Results 24,016 to 24,030 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-05-2012, 10:28 #24016
Αχ Ναταλία μου με τα όμορφα σου λόγια....
Κάποια στιγμή σου έγραψα... ή καρδιά πάντα θυμάται....
Είναι η πρώτη φορά που γράφω την ιστορία μας και θα μπορούσα να είμαι και πιο αναλυτική αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω το μελό :lol:
Είναι όλα χαραγμένα βαθιά μέσα στην καρδιά μου, κάποια στιγμή θέλω να αξιωθώ να πω αυτή την ιστορία στα εγγόνια μου.
Δεν μου σκαλίζεις πληγές όταν μου εύχεσαι για ένα παιδί, έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι πολύ υπομονετική, το καλό πράγμα αργεί λένε. Όταν ο Θεός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή θα μας αξιώσει με το Θείο δώρο ενός παιδιού. Το αστείο είναι ότι ο Γιώργος αναρωτιέται ακόμη αν θα είναι καλός πατέρας :lol:. Εγώ ξέρω ότι το - τα παιδιά μας θα είναι τα πιο τυχερά του κόσμου, θα έχουν αγάπη και στοργή και αυτό είναι το καλύτερο εφόδιο που θα μπορέσουμε να τους δώσουμε απλόχερα για να αντιμετωπίσουν την ζωή.
Σήμερα που είναι τα γενέθλια μου, σήμερα που γίνομαι κατά ένα χρόνο πιο σοφή εύχομαι σε όλες σας να έχετε πάνω από όλα την υγεία σας και να αξιωθείτε να ζήσετε μεγάλες αγάπες και άλλα όμορφα θαύματα σε αυτή τη σύντομη βόλτα μας πάνω στον πλανήτη Γη! Να αγαπάτε και να αγαπιέστε με δύναμη και να έχετε υπομονή γιατί κάπου, κάπως, όλα γυρνάνε από τη μία στιγμή στην άλλη. Μόνο πίστη θέλει και θετική σκέψη.
- 04-05-2012, 10:29 #24017
ναταλακι αφου ειδα οτι δεν θα μπορουσα να μπω στο φορουμ να διαβασω τη συνεχεια πηρα αγκαλια το μαξιλαρι μου πλανταξα στο κλαμα μεχρι που με πηρε ο υπνος και τον ονειρευτηκα.μια αναμνηση ουσιαστικα απο ενα καλοκαιρι που ακομα δεν μου ειχε πει τιποτα για τα αισθηματα του.σε συναυλια του κοτσιρα πιασμενη αγκαλια(και καλα φιλικη τοτε) να τραγουδαμε.
04-05-2012, 10:35 #24018
Originally posted by Mak
Originally posted by giotaki
Welcome back Γιωτάκι μας!!!!!
Δε μας βάζεις κ εδώ μια φωτο με το πουκάμισο για τις μη έχουσές facebook?
Πως σε ξεχωρίζουν από τους μαθητές σου βρε Γιωτάκι;
Είσαι μια Κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φτου,φτου ,φτου!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο ,ευχαριστώ για την φωτο,είσαι απλά υπέροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-05-2012, 10:41 #24019
Μιας και ξεχάστηκα,να σας πω μια υπέροχη και γλυκειά καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα η μέρα προβλέπετε φορτωμένη αλλά ποιος νοιάζετέ;
Πάντως όχι εγώ!!!!!!!!!!
Καλημέρα λοιπόν αστεράκια μου και πάλι χρόνια πολλά στην ξαπλω-Πολινα μας και στη συγγραφέα Έλλη ,με την ευχή να είναι πάντα καλά και κάθε επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα!!!!!!!!!
04-05-2012, 10:57 #24020
Originally posted by Mak
Welcome back Γιωτάκι μας!!!!!
Δε μας βάζεις κ εδώ μια φωτο με το πουκάμισο για τις μη έχουσές facebook?
Πως σε ξεχωρίζουν από τους μαθητές σου βρε Γιωτάκι;
που είναι χωμένη ανάμεσα στους μαθητές της
και της είπα το ίδιο κι άρχισε τα υπερβολές και τα τσ τσ...
04-05-2012, 11:03 #24021
Originally posted by lila198621
ναταλακι αφου ειδα οτι δεν θα μπορουσα να μπω στο φορουμ να διαβασω τη συνεχεια πηρα αγκαλια το μαξιλαρι μου πλανταξα στο κλαμα μεχρι που με πηρε ο υπνος και τον ονειρευτηκα.μια αναμνηση ουσιαστικα απο ενα καλοκαιρι που ακομα δεν μου ειχε πει τιποτα για τα αισθηματα του.σε συναυλια του κοτσιρα πιασμενη αγκαλια(και καλα φιλικη τοτε) να τραγουδαμε.
Αχ!Λιλάκι μου!Αχ!
Για σένα!Για σας...
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ : ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Στίχοι: Ελένη Ζιώγα
Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος
Όταν θα νιώθεις μοναξιά
όταν το σπίτι θα 'ναι άδειο
θα 'χεις εμένα συντροφιά
και θα σου δίνω εγώ κουράγιο
Όταν μαυρίζει ο ουρανός
όταν παγώνει η αγκαλιά σου
κι όταν σε πνίγει ένας λυγμός
εγώ θα έρχομαι κοντά σου
Μονάχα εσύ να 'σαι καλά
μη δω στα μάτια σου ούτε δάκρυ
μπορεί να ζούμε χωριστά
μα τότε ζήσαμε μια αγάπη
Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου
Αν σου ραγίζει την καρδιά
κι αν μόνη θέλει να σ' αφήσει
πες του πως κάποιος μια φορά
αληθινά σ' είχε αγαπήσει
Μονάχα εσύ να 'σαι καλά
μη δω στα μάτια σου ούτε δάκρυ
μπορεί να ζούμε χωριστά
μα τότε ζήσαμε μια αγάπη
Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου
04-05-2012, 11:37 #24022
για το τζινακι μας μαθαμε τιποτα?
04-05-2012, 11:46 #24023
Αυτό που ήδη ξέραμε!Όλα θα πάνε μια χαρά!
Το νευρικό σύστημα είναι οκ.Λίγες θεραπείες χρειαζόμαστε...:roll:
Τώρα θα μπει και θα μας τα πει λεπτομερώς!
04-05-2012, 11:53 #24024
Originally posted by NADINE
Καληνύχτα κι από μένα τσούπρες!Κλείνω με το ρεζουμέ της ημέρας και μάλιστα στη γλώσσα μου,ως το κοριτσάκι με τα :
παρεπιπτοντως με εχετε μαμησει με τις πολλες σελιδες σας και εχω καμια 20αρα να διαβασω. Παω λοιπον . Φιλακια αγαπημενες
04-05-2012, 11:58 #24025
Originally posted by *Katie
παρεπιπτοντως με εχετε μαμησει με τις πολλες σελιδες σας και εχω καμια 20αρα να διαβασω. Παω λοιπον . Φιλακια αγαπημενες
04-05-2012, 12:28 #24026
ειμαι ηδη στην 955 ουφφφφ, αμαν βρε αφη τι μου εκανες!!!
04-05-2012, 12:45 #24027
Όλα καλά λοιπόν για το ΤΖινάκι μας!!!!!!!
Δόξα ο Θεός!!!!!!!!
Ευχαριστούμε Ναταλάκι!!!!!!
04-05-2012, 12:55 #24028
καλημερα κι απο μενα!!!
χρονια πολλα στις ομορφες!
πωλινα σου ευχομαι μια ευκολη εγκυμοσυνη απο δω και μπρος και με εναν πονο οταν ερθει η ωρα!
ελλη, που μας καθηλωσες!! να ζησεις και να ευτυχισεις πολλα πολλα χρονια με τον αντρα σου! και να σας δωσει ο θεος οτι ποθειτε!
ωραιο το λιτοχωρο!
εχω περασει ωραια τριημερα και μονοημερες εκει!
ειναι 2 μαγαζια στην παραλια που μου αρεσουν πολυ το ακρωτηρι και ο ννοτος! στο δευτερο μαλιστα πηγαιναμε περσυ το καλοκαιρι που ειχαμε και το σκυλακο!!!
τζινακι! περιμενουμε τα νεα σου μετα το καφεδακι με τα κοριτσια! η προσευχη μου μαζι σου!!
ερωτηση! η μακ τι καθηγητρια ειναι? εννοω τι μαθημα κανει?
πολυ ωραια ησουν στο ναυπλιο αλλα ναι θα μπορουσε να ειναι ανοιχτο ακομη ενα κουμπακι!!!:roll:
ναντιν εχω μπερδευτει! εσυ κανονικα ζεις στη θεσσαλονικη η στην κατερινη? η και στις 2 πολεις??
λιλακι!!! καλε να μην στενοχωριεσαι τοσο που και να μην κλαις!!! εισαι τοσο μικρουλα!!! ξερεις ποσα ομορφα εχει η ζωη να σου φερει ακομα???
και να πω την αληθεια....εγω δε θα ελεγα να μενεις πισω στο γιωργο...εκεινος προχωρησε τη ζωη του. γιατι δεν κανεις κι εσυ το ιδιο?
πανια για νεους ερωτες ν ανοιξεις!!
04-05-2012, 12:57 #24029
ααα γιωτακι με σενα δεν εχουμε μιλησει!
ξερω μονο πως ζεις στην επαρχεια, μαλλον σε καποιο πανεμορφο χωριο και εχεις ενα παιδακι. σωστα?
04-05-2012, 13:09 #24030
Ναι βρε κοριτσάκι σωστά!!!!!!!
Ζω σε ένα μεγάλο χωριό της Λάρισας είμαι 24 ετών κ παλεύω κ εγώ όπως όλοι όσοι ζούμε σ'αυτή τη χώρα!!!!!!!
Χάρηκα για τη γνωριμία!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....