Results 19,936 to 19,950 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-03-2012, 18:24 #19936
Σήμερα είναι μέρα χαράς! Συνεντεύξεις, κιλάκια που εξανεμίζονται, δουλειές που προκύπτουν ,χειρουργεία που βαίνουν καλώς, μόνο κάτι φουσκάλες μας ταλαιπωρούν αλλά θα τις παλέψουμε!
Τζινάκο μου, και μένα αυτή η φωτογραφία είναι αγαπημένη και την έβαλα background και στην οθόνη του λάπτοπ! Εγώ πάλι βλέπω τσαχπινιά και όχι βλαμμενιά :lol::lol: αλλά είδες που συμφωνούν κι άλλοι με το θέμα φούστα! Ο λαός απαιτεί τη φουστίτσα στη βουλή!
Αιφνιδίως βρέθηκα με χρόνο ελεύθερο αυτό το απόγευμα, λουκούμι μου ήρθε για να μαζευτώ, να νοικοκυρέψω το σπίτι μου που είναι ολίγον μπο%#@λο για να το βρω τακτοποιημένο όταν επιστρέψω από Σαλόνικα! Αχ, Σαλόνικα σου έρχομαι, τετοια ώρα αύριο θα φτάνω!
Πίνω ένα ωραίο φραπέ, φτιάχνω βαλιτσούλα και ακούω Ξυλούρη! Τριαλαλί, τριαλαλό!
- 22-03-2012, 18:24 #19937
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τώρα δοκιμάζω καλοκαιρινά ρούχα της αναγεννηΤζιακής αδύνατης εποχής! :lol: Τα ρούχα μου τα έχω στο πατάρι μέσα σε σακούλες με κάμφορα και απ'έξω από τις σακούλες γράφω με μαρκαδόρο "χοντρή", "κανονική συν" και "αδύνατη"! :lol: Έχω κατεβάσει τις "αδύνατη" σακούλες και κάνω δοκιμές! Θα ψάξω και τις "κανονική συν" σακούλες μήπως και μου ξέφυγε κανά ρούχο. :lol:
22-03-2012, 18:33 #19938
καλησπερααα!
τελικα αν και εμεινε το λαπτοπ ανοιχτο εχθες εγω κοιμηθηκα!
σας διαβασα ομως το πρωι απλα δεν ειχα χρονο να γραψω
τζινακι μπραβο για το κιλακι! αντε ειδες καλο το 69 μεχρι για δουλεια βρηκες ακρη :P
break ηταν να μη γινει η αρχη αφου βρηκε η σκυλιτσα θα ερθει και η σειρα σου
γιωτα περαστικα και σιδερενιος ο δικος σου ανθρωπος
eli ελπιζω να ειναι καλα τα νεα σου για τη δουλεια !
εγω σημερα μια και ειχε λιακαδα ολη μερα εκανα δουλιες και ακομη δεν τελειωσα
ειπα να τα κανω τωρα μηπως τελικα μπω απο δευτερα και μετα δεν θα κανει να σηκωσω βαρος
και αν εχω και εξαντληση δε ξερω ποιος θα τα κανει
εκτος που εχω τωρα ενα προβλημα με το ποδι μου και περνω χαπια και νιωθω χαλια και ζαλιζομαι
αλλα ο γιατρος που μου τα εδωσε ειπε οτι δεν εχει σχεση με την επεμβαση και δεν υπαρχει λογος να αναβληθει αν ειναι να γινει μες τη βδομαδα αλλα δεν βρηκα σημερα τη γραμματεα να της το πω
αν προλαβω θα της μιλησω αυριο γιατι περνουμε βαθμους στο δημοτικο και συνηθως ξεκιναμε στις 10
αλλα τελειωνουμε κατα τις 2 και πρεπει να παω και τραπεζα για τη συνταξη του παππου οποτε δεν βλεπω να την προλαβαινω εκτος και αργισει να φυγει
τωρα παω να τελειωσω τις δουλιτσες μου να φτιαξω νυχια να κανω αποτριχωση να φτιαξω μαλλι και μετα αν ειστε ακομη ξυπνιες και εγω το ιδιο τα λεμε
να ειστε ολες καλα !
22-03-2012, 18:42 #19939
Eli μου πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη και αισιόδοξη. Και όπως κατάλαβα δεν πρόκειται απλά για μία δουλειά αλλά γι'αυτό που σπούδασες, που σου αρέσει και που μπορείς να γίνεις και δημιουργική μέσα από αυτό και να έχεις εξέλιξη στην καριέρα σου. Εύχομαι να έρθει γρήγορα και η οικονομική αποκατάσταση.
ΜακΓιώτ αφού ο λαός απαιτεί τη φουστίτσα πιο κοντή θα το εφαρμόσω! :lol: Εύχομαι να έχεις καλό ταξίδι και να περάσεις υπέροχα το σ/κ. Να βάλεις και τα φουστανάκια σου και τις μπαλαρίνες σου και όλα τα σχετικά σου και να βολτάρεις ασύστολα! Μην ξεχάσεις φυσικά τις σχετικές φωτό.
Καλλιόπη μου μακάρι να μπεις την άλλη εβδομάδα για να σταματήσει η ταλαιπωρία σου και να αρχίσει η κατηφόρα σου. Κράτα μας ενήμερες.
22-03-2012, 18:53 #19940
για να πω ην αληθεια φοβηθηκα λιγο με οσα ειπε η marymary στο αλλο τοπικ
ειμουν σχετικα πολυ ανετη και λιγο με εβαλε σε σκεψεις
γιατι θυμηθικα οτι ετσι ανετη πηγα να γεννησω και το γιο μου
μια και ειχα κανει 1 ωρα στη κορη μονο και κατεληξα να τραβιεμαι 8 ωρες μεχρι να βγει
ο κανακαρης μου αλλα την αποφαση μου δε την αλαζω
οτι και να γινει θα το υποστω εδω αντεχω τοσα κιλα δεν θα αντεξω μια επεμβαση!
22-03-2012, 18:55 #19941
Τζινάκι μου πράγματι η δουλειά κουμπώνει πολύ καλά πάνω στην μέχρι τώρα επαγγελματική μου εμπειρία και μου αρέσει που είναι κάτι νέο και πρωτοποριακό και έχω να μάθω νέα πράγματα. Με ιντριγκάρει πολύ η σκέψη να εξελίξω τις γνώσεις μου πάνω σε κάτι πρωτότυπο που λογικά θα έχει απήχηση στην αγορά έστω και σε καιρό κρίσης. Ελπίζω μόνο να μην είναι αυτό που λέμε too good to be true! Θα το δοκιμάσω, σίγουρα δεν έχω να χάσω τίποτα πάρα μόνο να κερδίσω!
Διαβάζω και τα δικά σου τα επαγγελματικά σου νέα και έχω ανάμεικτα συναισθήματα Τζινάκο μου. Βέβαια χαίρομαι που σου δίνεται τελικά η ευκαιρία να κάνεις μία κουβέντα με αυτόν τον άνθρωπο και είμαι σίγουρη ότι όταν θα σε γνωρίσει από κοντά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κρίνει κατάλληλη για την δουλειά! Είσαι τόσο θετικός και χαμογελαστός άνθρωπος που θα είναι προνόμιο του να σε έχει στην δούλεψη του! Και εδώ ισχύει το δοκιμάζουμε και βλέπουμε. Εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις την δουλειά αυτή και να περάσεις και καλά παρόλο που θα είναι πολλές οι ώρες εργασίας. Δεν σε φοβάμαι όμως εσένα καρδιά μου!
22-03-2012, 19:02 #19942
Κορίτσια έρχεται η μητέρα μου και πρέπει να φύγω. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα τελευταία σας ποστ. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
22-03-2012, 19:06 #19943
Φιλιά Τζίνα μου καλώς να δεχτείς την μανούλα. Και εγώ θα σας αφήσω μιας και θέλω να πάω και γυμναστήριο σε λίγο και έχω να μαζέψω και το σπίτι που λείπω όλη μέρα!
Πάντως μετά το επαγγελματικό ραντεβού πήγα με την φίλη μου και ήπιαμε έναν υπέροχο καφέ στο μουσείο της Ακρόπολης και πραγματικά μου έφτιαξε την μέρα μου, μετά πήγα από το αδέρφι να της πω τα νέα και μαζεύτηκα σπίτι μετά τις 5! Οπότε σας φιλώ και θα τα πούμε αν επικοινωνώ ακόμη το βραδάκι:lol:
22-03-2012, 19:11 #19944
Eli πολύ καλά τα νέα απο τη συνάντηση!
Αυτή η ευκαιρία θέλει δυναμισμό, εργατικότητα οξυδέρκεια εμπειρία τα οποία έχεις αποδείξει κ απο τη προηγούμενη εργασία σου! Συμφωνώ μαζί σου πως μόνο να κερδίσεις έχεις αποκτώντας εμπειρίες!
