ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1423
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1423 of 2553 FirstFirst ... 4239231323137314131421142214231424142514331473152319232423 ... LastLast
Results 21,331 to 21,345 of 38289
    Senior Member
    Μέρες έχω να σας γράψω αλλά σας διαβάζω όταν μπορώ κ φυσικά δε χάνω ούτε τελεία!!!!!Να καλωσορίσω τα καινούργια μας κορίτσια και φυσικά να ευχηθώ περαστικά στα αρρώστουλια μας!!!!!Επίσης να πω στη Γιωτουλα κ στο Κατερίνακι μας να πίνουν τις πρωτεινες κ να τρώνε τα αυγά τους ,Τζινάκι ωραίο το καμακι αλλά να προσέχεις πολύ!!!!!Γλαυκούλη μου πρέπει να έχεις υπέροχο κήπο θα ήθελα να τον δω!!!!!Για το τέλος αφήνω την Ναταλία που την κατουρησε το σκυλί!!!!!Γούρι,γούρι!!!!!Ακόμ� � χαίρομαι ιδιαίτερα με την Αβα που είναι πολύ καλά αυτες τις μέρες κ με το Ελλάκι που ξέφυγε από την γρίπη!!!!!

Senior Member
    Τι εννοείς σοκολατίτσα μου, να τρώω κάθε βράδυ λαλάγγι για να καταφέρνω να σηκωθώ το πρωί νωρίς για να πάω στη δουλειά; :lol: :lol: Και είκοσι χρονών να ήμουνα πάλι δεν θα τα κατάφερνα! :lol: :lol:

Senior Member
    καλέ γιωτακι μας, πες μας και τα δικά σου! Τι νέα από το μέτωπο της γιαγιάς?

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Τι εννοείς σοκολατίτσα μου, να τρώω κάθε βράδυ λαλάγγι για να καταφέρνω να σηκωθώ το πρωί νωρίς για να πάω στη δουλειά; :lol: :lol: Και είκοσι χρονών να ήμουνα πάλι δεν θα τα κατάφερνα! :lol: :lol:

Εννοώ μωράκι!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by rozeta
    monahoiot, τι ριζικες αλλαγες ειναι αυτες;και καινουριο λουκ στα μαλλια και καινουρια μεμε;πωπω η ψυχολογια θα ανεβει στα υψη!
    ναι Ροζέτα μου, πολλές αλλαγές όντως! Δεν έχω κλείσει χρόνο και έχω κάνει ένα βαριατρικό χειρουργείο, μαι αφαίρεση χολής, έχασα 46 κιλά, έκοψα κοντό μαλλί, ελέγχω καλύτερα τον προβληματικό μου κύκλο, και σε 10 μέρες φτιάχνω και τα μεμέ! Τρομάζω λίγο!
    αυτες monahoiot μου δεν λεγονται απλα αλλαγες, εισαι εισαι αλλος ανθρωπος, ζηλευω με την καλη εννοια, να τα καταφερω δηλ. και γω και να χασω τα κιλα μου κλπ.μπραβο σου κοριτσι μου, πολυ χαιρομαι, πραγματικα χαιρομαι.ειναι ωραιο να βλεπεις ανθρωπους να προχωρανε μπροστα και να αφηνουν πισω τους ασχημες καταστασεις και προβληματα.ΜΠΡΑΒΟ!

Senior Member
    Ευχαριστώ Ροζέτα, σύντομα και εσύ θα πανηγυρίζεις! Ήδη πρέπει να αισθάνεσαι καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by break

Εννοώ μωράκι!!!!!!!!!!!
    Ο Χριστός κι η μάνα του!! :lol: :lol: Μη με κοψοχολιάζεις καλέ! Αν δεν ήμουν αδιάθετη θα με έβαζες σε σκέψεις, αυτό μου έλειπε για να κλείσω ως προσωπικότητα! :lol:

Senior Member
    Rozeta θα τα χάσεις τα κιλά σου θέλεις δε θέλεις! :lol: Τα πας μια χαρά στην απώλειά σου και σίγουρα θα συνεχίσεις έτσι. Κι εσύ Γιώτα βλέπω το φτάσαμε το 68, σε βλέπω σύντομα και μετά την επέμβαση να το πιάνεις το 65!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου για τις ευχές σου. Για πες μας τα νέα σου, σε τι φάση είσαι;
    Σε φάση άρνησης αλλά ούτε αυτή δε μπορώ να ζήσω !!!!!Εργασία και χαρά λοιπόν αλλά δε πιστεύω να το αντέχω για πολύ !!!!!

Senior Member
    Δηλαδή Γιωτάκι αν καταλαβαίνω καλά τελείωσε η ταλαιπωρία σου με τη γιαγιά κι έχεις επιστρέψει στην οικογένειά σου και στη δουλειά σου. Προφανώς είναι δύσκολα, αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί είστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς σας.

Senior Member
    Κι εσύ Γιώτα βλέπω το φτάσαμε το 68, σε βλέπω σύντομα και μετά την επέμβαση να το πιάνεις το 65!
    o γιατρός είπε ότι θα αφαιρέσει μισό κιλό από το κάθε μεμέ! :shocked2::shocked2:

Senior Member
    Γιώτα αυτό είναι καλό πιστεύω γιατί θα ξεκουραστεί και η σπονδυλική σου στήλη και θα είναι καλύτερα για την πλάτη σου και τη μέση σου.

Senior Member
    Rozeta θα τα χάσεις τα κιλά σου θέλεις δε θέλεις! :lol: Τα πας μια χαρά στην απώλειά σου και σίγουρα θα συνεχίσεις έτσι. Κι εσύ Γιώτα βλέπω το φτάσαμε το 68, σε βλέπω σύντομα και μετά την επέμβαση να το πιάνεις το 65!
    μακαρι τζινακι μου, αμην και ποτε.σημερα δοκιμασα τη φουστα που ηδη την εχω στενεψει μια φορα και μου εκανε πολυ χαλαρα, στη μεση δεν στεκοταν καλα, αρα φυγαμε απο το 86, αλλα ζυγαρια οχι ακομη.

Senior Member
    Rozeta αφού έχεις κανονίσει να ζυγιστείς στις 4 του μηνός που κλείνεις δίμηνο θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα τα νέα σου κιλά! Πάντως τα ρούχα είναι αλάνθαστη μεζούρα και μπορείς να τα εμπιστεύεσαι, εφόσον φαρδαίνουν σημαίνει ότι αδυνατίζεις.

Senior Member
    Rozeta αφού έχεις κανονίσει να ζυγιστείς στις 4 του μηνός που κλείνεις δίμηνο θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα τα νέα σου κιλά! Πάντως τα ρούχα είναι αλάνθαστη μεζούρα και μπορείς να τα εμπιστεύεσαι, εφόσον φαρδαίνουν σημαίνει ότι αδυνατίζεις.
    δεν θελω να δω ομως μονο 1-2 κιλα, θα στεναχωρηθω.ξερω τι θα μου πεις:οτι σημασια εχει καποια στιγμη να τα χασω, αργα η γρηγορα.λενε μαλιστα οτι δεν ειναι και το καλυτερο να χανεις αποτομα βαρος.βεβαια με την επεμβαση αυτο ειναι αναποφευκτο, αλλα η απωλεια των κιλων οπως μου ειπε κ ο γιατρος μετα τον δευτερο μηνα θα εχει φθινουσα πορεια, δεν θα ειναι δηλ.11 κιλα οπως ηταν τον πρωτο μηνα, δεν ξερω ενω ημουν ηρεμη, ξαφνικα με επιασε μια ανησυχια για το ποσο και μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα θα χασω τα κιλα.εσυ ειχες τετοιου ειδους ψυχολογικα σκαμπανεβασματα μετα την επεμβαση;