Results 2,176 to 2,190 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-10-2009, 16:47 #2176
Όταν θα μου'ρθεις εκεί θα σε πάω...όλες άλλωστε εκεί τις τουμπάρω...Σε περιμένω...
- 05-10-2009, 17:35 #2177
Μπαίνω σαν την τρελή, γιατί έχω πολύ δουλειά να πω ένα ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ μόνο?. Και να αναφέρω μία νέα μου ανακάλυψη τη γνωστή μας κρεατόσουπα (μοσχαράκι, καρότο, πατάτα, κρεμμύδι, σέλινο, λίγο ρυζάκι), ήμουν άρρωστη το ΣΚ και έτρωγα μεσημέρι-βράδυ σούπα με δύο μικρά κομμάτια μοσχάρι μέσα, δεν ζυγίστηκα επίτηδες αλλά ξεφούσκωσε η κοιλιά μου και το τζιν μου κουμπώνει. Θαυματουργή η σούπα, χορταστική και υγιεινή?. Φιλάκια !!!!!
06-10-2009, 07:41 #2178
Kαλημέρα αγαπημένες μου! Σας διάβασα και χάρηκα που είστε όλες καλά. Αλαλουμένια, ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα. Εγώ μπήκα απο χθες παλι σε προγραμμα διατροφής....αντε γιατι τα ειχα παρατήσει περισσότερο της μίας εβδομάδας. Συνεχίζουμε όλες δυναμικά . Φιλάκια!!!!
Nadine, και μενα σ'αυτό το cafe θα με πας, οκ;
06-10-2009, 10:10 #2179
Με έχεις λίγο ξεχάσει με τα τρεχάματά σου αλλά θα έρθει η μέρα και ο καιρός που θα σε ξεμυαλίσω ξανά -που θα μου πας? Δεν μου ξεφεύγεις με τίποτα...............
06-10-2009, 11:26 #2180
ωστε ολες το ιδιο επιθυμουμε? να μας παει εκει η αυτου υψηλοτατη? και αυτη λεει οτι ολες εκει μας τουμπαρει....εμενα με δυο ακομη γιατι μας ετρεχε καπου αλλου την τελευταια φορα? στο πηγαδι κατουρησαμε δηλαδη? αντε μην ξεκινησω καμια εκστρατεια με τις υπολοιπες πηγαδουρημενες.....
ενισταμαι κυρια προεδρος. την αλλη φορα θελω κι εγω εκει....
κι εγω τρεχω κοριτσια. φιλακια και τα λεμε. μετα απο αρκετες ημερες ανεβηκα στον διαδρομο και παλι. λετε να δουμε κανενα χαηρι την παρασκευη? ή θα τιμωρηθω για το ξεσαλωμα του σαββατοκυριακου +/- καναδυο ημερες ακομη?
λινταλενια λακωνικοτατη η ναταλια δεν βρισκεις? μηπως και σε απατα?
06-10-2009, 11:42 #2181
BARB3 είμαι σίγουρη ότι πολλά κάνει πίσω από την πλάτη μου. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είμαστε σε διαφορετική πόλη, ότι έχω παιδιά και είμαι απασχολημένη και δεν μπορώ να την ελέγχω καθόλου, αλλά... δεν με ξέρει κιόλας καλά, γι' αυτό μου τα κάνει αυτά...
Δεν πειράζει.... εγώ την περιμένω στην γωνία. Θα γίνει δική μου θέλει δεν θέλει....!!
06-10-2009, 15:25 #2182
Για τη Λινταλένια μου...
--->Dulce Pontes & ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ : ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ
Θα γίνεις δικιά μου πριν έρθει η νύχτα
τα χλωμά τα φώτα πριν ρίξουν δίχτυα
θα γίνεις δικιά μου...
Κάπου εκεί,λίγο πριν έρθει η νύχτα,στη χθεσινοβραδινή μου βόλτα...
Πάντα σας σκέφτομαι,απλά επιλέγω να βρίσκομαι κοντά σας με ό,τι θωρούν τα μάτια μου...
Με την ελπίδα να είχα προσλαμβάνουσες κι από τα δικά σας ταξίδια αισθήσεων...Τα φιλιά μου σ'όλες σας!
06-10-2009, 15:49 #2183
Τι μαγική είσαι...
τι παραμυθένια..
Τι ταξιδιάρα..
ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
Σ' ευχαριστώ Ναντινάκι και για το υπέροχο τραγούδι, τα λόγια, την φωτογραφία... Πολύ ανάγκη τα είχα, αυτές τις μέρες είμαι λίγο σε κακή κατάσταση (και στο σπίτι και άρρωστη).
Σ' ευχαριστώ!!
07-10-2009, 01:38 #2184
Περαστικά στα αρρωστοκόριτσα μας,Αλαλουμένια,Λινταλένια και πάντα και στον Πριγκιπομπαμπακούλη μας...
Ελπίζω τα νέα της υγείας σας να είναι ευχάριστα!Πολύς κόσμος τελευταία ταλαιπωρείται με κρυωματάκια...
Και τη σύζυγο την έχω μπουκωμένη και μυξιάρα τελευταία κι όλο μου κάνει κόγκξες...ʼλλοτε πονοκέφαλος,άλλοτε συνάχι...Τέσπα...
Και γι'αυτό κι εγώ προχωρώ σε άλλη αγκαλιά σιγά σιγά απ'ό,τι μου λένε...Τι να σας κάνω;Παντρεμένες με παιδιά...
Πόσο ακόμα να μένω στο ράφι για χάρη σας;Έχω κι εγώ ανάγκες και μάλιστα από αιώνες παραμελημένες...
Σέρλοκμπάρμπουνο,όλα τα μυρίζεσαι,πουλάκι μου...Όσο για τη συνάντηση του Οκτώβρη,όποτε μπορείτε,
εγώ είμαι μέσα!Είτε εδώ είτε στου Σέρλοκ..ό,τι σας βολεύει,όποτε σας βολεύει,απλά με ενημερώνετε...
Κανονίστε το,οι πολυάσχολες μανούλες.Χανελέλι μου,σα να σε χάνουμε πάλι τελευταία από τα μέρη μας...
Δεν ανησυχώ όμως γιατί αφού μου συναντήθηκες με τη Σαμπίνα,στάνταρ μου είσαι καλυμμένη για αρκετό διάστημα!
Μαίρη Λουλού,δεν την βλέπω την οικειοθελή σου εξομολόγηση...Μήπως ν'ανάψω τον προβολέα κατάμουτρα;
Υπομένω,περιμένω,επιμένω...� �αρικάκι,Ξενιαλούμπι με το κοινό μας πλέον σημαντικό όνομα
και λοιπές ομορφιές μου ομορφόμορφες,σας ασπάζομαι διαδικτυακώς και σας καληνυχτώ!
07-10-2009, 07:45 #2185
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Ελπίζω να ειστε καλά. Και ενω είχα ξεκινήσει παλι να προσέχω τι τρώω από Δευτερα, χθες από το απογευμα και μετά.......δε μπορειτε να φανταστείτε τι και τι δεν έφαγα. Κρίση κανονική. Προσπαθώ να είμαι ψυχραιμη και λογική για να μη με παρει απο κατω....ενταξει λεω κριση υπερφαγίας ήταν....τελος εκεί. Και λεω σημερα να ξαναπροσπαθήσω. Αλλα πρωτα το μυαλουδάκι μου πρεπει να δουλεψει και να επεξεργαστει λίγο τα γεγονότα γιατι αλλιως δε με βλεπω καλα.
07-10-2009, 08:59 #2186
Kαλημέρα!Τι βλέπουν τα ματάκια μου τα τσαχπινογαργαλιάρικα,δεν ήμουν μόνο εγώ άρρωστη αυτές τις μέρες,ε;Περαστικά μας.Βήχω σα σκυλί,σα γρέα,κάτι τελοσπάντων κι η αδιόρθωτη καπνίζω ασύστολα.Τόσο καιρό το λέω,πότε θα το κάνω να δούμε να το κόψω.(μετά λέμε για δύναμη χαρακτήρα,μην ακούω τρελά,δύναμη έχει η Klm!)Koυλουμού,κράτα γερά,μπροστά μπροστά μπροστά με τσαμπουκά.Εντάξει,έκανες κι εσύ ένα παραστράτημα,σωστά το βλέπεις,δεν θα πέσεις να πεθάνεις δα.Ξανά στο πρόγραμμα.
Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ,έβηχα,ζεσταινόμουν και δε γινόταν να μείνω και σήμερα στο σπίτι,είμαι στη δουλειά,ψιλοχάλια.
Κρατάω το διατροφικό πρόγραμμα,σε γενικές γραμμές,όχι ότι δεν κάνω και μικρές παρασπονδίες,αλλά δίχως ενοχές.Σιγά σιγά.
Θα ήθελα,λόγω του ότι δεν τρώω κρέας να προσθέσω φυτικές πρωτείνες περισσότερες,καθώς και ίνες στη διατροφή μου.Θα το φροντίσω.Δεν είμαι τέρας πειθαρχίας,αυτό να λέγεται!
Κορίτσια αρρωστούλικα,κορίτσια υγιή,φιλάκια και να περάσουμε όλες μια γεμάτη,δημιουργική,υπέροχη μέρα!Μουτς!
07-10-2009, 09:22 #2187
Nadinaki ευχαριστώ για τα περαστικά σου. Βαρέθηκες, λες, να με περιμένεις στο ράφι.....Εντάξει. Κάνε τα δικά σου να εκτονωθείς αλλά όταν θα σου εμφανιστώ, να ξέρεις, μόνο εμένα θα θέλεις....και θα σε έχω δική μου και πάλι.
Δεν μπορούμε να συναντηθούμε γιατί μπαίνεις από το απόγευμα και μετά που εγώ φεύγω από το γραφείο!
Επίσης: για ποιά συνάντηση μιλάς? Συνάντηση στην Αθήνα? Για ενημέρωσέ με και μένα αν θέλεις.... Θα ... έρθεις στην Αθήνα? Θα μείνεις σπίτι μου, τέλος, σε προσκαλώ από τώρα για να προλάβω τις άλλες που θα σπεύσουνε!
Sabe, αρρωστούλα μου και συ.... Το μαύρο μου το χάλι. Βήχας σαν γρέα (όπως το έγραψες, πέθανα στα γέλια), σηκώνομαι την νύχτα σαν το φάντασμα και επιθεωρώ το σπίτι, κοιμάμαι λίγο στον καναπέ, λίγο στο κρεβάτι, λίγο στο χαλί των παιδιών για να τα καθησυχάζω (σαν τη γάτα)...οπότε το πρωί ειμαι σαν ανάποδο ......
Αλλά το γραφείο γραφείο!
Περαστικά μας λοιπόν!
07-10-2009, 09:46 #2188
Κι αλλη αρρωστη στην παρεα. Απο Τεταρτη βραδυ διακριτικα (βρε λες; μήπως; ) από Πεμπτη το χάλι μου, Παρασκευη για κλαματα. Πανω που εκοψα τις (διατροφικες) γουρουνιές ξεκινησαν οι αλλου τυπου επαφες με το χαριτωμενο ροζ ζωικο ειδος :-D
Στη δουλειά και εγω - εννοειται! Την Παρασκευη θελαν να με ξαποστειλουν για τον φόβο των ιουδαιων, Δευτερα ειχα αδεια ετσι κι αλλιως.
Περαστικα μας λοιπον. Το φθινοπωρο εξω ειναι πολυ ωραιο και "δεν λεει" να μουρτζουφλιαζουμε και να κλεινομαστε μεσα απο τωρα :-)
07-10-2009, 09:49 #2189
καλε τι γινεται ολο το φορουμ ειναι αρρωστο?
εμεις στην οικογενεια εχουμε το συζηγο, μεχρι τωρα ημουν εγω και η μικρη και μολις αναρρωσαμε πληρως να σου ο συζηγος,
περαστικα σε ολες, υπομονη ειναι 3-4 μερες το πολυ, θα περασει που θα παει........
07-10-2009, 10:15 #2190
Kαλημέρα,άρρωστες!Ε...και υγιείς,καλημέρα!
Γκούχου γκούχου,σνιφ σνιφ,φαντάζομαι πόσο σέξυ εικόνα είσαστε,νέες και γραίες...
Είμαστε όλες για αγκαλίτσες,χαδάκια και περιποίηση σπέσιαλ αναρρωτική!
Το καλό που τους θέλω να μας τα παρέχουν!Τέτοια κορίτσια που έχουν στο πλάι τους...
Δεν πτοούμαστε!Δεν κατσουφιάζουμε!Δε λυγάμε!Τα ουρανιοτοξοκόριτσα,ποτέ δεν πεθαίνουν,δεν τα σκιάζει φοβέρα καμιά,
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβάν,τραβάν,τραβάν και ξανά προς τη δόξα τραβάν!
Δε σας φιλώ,μη με κολλήσετε!Κανά δυό μόνο φιλάκια σκορπώ στον αέρα να τα πιάσουν οι υγιείς!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία