Results 2,356 to 2,370 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-10-2009, 01:26 #2356
Originally posted by NADINE
...........Μεγάλωσα με το να θεωρώ
ελάττωμα τον εγωισμό,εμπόδιο στην προσωπική μου θέωση...Πόσα ΜΗ με καφαλαία,πόσα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ,
πόσα ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,πόσα χρόνια στερημένα!Με τη μεταμέλεια του χθες και την αγωνία του αύριο,
χάνουμε το παρόν μας,το μόνο που πραγματικά μας ανήκει,που μας διατίθεται!
Προσπαθώ να κάνω τις υπερβάσεις μου στα 38 μου.Συμπεριφέρομαι σαν έφηβη,
που πρωτοανακαλύπτει τον κόσμο ή καλύτερα που τον θωρεί από άλλο πρίσμα του.
Μου αρέσει αυτή η οπτική!Με ζορίζει,με δοκιμάζει,αλλά με πάει παραπέρα,πιο κοντά στο χαμόγελο της ψυχής μου...
Είμαι ευγνώμων στη ζωή που υπάρχω ακόμα,που γεννήθηκα στην οικογένεια μου,που αξιώθηκα φίλους καρδιάς,
που συναντήθηκε ο δρόμος μου με τον δικό σας και προχωράμε χέρι χέρι,που ευλογούμαι να γνωρίζω
κάποιον πολύ κοντά σε όσα ονειρευόμουνα...
Αν σκάει κανείς από γέμισμα αγκαλιάς,τότε κινδυνεύω...Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε στη ζωή μου,
μου είστε πολύτιμες και λαχταρώ να είστε καλά με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας,
να βρίσκετε τη δύναμη που χρειάζεστε για όσα καλείστε καθημερινά ν'αντιμετωπίσετε,αλλά πέρα από τη ρουτίνα
και τα πρέπει της να βρίσκετε τη χαρά σε κάθε στιγμή,που η ζωή μας χαμογελάει.Μη σκορπάμε
τα πολύτιμα αυτά χρόνια σε ανούσια αδειάσματα,τιμωρώντας μας σε στέρηση λόγω μη τελειότητας...
......... εγώ νιώθω πως ξυπνώ από ύπνο ωραίας κοιμωμένης
και χρειάζομαι τόσο ν'αναπληρώσω το χαμένο χρόνο όσο να αρχίσουν και πάλι να κινούνται κι οι γύρω μου!
Αυτό το φιλί όμως δεν έρχεται πάντοτε από έναν πρίγκηπα..
έρχεται και απο την βαθύτερη ανάγκη μας να ζήσουμε και όχι απλά να επιβιώσουμε..στην δική σου μοναδική περίπτωση.. έκανε και ο πρίγκηπας την εμφανισή του.. και ελπίζουμε όλες (για το καλό του) να επιμείνει στην πτώση του φρουρίου σου μέχρι τέλους..
σε εκείνο που ενίσταμαι με πάθος είναι η άμεση εξάρτηση της ευτυχίας και της γαλήνης σου από έναν πριγκηπα..
είσαι τόσο μοναδική και απολύτως αναγκαία για όλες μας... είσαι τόσο χαρισματική... είσαι τόσο πολύτιμη για όλους μας.. είσαι ξεχωριστή Ναταλία.. και πάνω απ΄όλα είσαι Ανθρωπος.. με Α κεφαλαίο. α! και χρήσιμη..
Και δεν θέλω να ξανακούσω οτι απλά επιβιώνεις και αφήνεις τη ζωη σου να ξεφευγει έτσι άσκοπα και ανούσια με μηδαμινή αγάπη για τον εαυτό σου.και στη τελική? παυει να είναι εγωισμός.. αξιοπρέπεια είναι Ναταλία και αυτοπεποίθηση..
Και σαν παλαιότερη στο κουρμπέτι..( εδώ γελάμε..) θα σου πώ ένα πράγμα· όσοι δεν μπορούν να αγαπήσουν τον εαυτό τους.. καρδούλα μου δεν μπορούν να αγαπήσουν αληθινά κανέναν άλλο..απλά αφήνονται στην πνοή του ανέμου...
Βάλε το δικό μας Ναταλάκι πάνω απ΄όλα.. που όλες το αγαπάμε.. το σεβόμαστε.. το διεκδικούμε.. και κάνουμε και μονομαχίες αμα λάχει..
Ευχομαι μέσα από την καρδία μου ... να πάνε όλα καλά και αυτό το μαγικό ??Φ?? να φωτίσει την ζωή σου και να βρεις την πληρότητα που τόσο αναζητάς..
Ευχομαι η αγάπη να ριζώσει μέσα σου...και μονίμως να κινδυνευεις από γέμισμα αγκαλιάς.....
Σε αγαπάμε όλες πολύ και να ξέρεις οτί και εμείς όλες μαζί σε ευχαριστούμε που υπάρχεις...
[align=center]Λόγια Καρδιάς[/align]
- 16-10-2009, 01:43 #2357
Originally posted by BARB3
ευγενια βλεπω μας παρακολουθεις τακτικα ε? κολλησες απο την συζυγο που μαρκαρεις στενα? η μηπως μας διαβαζετε οταν ειστε μαζι? μηπως αντι για το τσιγαρο μετα απο ενα καλο..ξερεις τι...μπαινετε στο φορουμ?
και όσο για το δεύτερο που με ρώτησες....ένα θα σου πω ... φροντίζουμε και τα συνδιάζουμε όλα... και τσιγάρο.. και φόρουμ... και καλό...... εμ τι μας πέρασες??
Που είσαι βρε Πένυ να δεις τι τραβάω???????
Φιλάκια Μπαρμπουνάκι μου γλυκό!!!!!!!1
Και πολλά φιλιά σε όλες σας ρεντακτιλοκόριτσα!!!!!!!!!!!
16-10-2009, 08:05 #2358
Καλημερα ομορφιες μου!!! Ευγενία μου πολύ με συγκίνησαν τα λόγια σου. Ακούς Ναταλία....έτσι ακριβως ειναι, όπως τα γραφει η Ευγενία. Νομίζω ότι όλες τα ίδια θα θελαμε να σου πουμε και ακομα περισσοτερα....αλλα τα ειπε εκ μερους μας η Ευγενούλα. Εγώ μετά από ενα γερο ταρακουνημα....που όπως ήρθε έφυγε.... συνέρχομαι σιγά-σιγά!
Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου σιγά - σιγά. Δεν έχω απώλεια ούτε όμως και αύξηση βάρους. Είμαι ακριβώς στα ίδια (ή μάλλον +100 γραμ που δε λογιζονται νομίζω). Η αληθεια ειναι ότι δεν έτρωγα τόσο ώστε να έχω απωλεια. Πρέπει όμως να ανασκουμπωθώ. Ο στόχος που ειχα βάλει για το μήνα Οκτωβριο ήταν να ειμαι στο τέλος του 78 κιλά. Δηλαδή πρέπει να χάσω σε 2 εβδομάδες περιπου 2 κιλά. Για να δουμε.........αν και δυσκολο το βλεπω.
Μπαρμπουνάκι μου καλα να περάσετε το τριήμερο σας. Φιλιά σ'όλες!!!!!!! Σας σκέφτομαι παρα πολύ.
16-10-2009, 08:42 #2359
Originally posted by eugenia_
ευγενια βλεπω μας παρακολουθεις τακτικα ε? κολλησες απο την συζυγο που μαρκαρεις στενα? η μηπως μας διαβαζετε οταν ειστε μαζι? μηπως αντι για το τσιγαρο μετα απο ενα καλο..ξερεις τι...μπαινετε στο φορουμ?
16-10-2009, 08:45 #2360
Kαλημέρα,κακούργες!Είπαμε να κάνω την υπέρβαση μου,να μου αναγνωρίσω κάτι λίγο καλό,
αλλά εσείς το ξεφτυλίσατε!Και για όσους δεν κατάλαβαν αυτός είναι ο γλυκύτατος τρόπος μου να σας δείξω
πόσο πολύ με συγκινεί η αγάπη σας!Το μαζεύουμε τώρα,το μαζεύουμε πάρα πολύ γιατί πέρα του ότι δεν το αντέχω,
χθες με τις δηλώσεις περί αποβλάκωσης κι έρωτα,που έκανα εξαιτίας της εδώ σχετικής υπερενασχόλησης
στον αν κι εφόσον κι ίσως μου,παίρνει αυτή τη στιγμή το τρένο για Αθήνα!Κι επειδή θέλουμε να γυρίσει πίσω,
παύουμε να το συζητάμε,ώστε να φύγει η έμμονη σκέψη του από το μυαλό μας,να κλείσουμε και κανένα μάτι,
που τόσες μέρες αναστάτωσης έχουμε πονοκεφαλιάσει(πού να έπαιρνα και το χάπι δηλαδή-να πω και κάτι on topic!)
Και ναι,Ευγενία μου,αυτό προσπαθώ κι εγώ!Να εστιάσω σ'εμένα κι όχι απλά κάποιος άλλοςνα πάρει τη θέση του Δημήτρη...
Το δουλεύουμε...Μας κάνουμε πλύση εγκεφάλου και καθότι τα παίρνουμε κι αργά...Ίσως κάποια στιγμή...
Σήμερα Παρασκευή,ε,πριγκιπένια μου;Αχ!Τι απουσιολόγα είσαι εσύ!Εγώ κρυώνω πού να ξεντυθώ ν'ανέβω ζυγαριά πάντως!
Αν η δικαιολογία αυτή πιάνει,πείτε μου,γιατί μαζί της τον έβγαλα λάδι τον χειμώνα!Δε θέλω ν'ανέβωωωωω(νάζι)
ʼσε που βρέχει έξω!Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό δεν ξέρω,αλλά κάνω προσπάθειες,δε μπορείτε να πείτε...
Προς το παρόν λέω την καλημέρα μου σ'όλα τα ομορφοκόριτσα μου και όσο για τα άλλα...έχουμε ακόμα χρόνο...
Kαλό ταξίδι,μπαρμπουνέλι μου!Να περάσετε υπέροχα!
Πάμε κι εμείς ένα,στου απείρου την αγκαλιά με τ'αλαργινό μας καράβι ....Ανεβείτε!
--->Το τελευταίο ταξίδι(Καρυωτάκης-Ξυδάκης-Αρβανιτάκη)
Καλό ταξίδι, αλαργινό καράβι μου, στου απείρου
και στης νυχτός την αγκαλιά, με τα χρυσά σου φώτα!
Να 'μουν στην πλώρη σου ήθελα, για να κοιτάζω γύρου
σε λιτανεία να περνούν τα ονείρατα τα πρώτα.
Η τρικυμία στο πέλαγος και στη ζωή να παύει,
μακριά μαζί σου φεύγοντας πέτρα να ρίχνω πίσω,
να μου λικνίζεις την αιώνια θλίψη μου, καράβι,
δίχως να ξέρω πού με πας και δίχως να γυρίσω!
Καλό ταξίδι αλαργινό καράβι μου...
16-10-2009, 09:52 #2361
οχι που θα εχανα τετοιο νεο....κοιτα ρε που κατι με τραβουσε να ξαναμπω....καλε τι ευχαριστα πραγματα για κουφετα και προσκλητηρια ακουω? ποτε με τα καλο? προλαβαινω να ραψω τουαλετα η εντωμεταξυ εγινε ο γαμος?
ακομη δεν τον γνωρισαμε σας παντρεψαμε νταλια μου, ε? ειναι να μη πεις κανενα καλο νεο εδω μεσα....
ρε μπας και να παμε σε κανενα σεμιναριο με τετοιο θεμα να ξαναερωτευτουμε κι εμεις οι παλαιοπαντρεμενες? οχι τιποτε αλλο δηλαδη αλλα ξερω τι θελω τωρα. εναν καλο εραστη, να κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου, να τρεχει και τα παιδια απο εδω κι απο εκει, να διαθετει και ενα αλφα εισοδημα (απο εκατομυριο και βαλε το μηνα να δανειζω τιποτε και τη αστροναυτισσα να κανει καμια συνεδρια στο διαστημοπλοιο παραπανω....)
ναι, εναν τετοιο ψαχνω και τον χωρισα τον τωρινο. ποτε εχει σεμιναριο παιδια?
αντε φιλακια. προς το παρων παω καλαμπακα και απο βδομαδα ψαχνω σεμιναρια για κηδειες
καλα ε ολες οι παντρεμενες τα ιδια σκεφτομαστε?
μεσα και εγω στο σεμιναριο
μπραβο ρε φιλεναδα που στο ονειρο σου σκεφτηκες και μενα.......
καλα να περασεις
16-10-2009, 10:26 #2362
Καλημερούδια,
Βλέπω απ? όλα έχει ο μπαχτσές, γάμους, κουφέτα, παιδιά, ξιφομαχίες, παλιές και νέες αγάπες, από απώλεια κιλών αλήθεια πως πάμε ???
Γλυκιά μου Λινταλένια, θέλω να σου πω ότι σου χαρίζω τη ζωή και σαν γνήσια Σκορπίνα να ξέρεις ότι είναι στο χέρι μου να τη διεκδικήσω όποτε θέλω, απλώς έχω μεγάλη καρδιά και στην παραχωρώ για λίγο?.. ΟΚ ! Κατά τα άλλα να ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ?. Αλλά δεν τη δίνω την πόλη απλώς στην παραχωρώ?
Μπαρμπούνι, όλο εκδρομούλες μου είσαι?. Καλά να περάσεις!
Πριγκηπέσα σε έχει πιάσει μια τρεχάλα με το χάσιμο των κιλών ή μου φαίνεται, χαλάρωσε λίγο, δεν βλέπεις εμείς από την πολύ χαλάρωση χάνουμε 1 κιλό το μήνα?..
Καλημέρα ονειροπόλα, το συγκεκριμένο τραγούδι για έναν περίεργο λόγο εγώ όταν το ακούω με ανεβάζει αντί να με κατεβάζει?
Όλα καλά?. Λοιπόν, νομίζω ότι είμαστε μια πολύ γλυκιά παρέα?..
Δεν θα πω τίποτα για την αγαπημένη μου που με θεωρεί πρώην, γιατί ξέρω ότι αγχώνεται όταν τις λέμε πολλά καλά...... το μόνο που θέλω τα σου πω είναι ότι μέσα στο μυαλό μου έχω μόνο θετικές σκέψεις για σένα, και έχω καλή διαίσθηση, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και η επέμβαση και το άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, ζυγίστηκα, λοιπόν η κρεατόσουπα θαυματουργή έχασα 1,5 κιλό και είμαι 83,5.
Ζήτω η Κρεατόσουπα!!!!
16-10-2009, 11:19 #2363
Απώλεια κιλών,ε;...Σαν κάτι να μου θυμίζει...Μια βοήθεια,παρακαλώ;
Κουρτίνα,κοινό,τηλέφωνο,50-50...Έλα,να μην το πάρει το ποτάμι...
Να εδώ το έχω,στα χείλη..κάτι αλήθεια μου θυμίζει αφού!
Ζήτω η Αλαλουμένια με την κρεατόσουπα της και το -1,5 κιλό!
Φαντάζομαι πως δεν τρως μόνο κρεατόσουπα,ε;
Μην το κάνουμε η δάιτα της λαχανόσουπας εδώ μέσα!
16-10-2009, 11:32 #2364
Αντε, να αρχισουμε απο τα πιο απαλά σημερα, ασορτί με τη βρόχα που έπεφτε right through :-D :-D
Αν έρθεις απ'το σπίτι τα χαράματα
θα έχω το κλειδί πανω στην πόρτα
Αν θέλεις θα γκρεμισουμε τα φραγματα
δυο ταχυδρόμοι που ξεχάστηκαν στη βόλτα
Πες μου, πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές
Μόνο για κείνη μη μου λες
Την έχω κλείσει μες στο χθές
Αν έρθεις απ' το σπίτι τα χαράματα
να πεις τις πιο καλές σου ιστορίες
αυτές που ζωντανεύουνε τ'αγάλματα
και κατεβάζουν τα ρολά στις απορίες
Πες μου, πες μου αν θέλεις
τι φοβάσαι στις γιορτές
τι φοβάσαι στις γιορτές
Μόνο για κείνον μη μου λες
16-10-2009, 11:49 #2365
Οχι βέβαια, τρώω και φρούτα, πρωινό, κλπ. Απλώς όταν τη φτιάχνω τρώω για 3 μέρες κρεατόσουπα το μεσημέρι με δύο κομματάκια κρέας και κρεατόσουπα το βράδυ με 1 κομματάκι κρέας....
16-10-2009, 12:28 #2366
Originally posted by dreamOn
Αν έρθεις απ'το σπίτι τα χαράματα
θα έχω το κλειδί πανω στην πόρτα
Αν θέλεις θα γκρεμισουμε τα φραγματα
δυο ταχυδρόμοι που ξεχάστηκαν στη βόλτα
Αν έρθεις απ' το σπίτι τα χαράματα
να πεις τις πιο καλές σου ιστορίες
αυτές που ζωντανεύουνε τ'αγάλματα
και κατεβάζουν τα ρολά στις απορίες
τι φοβάσαι στις γιορτές
τι φοβάσαι στις γιορτές
ας το εμπλουτίσουμε οπτικοακουστικά,τι λες;(Αν δεν ξέρεις πώς βάζουμε τραγουδάκια,εγώ είμαι εδώ!)
--->Πυξ Λαξ - Θεοδοσία Τσάτσου : Μόνο Για Κείνην Μη Μου Λες(Στίχο/Μουσική:Μάνος Ξυδούς)
16-10-2009, 13:08 #2367
Originally posted by basia
να διαθετει και ενα αλφα εισοδημα (απο εκατομυριο και βαλε το μηνα να δανειζω τιποτε και τη αστροναυτισσα να κανει καμια συνεδρια στο διαστημοπλοιο παραπανω....)
Βάσια μου,ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ είπε η φιλενάδα σου η εκατομυριούχος,ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ!
Στο σημείο αυτό καλό είναι να υπενθυμίσουμε πως η εποχή της δραχμής έχει παρέλθει,
οπότε μιλάμε για 1.000.000 ? και βάλε το μήνα!
16-10-2009, 14:14 #2368
ατιμο θηλυκο, δεν θα σου περασει............
δανεικα και αγυριστα θα ειναι, μη στεναχωριεσαι, ας τα βρει αυτη και βλεπουμε μετα.............
16-10-2009, 15:07 #2369
Ναταλακι μου με εχεις συγκινησει αφανταστα!!!! Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα??? Εχω χαρει υπερβολικα!!!
Σου αξιζει κοριτσι μου ολη η χαρα και ευτυχια του κοσμου, εισαι μοναδικη και σπανια... Καλα μου εφτιαξες την διαθεση για μεχρι το τελος του χρονου μιλαμε... Οταν τον συναντησεις τον κυριο Χ, δωστου ενα ζουμερο φιλακι απο μενα, να ειναι παντα καλα το αγορι μας, που εκανε την ψυχουλα σου να χαρει ξανα!!!
Θελω κι εγω να σε παρω τηλεφωνο καιρο τωρα, αλλα δεν εχω νουμερο γιατι το κινητο μου εκανε για δευτερη φορα φετο μπανακι στην θαλασσα... και δεν εχω νουμερα, καταστραφηκε η καρτα μου αλλα μου δωσαν ξανα το νουμερο μου... κι εχασα το πολιτιμο τηλεφωνο σου, αν θελεις μου το στελνεις καποια στιγμη. Δεν πειραζει αρκει που μαθαινω τα πολιτιμα νεα σου απο εδω.
Σου ευχομαι ολα να ειναι ομορφα για σενα απο τωρα και στο εξης, αν και το θεωρω σιγουρο, ηταν να μην γινει η αρχη... το λεει αλλωστε και η προσωπικη σου αστρολογος!!!
Οσο για τα υπολοιπα κοριτσακια... εχω μια προταση, ας γινουμε ολες κουμπαρες στον γαμο, θα ειναι σουπερ, θα κανουμε και ταξιδι στο Παρισι!!! να παω και τον Φωτακο μου στην ντισνευλαντ ε???? Τι να κανουμε κορτσια? την παντρεψαμε κιολας, ειναι απο την μεγαλη αδυναμια και αγαπη που της εχουμε και βιαζομαστε, θελουμε πολυ να την δουμε ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ!!!
Τωρα μπηκα και τα διαβασα ολα...νομιζω μεχρι την επομενη φορα που θα μπω, θα ειναι εγκυος σε διδυμα...
17-10-2009, 01:15 #2370
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου εδώ και αρκετές σελίδες;; Τελικά ο ενδιαφερόμενος τα μαθαίνει πάντα τελευταίος!!
http://www.youtube.com/watch?v=nY0hDSu8pJQ
Τεντζερούλη μου εγώ διαζύγιο δεν δίνω! Θα τα πουν οι δικηγόροι μας!!
Φόβος για λύσσα
29-08-2025, 04:40 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)