Results 211 to 225 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-03-2009, 16:49 #211
Χενια, κρατήσου.... γιατί και εγώ θέλω να τα φάω όλα αλλά κρατιέμαι, τι στο καλό τίποτα δεν κάνουν τα χάπια αυτή τη φορά ???
Για πλάκα το ξεκινήσαμε τελικά μεγάλωσε η Oμάδα R....marikaki θα τα καταφέρεις, θα τα καταφέρουμε όλες... 40 μέρες μέχρι το Πάσχα και 3 μήνες μέχρι το καλοκαίρι.... δεν είναι ανάγκη να κάνουμε θαύματα αλλά κάποια κιλάκια μπορούμε να τα χάσουμε για να νοιώθουμε καλύτερα.
Αναφέρω ότι έχω γίνει πολύ καλό κορίτσι και ότι θα παραμείνω καλό.............
Barb μας χρωστάς μία συνάντηση.... και δεν βλέπω και το ticker σου δυστυχώς.....
PS to President: Πότε θα ξανάρθεις ????
- 04-03-2009, 16:51 #212
Nadine, σας διαβάζω καιρό αλλά δεν έγραψα την ιστορία μου είναι η αλήθεια. Είμαι 78 κιλά με ύψος 1.70. Ίσως να μην ακούγεται τόσο τραγικό, αλλά παλεύω με τα κιλά από το γυμνάσιο. Έχω κάνει όλων των ειδών τις διαίτες και πριν 3 χρόνια είχα φτάσει τα 66 κιλά. Το πρόβλημά μου είναι ότι ποτέ δεν ξεπερνούσα τα 70-72 κιλά (ασχέτως φαγητού) και τα τελευταία δύο χρόνια έφτασα τα 80. Επίσης, ενώ παλιότερα με το που έκοβα το βραδινό έχανα, τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Εδώ κι ένα μήνα ξαναξεκίνησα δίαιτα και έχασα 2,5 κιλά, αλλά έχω μέλλον. Πρώτος στόχος τα 65 και μετά βλέπουμε. Τα ρεντουκτίλ τα σκέφτηκα γιατί γενικά έχω κουραστεί από τα 14 με τις διαίτες και ήθελα κάτι λίγο πιο εύκολο. Προς το παρόν το διερευνώ, δεν το πηρα ακόμη απόφαση, γιατί γενικά φοβάμαι τα χάπια. Πάντως η ομάδά σας είναι σούπερ και θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω, καθώς σύντομα μετακομίζω Θεσσαλονίκη.
04-03-2009, 16:54 #213
Wellcome nefeli02... μπράβο σου που χάνεις έστω και λίγο... πάντως αν νομίζεις ότι με τα reductil δεν θα κάνεις δίαιτα, πλανάσαι οικτρά..... θα κάνεις δυστυχώς απλώς τα χάπια σε βοηθάνε να το κάνεις λίγο πιο εύκολο και σε βοηθάνε και με τις λαιμαργίες.... Τις πρώτες 15 μέρες είναι πολύ καλά, μετά αρχίζεις και τα συνηθίζεις αλλά βοηθάνε έστω και λίγο....
04-03-2009, 16:58 #214
Μήπως, λέω μήπως δεν τρώτε αρκετά, δες τε το παρακάτω άρθρο.....
Δεν τρως αρκετά
Ένα είναι το μόνο σίγουρο: αυτή η τακτική σού φαίνεται πλήρως κατανοητή και διόλου λανθασμένη. Κάθε άνθρωπος που θέλει να χάσει βάρος οφείλει να περιορίζει αρκετά το φαγητό που καταναλώνει, π.χ. το σάντουιτς, το τοστ στο γραφείο ή το γιαουρτάκι. ʼλλωστε, όσο λιγότερο τρώμε τόσο πιο γρήγορα θα χάσουμε, σωστά; Λάθος! Αυτή η συνήθεια μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όταν κόβουμε πολλές θερμίδες -ειδικά εκείνες που προέρχονται από τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη- ο οργανισμός μας αναγκάζεται να τις συντηρήσει αντί να τις κάψει. Επιπλέον, «πιέζει» το σώμα να χρησιμοποιήσει μυϊκό ιστό για τις ζωτικές λειτουργίες του. Ποιο είναι το πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση; Ο μυϊκός ιστός είναι αυτός που σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει το μεταβολισμό, δηλαδή την ταχύτητα με την οποία καίμε θερμίδες. Όσο περισσότεροι είναι οι μύες τόσο ταχύτερο μεταβολισμό και λιγότερο σωματικό λίπος έχουμε, ενώ όσο λιγότεροι είναι τόσο αργότερος είναι ο μεταβολισμός και η απώλεια λίπους.
ʼλλαξε τακτική
Φυσικά και για να χάσεις βάρος πρέπει να περιορίσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις. Σημασία έχει όμως το τι ακριβώς θα κόψεις για να το πετύχεις. Μπορείς για παράδειγμα να αποφύγεις την τυρόπιτα και το αναψυκτικό, «κερδίζοντας» έτσι 500 θερμίδες. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 1.500 θερμίδες την ημέρα ώστε να μην «κλείσει» τελείως ο μεταβολισμός σου (και σταματήσεις να χάνεις βάρος).
Ποτέ μην «κόβεις» την πρωτεΐνη από τη διατροφή σου. Αν ζυγίζεις 70 κιλά και δεν γυμνάζεσαι καθόλου, τότε χρειάζεσαι περίπου 55 γρ. πρωτεΐνης (περίπου 200 γρ. κοτόπουλου ή κρέας) καθημερινά για να συντηρήσεις το μυϊκό ιστό. Αν γυμνάζεσαι με βάρη, χρειάζεσαι σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα, ενώ αν κάνεις αερόβια άσκηση (ποδήλατο, τζόγκιν) χρειάζεσαι κάτι ενδιάμεσο.
04-03-2009, 17:13 #215
Επίσης θα ήθελα να καλέσω στο topic μας, αν και το έχει κάνει ήδη και η πρόεδρος την Νεφέλη (νούμερο 1), αν και ανήκει σε άλλη ομάδα, θα τη θέλαμε και εδώ.....
Νεφελάκι έλα στην παρέα μας (δεν δαγκώνουμε)............
04-03-2009, 17:15 #216
κουκλες σας ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια...και τα χαπια να σας βοηθησουν οσο γινεται..
εγω το πηρα αποφαση θελω να αδυνατισω γιατι θα καταφερω να τιθασευσω την ''ψυχολογικη μου αναγκη '' για φαγητο...
δεν θελω να αδυνατισω με χαπια που ισως τελικα δεν αποδιδουν σε ολους , που σιγουρα (οπως ΟΛΑ τα φαρμακα )εχουν και παρενεργειες ...και δεν θα μπορω να λαμβανω για παντα!
κυριως θελω να τα καταφερω χωρις χαπια ελπιζοντας οτι αν εντελει αδυνατισω και μακροπροθεσμα καταφερω να διατηρησω καποιο φυσιολογικο βαρος να εχει γινει γιατι απλα θα ειμαι ποιο ηρεμη και ισορροπημενη μεσα μου...να μην εχω αναγκη τα εκλερακια να με ''γλυκαινουν'' και την ζεστη μακαροναδα να μου προσφερει ''θαλπωρη'' και ηρεμια..
παντα ηξερα οτι εχω ''συναισθηματικη πεινα'' αλλα καταλαβα ακομα περισσοτερα οταν τυχαια σας βρηκα και ειδα ποσοι ανθρωποι πασχουν απο αυτο και αλλες διατροφικες συνηθειες...με εκανε να σκεφτω πιο βαθια .να καταλαβω ποσο σημαντικο ειναι για μενα να το νικησω...
ας εχω και 10 κιλα παραπανω αλλα να φυγει το μυαλο μου απο το φαγητο...να ειμαι ελευθερη να το απολαυσω χωρις να με δυναστευει!
04-03-2009, 17:17 #217
αλαλουμακι ποσα κιλα εχεις να χασεις?
ελα θα κρατηθουμε μαζι σημερα!
04-03-2009, 17:44 #218
Σ' ευχαριστω πολύ Nadine για τα αρθρα- πολυ ενδιαφεροντα- και κυριως- εχουν αγχολυτικη δραση πανω μου- οπως και η παρεα εδω- αυτο προσπαθω... να χαλαρωσω. Απιστευτο αγχος για τα παντα. Εχει χαμηλωσει επικινδυνα ο ουδος -ολα με αγχωνουν: η δουλεια στην οποια πρεπει να εισαι 100% εκει και την κουβαλας και στο σπιτι θες δεν θες, ενα τηλεφωνημα στο οποιο πρεπει να επιχειρηματολογησω ή να τσακωθω, το μεσο- μακροπροθεσμο επαγγελματικο μου μελλον (ιδιαιτερα αυτο), αν θα αρεσει στους γονεις μου ο φιλος μου (ναι, στα 33 μου), αν θα χαθουν οοολα αυτα τα κιλα που επιβαρυνουν τις αρθρωσεις, την καρδια, το ισοζυγιο των ορμονων και κυριως το ανοσοποιητικο μου. Ειναι το λεγομενο... ΠΑΓΧΟΣ (παχος + αγχος)!
04-03-2009, 17:47 #219
Καλη επιτυχια Xenia!
04-03-2009, 18:12 #220
ευχαριστω πολυ...!!αχ !!!
04-03-2009, 20:07 #221
Βρε,βρε,το Μαρικάκι,που τηγανίζει ψαράκια μες το μαγειριό! Ακούς,μπαρμπα-Γιαννακάκη; Έχασε 5,6 κιλά μέσα σ'έναν μήνα!
(το ότι εφαρμόζει το πρόγραμμα της αντίπαλης ομάδος,το θεωρώ ασφαλώς καθαρά συμπτωματικό γεγονός!
Εδώ προσπαθούμε να τους κλέψουμε μέλη,όχι να τους κάνουμε και διαφήμηση και μάλιστα στο χώρο μας μέσα!)
Μια χαρούλα σε βλέπω και χωρίς την ανάγκη επέμβασης! Εγώ εδώ ευελπιστώ να την αποφύγω,πόσο μάλλον εσύ που είσαι και διψήφια!
Μπάρμπυ,καλή προσπάθεια!Τα μπουρδούκλωσες και καλά και το'σωσες νομίζεις,ε;Δε γελιόμαστε έτσι εύκολα,μικρή μου!
ʼσε τα κλαψουρίσματα κι απόδειξε μας αν μας αγαπάς!Από λόγια..ουυυυυυυυυ...Να φαν κι οι κότες!
Πώς νομίζεις φτάσαμε στα κιλά αυτά;Όχι πως είμαστε κότες,ε;Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!Έργα,Μπάρμπυ,έργα!
Ξένια μου,κάτσε κάτω από τη μπάρα!Κράτα γερά!Κι εμείς,γιατί νομίζεις πως δε μας έβρισκες;Βόλτες κόβουμε μήπως ξεχαστούμε...
Προς το παρόν,μόνο σόλες λιώνουνε,γιατί κι εδώ και με τα χάπια πέφτουν λόρδες μεγάλες!
Ρώτα και το Αλαλούμ,ως παλιότερο στην πιάτσα να δεις τι θα σου πει...Μην τα παίρνεις τα χάπια!Δε χρειάζεται ν'απολογείσαι!
Τάχα εμείς λες να μην τα φλερουμε βαρέως;Αλλά έλα που οι καιροί είναι χαλεποί κι είπαμε να βάλουμε τα μεγάλα μέσα...
Νεφελοκαρντάσι!Για κόπιασε κι εσύ στα μέρη μας!Έτσι,να μαζευόμαστε εμείς εδώ πάνω,να ζηλεύουν αυτές εκεί κάτω!
Ο αγώνας και στόχος του καθενός μας είναι απόλυτα σεβαστός και δεν καθορίζεται από τον επιθυμητό αριθμό απώλειας!
Είτε τα πάρεις τα χάπια,είτε όχι,αν η παρέα μας σου κάνει καλό,να θεωρείς τον εαυτό σου μέλος της!
Τους κανόνες τους ξέρεις:βασικά απόλυτη υπακοή στον πρόεδρο κι όλα τ'άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία...
1237..."1992 μαζί κι αυτό το βράδυ,μαζί εμείς οι δύο!"(Σάκης!)Τέτοια ακούν κάτι άλλες Μαριλένες,που κυκλοφορούν...
Μάθαμε και την άγνωστη λέξη της ημέρας και σ'ευχαριστούμε! Αύριο άλλη μία παρακαλώ!
ουδός=(ο) ουσ. κατώφλι
(φυσιολ.- ψυχολ.) το σημείο στο οποίο ένα ερέθισμα έχει τόση ένταση, ώστε να παράγεται αποτέλεσμα(π.χ. ουδός του πόνου)
Ωραία είσαι πάντως!"Παγχώνεσαι" εσύ και βάζεις τον καλό σου να σου κάνει χαλαρωτικά χαμάμ και μασαζάκια και κολάζεις εμάς τα χαλλλλλαρά!
Και κλείνω με την Αλαλουμένια.Οποία ύβρις ήταν αυτή που ξεπληκτρολόγησαν τα αθώα κατά τα άλλα αυτά δαχτυλάκια;
"Για πλάκα το ξεκινήσαμε τελικά μεγάλωσε η Oμάδα R" Δεν άκουσα...Πώς είπατε; Ορίστε; Συγνώμη,κύριε,ποιός είστε;
Διάβασαν καλά τα ματάκια μου ή επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να βάλω κι εγώ γυαλιά ;Για πλάκα,ε;Καλάαααααα...
04-03-2009, 20:16 #222
προτεινω να μαστιγωσουμε την αλαλουμενια για παραδειγματισμο!!!!!!!!!
ποια ανθρωπινα δικαιωματα και χαζομαρες!
μην σου πω και ενα ηλεκτροσοκ και μια λοβοτομη!
04-03-2009, 20:30 #223
Και μετά λένε εμένα δικτάτορα και αυταρχική!Μμμμ...Μ'αρέσουν,ο μολογώ,οι προτάσεις των βιζιτούδων!
Τώρα που το θυμήθηκα είπε πάντως κι ένα σωστό η πλακατζού της παρέας μας:
Originally posted by alalumaki
Επίσης θα ήθελα να καλέσω στο topic μας, αν και το έχει κάνει ήδη και η πρόεδρος την Νεφέλη (νούμερο 1), αν και ανήκει σε άλλη ομάδα, θα τη θέλαμε και εδώ.....
Νεφελάκι έλα στην παρέα μας (δεν δαγκώνουμε)............
--->"Joey doesn't share food"
--->όλο το απόσπασμα για όσους δεν έβλεπαν "FRIENDS"
έτσι κι εγώ δε μοιράζομαι ούτε φαγητό(αυτό είναι άλλωστε πασιφανές) ούτε όμως και ανθρώπους!
Προτείνω λοιπόν ν'αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές για να πάρουμε τη Νεφελοσκέτη στην ομάδα μας
(στην ανάγκη να την απαγάγουμε, αδερφέ!)αλλά θέλω και την hopa στην τάξη μας!Πώς θα γίνει βρε παιδιά;Καμιά ιδέα;
04-03-2009, 20:43 #224
Κορίτσια, μια γρήγορη καλησπέρα. Δύσκολη ώρα για μένα αυτή. Θα επανέλθω αργότερα (μετά που θα κοιμηθούν τα παιδάκια μου) και θα σας διαβασω με την ηρεμία μου. Φιλιά πολλά σ'όλες.......... Πρόεδρε, δε παω καλα με τη ζυγαρια. Εγώ τη Παρασκευή θα έρθω αφού έτσι δεσμεύτηκα αλλα μαλλον θα μου τα ακούσω. Ισως είμαι η πρωτη που θα παρω βάρος με ρεντουκτιλ. Θα επανέλθω πιο βράδυ. Φιλιά προς το παρόν
04-03-2009, 22:32 #225
Περιμενω την ωρα που ενα
Περιβολι ελεητικο θ' αφομοιωσει
Τ' αποβλητα ολων των αιωνων - που ενα
Κοριτσι θα κυρηξει στο σωμα του επανασταση
Ωραια με τρεμουλιαστες φωνες και λαμπηδονες
Φρουτων ξαναφερνοντας την ιστορια
Στην αφετηρια της
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία