Results 196 to 210 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-03-2009, 04:41 #196
Γειά σου κι εσένα,Μαριλένα!(ωραίο,αγαπη μένο όνομα παρεμπιπτόντως!)
Τους αριθμούς δεν τους βάζω εκτός αν εξηγήσεις τη σημασία τους
(άρχισαν οι εκβιασμοί με το καλημέρα σας,όπως βλέπεις!)
Δεν κατάλαβα τελικά αν παίρνεις reductil ή lipotox ή τίποτα απ'αυτά
ή ακόμα χειρότερα και τα δύο...Μην κάνουμε χαζομάρες,ε;
Κι αν οι δίαιτες του παρελθόντος απέτυχαν,ας διδαχτούμε
από τα λάθη μας να πετύχει αυτή,η τελευταία μας,καλά;
Καλό ξεκίνημα,λοιπόν,πρώτη μέρα του Μάρτη και της ʼνοιξης!
Εύχομαι ολάνθιστες εβδομάδες προσπάθειας μέχρι την πραγμάτωση των ονείρων σου!
Όλοι έχουμε δικαίωμα τουλάχιστον στο όνειρο και τη φαντασία άλλωστε...
Χαίρομαι που δεν υποτιμάς τις ενδιάμεσες απώλειες έστω κάποιων γραμμαρίων!
Όσο για την παρακάτω ιδέα-πρόταση σου:
Ιδεα για να νιωσεις καλυτερα τα τελευταια κρυα βραδια πριν μπει για καλα η ανοιξη:
ρξε στο νερο της μπανιερας ενα κομματι σαπουνι απο λαδι ελιας, μισο φλιτζανι γαλα,
και απο 2 σταγονες απο τα παρακατω αιθερια ελαια: σανδαλοξυλο, τριανταφυλλο και καρδαμο
και βυθισου μεσα... Ειναι η συνταγη για τουρκικο χαμαμ- χαιδευει σωμα και ψυχη
Λέω να ρίξουμε στο νερό της μπανιέρας όλα αυτά που προτείνεις αλλά μαζί να ρίξουμε κι ένα τεκνό,
ώστε αντι για τούρκικο να γίνει ρωμαϊκό το χαμάμ,που θα ...χαϊδέψει το σώμα και την ψυχή μας...
Και μια που κρυώνω τώρα για να ρίξω μια ματιά τι μου βρίσκεται πρόχειρα στο σπίτι,να το κάνω οσονούπω!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:έχω μπανιέρα,νερό,ελειολαδοσάπ ουνο,γαλατάκι ωραιότατο με 1,5% λιπαρά...
Για να δω κι από αιθέρια έλαια τι μου βρίσκεται...έχουμε τριαντάφυλλο,κάρδαμο,σανδα λόξυδο(κι ας μην ξέρω τι είναι)...
Τι μου λείπει;Τι μου λείπει; Φτου! Γ@μ#τ$!Ακόμα ένα άθλιο κρύο βράδυ με περιμένει...Κρίμα κι ήμουν τόσο κοντά!
Αλλά και ένα συστατικό αν λείπει,λένε αυτοί που ξέρουν από μαγειρική,ζαχαροπλαστική και χαμάμ,χαλάει η μανέστρα!
Τι να κάνω;Θα υποταχτώ στη μοίρα μου...Ελπίζω εσείς κορίτσια να περάσετε καλύτερα από μένα τα τελευταία αυτά κρύα βράδια!
- 04-03-2009, 05:01 #197
Νεφέλη νούμερο 2,εμένα η ενδοκρινολόγος μου τα έγραψε,αφού έκανα κάποιες αιματολογικές εξετάσεις
Για ουρολογικές δε θυμάμαι...είχα κάνει και καμπύλη ζαχάρου τότε(άσχετο).Τέλος πάντων...
Να μην έχεις υπέρταση μόνο και τ'άλλα θα σου τα πει ο γιατρός σου.Αλήθεια,τι πρόβλημα επιπλέον βάρους αντιμετωπίζεις;
Θεωρείς πως έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια σου πριν καταφύγεις στη χημεία;Δε νομίζω να έχω κάπου διαβάσει την ιστορία σου...
Μαρικάκι,κι εγώ έχω υποθυροειδισμό και κάθε πρωί μαζί με το σχετικό μου χαπάκι παίρνω και το reductilάκι.
Και μου τα έδωσε η ίδια ενδοκρινολόγος.Δε νόμίζω να υπάρξει πρόβλημα απ'αυτό τουλάχιστον...
Κλείσε κι εσύ το ραντεβού με το γιατρό σου,κάνε τις εξετάσεις σου και από κει και πέρα, ό,τι σου πει εκείνος.
pegy,pegy,είσαι εδώ;Ή μήπως είσαι κάπου αλλού σε μυστική αποστολή κατασκοπείας;
Κάτι συνοδοιπορικά μας πέταξες κι εξαφανίστηκες...Είναι πράγματα σωστά τώρα αυτά;
04-03-2009, 05:50 #198
Κι επειδή σαν πολύ να μπερδέψαμε τα μπούτια μας,καθότι έχει πέσει μεγάλη κίνηση τελευταία από τα μέρη μας,
αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοί είναι απλώς περαστικοί και ποιοί μάχιμοι κι ενεργοί,για να κάνουμε μία καταμέτρηση:
Μέχρι τώρα έχω δηλωμένες στις καταστάσεις μου:Αλαλουμένια,Χανελέλι,Σ� �μπίνα,Μπάρμπυ κι Ολλανδικές Αερογραμμές.
Οι υπόλοιπες βιζιτούδες,αλλά και όποιος άλλος τυχόν ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα μας(ανεξάρτητα από την χρήση reductil)
ας υπογράψει τη σύμβαση προσχώρησης μας κι ας δηλώσει ενεργά παρών/ούσα!"Τώρα που γυρίζει λέμε..."που λέει κι η Νεφέλη σκέτη.
Έλα,να συντονιζόμαστε!Ανασύνταξη τώρα!Μετά θα μας φταίνε τα λίγα ρούχα και οι παραλίες...
04-03-2009, 06:08 #199
sabe,τι κάνεις καλέ εδώ τέτοια ώρα;
Πες μου πως ξύπνησες για μέρα ενώ εγώ ακόμα ούτε έπεσα...
Αν θέλεις κι έχεις λίγο χρόνο,έλα στο τσατ για ένα γειά
04-03-2009, 06:13 #200
Αχ καλη μου Nadine εσυ!...Τωρα τι να πω(περαν του: Nadine,νυχτοβιο πουλι με τις φτερουγες των μαλλιων τις σκουρες σαν του ερωτα τα δαση!),για ολες μας εχεις μια καλη κουβεντα,σε ολες μας δινεις εμψυχωση,γελιο,απο ενα μυστικο συνθηματακι που μας βοηθαει να προχωραμε.Σ'ευχαριστω πολυ προσωπικα,εισαι ενας απο τους λογους που ειμαι φανατικη αναγνωστρια τουτου του forum(χωρις καθολου να απαξιωνω ολα μας τα κοριτσια τα καταπληκτικα,την πληροφορηση και τα αρθρα).Χιλια ευχαριστω για την υπεροχη ευχη με το χαλκο και το ξυλο το ξεβρασμενο απο τη θαλασσα-τι στο καλο,σου ειμαι τοσο διαφανης;Aχ,συγκινηθηκα παλι(το εχω και ευκολο το συναισθημα,χα χα).
Alalumaki,σε πεθυμησαμε,εμφανισου,Οεο!
04-03-2009, 12:40 #201
Χαλόοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυ υ...... έλειψα λίγες μερούλες.... Ναντινάκι, Ναντινάκι μου τι κάνεις..... πόσο χαίρομαι που σε έχουμε και πάλι εδώ!!!!! (τι να πω είναι και πρόεδρος?.), πλάκα κάνω?. Λοιπόν καταρχήν να σου πω ότι το Σάββατο δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί ο μικρός ήταν με 40 πυρετό και τρέχαμε στο γιατρό, έπαθε οξεία ωτίτιδα και ρήξη τύμπανου και γενικά έτρεχα. Τώρα είναι καλά μόλις πήρε αντιβίωση έπεσε ο πυρετός?. Χάρηκα πάρα, πάρα πολύ που σε είδα και ας ήταν για λίγο? και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (είναι επειδή με αγαπάει, μη ζηλεύετε)?
Sabe, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 6??.ΜΠΡΟΣΤΑ, αχ πόσο σε ζηλεύω, θα το ξαναδώ ποτέ????? Μπράβο, μπράβο, μπράβο σου κουκλίτσα μου?.. εύχομαι πρώτα απ? όλα στη διατήρηση του και μετά σε κατώτερα?
Απ΄ εδώ και πέρα παρακαλώ την πρόεδρο να μη διαβάζει?.
Λοιπόν έφαγα σαν μικρό γουρουνάκι, και η ζυγαριά με έδειξε 86,8 δηλαδίς +1,3, αλλά από χθες (Τρίτη) ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΤΕΛΟΣ, 40 μέρες για το Πάσχα?. Ξανάρχισα και τα χάπια (ναι τα έχω κάνει λίγο γιο-γιο, πάρε-σταμάτα), και έχω γίνει
το καλό κορίτσι που ήμουν πέρυσι?ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ?
Πρόεδρε, εδώ ξαναδιαβάζεις?
Εχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό αλλά θα μπαίνω στο forum γιατί δεν μπορώ χωρίς εσάς?? Ναντινάκι θα σε πάρω τηλ?.. να σε ακούσω?.Αλήθεια ξαναβρεθήκατε το ΣΚ ? Hannellaki θα συνέλθεις ή θα σε δείρουμε?. Που είσαι ?
04-03-2009, 13:19 #202
Γεια σου Nadine- χαχαχα- γαλατακι 1,5% λιπαρα!
Ακομα καλυτερη η προταση για ρωμαικα οργια εν μεσω ροζ υδρατμων, θολωμενων τζαμιων και φως κεριων!
Που παρεμπιπτοντως υλοποιησα προχθες- θεικη απολαυση... Τελεια χαλαρωση...
Εχω εναν ιδεοψυχαναγκασμο με την αρμονια και τους αριθμους
Προς το παρον ουτε lipotox ουτε reductil- ειπα παντως στη μαμα μου που θα ερθει να με δει το Σαββατο να μου φερει lipotox -διοτι λιγο με φοβησατε ρε κοριτσια με τις παρενεργειες του reductil. Το οποιο κυκλοφορει και εδω (Γερμανια)- το lipotox οχι. Οποτε ελπιζω να σπινταρω λιγο γιατι 3 μερες τωρα 800 γραμμαρια δεν ειναι και για να βγεις γυμνος στο Συνταγμα να πανηγυριζεις.
Ο μεταβολισμος μου ειναι σε χειμερια ναρκη ακομα. Ξύπνα καλέ!
04-03-2009, 14:39 #203
Σαμπίνα μου,με συγκινείς και με κάνεις κι εμένα να βουρκώνω...
Κι όχι τίποτ'άλλο,δεν επιτρέπεται καμία ένδειξη αδυναμίας στο προεδρείο,
γιατί αμέσως θα σπεύσουν να την εκμεταλλευτούν,όσοι εποφθαλμιούν να μας τουμπάρουν...
Αλαλουμένια μου,τι πέρασε το καημενούλι σου!Ξέρω πολύ καλά από ωτίτιδες...τρελαίνεσαι στον πόνο...
Να είναι καλά το πουλάκι μου και να τα προσέχετε τ'αφτάκια γιατί δυστυχώς μένει μια ευαισθησία(όχι μπάνιο κι έξοδος!)
Τελικά το Σάββατο,όχι δεν ξαναβρεθήκαμε...Από τα πολλά σχέδια της τελευταίας μέρας,έμεινα μέσα μόνη μου(δεν πειράζει,ξεκουράστηκα)
Θα το ξανακάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα!Δε χανόμαστε τώρα που βρεθήκαμε!Κι εσείς να βρείτε το δρόμο για δω πάνω,ε;
Κι εγώ χάρηκα πολύ πολύ που σε γνώρισα και το ξέρεις καλά,καθότι όντως σ'έχω στην καρδιά μου,αλλά για πες μου επιτέλους:
Πότε καλέ θα γίνεις το καλό κορίτσι,που ήσουν πέρισυ;Πότε θα μπεις πάλι στον ίσιο δρόμο;Πάλι μία τα παίρνεις τα χάπια και μία όχι;
Για το θέμα μας κουβέντα δε λες...
Μαριλένα (1+1=2+1=3)+1=7,
κι εγώ έχω μία μανία με κάποιους αριθμούς και κυρίως την αρμονία και τη συμμετρία...
Θα προτιμούσα βέβαια να μοιάζαμε στα άλλα σου τα θεϊκά αντί γι'αυτά...Αχ!Πίκρα!
Θα σε μαλώσω όμως!Τρεις μέρες 800 γραμμάρια σημαίνει πως ζυγιζόμαστε κάθε μέρα
και πως έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις και αντί να σπιντάρουμε καλύτερα λέω να χαλαρώναμε...
Ο μεταβολισμός θέλει τη σειρά του και τη βοήθεια του κι από μας...Διάβασε αν θέλεις το σχετικό άρθρο
"Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ",που θα βρεις κάπου στη σελίδα αυτή:--->ΝΕΑ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΡΘΡΑ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Είσαι βέβαια μικρή κι είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα,αλλά τα λάθη του σήμερα τα πληρώνουμε αύριο!
Κι εγώ πέρασα στα νεανικά μου χρόνια εβδομάδες αφαγίας κι έκανα όλες τις απαράδεκτες υπερβολικές δίαιτες
και τώρα πληρώνω τα σπασμένα με τον μεταβολισμό μου(πέρα από τα χρόνια που χάθηκαν κι ακόμα προσπαθώ)
ʼντε,καρδιά μου,να σε χαρώ,που ζεις και στη Γερμανία κοντά σε αγαπημένα μου πρόσωπα...
04-03-2009, 14:57 #204
NADINE εισαι ενας αγγελος!!! Ειχες και για μενα απαντηση και σε ευχαριστω παρα πολλυ!!!
Σκεφτομαι να παρω τα reductil γιατι ειναι πολλα τα κιλα και δυστυχως εχω κατα καιρους μεγαλες τασεις υπερφαγιας, οποτε πιστευω οτι ισως να με βοηθησουν. Φοβαμαι μονο οτι δεν θα μου τα γραψει η ενδοκρινολογος μου γιατι ειναι κομπλεξο του κερατα... μονο αν δεις το υφος της την ωρα που με ζυγιζει...
Αν δεν μου τα γραψει θα παω σε παθολογο!
04-03-2009, 15:07 #205
Βρε,σατανάς είμαι αλλά σας κοροϊδεύω...
Απλά την τελευταία φορά που κοίταξα στο πηγάδι,δεν είδα να έχεις κατουρήσει εκεί κι έτσι είπα να σου απαντήσω κι εσένα...
Λοιπόν,αν δεν σου τα γράψει η κερατοκομπλέξω,υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που γράφουν reductil !
Εκτός αν σου έχει εξηγήσει το λόγο και δεν είναι για να τον παραβλέψουμε...Αλήθεια τι βάρος μας ταλαιπωρεί;
Για πες μου δυό λογάκια για σένα,γιατί έχω και μια ηλικία βλέπεις και το αλτσχάιμερ με φλερτάρει επικίνδυνα...
04-03-2009, 15:17 #206
Μόλις έκανα ένα search και σε βρήκα φακελωμένη ως τελευταία δηλωθείσα παρουσία στην πρόσφατη καταμέτρηση των μελών του φόρουμ μας...
Έχουμε καμιά 30αριά κιλάκια να χάσουμε βλέπω,λεπτομέρειες άλλες δε γνωρίζω...Για παρουσιαστείτε νέα μέλη της ομάδας να σας γνωρίσουμε καλύτερα!
Εμάς τις πρώτες θα μας βρείτε ξεμπροστιασμένες στις σελίδες 4 και 5 του τόπικ αυτού.Η σελίδα 9 ανήκει στα νέα μέλη.
Έχουμε λοιπόν και λέμε--->νούμερο 6 !Ευπειθώς παρουσιάσου :
04-03-2009, 15:18 #207
nadine μου
γελασα πολυ. καλα εισαι φοβερη. Δεν αφησες κανεναν και μαλιστα με τα καλυτερα σχολια για ολους. το τελευταιο με την μπανιερα, τελικα δεν εμφανιστηκε κανενα τεκνό να ολοκληρωσεις την συνταγη, ε?
η ιστορια με τον διαδρομο αρχισε να μου αρεσει πολυ. σημερα το πρωι που δεν ειχα να μαγειρεψω, το εριξα στον υπνο και απο τις πολλες τυψεις, χτυπησα 20 λεπτα διαδρομο!!!! Πηρα φορα μου φαινεται.
04-03-2009, 15:20 #208
Ελπιζω να μην γινομαι βαρετη αλλα θα ξαναγραψω τα στοιχεια μου.
στις 1/2/09 που ξεκινησα ημουνα 102.6 κιλα, σημερα μετα απο ενα μηνα ww ειμαι 97 κιλα.
Ενδιαμεσα ομως εκανα και καποιες κρισεις υπερφαγιας, συνολικα 3 ημερες!
Εχω να κανω διαιτα πολλα χρονια, περιπου 7. Πριν 7 χρονια ημουνα 70-75 κιλα και για οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ειμουνα στρουμπουλο αλλα οχι στρουμπουλοστρογγυλο οπως ειμαι τωρα...Εχω υψος 1.71 και θελω να φτασω 70 κιλα.Ειναι πολυ δυσκολο για εναν ανθρωπο τοσο καλοφαγα και υπερφαγικο οπως εγω.
Στην ζωη μου το μεγαλυτερο διαστημα που εκανα διαιτα ηταν 10-15 μερες και τωρα με εντυποσιαζω που το κραταω περισοτερο. Ισως απο φοβο γιατι εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου πως αν δεν τα καταφερω μπαινω χειρουργειο! Ειμαι τρομερα φοβιτσιαρα και λογω παλιου ιστορικου ε χειρουργειο προσπαθω να πειθαρχισω στο προγραμμα διατροφης. Θελω πολλυ να τα καταφερω και με την ομορφη παρεουλα σας ελπιζω.....!!!!
04-03-2009, 16:05 #209
κυρια προεδρος, συγχωρηστε με αλλά ξεχασα να αναφερω οτι πριν απο τα κατεπειγοντα κλπ , μολις καθομαι στο γραφειο διαβαζω τα νεα της ομαδας μας που με χαρα βλεπω οτι μεγαλωνει και μετα διαβαζω τα email της δουλειας. Αλλά μετα ξεκινω με τα της δουλειας κατεπειγοντα που συχνα μου παιρνουν καποιες ωρες. κλαψ, κλαψ. και δεν προλαβαινω να ασχοληθω λεπτομερως οπως πριν λιγες εδβομαδες με το φορουμ και την ομαδα μας....κλαψ και ξανακλαψ.
04-03-2009, 16:20 #210
γεια σας κοριτσια και απο μενα...το τριημερο δουλευα κατι ξεγυρισμενες νυχτες στο νοσοκομειο..εκανα και κατι παρασπονδιες με γλυκακια.. ευτυχως ομως αν και ''χαλασα'' την διατροφη δεν επεσα με τα μουτρα οπως εκανα συνηθως...παλιοτερα σκεφτομουν ας φαω σημερα οσο μπορω..δεν πειραζει αφου απο αυριο διαιτα...!''..λες και απο την επομενη μερα θα εξαφανιζονταν οι λιχουδιες απο τον κοσμο!
Σημερα ξανα προς στην δοξα τραβω..εφαγα σωστα και ενω
περιμενω να αδιαθετησω και θα θελα να φαω τα παντα ......κρατιεμαι!!!!!!!!!!
μονο την barb βλεπω τωρα εδω( φιλακια!)....ολες οι αλλες που γυρνατε?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία