ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 2553 FirstFirst ... 28781181261271281291301381782286281128 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 38289
    Senior Member
    αχ, καφεδακι διαβασα και ζηλευω!!! φιλακια στην μακαροναδα μου

Senior Member
    καφεδακια διαβαζω συναυλιες ωραια ωραια,
    βαρβ μου ελπιζω να μπεις στο προγραμμα, και να το κρατησεις γιατι αυτο ειναι σημαντικο...

Senior Member
    Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
    απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?

Senior Member
    Originally posted by dreamer
    Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
    απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
    το οτι θα πειραζε καποιον η καταθεση των προσωπικων μας στιγμων και συναισθηματων περαν του χαπιου σε ενα διαφορετικο τοπικ ουτε που το φανταζομουν,
    οποιος δεν θελει δεν διαβαζει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    μαλλον το χαπι σε εχει πειραξει και στα νευρα, για κοιταξε το λιγο και αυτο.......

Senior Member
    morh ai xasou ilithia

Senior Member
    καλα κοριτσι μου τι τροπος ειναι αυτος? Δυστυχως μεσα απο την ανωνυμια που σου προσφερει το ινερνετ βγαζεις οτι πραγματικα εισαι. Επρεπε να ντρεπεσαι για τη συμπεριφορα σου, θα ηθελα να ηξερα αν ειχες την βασια μπροστα σου η οποιαδηποτε κοπελα απο δω μεσα, ετσι θα μιλαγες?
    Αν θελεις ανοιξε αλλο τοπικ και γραφε τις δικες σου εμπειριες για το ρεντουκτιλ, δεν σε εμποδισε κανενας, εδω η κοπελα που ανοιξε το συγκεκριμενο επιθυμει αυτου του ειδους την εξελειξη και στην τελικη δημοκρατια εχουμε (η μηπως οχι?).

Junior Member
    ντριμερ κοψε το χαπι.ειχα απυστευτα νευρα.δεν κανει καλο .απο τοτε εχω κρησεις πανικυο και περνω ηρεμηστικα.με καταστρεψαν τα φαρμακα αυτα.οπια περνει να τα κοψει οσο ειναι καιρος.

Senior Member
    Originally posted by dreamer
    morh ai xasou ilithia
    Αυτό τώρα τι ακριβώς ήταν;;

Σε ένα τόπικ 70 τόσων σελίδων.. είναι δυνατόν να συζητιέται ΜΟΝΟ ένα χάπι; Από ανθρώπους που μιλούν σχεδόν καθημερινά και μοιράζονται πέρα από τις εμπειρίες τους με τα χάπια και την καθημερινότητά τους;; Δεν νομίζω να μπήκε ποτέ κανείς με ερωτήσεις και απορίες και να μην βοηθήθηκε από παλιά και νέα μέλη! Έχουν συζητηθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ακόμη περισσότερα.. αλλά όλα αυτά δεν παύουν να τα συζητούν άνθρωποι με προσωπικότητες και ιδιαιτερότητες που επαναλαμβάνω ΔΕΝ μπορούν να συζητούν μόνιμα το χάπι! Αυστηρά για πληροφορίες και ενημέρωση θα σου συνιστούσα τη wikipedia.. εδώ μπαίνουν άνθρωποι και όχι ρομποτάκια! Γιατί η επίθεση;; Δεν καταλαβαίνω..

Senior Member
    nadine: που λέτε το reductil....

basia: reductil????

Βarb: redu.... τι????

Μαρικάκι: Ααααα για τα reductil, λές?

Λοιπόν dreamer παρόλο που δεν διακρίνεσαι από ευγένεια, η ευγενία θα σου απευθύνει το λόγο γιατί με ενόχλησες.. δεν μπορεί ολόκληρο τόπικ να μιλά συνέχεια για τά reductil.. ( ως άνωθεν όλοι οι διαλόγοι...) είναι λογικό νομίζω να ασχολούνται τα κορίτσια και με άλλα θέματα και να ξεφευγουν.. γι αυτό το λόγο υπάρχει κοριτσάκι μου το forum περισσότερο για ψυχολόγικούς λόγους. Δε λέω είναι κ για να ακούσεις γνώμες αλλά 77 σελίδες έχει αυτό το τόπικ σχετικά με το reductil. Διαβασέ το προσεκτικά και που ξέρεις ίσως αποκομίσεις και κάποιο μάθημα σωστής συμπεριφοράς... Σου ζητώ συγνώμη αν παραφέρομαι αλλά εσύ με προκάλεαες...

και ζητώ συγνώμη και απο τα κοριτσάκια για τη μικρή κυστοπαρέμβαση.. και που αναφέρομαι σε τόσες λίγες στον ανωτέρω διάλογο αλλά είμαι επισκέπτης και δε γνωρίζω ακριβώς τα ρεντακτιλοκόριτσα...

και για το τέλος, σαν κρύο πιάτο, ένα νέο σουξέ που μου έμαθε το παιδάκι της Βάσιας:
    ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ...
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ...
    ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΩ....
    ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ...

κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΝΩ REDUCTIL ΑΜΑΝ ΠΙΑ........

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να πω..πέρα από το πόσο πολύ λυπάμαι!Δεν καταλαβαίνω γιατί να κλιμακώνουμε επιθετικότητα εδώ μέσα...
    Δε θα προχωρήσω σε κατεβατά αυτονόητων και περιττών εξηγήσεων...(Εξάλλου με κάλυψε σ'ένα μεγάλο βαθμό η Πέννυ.)
    Η ευθύνη του αποπροσανατολισμού του τόπικ αυτού είναι αποκλειστικά δική μου κι όχι επειδή απλά εγώ το άνοιξα.
    Τροποποιώ για δεύτερη φορά τον τίτλο του (με χιουμοριστική διάθεση) προς αποφυγή επόμενων παρεμφερών αντιδράσεων.

Δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή έχει πανσέληνο τελευταία ή φταίνε τα χάπια ή οι στερητικές δίαιτες,ή ό,τιδήποτε άλλο,
    πάντως παρατηρείται πολλή επιθετικότητα και άκριτη έκφραση απόψεων στο φόρουμ μας,λες κι είμαστε σ'αντίπαλα στρατόπεδα!
    Δεν το καταλαβαίνω κι ούτε μου είναι ευχάριστο.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαχωρήσουμε τη θέση μας και να εκφράσουμε
    τυχόν αντιρρήσεις μας,πάντα με σεβασμό στον άλλον και θετική διάθεση.Παρακαλώ πολύ να κλείσει το θέμα εδώ
    και να διατηρήσουμε ένα κόσμιο επίπεδο γενικότερα!Βάσια μου,εύχομαι να μη στεναχωρεθείς μ' όσα διαβάσεις.
    Ας ρίξουμε εγωισμούς και τόνους κι ας μην επεκταθούμε...Ας χαλαρώσουμε λιγάκι...Μια παρέα είμαστε άλλωστε!

Senior Member
    Καλημερα να πω ή μηπως δεν επιτρέπεται, αφού το περιεχομενο της λέξεως δεν αφορα στο reductil; Εγω θα την πω γιατί, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, έχω εισέλθει με δική μου ευθύνη. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!Να είστε καλά και να μη λησμονήσετε ότι αυριο ειναι Παρασκευή. Εγώ πάντως σας το υπενθυμισα. Μη το ξεχασετε, γιατι αυριο δε θα δικαιολογησω απουσιες, εμμμμμμ πια. Να θυμαστε πουρνο-πουρνο αυριο τη ζυγαρια σας. Φιλια πολλά φιλενάδες. (Ναντίν μ'αρεσει ο τιτλος ....)

Senior Member
    τι να στεναχωρηθω καλε, εγω γελαω με αυτα που διαβαζω, καλα ειναι δυνατον?
    κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση,
    να φανταστεις ναντιν στο ποστ μου το χθεσινο ειχα γραψει "ναντιν αν θελεις αλλαξε τον τιτλο του τοπικ γιατι η κοπελια εχει προβλημα να μιλαμε για αλλα εκτος του reductil" αλλα μετα σκεφτηκα πως ειναι χοντρο να ζηταω κατι τετοιο γιατι δικο σου ειναι το τοπικ και το κανεις οτι θελεις, και το εσβησα
    και σημερα μπαινω και βλεπω αλλαγμενο τιτλο, λεω δεν το πιστευω, τοσο πολυ να επικοινωνουμε, με επιασες κατευθειαν
    αν παθω κατι κοριτσια απο εδω και περα να ξερετε οτι εχω χαθει, συμφωνα με τις οδηγιες της dreamer..........
    και συνεχιζοντας το προγραμμα μου σας λεω πως η κορη μου και σημερα με κλαματα μπηκε στον παιδικο, ποτε θα συνηθισει?
    φιλακια

Senior Member
    την καλημερα μου στην ομαδα R και τους συμπαραστατες της... Και φυσικα να ενημερωσουμε για αλλη μια φορα οτι το R ειναι απο το Rainbow γιατι οι περισσοτερες της ομαδας και οι κολλητες της ομαδας δεν πινουν reductil. πωπω, μηπως να τα κοψω κι εγω αν ειναι να κανω τετοια νευρα???
    καλε, τι λεω τωρα? μηπως το θεμα σχολειο πειραξε την κυρια dreamer? οχι τιποτε αλλο αλλα σιγουρα ζοριζεται οταν ακουει τη λεξη σχολειο (βλεπε ορθογραφικα της λαθη)

τελος παντων-δεν ασχολουμαι αλλο. εγω νιωθω μια χαρα να γραφω οτι θελω εδω μεσα και εφοσον δεν πειραζει την παρεα, δεν ζοριζομαι για την καθε ηλιθια

βασια μου, μην στεναχωριεσαι. καμια δεκαρια μερες θα σου το κανει το πρωινο κλαμα. ολες το εχουμε περασει. πιστευει οτι αν κλαψει δεν θα την αφησεις εκει και το κανει για να την παρεις. εγω το εχω στεκαρει-μολις φυγεις, σε ξεχναει και περναει μια χαρα. αν καταλαβει οτι την παρακολουθεις, συνεχιζει να κλαιει. μη μασας. μεχρι να το παρει αποφαση ειναι. φευγεις και την ξεχνας μολις βαλεις το κλειδι στο αυτοκινητο. σε εχει ξεχασει αι αυτη εντομεταξυ και παιζει με κατι.....

εγω κοριτσια το προγραμμα μου το προσπαθ. επιτελους καταφερα να μπω σε μια σειρα και μαλλον το οτι τα εγραψα εδω με βοηθαει. εχθες, οσο ημου γραφειο τηρησα κατα γραμμα το προγραμμα μου. στο σπιτι, εφαγα την σαλατα μου χωρις λαδι, κατι συκωτακια αντι κοτοπουλου ή ψαριου και "δοκιμασα" ρυζι φουρνου. το ειχα κανει ακριβως οπως μου αρεσει και δεν κρατηθηκα. μπορει να εφαγα και μια μεριδα στο ορθιο. δεν εκανα διαδρομο διοτι ειχαμε συναντηση γονεων στο νηπιαγωγειο και καπακι πηγαμε στο πανηγυρι του αιγινιου (μη μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουστα. η μιση περιοχη απο εκει αγοραζει σχολικα ρουχα, παπουτσια, μπουφανακια κ.α.) απο οπου πηρα μια ωραιοτατη τσαντα κολσε νταμπανα απο εναν μαυρο. μονο αυτο-αν θελετε με πιστευετε. τιποτε αλλο. και οταν οι υπολοιποι πηραν απο ενα καλαμποκι ψητο, εγω κρατηθηκα. τελικα εφαγα το μισο του γιου μου που το αφησε και μοσχομυριζε στο αυτοκινητο. εφαγα στο σπιτι και 2 δαμασκηνα και αυτο ηταν. σημερα ξυπνησα απο τις 5μιση και ετοιμαζα για 3 ατομα πρωινα και μεσημεριανα. εκοψα και σαλατιτσα να την βρω ετοιμη, εκανα και 20 λεπτα διαδρομο. ποσο καιρο ειχα να ανεβω? περιπου δυο μηνες. το καταχαρηκα και οσο το σκεφτομαι, τοσο χαιρομαι....οποτε για αυριο, ημερα ζυγισματος οπως μας υπενθυμισε και η φιλη κλμ, ετοιμαζομαι να ανεβω στην αγαπημενη μου ζυγαρια (ειδατε? την καλοπιανω μπας και δειξει κανενα καλο νουμερο....) ηπια και τον χυμο γκρειπφρουτ, ολα καλα μεχρι τωρα.αντε το ηπια παλι το καφεδακι παρεουλα μαζι σας. παω για τα επειγοντα μου...

φιλακια σε ολες και κανονιστε, μη τυχον και δεν αναφερθειτε στο ρεντουκτιλ, θα σας μαλωσουν

Senior Member
    Εισέρχομαι και γω με δική μου ευθύνη για μία καλημέρα και μια παρηγοριά στην Βάσια!
    Βάσια κουράγιο και υπομονή γιατί και μένα ο γιος μου φέτος πάει με την θέλησή του στο σχολείο και χαμογελαστός!
    Αφού δεν το πιστεύω ότι άλλαξε τόσο!
    Ξεκίνησε 2,5 χρονών παιδικό και κάθε πρωί είχαμε κλάμματα!
    Αφού πια είχα απογοητευτεί, έλεγα το δικό μου το παιδί θα πάει ποτέ σχολείο χωρίς να κλαίει?
    Κι έγινε από μόνο του! Οπότε κάνε υπομονή, πρώτη της χρονιά δεν είναι? Είναι πολύ λογικό να κλαίει, προσπάθησε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, εμένα έφευγε το σχολικό και μετά έκλαιγα και γω.........

Senior Member
    Και επειδη ολο αποπροσανατολισμους ειμαστε, το σηκωνε η ημερα και αλλαξα και τικερακι να σας αποπροσανατολισω λιγο ακομη οσες θελετε να αποπροσανατολιστειτε.....