Results 25,531 to 25,545 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-05-2012, 13:47 #25531
Καλησπέρα Τζινόκοσμε!!!!!! Αχ πόσο μου λείψατε, είχα ένα θέμα με τον υπολογιστή το πήγα στο μάστορα κ η βλάβη απεκαταστάθει οπότε να ΄ μαι πάλι :roll::roll:
Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σας (έστω κ καθυστερημένα μιας κ δεν μπορούσα να μπω εκέινη τη μέρα) μακάρι να πιάσουν!
Τζινάκο ευχαριστώ για τη κολασμένη τούρτα, αχ πόσο με ξέρεις!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω αν κ τα προηγούμενα θα τα διαβάσω αργότερα μιας κ έχω πληροφορίες πως ειπώθηκαν ωραίες ατάκες!
Nadine πέρασε όμορφα, απόλαυσε τις στιγμές με τον Τήρη σου, μην δκέφτεσαι την επιστροφή άστο για αργότερα!
Angel πολύ φορτομένο πρόγραμμα βρε κορίτσι μου, κουράγιο ώστε να τα βγάλεις πέρα.
Λιλούκο μου μου είπανε τα κορίτσια για τον παπαράκο, περαστικά του, σήμερα θα έρθει κ η δική μου αμαζόνα, θα τη φέρουνε οι γονείς μου απο το εξοχικό!
moanadiki εύχομαι καλά αποτελέσματα στις απαντήσεις των εξετάσεων κ καλές κατηφόρες!
Έλλη κ εμένα μου αρέσει πολύ το Θησείο, παλαιότερα ένιωθα δέος όταν περπατούσα στον πεζόδρομο!
Ava τι έγινε τα εμπέδωσες τα τρίωρα?
και το καλύτερο το άφησα για το τέλος (κορίτσια ελπίζω να μη μου θυμώσετε)
η katie κ η Μακ είναι κουκλάρες με τα καινούργια τους μαγιώ κ ας λέει η Μακ πως αν γνωρίσει κανένα αγόρι θα του δώσει ραντεβού στη παραλία απλά υπερβολές!
Πάω να σιδερώσω κ εγώ τώρα δυο πληντύρια παρακάλω, λέω να μην τ΄ αφήσω στη μανούλα που θα έρθει σήμερα 'οχι ότι θα πει κάτι αλλά πιο είναι το σωστό!
Τζινάκια πολλά,τα λέμε αργότερα!!!!!!!!!!
- 20-05-2012, 13:55 #25532
Καλησπέρα προκομένα κορίτσια μου. Εγώ η ανεπρόκοπη χόρτασα ύπνο και ξύπνησα στις 13.00! Σηκώθηκα στις 8, ζυγίστηκα, άλλαξα το τικεράκι μου και ξανακοιμήθηκα. Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι γιατί ήθελα να δω ποιά θα το παρατηρήσει πρώτη. Κατερίνα μου εκτός από ζυγαριά ακριβείας είσαι και αετός, το είδες με τη μία μόλις το άλλαξα!! Με το καλό να γίνεις νονά την άλλη Κυριακή, πάντα άξια και περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες με το στράπλες στο facebook βεβαίως βεβαίως.
Μαράκι δεν μπορούσαν να σου βάλουν πεταλούδα στο χέρι για να μη σε τρυπάνε συνέχεια; Ελπίζω οι εξετάσεις σου να είναι όλες καλές, κράτα μας ενήμερες.
Αγγελική πολύ ωραίο το τραγούδι σου, αυτό ακούω τώρα. Καλή δύναμη στο φορτωμένο πρόγραμμά σου.
Ναταλία μη χαλάς το τώρα σκεφτόμενη το μετά. Απόλαυσε τις Τηροδιακοπές σου και για μετά έχει ο Θεός. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, θα καταφέρετε να ξαναβρεθείτε πάλι με το Τηράκι.
Γλαύκη μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι τη συνάντησή μας.
Λιλάκι φύσα το το γλυκό να κρυώσει για να δούμε φωτό!!
ʼβα άνοιξε το παράθυρο και με το αυστηρό ύφος που παίρνεις πες στα κουνούπια να περάσουν έξω αμέσως!!
Σοκολατίτσα καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας και με το καλό να δεχτείς τη σκυλίτσα σου.
20-05-2012, 14:01 #25533
συγχαρητηρια τζινακιον!!!!!!!!!
20-05-2012, 14:06 #25534
Ευχαριστώ Λιλάκι, είμαι μία στοχευμένη! :lol:
20-05-2012, 14:08 #25535
ποσο τελεια πρεπει να νιωθεις!!!!
δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ.χαιδευα τον παπαρακο μου να ηρεμισει και να κοιμηθει και τελικα δεν κοιμηθηκα εγω.δεν ειχα κοπανησει και τις βαλεριανες μου σκεφτομουν και το γιωργακη και απο υπνο τιποτα.
20-05-2012, 14:16 #25536
Λίλα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα αυτή τη στιγμή για μένα από πολλές απόψεις που δεν ζω αυτή τη χαρά ακριβώς όπως τη φανταζόμουνα, προσπαθώ όμως να είμαι ευγνώμων όσο μπορώ. Εσύ μην κάνεις χαζομαρούλες προσπάθησε να κοιμηθείς λίγο το μεσημέρι.
20-05-2012, 14:18 #25537
κατλαβαινω τζινα μου.κανεις δεν μπορει να ευχαριστηθει τοσο ασχημα που ειναι τα πραγματα για ολους μας.μπα δεν κοιμαμαι το μεσημερι μετα θα ειμαι αρρωστη.
20-05-2012, 14:38 #25538
Καλησπέρα Τζινοκόριτσα μου!
Τζίνα μου και εμείς μεσημέρι ξυπνήσαμε χιχιχιχι, μετά τα χθεσινά μας ξενύχτια. Ακόμη πίνω τον πρωινό μου καφέ και σας διαβάζω. Πάλι για βόλτες ετοιμαζόμαστε και πολύ χαίρομαι. Λέμε να πάμε για καφεδάκι μιας και ο καιρός άρχισε να χαμογελάει. Είμαι χαρούμενη που ο Γιώργος από τότε που πήρε το δίπλωμα έχει αρχίσει να θέλει όλη την ώρα να πάμε βόλτες και να μην ριζώνουμε στον καναπέ. Πριν λιγους μήνες το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να παίζει Play Station όλο το ΣΚ! Τώρα έχει φάει την φλασιά και όλη την ώρα τον τρώει ο κ@λος του για βόλτες :lol:. Κακό το timing οικονομικά αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί χαίρομαι που επιτέλους θέλει να κάνουμε παρέα όμορφα πράγματα και τον χαίρομαι και πιο πολύ. Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα κάνουμε κάνα νινί θα κάνει να μας δει το έξω πολυυυυυυυ καιρό!
Αβούλα μυγοκίλερ έχεις και δολοφονικές γκατζετιές διαβάζω :lol:. Χαίρομαι που απόλαυσες και εσύ το καφεδάκι σου με θέα.
Αγγελικούλα μου εργαζόμενη και υπνοστερημένη κουράγιο! Ευτυχώς έχεις την μανούλα σου να σε βοηθάει, σημαντικό και αυτό. Αυτά βλέπω να τραβάτε οι φρέσκιες μάνες και μετά λέω κάτσε να χαρώ τώρα που μπορώ! :duh:
Σοκολατίτσα μας καλωσόρισες και πάλι στην παρέα μας! Μας έλειψες πολύ πολύ! Καλώς να δεχτείς τους γονείς και την αμαζόνα σου!
Ναταλάκι μου τι όμορφα που τα περνάτε! Χαίρομαι τόσο που το ταξίδι σας είναι τόσο όμορφο και ρουφάτε κάθε στιγμή του! Αυτές οι μέρες για σας είναι δώρο Θεού, να τις απολαύσετε και μην σκέφτεσαι την επιστροφή.
Λιλάκο μου ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφία από το τέλειο γλυκό σου!
Τζινάκιον παιδί μου στο είπαμε δεν στο είπαμε ότι έχασες; Εμ εσύ να τα ακούς που δεν μας ακούς! :lol: Ευχαριστούμε για το υπέροχο καφέ χθες, περάσαμε υπέροχα και η οικογένεια σου είναι αξιολάτρευτη! Είστε δυνατό τρίο!
Να δώσω επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις πρωινές μας νοικοκυρές! Γλαύκη, Κατερίνα, Λίλα, Αγγελική, Σοκολατίτσα και φαντάζομαι και Καλλιόπη που από το πρωί της Κυριακής έχετε ήδη βάλει τα πληντύρια σας και έχετε κάνει τις δουλίτσες σας, εγώ νιώθω λες και έχω κάνει σκανταλιά και σας την έχω σκάσει χιχιχιχι μες στην τεμπελιά είμαι από την ώρα που σηκώθηκα! Μόνο πιάτα έπλυναunk:
20-05-2012, 14:49 #25539
Originally posted by Eli
Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα κάνουμε κάνα νινί θα κάνει να μας δει το έξω πολυυυυυυυ καιρό!
Εμείς αν εξαιρέσουμε διασκέδαη τυπου club - Bar τον παιρνουμε με το καρότσι, τον κοιμίζουμε στο καρότσι και όλα ΟΚ!!!
20-05-2012, 14:49 #25540
Καιρός να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε λιγάκι! :lol: :lol:
1. Περπάτημα 12 μέτρα από καναπέ στο ψυγείο, άνοιγμα μπύρας και επιστροφή στον καναπέ: 2 θερμίδες.
2. Ζapping 12 κανάλια την ώρα: 1 θερμίδα.
3. Οδήγηση μέχρι το κοντινό μαγαζάκι για Doritos, Τσιπς, Γαριδάκια, Σοκοφρέττες και φυσικά Κόκα Λάιτ: 4 θερμίδες.
4. Σερφάρισμα στο δίκτυο για μια ώρα: 108 θερμίδες.
5. Διάβασμα playboy - penthouse για 30 λεπτά: 39 θερμίδες (στην τουαλέτα προσθέτουμε άλλες 50 ή 500, εξαρτάται).
6. Σκαρφάλωμα και κατέβασμα από αιώρα: 0.5 θερμίδες.
7. Τέντωμα από το κρεβάτι και πάτημα του snooze στο ξυπνητήρι για 8 φορές κάθε πρωί: 3 θερμίδες.
8. 6 λεπτά και 40" μάσημα κάθε μπριζόλα στου Τέλη: 36 θερμίδες.
9. ʼνοιγμα DVD κητείου και τοποθέτηση DVD στο player: 0.15 θερμίδες.
10. Ηλιοθεραπεία για 45 λεπτά, με 4 περιστροφές (περιλαμβάνει και 4 θερμίδες για πασάλειμμα αντηλιακού): 49 θερμίδες.
11. Μια ώρα βιντεοπαιχνίδια: 90 θερμίδες.
12. 30 λεπτά μάσημα τσίχλας: 12 θερμίδες.
13. Πάτημα σκουπιδιών στον κάδο της κουζίνας ώστε να μη χρειαστεί να τα κατεβάσουμε: 2.5 θερμίδες.
14. 3 ώρες ψώνια στο κέντρο: 414 θερμίδες (Κίνδυνος: ρίσκο πραγματικής απώλειας θερμίδων).
15. Τηλεφώνημα σε πιτσαρία από ημίκλινη θέση στον καναπέ: 3 θερμίδες.
16. Χάϊδεμα κατοικίδιου επί 10λεπτο: 15 θερμίδες.
17. 2' μπροστά στο φούρνο μικροκυμάτων φωνάζοντας "ʼντε, τελείωνε" κάθε 10": 2.5 θερμίδες.
18. Βρισίδι διαιτητή ποδοσφαίρου κάθε Κυριακή βράδυ: 0.9 θερμίδες / παιχνίδι.
19. Ξεφύλλισμα εφημερίδας: 0.02 Θερμίδες / σελίδα (εκτός και αν είναι μεγάλου μήκους / αθλητική, οπότε: 0.04 θερμίδες / σελίδα).
20. Κομπολόι-μπεγλέρι: 1 θερμίδα/ώρα.
21. Αναζήτηση σταθμού εν ώρα οδήγησης: 0.8 θερμίδες/10 ΜΗz.
22. Μούντζα και κίνηση αγανάκτησης στην μπροστινή ξανθιά που οδηγάει σαν κλώσα: 9 θερμίδες.
23. Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 120 θερμίδες.
- Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Κηφισίας-Συγγρού: 320 θερμίδες.
24. Ξετύλιγμα αυγού Kinder: 0.3 θερμίδες.
- Συναρμολόγηση παιχνιδιού: 2 θερμίδες.
25. SMS 160 γραμμάτων: 2 θερμίδες/μήνυμα.
26. Έντονο χασμουρητό: 0.3 θερμίδες.
27. Ξύσιμο κοιλιάς για 10 λεπτά: 18 θερμίδες.
- Κεφάλι: 13 θερμίδες.
- Μούσι: 21 θερμίδες.
- Απόκρυφα: 14 θερμίδες.
- Μύτη: 11 θερμίδες.
- Αυτί: 5 θερμίδες (απλό), 9 θερμίδες (παρατεταμένο με κλειδί), 21 θερμίδες (με ανασήκωμα αγκώνα και έντονο τρεμόπαιγμα μικρού δακτύλου).
20-05-2012, 14:50 #25541
για καθιστε για να καταλαβω.η ελενα ειχε βγει με την κατερινα και τη μακ και το ελακιον ειχε παει στο σπιτι της μητρος του τζινακιου???
20-05-2012, 15:01 #25542
Originally posted by lila198621
για καθιστε για να καταλαβω.η ελενα ειχε βγει με την κατερινα και τη μακ και το ελακιον ειχε παει στο σπιτι της μητρος του τζινακιου???
Λίλα μου ήταν αλλεπάλληλες οι συναντήσεις χθες χεχεχεχε.
20-05-2012, 15:03 #25543
Σε μπερδέψαμε Λιλάκι έτσι; Η Μακ και η Κατερίνα ψώνισαν τα όμορφα μαγιώ τους (που τις είδα κιόλας να τα φοράνε και είναι και οι δύο σούπερ) και μετά ήρθαν στο σπίτι μου, όπου ήρθε και η Eli, η Σοκολατίτσα, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Η Σοκολατίτσα είχε φτιάξει κι ένα εκπληκτικό σοκολασμένο κέικ και κάναμε όλες τρίωρα και εικοσάδες! :lol:
20-05-2012, 15:04 #25544
Originally posted by angel79
Originally posted by Eli
Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα κάνουμε κάνα νινί θα κάνει να μας δει το έξω πολυυυυυυυ καιρό!
Εμείς αν εξαιρέσουμε διασκέδαη τυπου club - Bar τον παιρνουμε με το καρότσι, τον κοιμίζουμε στο καρότσι και όλα ΟΚ!!!
20-05-2012, 15:05 #25545
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Η Σοκολατίτσα είχε φτιάξει κι ένα εκπληκτικό σοκολασμένο κέικ και κάναμε όλες τρίωρα και εικοσάδες! :lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....