ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1432
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1432 of 2553 FirstFirst ... 4329321332138214221430143114321433143414421482153219322432 ... LastLast
Results 21,466 to 21,480 of 38289
    Senior Member
    ευχαριστω κοριτσια!

Senior Member
    Καλώς ήρθες Καλλιόπη! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγανε κατ'ευχήν και είσαι κι εσύ καλά. Καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. Πλάκα έχεις, αφού κάτι σου έκανε ο γιατρός αλλά δεν είσαι σίγουρη για το τι!! :lol: :lol: Δεν πειράζει κοπέλα μου, ότι και να σου έκανε θα χάσεις πολλά κιλά και θα είσαι μια χαρά! Καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή και ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις!

Senior Member
    ασε τζινακι εχω πελαγωσει!
    πριν την επεμβαση ειπε θα καουμε μανικι και μερικη παρακαμψη και μετα λενε εκανες μινι bypass μαλλον ετσι γραφει στο χαρτι μου τωρα τι να σας πω δε ξερω παντως κατι εκανα
    τωρα τι ?
    δεν ξερω εχει κανει καμια αλλη mini bypass???

Senior Member
    ο grizzly εχει κανει mini by-pass.καλλιοπη το μανικι με μικρη παρακαμψη ειναι μινι μπαι-πας.

Senior Member
    Λίλα ο Grizzly είπε ότι έκανε παράκαμψη αλλά δεν του πείραξαν το στομάχι. Νομίζω ότι περιορίζεται η χωριτικότητα του στομάχου λόγω της παράκαμψης και όχι επειδή το αφαιρούνε. Δεν ξέρω, έχουν εξελίξει τις τεχνικές και είναι λίγο μπερδεμένα. Η Ιωάννα, το Aggeloudaki, έχει κάνει μικρή παράκαμψη;
    Καλλιόπη ρώτησε το γιατρό ακριβώς τι έκανε, αν εκτός δηλαδή της παράκαμψης σου μίκρυνε και το στομάχι, γιατί αναλόγως την επέμβαση αλλάζουν και τα δεδομένα του τι πρέπει να κάνεις, το μόνο που είναι ίδιο είναι η απώλεια των κιλών.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=gOF3EmP2RXU
    αφιερωμενο στη μακ και την κατερινα μας.

Senior Member
    Μόλις άκουσα ωραία νέα στο Star. Αύριο μία εταιρεία παγωτού θα μοιράζει δωρεάν παγωτό σε διάφορα σημεία της Αθήνας και ένα σημείο από αυτά είναι μόνο 5 λεπτά από το σπίτι μου. Και είναι 12 με 16.00, οπότε θα βγω να περπατήσω, θα κάνω τη βόλτα μου, θα πάρω το παγωτό μου και θα επιστρέψω κυρία!!

Senior Member
    κακουργα τζινα.εγω εφαγα μιση μπαλα σημερα.

Senior Member
    Λόγω εορτής το σκέφτηκα αυτές τις μέρες να έπαιρνα έναν πύραυλο παγωτό ή ένα κυπελάκι αλλά τελικά δεν το έκανα. Τώρα φταίω εγώ; Να το μοιράζουνε δίπλα μου και να μην πάρω; Κι επειδή δεν μου αρέσει να τρώω στο δρόμο περπατώντας θα προλάβω να γυρίσω σπίτι και να το βάλω στην κατάψυξη πριν λιώσει. Ναι, το παραδέχομαι, είμαι κακούργα! :lol:

Senior Member
    ειχα παει με τη μανα μου σουπερ μαρκετ νωρις το απογευμα και μου λεει δεν τρωμε ενα παγωτακι μιας και το μεσημερι δεν εφαγες.ειπα να μην υπερβαλλω και να μην μου στερω τοσο τα γλυκα οποτε της ειπα ναι.παμε στο παγωτατζιδικο και πηρα μια μπαλα twix που ειπα στον υπαλληλο να μην ειναι και μεγαλη.εφαγα σχεδον τη μιση την αλλη την εδωσα στη μανα μου.

Senior Member
    βρε cyberΤζινα μου μηπως ξερεις πως μπορω να αλλαξω το ονομα μου στο προφιλ μου εδω?

Senior Member
    Καλά έκανες Λίλα, δεν πειράζει αραιά και που να τρως και κάποιο γλυκό που σου αρέσει αφού τρως και λίγη ποσότητα. Κι εγώ όταν τρώω γλυκό φροντίζω το φαγητό μου εκείνη την ημέρα να έχει λιγότερες θερμίδες. Κάποιες φορές στις υπογλυκαιμίες που με πιάνουν θα μπορούσα να φάω λίγο γλυκό αντί για ζάχαρη αλλά επειδή εκείνη την ώρα έχω ταραχή και νοιώθω άσχημα δεν το απολαμβάνω το γλυκό, συν του ότι με τη ζάχαρη συνέρχομαι γρήγορα ενώ π.χ. με τη σοκολάτα αργώ να συνέλθω. Πάντως, επειδή μαζευτήκανε πολλά γλυκά με το γενέθλιο, το παγωτό θα το αφήσω στην κατάψυξη καβάντζα! :lol:

Senior Member
    Λίλα δε γίνεται να αλλάξεις το όνομά σου από τον πίνακα ελέγχου. Πρέπει να το κάνει ο moderator Νίκος αφού του στείλεις u2u και του το ζητήσεις. Πήγαινε πάνω αριστερά και πάτα το εικονίδιο του eating disorders για να σε βγάλει στον κεντρικό πίνακα. Πήγαινε μετά κάτω κάτω που γράφει τα ονόματα των μελών και θα δεις με bold γράμματα το NikosD. Πάτησέ το και εκεί που θα σε βγάλει (στην καρτέλα με τις πληροφορίες του Νίκου δηλαδή) θα δεις που λέει να του στείλεις u2u. Στείλτου μήνυμα και ζήτησέ του να σου αλλάξει το όνομα και να στο κάνει όπως εσύ θέλεις.

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!
    Καλλιοπη μου καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες τωρα!
    Λιλακο μας ελειψες...Περαστικα!
    Τζινακο μη μιλας για γλυκα γιατι εφαγα τοσα που δεν θελω να τα ξαναδω!Κ κοιτα μη χασεις το τηλ του παιδιου!
    Κατερινακη ειναι λογικοι οι φοβοι σου,αλλα το αποτελεσμα θα ειναι......μεγαλειο,οποτε?
    Για την γλυκια μου Μακ κ την υπεροχη εβδομαδοιδεα της

--->ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ Βασιλης Παπακωνσταντινου

Senior Member
    Καλησπέρα Γλαύκη. Το τηλέφωνο του παιδιού το έχω καταχωρήσει στο κινητό μου ως "Γιώργος Τυχαία Γνωριμία" για να μην τον μπερδέψω με άλλους Γιώργηδες! :lol: