κοιμηθώ πριν από το κομπρεσέρ απόψε για να γλιτώσω την ηχορύπανση! :lol:
    Σας φιλώ αγαπημένες μου! Φτουτάτη μου βασιλικά όνειρα να κάνεις απόψε!
    Γιωτάκι μου καλώς φτάσατε στην νέα σου εγκατάσταση, με το καλό αύριο να ξεκινήσεις την νέα σου δουλειά!
    Τζινάκι μου γλυκό και χαρούμενο εύχομαι η αδερφούλα σου μετά τη σημερινή παράσταση να νιώσει καλύτερα αύριο. Να της μεταβιβάσεις την αγάπη μου και τα περαστικά και ας μην την ξέρω.
    Όνειρα γλυκά μας εν Χριστώ αδερφές, πάω για ύπνο, αύριο που θα σεμιναριάζομαι θέλω να είμαι φρέσκια, θα έχω πρωινό ξύπνημα! :kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Καλα λεει η Wow Ναταλια,δεν ξερεις τι θελεις!πως να σε ευχαριστησουμε?Σε καλυψαμε τωρα?Να ξερεις ομως οτι τα στραβα ολα τυχαινουν στα στραβοξυλα....
    Βρήκαμε μια τούρτα με το όνομα μου και βγήκαμε από την υποχρέωση!Τη συνοδεύσαμε και με ωραία ευχή!
    "Στραβόξυλο"!Εγώ τώρα αν δεν νιώθω και τόσο μεγάλο ενθουσιασμό ενισχύω το όνομα,που μου βγήκε;

Senior Member
    Καληνύχτα Eli, τρέχα γρήγορα για ύπνο πριν το κομπρεσέρ χτυπήσει φλέβα πετρελαίου! :lol: Καλή ξεκούραση και καλό σεμινάριασμα αύριο. Φιλάκια.

Senior Member
    Γιώτα μου εσύ μάλλον δε θα χρειαστείς νανούρισμα απόψε γιατί τα ρακόμελα σε έστειλαν για ύπνο συστημένη! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Τα σκεύη μου Μεγαλειοτάτη! :lol: :lol:
    :thumbup:

Το καλό που σου θέλω να'ναι σκουριασμένα και τρύπια!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Στα ειπα ολα. Μαλαμας

http://www.youtube.com/watch?v=TSoDj9mD60k

Ελα παρε με.Χαρουλης

http://www.youtube.com/watch?v=0FydXx7oot0
    Τι είναι αυτά Φτου;Δε μάθαμε τις προάλλες πώς να μπαίνει ο τίτλος σωστά στον υπερσύνδεσμο;Τον γράφουμε στο δεύτερο κουτάκι.
    Γίνεται να θέλεις να κυβερνάς ένα ολόκληρο Βασίλειο και παρουσιάζεις τέτοια εικόνα στο μουσικό σου προγραμμα;Ντροπή!

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Να σας βάλω κ εγώ ένα τραγουδάκι που αγαπώ πολύ και να σας καληνυχτισω κούκλες μου!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!

Θέλει μαγκιά
    Βουαλά η φτωχή υπήκοος,σου βάζει τα γυαλιά!Και πάλι ντροπή!

Senior Member
    Καληνυχτούδια όμορφες!
    Κάπου τώρα θα επιστρέφει από την πολυπόθητη έξοδο της η σαχλαμαροκτήτορας,
    θα πέφτει για τελευταίο βράδυ στο κρεβατάκι της η συναισθηματικά κουρασμένη Ποπαγρότισσα μας,
    θα Γκρεϊσανατομιάζονται τα Ελάκιον και Τζινάκιον παιδιά της(τα κατεβάσατε κι οι δύο ή κάπου παίζονται;)
    οι Λονδρέζες θα ετοιμάζονται για νυχτερινή εξόρμηση τεκνοντούφεκου,η Φτου θα δοκιμάζει το πόσο καλά
    στερεωμένα στο ταβάνι είναι τα φωτιστικά της,που της μπήκαν ιδέες,κι οι υπόλοιπες,φαντάζομαι,θα οργιάζετε
    με τον γκόμενο της Μακ,τον Μορφέα!Καληνύχτα και καλό μας ξημέρωμα!Τα λέμε αύριο πάλι...Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    Ναταλία μου το κατεβάσαμε το εν λόγω επεισόδιο ως πειρατίνες! Η σαχλαμαροκτήτορας τα πάει περίφημα στο μπαράκι, αντέχει και τη βλέπω πολύ σύντομα να γίνεται πρώην καπνίστρια!! Μήπως μπορείς, αύριο, να μου δώσεις και μένα τα γυαλιά σου και να μου πεις που γράφουμε το όνομα του τραγουδιού που βάζουμε ώστε να βγαίνει πάνω στην ηλεκτρονική δ/νση;
    Καληνύχτα x 72 και καλό ξημέρωμα.