Είχα διαβάσει παλαιότερα μια έρευνα που έλεγε πως κατά τη διάρκεια της ζωής μας θα αλλάξουμε τουλάχιστον τρεις εργασίες!
Γιωτάκι καλό ταξίδι να έχεις, να περάσεις όμορφα στη Σαλόνικα κ να φας ένα τριγωνάκι για εμένα που είναι κ απο τα αγαπημένα μου γλυκά! Το μυαλό συνέχεια στο φαγητό το έχω κ θέλω να χάσω κ κιλά τρομάρα μου!!!!!!!
Καλλιόπη καλή επιτυχία να έχεις στην επέμβαση, όλα καλά να πάνε!
22-03-2012, 19:13 #19945
Originally posted by eleni198621
ελενα που θελεις να το χρησιμοποιησεις?
Ετοιμάζω τα χαρτιά μου να μη τρέχω τελευταία στιγμή γιατί θα βγουν κάτι προκηρύξεις μέσω ΟΑΕΔ, ήδη στα βόρεια έχουν βγει.
22-03-2012, 19:19 #19946
Εγώ Break μου ήδη στα 33 μου έχω αλλάξει τουλάχιστον 7 δουλειές ήδη και όλες στον τομέα του Μηχανικού! :lol:
Αν βάλω δε και την εμπειρία μου ως σερβιτόρα, στα εφηβικά μου χρόνια, στο εστιατόριο που είχαν οι γονείς μου ξεπερνάω και τις 7 πάω στις 8. Είμαι ψημένη και δεν την φοβάμαι την δουλειά αρκεί να μην με πιάνουνε μ@λ@κα. Όσο έχω να μαθαίνω από την δουλειά μου και έχω μία προοπτική για εξέλιξη δεν με φοβάμαι, γι αυτό και χάρηκα τόσο με την σημερινή μου γνωριμία. Κάνω τον σταυρό μου και πέφτω στα βαθιά!
22-03-2012, 19:20 #19947
Originally posted by break
Ετοιμάζω τα χαρτιά μου να μη τρέχω τελευταία στιγμή γιατί θα βγουν κάτι προκηρύξεις μέσω ΟΑΕΔ, ήδη στα βόρεια έχουν βγει.
22-03-2012, 19:43 #19948
ελενα σου εστειλα u2u
22-03-2012, 19:44 #19949
ελλακι τελεια τα νεα σου ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα ευχεσαι!!!!!!!!
22-03-2012, 20:09 #19950
Καλησπερα κορες!Ημουν μια αποσυνδεμενη παλι κ σας γραφω τωρα που μου το εφτιαξε ο Νικος.Παγκοσμια αμερα του νερου σημερα!Υψιστο αγαθο!Κατα τα αλλα βλεπω οτι σημερα ηταν μια σπουδαια μερα!Πρωτα το Τζινακι μας που πηγε στον υπεροχο αριθμο 69!Εγω εκει θα εμενα μονιμως!Εισαι απιστευτη παντως!Εκανα πολυ γελιο με τις σακκουλες!Οχι σαν εμενα που ανοιγω ολα τα κουτια για να δω τι εχω μεσα!Κ μαλλον εχουμε κ τη δουλιτσα!Θα σε χασουμε λιγο αλλα θα σου κανει καλο!
το Ελακι μας που δραστηριοποιειται παλι κ αρχιζει κ ψαχνεται!οτι καλυτερο ψυχη μου!
Το Γιωτακι που πηγαν ολα καλα στην επεμβαση του ανθρωπου τους!καλη κ γρηγορη αναρρωση!
Η Καλλιοπη μας που παιρνει σειρα κ αυτη για χειρουργειο!Μονο εγω θα μεινω πια!Αντε με το καλο κ εσυ!
Η Λιλα μας κ η Σοκολατενια με τα βιογραφικα τους!Καλη επιτυχια κ σ'εσας!
Τελος η Μακ που φτιαχνει βαλιτσα κ παει να Σαλλονικιαστει κ θα με φαει η ζηλεια!Οχι τιποτε αλλο δηλ αλλα θα με κερατωσει παλι η αγαπημενη μου .εστω κ φουσκαλιασμενη!
Ναταλια δεν πιστευω να την βαλεις στο κοκκινο δωματιο που κοιμηθηκα κ εγω!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία