Results 23,161 to 23,175 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-04-2012, 21:59 #23161
Σοκολατίτσα το κινητό σου που είχαμε μιλήσει ισχύει; Σε έπαιρνα το Πάσχα για να σου ευχηθώ και ήταν κλειστό.
- 27-04-2012, 22:23 #23162
Ισχύει αλλά έχω θέμα με το κινητό!
Μου χάλασε η συσκευή έκανα format κ έχασα όλα τα δεδομένα γιατί η χαζή δεν σκέφτηκα να κάνω ένα αντίγραφο των επαφών στη sim! Τον αριθμό σου τον πήρα απο την Έλλη αλλά δεν τον πέρασα, ούτε της Έλλης κ γι΄αυτό δεν σας τηλεφώνησα κορίτσια!
Είχε πλάκα γιατί μου έστελναν μνμ κ δεν ήξερα ποιος ήτανε αλλά ντρεπόμουν κ να ρωτήσω γιατί μια ζωή έχω θέμα με το κινητό πιο πολύ το θέλω για φωτογραίες κ απο τότε που πήρα φωτογραφική μηχανή δεν του δίνω κ πολύ σημασία!
27-04-2012, 22:30 #23163
Έλενα εγώ γράφω όλα τα τηλέφωνα και σε χαρτί για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα χάσω σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό. Πριν 3 μήνες μου χάλασε το κινητό μου και το έχω δώσει για φτιάξιμο, έγραψα λοιπόν από το χαρτί που έχω τα τηλέφωνα στην άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ τώρα (γιατί γράφω τα τηλέφωνα στη συσκευή και όχι στη sim) κι έτσι όλα καλά. Ενώ η αδερφή μου που της χάλασε τώρα το κινητό και θέλει format έχει χάσει αρκετά τηλέφωνα και θέλει να μου δώσει το κινητό της μήπως μπορέσω να φορτώσω τις επαφές της στο laptop πριν το δώσει για φτιάξιμο.
27-04-2012, 22:33 #23164
Κ εγώ τα γράφω γιατί με τον πρώην όλο κινητά έσπαγα απο τα νεύρα μου :crazy::crazy::crazy: κ έτσι μου έχει γίνει μάθημα, το να τα γράφω σε χαρτί κ όχι το να μην τα σπάω :lol::lol::lol:
27-04-2012, 22:36 #23165
Εν το μεταξύ κάτι έχω κάνει κ στο κινητό(το παλιό) κ δεν μου βγάζει τις επαφές!!!!!
ʼσε στα χέρια μου δεν μένει κ κανένα κινητό για πολύ :lol::lol:
27-04-2012, 22:41 #23166
Κακό χούι αυτό που έχεις Έλενα και πολυέξοδο. Η λύση είναι ή να βρεις άλλα πράγματα πιο φθηνά να πετάς όταν σε νευριάζει ο όποιος γκόμενος ή να βρεις κάποιον που να μην είναι μακάκας οπότε να μην χρειάζεται να σπας τίποτα από τα νεύρα σου!!
27-04-2012, 22:44 #23167
Μετά απο κάποιο σημείο έπαιρνα κινητά των 100? αλλά κ πάλι
27-04-2012, 22:45 #23168
Τώρα που δεν έχω λεφτά κλαίω τα χρήματα που είχα δώσει για κινητά!
27-04-2012, 22:51 #23169
Μιας κ διανύουμε τη βδομάδα θετικής ενέργειας, μια αφιέρωση για όλες μας!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bCpOcuLBwoo
27-04-2012, 23:20 #23170
Σοκολατίτσα μου ακριβό σπορ είχες :lol:
Εγώ πάλι είμαι τόσο αδέξια με τα κινητά μου που πάντα επιλέγω φτηνές συσκευές για να μην τις κλαίω μετά. Ένα μόνο θα σας πω οι προηγούμενες πέσανε θύμα πτώσης από το μπαλκόνι ή μία, τινάζοντας ένα ριχτάρι, και από το παράθυρο η άλλη, που μου έπεσε κατά λάθος :lol:
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις κατάφερα να ανακτήσω τις επαφές που δεν ήταν στην σιμ. Τώρα έχω ένα κινητό εδώ και 3 χρόνια και ευτυχώς την έχει γλυτώσει! Όχι τίποτα άλλο τώρα πια μένουμε στον 6ο όροφο και όχι στον 2ο όπως μέναμε παλιότερα οπότε αν πέσει δεν θα το βρω καν! :lol:
27-04-2012, 23:24 #23171
Πήγα μες την χαρά απόψε να κάνω την ζούμπα μου και τελικά η κοπέλα που κάνει το πρόγραμμα έλειπε για κάποιον λόγο και μας έκανε μία άλλη κυρία η οποία όμως δεν μας έκανε ζούμπα αλλά αερόμπικ και ασκήσεις εδάφους. Εντομεταξύ αυτή είναι λίγο hardcore και τα είδα όλα μπλε πάλι! Είμαι και σε φάση που ακόμη ψάχνω να βρω τις αντοχές μου και τα έφτυσα! :crazy:
Συν της άλλης απογοητεύτηκα γιατί πήγαινα με την ψυχολογία να διασκεδάσω και τελικά δεν το κούνησα γ@μώτι μου!
27-04-2012, 23:28 #23172
Γεια σας κοριτσάκια μου καλά!
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, μιας και είναι Παρασκευή! Δουλεύουμε, αλλά λεφτά δε βγάζουμε.. Για συσκευές κινητών μιλάτε και να πω ότι η δική μου κοστίζει το αστρονομικό ποσό των πέντε ευρώ! Την έχω, όμως, τρία χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Λιγουρεύομαι βέβαια αυτή του αδελφού μου, που μόνο καφέ δε σου φτιάχνει.. Αλλά δεν πειράζει, αυτές είναι λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι πλήρωσα ενοίκια, λογαριασμούς, ένα σωρό αηδίες, πήγα σούπερ μάρκετ, έδωσα ένα σωρό χρήματα και χαίρι δεν είδα. Χρωστάω το τηλέφωνο, που είναι εκατόν είκοσι ευρώ και τώρα δεν έχω. Σκέφτομαι να το αλλάξω και να βάλω άλλο φορέα, πιο οικονομικό. Με έχουν πνίξει τα έξοδα. Όλο με το χέρι στην τσέπη είμαι και δεν κάνω τίποτα για μένα. Θυμάμαι πως πριν από κανα δύο χρόνια έπαιρνα ρούχα, καλλυντικά, ξόδευα χωρίς να το σκεφτώ. Τώρα; Και σα να μην έφτανε αυτό, βλέπω και τους πολιτικάντηδες, που τριγυρίζουν ζητιανεύοντας ψήφους και μου φαίνονται τόσο γελοίοι, τόσο ανθρωπάκια, που απορώ πώς κρατιέμαι και δεν τους φτύνω!
27-04-2012, 23:42 #23173
Ava μου αστα, χαλια η κατάστατη! οχί μονο για καλλιντικά και ρούχα δεν υπάρχει σάλιο, ούτε και καινουργιο βαμβακερο κιλοτακι (είδες οικονομικά πραγματα!). Ασε που παντρεύω μια φίλη την αλλη βδομάδα και δεν έχω πάρει ακόμα τα στεφανα..... με τα δικά μου θα την παντρεψω!!! ευτυχώς γλυτώσαμε τις λαμπάδες γιατι της τις έκαναν δώρο μαζί με όλο τον στολισμο.... γιατί θα πάθενα εγκεφαλικο!!! Ασε που επρεπε να παρω και φουστάνι γιατί η μαμά της είχε κλεισει ένα μπλε παρομοιο με αυτό που είχα αγοράσει τις παλιες καλές εποχες.... και τελικά αγορασε λεει την προηγουμενη βδομάδα και 2ο κόκκινο και λεει αυτο θα βάλει .... τα τραβας ή δεν τα τραβας το μαλλια σου????
Σουπα πάλι το μυαλό μου! δεν μπορώ να συγκεντρώσω την σκεψη μου πια! από το ένα θέμα στο άλλο είμαι!!!!
θα σας αποτρελάνω στο τελος!!!
27-04-2012, 23:50 #23174
Μην ανησυχείς, Αγγελικούλα μου, όλες πάνω κάτω κοντεύουμε να το χάσουμε το μυαλό μας! Αυτό το λίγο που μας απέμεινε δηλαδή.. Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που γίνεσαι κουμπάρα! Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν έχει τύχει. Κάποιες προτάσεις που μου έγιναν, είχαν γίνει σε καιρούς χοντών αγελάδων και φυσικά αποσκοπούσαν εκεί που δεν ήθελα, οπότε αρνήθηκα τις κουμπαριές. Για μένα είναι κάτι ιερό, είναι συγγένεια και δυστυχώς αυτοί που ήθελα δεν με ήθελαν και το αντίθετο. Μα γιατί αυτό μου θυμίζει μία άλλη κατάσταση;
27-04-2012, 23:54 #23175
avaki μου η πρώτη μου κουμπαρια ήταν με την αγαπημενη αδερφική μου φίλη - που για κακή της τύχη βαπτισα και τον γίο της με σπορέλαιο γι'αυτό το παιδι είναι τερας των τεράτων (τον λατρευω και τον θεωρώ και δικό μου παιδί) και η δεύτερη είναι με μια άλλη φίλη η οποία τον κέρδισε αυτόν τον τίτλο επάξια! είναι πολύ σοβαρες και ιερες αποφάσεις αυτες!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση