Results 1,981 to 1,995 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
21-09-2009, 04:05 #1981
Originally posted by vivid
ΑΣΧΕΤΟ.....
NADINE τον Βώσπορο τον ήπιες όλο προχθές;;;;; Πως πέρασες.......;
Ετσι μου ρχεται να τραγουδήσω ΤΟ ασμα....
....ποτε σου μη κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια...
γιατι καθρέφτης γίνονται κι ολοι σε σπαν κομμάτια.....
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ....
Αν τον ήπια,λέει;Μη σου πω ΚΑΙ τη Μεσόγειο!Ήταν τέλεια βραδιά!Αυτός ο άνθρωπος τόσο ταλαντούχος!
Μας ταξίδεψε με τη μαγική του φωνή,την υπέροχη μελωδία και τον στίχο-μαχαιριά στην καρδιά...
Κι ήταν κι η συναυλία στο πιο ψηλό σημείο της πόλης κι απλωνόταν όλη στα πόδια σου,
το λιμάνι με τα καράβια του,τα φωτάκια που διώχνουν τις σκιές,τ'αεροπλάνα που ενώνουν και χωρίζουν αγκαλιές...
ʼφηνες τον αναστεναγμό σου κι εκείνος ταξίδευε και γινόταν ανάσα σ'εκείνον που σου τον γέννησε...
Το είπε φυσικά και το δικό σου/μας...ΤΟ άσμα ...Σου το αφιερώνω,καλή μου vivid --->Αλκίνοος Ιωαννίδης : Καθρέφτης
- 21-09-2009, 07:53 #1982
Καλημέρα αγαπημένες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ δε τα πήγα και τοσο καλά με τη διατροφή το Σ/Κ και έχω πέσει λίγάκι. Είναι και η Δευτέρα που μου χαλάει τη διαθεση ....ουφ....τεσπα θα μου περάσει. Σας χαιρετώ και σας ασπαζομαι όλες!!!!!!
21-09-2009, 08:29 #1983
Καλημερα κοριτσια. Ναντιν θα κοιταξω εκει που μου ειπες για τον γιατρο. Εγω εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο απο αρχες Σεπτεμβριου για τον Νοεμβριο!!!!! Δεν φταιει ο γιατρος. Επειδη ζω στη Ροδο πρεπει να προγραμματιζω απο νωρις. Λετε να τυπωσουμε διαφημηστικα μπλουζακια με τα ονοματα των γιατρων που εχουμε συνεργαστει? Τι στο καλο? Δεν δικαιουμαστε μια μικρη εκπτωσουλα??
Καλη συνεχεια σε ολες και σε ολους στο σημερινο διαιτητικο τους προγραμμα. Ηθικο ακμαιοτατο κοριτσακια και αγορακια.
21-09-2009, 10:57 #1984
την καλημερα κι απο εμενα κοριτσια. βλεπω αρκετη κινηση εχουμε τελευταια και ειμαι ολο χαρα. Γιατι αλλο να ανοιξεις και να μην εχει τιποτε να διαβασεις κι αλλο να βρισκεις 20 posts του σαββατοκυριακου...
η καλιτεχνης μας βλεπω τα παει μια χαρουλα. διαθεση στα υψη, διατροφη τελεια, τσαγακι μπολικο και απο χορο αλλο τιποτε. οσο για τον δημητρη, τον ξεχναμε και κοιταμε μπροστα ετσι? οχι σαν μερικες μερικες...
εσεις οι μερικες μερικες, καλα θα κανετε να σηκωσετε το τηλεφωνο να κλεισετε κανενα ραντεβου και εμεις θα κανονισουμε τα υπολοιπα πχ θα ναυλωσουμε εναν γερανο αμα γουσταρετε αν και μια χαρα μπαινεις και στα αυτοκινητα μας. οχι σηκωτη δεν σε παμε. μεγαλο κοριτσι εισαι, αποφασεις ξερεις ξερεις να παιρνεις, καντο και εμεις εδω ειμαστε
φιλεναδα πεννυ, ειμαι λιγο μακρια δεν λεω, αλλα ο καφες μαζι σας μου λειπει. και το τηλεφωνικο δεν μου λεει τιποτε εμενα. θελω προσωπικη επαφη. οποτε καθομαι μονη μου, πινω τον καφε μου και γραφω το ποστακι μου
και πηνελοπη μου, μη ζοριζεσαι με τις ασχετες που ταχα εχουμε κλικες και δεν τις θελουμε. εγω ηρθα τον ιανουαριο, εσυ τον μαιο, πες μου εσυ τι κλικες βρηκες, να σου πω κι εγω....
klm, μη στεναχωριεσαι. εγω καθε σαββατοκυριακο τετοια κανω. μαλιστα εχθες ξεχασα να πιω και το χαπι και δεν μπορουσα να ξυπνησω το πρωι. ξερεις ομως ε? μια μερα μπορει να τρωμε, δεν το βαζουμε κατω ομως. συνεχιζουμε ακαθεκτες μεχρι να πετυχουμε το σκοπο μας.
αγαπητη dreamon, απο οτι καταλαβαινω, πειραματοζωο ησουν. η γιατρος δοκιμαζε τις αντοχες σου. διαβαζοντας τις εμπειριες σου σχετκα με το φαρμακο, βλεπω την ιστορια ολων μας. αλλες χανουν κιλα, αλλες δεν χανουν, αλλες κοιμουνται, αλλες οχι. αλλες ανεβαζουν πιεση, αλλες οχι. εγω παντως ειμαι μια εδιαμεση κατασταση και θεωρω οτι ειμαι τυχερη. αληθεια, πες μας πως εισαι με τα κιλα σου.
πινοκιο, μαιρη λουλου (που λεει και η ναταλιτσα μας), λινταλενια, βιβιντ, καλωσηρθατε απο τα μερη μας και να ξαναπερνατε. παρεα θελουμε ολοι και συναγωνιστες
μαρικακι μου, μια αποφαση ειναι και για εσενα. αφου φλερταρεις με την ιδεα, μη μεινεις στην σκεψη, καντο. απο οτι λενε οι φιλες εδω, λυτρωνεσαι απο το προβλημα. αξιζει τον κοπο.
βασια, που εισαι σημερα? μηπως ειδες το 7 και απο τη χαρα σου δεν πηγες στο γραφειο?
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει, εχθες ξεχασα το ρεντουκτιλ μου και κοιμηθηκα σαν πουλακι. σημερα με το ζορι ξυπνησα στις 4 εκανα το μπανακι μου, ξαναξαπλωσα για καμια ωρα και μετα εβαλα την φασολαδα να βραζει και ανεβηκα στον διαδρομο. τελικα το εχω εφαρμοσει. διαδρομο το πρωι, διαδρομο το βραδυ. απο 20 λεπτακια-παραπανω δεν κανω αλλά απο το καθολου, μια χαρα ειναι κι αυτο. το σβ τα ψικοσκατωσα με την διατροφη αλλα απο σημερα συνεχιζω τον αγωνα. ετοιμαζω και ενα αγαπημενο φαγητο που εμαθα σε ενα βαψιμο μαλλιων τωρα προσφατα: νεροβραστα κολοκυθακια με αυγολεμονο φτιαγμενο ως εξης: λεμονι και αυγο χτυπαμε κανονικα, και το ριχνουμε σε μπρικι μαζι με μια κουταλια αλευρι και λιγο νερο. μολις παρει βραση, το σβηνουμε και ανακατευουμε. πηζει το αλευρι, γινεται μια μπολικη σαλτσα που περιχυνουμε στα κολοκυθακια. η γευση θυμιζει τα γεμιστα κολοκυθακια και ειναι πραγματικα λαιτ.
αυτα προς το παρων κοριτσια. η συνεχεια στο επομενο τευχος.
21-09-2009, 12:21 #1985
μπα που τετοια τυχη, εχουμε ακομα,
το "κακο" βεβαια ειναι πως δεν εχω πλεον ρουχα να βαλω, πρεπει να παω στην αγορα, και θελω πολλα πραγματα να παρω, α ρε κατακαημενε αντρα, δεν θα δεις το αποκομμα της πιστωτικης μεχρι τα Χριστουγεννα τουλαχιστον............
το δευτερο "κακο" ειναι οτι ΠΕΙΝΑΩ, με το ζορι κρατιεμαι στις 1000 θερμιδες. αντε να δω το 7 και να χαλαρωσω λιγο, θελω να φαω και το γλυκακι μου και το παχυντικο μου, νομιζω οτι αρκετα κρατηθηκα, αφου ετσι και αλλιως λιγο θα φαω, τι αγχωνομαι? μονη μου τα λεω για να μην νιωθω τυψεις μετα, γιατι αυτη την στιγμη μονο αυτες με κρατανε.
κοριτσια καλη δυναμη και καλη εβδομαδα,
ναταλια τι νεα?, ολα καλα απο την Κινα?
21-09-2009, 14:17 #1986
Originally posted by basia
ναταλια τι νεα?, ολα καλα απο την Κινα?
21-09-2009, 16:56 #1987
Γεια σας κοριτσάκια, το ξέρω εξαφανίστηκα και κάποιες ψυχές δεν θα μου ξαναμιλήσουν?. Λοιπόν καταρχήν δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα προηγούμενα, αλλά θα το κάνω (δεν μπορώ να χάσω το story), ήμουν διακοπές για αρκετό καιρό, πήγα Πήλιο και πέρασα πολύ καλά και με το που γύρισα με περίμενε τρελή δουλειά στο γραφείο, ένας δίσκος υπολογιστή που έσκασε σαν το καρπούζι, τρελό τρέξιμο με τα παιδιά (φέτος ξεκινήσαμε 1η Δημοτικού) και τις δραστηριότητες τους, να βάλω σε μία τάξη το χαμό (οι μαμάδες καταλαβαίνουν)?. Ε, και χάθηκα ! Δεν σας ξέχασα ούτε λεπτό και ειδικά το Ναταλάκι μου?. που μου έκανε παράπονα!
Λοιπόν Σεπτέμβριος, για μένα τώρα είναι η έναρξη για τη νέα χρονιά και όχι ο Ιανουάριος, όχι λόγω των σχολείων, αλλά είσαι μετά από διακοπές, έχεις διακόψει και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι για καλύτερες σχέσεις, καλύτερες συνήθειες, καλύτερες συνθήκες, καλύτερη διατροφή και νέους στόχους? Η αλήθεια είναι ότι μπήκα δυνατά, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι ήδη? και είμαστε ακόμα στην αρχή? οπότε είπα να κόψω λίγο φόρα, και να κάνω τα απαραίτητα αξιοποιώντας το χρόνο μου και προσπαθώντας να βρω χρόνο και για ξεκούραση !!!!!!
Διατροφικά το καλοκαίρι είχα πάει 82 μετά τις διακοπές 86,5 και τώρα είμαι 85 (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα)?. Προσπαθώ να μην απογοητευτώ και να κάνω το καλύτερο, προσπαθώ?. Ελπίζω να τα καταφέρω, ξεκίνησα τα χάπια μετά από διακοπή σχεδόν ένα μήνα, είπα άλλο ένα κουτί το τελευταίο, υποχρεωτικά γιατί τα παίρνω πολύ καιρό και φοβάμαι.
Αυτά για μένα, θα διαβάσω τα νέα σας, και θα επανέλθω, ΣΥΝΤΟΜΑ?.
Ναταλάκι μου σου είπα 14 Σεπτεμβρίου, αλλά βρέθηκα με χαλασμένο δίσκο, ελπίζω να μην με έβγαλες από την παλιοπαρέα?. Ελπίζω να είσαι καλά δεν έχω διαβάσει τα νέα σου, σε περιμένω Αθήνα.
Να έχετε όλες ένα καλό χειμώνα, με αυτούς που αγαπάτε και ελπίζω φτάνοντας ή πλησιάζοντας τους στόχους σας?..όποιοι και αν είναι αυτοί !
Καλά είσαι στην Κίνα!!!!!!!!!! δε σε πιστεύω (ζητλεύω τρελά με τρέλα)
21-09-2009, 19:21 #1988
Kαλώς όρισες Αλαλουμένια μου!! Μας έλλειψες και χάρηκα πάρα πολύ μου διάβασα καταχώρηση σου και πάλι. Μη χαθείς ξανά !!!!
21-09-2009, 22:04 #1989
βασια πηρες το μηνυμα μου;;;;
22-09-2009, 02:05 #1990
Originally posted by alalumaki
Γεια σας κοριτσάκια, το ξέρω εξαφανίστηκα και κάποιες ψυχές δεν θα μου ξαναμιλήσουν?
Originally posted by alalumaki
Καλά είσαι στην Κίνα!!!!!!!!!! δε σε πιστεύω (ζητλεύω τρελά με τρέλα)
22-09-2009, 02:21 #1991
Originally posted by BARB3
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει...
Ωραία τα νέα σου,ειδικά τα του καθιερωμένου πρωινο-βραδινού διαδρόμου(αλήθεια,πριν ή μετα την αντιβίωση;)
Καλά που βάφεις κανά μαλλί και μαθαίνεις καμιά νέα συνταγή,να την αρπάξουμε κι εμείς που δε βάφουμε
(όταν βέβαια μάθουμε να μαγειρεύουμε κι έχουμε λόγο να το ασκήσουμε το σπορ)
Προς το παρόν,αν την κάνει κάποια από σας,στο επόμενο καφεδάκι,να μου φέρει κανά ταπεράκι...
(Ωχ!Πέννυ,το δικό σου ταπεράκι να δούμε πότε θα θυμηθώ να σου επιστρέψω!Ουπς!)
Και κάπου,σε αδελφό νομίζω τόπικ,ξέρεις,εκείνο των Λακώνων,εθεάθης να γράφεις πως δεν είσαι καλή μητέρα,
που δεν κλαις που τα παιδιά σου πάνε σχολείο...Μη φωνάξω πάλι την esceden να σε δείρει κι εσένα,ε;
(ʼννα,χαλάρωσε...προς το παρόν σε χρησιμοποιώ ως απειλή.Θα σου πω πότε ν'ακονίσεις μπούφλα και να έρθεις)
22-09-2009, 02:28 #1992
Originally posted by basia
το "κακο" βεβαια ειναι πως δεν εχω πλεον ρουχα να βαλω, πρεπει να παω στην αγορα, και θελω πολλα πραγματα να παρω, α ρε κατακαημενε αντρα, δεν θα δεις το αποκομμα της πιστωτικης μεχρι τα Χριστουγεννα τουλαχιστον............
Να κυκλοφορεί η γυναίκα του γυμνή αφού δεν έχει ρούχα πλέον να βάλει ή εκείνος επειδή θα του πάρει και τα σώβρακα η δικιά μας;
Αυτά είναι διλήμματα!Ω,ρε κατακαημένοι σύζυγοι,κι εσείς τι τραβάτε κι οι τσέπες σας!
22-09-2009, 02:32 #1993
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει...
Ωραία τα νέα σου,ειδικά τα του καθιερωμένου πρωινο-βραδινού διαδρόμου(αλήθεια,πριν ή μετα την αντιβίωση
Καλά που βάφεις κανά μαλλί και μαθαίνεις καμιά νέα συνταγή,να την αρπάξουμε κι εμείς που δε βάφουμε
(όταν βέβαια μάθουμε να μαγειρεύουμε κι έχουμε λόγο να το ασκήσουμε το σπορ)
Προς το παρόν,αν την κάνει κάποια από σας,στο επόμενο καφεδάκι,να μου φέρει κανά ταπεράκι...
(Ωχ!Πέννυ,το δικό σου ταπεράκι να δούμε πότε θα θυμηθώ να σου επιστρέψω!Ουπς!)
Και κάπου,σε αδελφό νομίζω τόπικ,ξέρεις,εκείνο των Λακώνων,εθεάθης να γράφεις πως δεν είσαι καλή μητέρα,
που δεν κλαις που τα παιδιά σου πάνε σχολείο...Μη φωνάξω πάλι την esceden να σε δείρει κι εσένα,ε;
(ʼννα,χαλάρωσε...προς το παρόν σε χρησιμοποιώ ως απειλή.Θα σου πω πότε ν'ακονίσεις μπούφλα και να έρθεις)
...δεν επιστρεφεις ταπερακια μαθαινω....
και θελεις να σου μαγειρευω και εγω???????
τωρα καταλαβαινω γιατι μου ζηταγες να σου στελνω τα μαγειρεματα μου σε πιατο και οχι ταπερ!
αφου εχεις μαζεψει ταπερ απο τις αλλες....σκεφτηκες απο εμενα να αποκτησεις σερβιτσιο με πιατα!!!!!!
μπραβο κοπελια....
αλλο ενα θυμα της οικονομικης κρισης κυριες και κυριοι....
τι μηχανευεται μια ταπεινη προεδρος ενος φορουμ προκειμενου να εξασφαλισει το καθημερινο της φαγητο...αλλα και την απαραιτητη συλλογη ταπερ και πιατων για την προικα της!!!!!!!
αφου πρωτα θα μετρησω τα πιατικα μου....θα παω να κοιμηθω...
καληνυχτα..
σας φιλω ολες...
συνεχιστε την προσπαθεια!!!!!!
22-09-2009, 02:35 #1994
Originally posted by Pinocchio
Ηθικο ακμαιοτατο κοριτσακια και αγορακια.
ʼντε...ας βάλω έναν σοκολατογκόμενο,που έχω και καιρό,μπας κι έρθει πάλι στα συγκαλά της...
Για σένα το κάνω και το αναπνευστικό σου σύστημα!Μη μου την πει κανένας πως αποπροσανατολίζω
και δε σέβομαι τη στέρηση σας από σοκολάτα!Κανονίστε την πορεία σας!
Beau Mek!Ξυρίζεσαι μαλακά!Μαλακά!Μαλακάαααααα !
22-09-2009, 02:52 #1995
Originally posted by XENIA!
αφου πρωτα θα μετρησω τα πιατικα μου....θα παω να κοιμηθω...
καληνυχτα..
Περί ορέξεως...κολοκυθοανθοί!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία