ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1594
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1594 of 2553 FirstFirst ... 5941094149415441584159215931594159515961604164416942094 ... LastLast
Results 23,896 to 23,910 of 38289
    Senior Member
    πριν μερες τον ειχα παρει να του πω χρονια πολλα για τη γιορτη του ηταν η μερα που ρωτουσα τι θα γινοταν αν ειχαμε παρει αλλες αποφασεις στη ζωη μας.

Senior Member
    Αχ αυτοί οι έρωτες... μπορούν να σε ανεβάσουν στις ψηλότερες κορυφές και να σε ρίξουν στα βαθύτερα σκοτάδια...
    Λίλα μου έτσι χτίζονται οι εμπειρίες όμως. Και εγώ με τον Γιώργο για να φτάσουμε να γίνουμε ζευγάρι μεσολάβησαν πολλά αλλά οι εμπειρίες μου από προηγούμενες σχέσεις με βοήθησαν να καταλάβω με ποιον τρόπο έπρεπε να διαχειριστώ κάποια θέματα για να καταφέρουμε να είμαστε μαζί και να αντέξουμε μέσα στο χρόνο. Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε. Κρίμα που μεσολάβησαν τόσα πολλά δυσάρεστα μετά από αυτό το ερωτικό τρίγωνο.

Senior Member
    ελλακιον δεν θα μας συνεχισεις την ιστορια σου????

Senior Member
    Λίλα μου έχεις τελειώσει; Να μην μπω σαν την πορδή στην μέση :lol:

Senior Member
    THE END

Senior Member
    Θα σας γράψω για κάνα μισάωρο και μετά θα πάω να κάνω καμιά δουλειά και να μαζέψω βαλίτσες γιατί τα έχω παρατήσει όλα με τους έρωτες.
    Λίλα μου συγκλονιστική η ιστορία σου και πολυ πονεμένη κρίμα που δεν είχε χάπι εντ .

Senior Member
    παω να φυσηξω τις μυξες μου γιατι με πηραν τα ζουμια με κατι τραγουδια που ακουω στο youtube και μου τον θυμησαν και επιστρεφω.

Senior Member
    Είχαμε μείνει στο 2004 της άνοιξης όπου τα τηλέφωνα με τον Γιώργο είχαν φουντώσει για τα καλά. Μοιραζόμασταν όλη μας τη ζωή μέσα από ένα τηλέφωνο. Με την καλημέρα του ξυπνούσα και με την καληνύχτα του κοιμόμουν. Η σχέση μας ήταν ελεύθερη προφανώς μιας και δεν υπήρχε ουσιαστικά σαρκική επαφή, μόνο πνευματική. Εκείνος ο χρόνος πέρασε στα τηλέφωνα. Υπήρχε βέβαια και το τηλεφωνικό σεξ που από κάποια στιγμή και μετά είχε φουντώσει για τα καλά! Όλα τα είχαμε πει και όλα τα είχαμε κάνει απλά από απόσταση. Η τηλεφωνική μας σχέση όμως από ένα σημείο και μετά δεν μας κάλυπτε, έπρεπε να βρεθούμε από κοντά.
    Δούλευα τότε σε μία τεχνική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη και πήρα άδεια από την δουλειά μου για μία βδομάδα και κατέβηκα τον Μάιο του 2005 για να τον συναντήσω. Ήταν και πάλι στην Μύκονο. Είχε πάει για να δουλέψει σερβιτόρος για την σεζόν που μόλις είχε ξεκινήσει, αλλά ήταν ακόμη χαλαρά τα πράγματα.

Senior Member
    Πήρα το πλοίο μόνη μου χωρίς παρέα, έκανα ένα ταξίδι 20 ωρών και κάτι με το στομάχι στην πλάτη και την αγωνία να φουντώνει. Ατελείωτο ήταν εκείνο το ταξίδι! Είχα ήδη χάσει με μεγάλο κόπο και πολύ γυμναστήριο τα περισσότερα κιλά μου. Είχα φτάσει κάπου στα 78 κιλά! Ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου αλλά και πάλι είχα άγχος μια και θα τον έβλεπα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και με 10 κιλά περισσότερα. Τώρα που το γράφω μου ακούγεται γελοίο αλλά τότε έτσι ένιωθα.
    Κατέβηκα από το πλοίο. Με περίμενε με την μηχανή του στο λιμάνι. Αλλαγμένος, μεγαλωμένος και λίγο ταλαιπωρημένος από τα δύσκολα που είχε περάσει. Και πάλι όμως ήταν όμορφος, ήμουν μουδιασμένη, δεν ήξερα πως να φερθώ. Τον αγκάλιασα τον φίλησα και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Περάσαμε μία βδομάδα μαζί όπου διαπίστωσα ότι είχε αλλάξει. Δεν ήταν ο σκληρός Γιώργος που θυμόμουν, αλλά ακόμη κρατούσε πολλές αντιστάσεις. Ζούσα ένα όνειρο, αλλά και εγώ ήμουν πλέον πολύ συγκρατημένη. Δεν ήξερα που θα οδηγούσε αυτή η ιστορία που μόλις είχε ξαναρχίσει και τα τραύματα αν και είχαν περάσει χρόνια ακόμη ήταν εκεί. Κάναμε έρωτα, δεν θυμάμαι πολλά, θολές οι μνήμες από εκείνη την βδομάδα. Νομίζω ότι περισσότερο επεξεργαζόμασταν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι νιώθουμε και τι θέλουμε. Ήταν όμως μία όμορφη βδομάδα που όταν τελείωσε μας άφησε και τους δύο μουδιασμένους...

Senior Member
    Σύντομα ήρθε το καλοκαιράκι. Η δουλειά μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Η εταιρεία είχε οικονομικά προβλήματα και έτσι τον Ιούλιο με απολύσανε. Πήρα τα λεφτά που μου χρωστούσαν και την αποζημίωση μου και έκανα μεγάλα σχέδια για τον Αύγουστο! Φόρτωσα το αμάξι, δήλωσα στους γονείς μου ότι θα φύγω για ένα μήνα στις Κυκλάδες και φόρεσα το καπελάκι μου στραβά και την έκανα!

Senior Member
    Το τάιμινγκ της απόλυσης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Θα έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου! Θα πήγαινα να δω τον Γιώργο, θα έμενα μαζί του και ενδιάμεσα θα έκανα και βολτούλες σε άλλα νησιά με κοριτσοπαρέες! Ουυυυ αυτές ήταν εποχές! ʼντε πάλι στο καράβι μόνη μου να κάνω το 20ωρο ταξίδι αυτή τη φορά αγκαζέ με το αμαξάκι μου, και με μπόλικα χρήματα στην τσέπη μου .

Senior Member
    Έφτασα στην Μύκονο χαρούμενη με το στομάχι και πάλι γεμάτο πεταλούδες, είχα φτάσει και πάλι στα 70 κιλά σχεδόν! Ένιωθα ανανεωμένη! Βρεθήκαμε με τον Γιώργο ο οποίος όμως και πάλι δούλευε και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο χτυπούσε 12ωρα δουλειάς με ελάχιστα ρεπό. Αυτή τη φορά δεν με πείραξε. Ήμουν χαλαρή. Είχα πάρει τα μαγιό μου, τα βιβλία μου, έκανα παρέες στο νησί και χαλάρωνα. Τα βραδάκια μαζευόμασταν στο Loveme στο Καλό Λιβάδι και τρώγαμε παρέα και πίναμε μαργαρίτες. Όταν δεν ήταν πολύ κουρασμένος κάναμε τρελό έρωτα. Η σεξουαλική μας σχέση ήταν απλά μαγική. Είχε πάθος, είχε έρωτα, είχε τα πάντα. Μόνο που τον έβλεπα τον ήθελα, ήμουν ολοδική του! Είχε αρχίσει και ο Γιώργος σιγά σιγά να ηρεμεί και να είναι πιο τρυφερός μαζί μου και άρχισε να βγάζει μια προστατευτικότητα που μου έκανε εντύπωση. Καταλάβαινα ότι ακόμη δεν είχα καταφέρει να γκρεμίσω τα τείχη.

Senior Member
    Οι μέρες περνούσαν νεράκι. Έφυγα για πέντε μέρες να πάω να συναντήσω την Ελένη και την παρέα μας στη Σύρο που ήταν κοντά μου. Εκείνες τις μέρες ο Γιώργος ήταν λίγο απόμακρος μέχρι που έκανε το μεγάλο μπάμ! Ένα βραδάκι που ετοιμαζόμασταν να βγούμε με τα κορίτσια, με πήρε τηλέφωνο. Είχε πιει. ʼρχισε να μου μιλάει κάπως περίεργα και είχε αρχίσει να μου την βιδώνει. Γυρνάω και εγώ και τον ρωτάω ποιο είναι το πρόβλημα του;;;; Και μου απαντάει "το πρόβλημα μου είναι το πάχος σου!" ΝΤΟΪΝΓΚ! ΤΟ ΠΟΙΟ;;;;; ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΜΟΥ;;; Ώρε ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε εκείνο το βράδυ! Του κλείνω το τηλεφωνο στα μούτρα και δεν του ξαναμίλησα για 2 μέρες. Εκείνο το βράδυ κλασσικά ήπια μία λίμνη αλκοολ, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσα να μεθύσω, από τα πολλά μου νεύρα. Από αντίδραση εκείνο το βράδυ περάσαμε καταπληκτικά, ευτυχώς που δεν πήγα να πηδηχτώ και με κανέναν άσχετο πάλι :lol:.

Senior Member
    Οι μέρες περάσανε και μάλιστα πολύ όμορφα, δεν θα χαλούσα τις διακοπές μου για κανένα λόγο ούτε καν για τον Γιώργο! Γύρισα πίσω στη Μύκονο αποφασισμένη να κάνω μία κουβέντα ξεκαθαρίσματος μαζί του. Αρκετά είχα υποστεί από τις ανασφάλειες του. Επιτέλους τα τείχη έπρεπε να πέσουν και αν δεν έπεφταν ήμουν προετοιμασμένη να τα μαζέψω και να πάω σε άλλο νησί! Πήρα ένα μπουκάλι τεκίλα μαζί μου και ανέβηκα στο πλοίο της επιστροφής.
    Τον βρήκα σπίτι να κοιμάται το βόδι και μάλιστα μου άνοιξε την πόρτα και πήγε να συνεχίσει τον ύπνο του! ΜΑ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!! Είχα αρχίσει να πιάνω κόκκινα, έβαλα να πιω από την τεκίλα μου και κάθισα στο σαλόνι. Ευτυχώς είχα τον κώδικα Da Vinci μαζί μου και απασχόλησα το μυαλό μου. Δεν θα του έκανα την χάρη αυτή τη φορά να φύγω χωρίς μάχη, θα τα άκουγε και μάλιστα βασιλικά!