ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 171
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 171 of 2553 FirstFirst ... 711211611691701711721731812212716711171 ... LastLast
Results 2,551 to 2,565 of 38289
    Senior Member
    Mια βροχερή καλημέρα από μια βαριά φωνή νταλικέρη-εγώ!

Χανελέλι μου,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι να σε διαβάζω,πόσο περήφανη είμαι για όσα καταφέρνεις!
    Γιατί όσο κι αν μια νέα ιστορία βοηθά να κρατήσουμε αποστάσεις από το παρελθόν,όταν εκείνο το συναντάμε,
    αν δεν έχουμε δουλέψει μέσα μας εντωμεταξύ,βγαίνουν όλα στην επιφάνεια κι είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!
    Το ότι κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς,το ότι ανακαλύπτεις πράγματα για σένα,το ότι κάνεις τις υπερβάσεις σου
    και είσαι δεκτική σε νέους ανθρώπους και καταστάσεις,έχοντας μάλιστα παράλληλα μειώσει τη φαρμακευτική βοήθεια,
    κάθε σου λέξη,κάθε σου σκέψη,κάθε σου στάση βροντοφωνάζει στη ζωή "είμαι η Χάνελε κι είμαι καλά!"Μπράβο,καρδιά μου!
    Θα σε πνίξω στην αγκαλιά μου όταν μου έρθετε κι αντιλαμβάνεσαι πως μετά ούτε το ΚΑΤ δε σε σώζει!Έρχεται και το 6άρι!
    Πετάει η ομάδα!Έτσι,να σε χαρώ!Βλέπω το χαμόγελο σου τώρα,που φωτίζει το προσωπάκι σου(στη μνήμη μου είσαι ξανθιά βέβαια...)

Με αγάπη ʼννα,τι να πω για σένα;Πέρα του ότι διαφωνώ κάθετα με την επιλογή της Μερέντας(είμαι φανατική νουτελική εγώ!)
    Αυτά όλα τώρα τα είπες προς υπεράσπιση σου πως δεν ανήκεις στην κατηγορία των φυσιολογικών;Ότι δηλαδή αντί να σοκολαστείς
    πας και κοπανιέσαι στο γυμναστήριο και πίνεις υγρά;Μάλλον με έπεισες τώρα που το ξανασκέφτομαι.Δεν είσαι φυσιολογική.
    Έχεις κάνει ακόμα πιο πέρα βήματα!Τι να πω;Δεν είναι που δεν παίρνεις τα χάπια το θέμα για το αν θα σε συναναστραφούμε...
    Είναι όλα αυτά που λες και κάνεις...Δεν ξέρω Αννεζίνα...Υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα μας και δε το βλέπω να το γεφυρώνεις...
    Επίσης νομίζω πως η σχέση μας έχει πλέον φτάσει στο σημείο,που μου επιτρέπει να σου ζητήσω να μας γράφεις με μικρά γράμματα.
    Διαδικτυακά τα κεφαλαία θεωρούνται τρόπος να φωνάξεις κι η αλήθεια είναι πως είναι κουραστική κάπως η αναγνωση τους.

Λινταλένια μου,που τελευταία ή σου περνά ο έρωτας σου για μένα ή ακολουθείς την τακτική,που είπες,τύπου "της αφήνω χώρο".
    Να με παίρνεις όποτε θέλεις,όσο καλά κι αν δεν είσαι(άσε που αν με νιώθεις δικό σου άνθρωπο,τότε είναι που με χρειάζεσαι περισσότερο).
    Αναφορικά με το βιβλίο,που διαβάζεις,μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κατοχυρώσω πνευματικά και τις σκέψεις μου!
    Από τη μία η Αλκυόνη από την άλλη τώρα αυτό...χάνω χρήμα πολύ εδώ πέρα και να πεις πως δεν το χρειάζομαι;Αναίσχυντοι αισχροκερδείς!

--->ANΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ : ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

Και τώρα στο δια ταύτα...Πάλι απ'την αρχή για 27272727272727η φορά,ξεκινάμε,καθότι η ζυγαριά πάλι χτύπησε κόκκινο
    και δεν είναι,Βάσια μου,οι ρώσοι σου!Πάω να πιω το χάπι μου(τέταρτο από το πρωί,άμα βάλεις θηροειδή,αντιβίωση και γαστροτσαχπινιές)...
    Έπρεπε να κολλήσω ιό;Τόση παρέα κάνω μαζί σας...Πείραζε να κολλήσω λίγη εγκράτεια;Ουφ!Όλα λάθος τα κάνω!
    ʼντε,σας αφήνω τώρα γιατί κρυώνει κι ο καφές του Ξενιαλουμπίου και θέλει να τον συνοδέψει αντί για κέικ με τη γαιδουροφωνάρα μου!

Τα φιλιά και την καλημέρα μου σε όλα τα κοριτσάκια!Να σας προσέχετε!

Δε νομίζω να χρειάζεται να βάλω λεζάντα στο ποιός απεικονίζεται παρακάτω...

Senior Member
    Λινταλένια μου,με λέει τραβεστί και μάλιστα ερμαφρόδιτο...Για να δώσει έμφαση λέει στο χάλι μου...
    Ο νταλικέρης δε φτουράει τίποτα,λέει,μπροστά μου! Λινταλένια,υπερασπίσου την τρυφερή μου φωνούλα!

Senior Member
    Λινταλέεεεεεεεενια,τώρα με λέει και ΒΑΓΓΕΛΑ!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λινταλέεεεεεεεενια,τώρα με λέει και ΒΑΓΓΕΛΑ!
    Ποιός προσβάλει το μωρό μου?
    Ποιός το πείραξε?
    Ποιός μου το λέει νταλικέρη?
    Θα γίνει της π...........ας εδώ μέσα!!!!!!!!!

Senior Member

Λινταλένια μου,που τελευταία ή σου περνά ο έρωτας σου για μένα ή ακολουθείς την τακτική,που είπες,τύπου "της αφήνω χώρο".
    Να με παίρνεις όποτε θέλεις,όσο καλά κι αν δεν είσαι(άσε που αν με νιώθεις δικό σου άνθρωπο,τότε είναι που με χρειάζεσαι περισσότερο).
    Ο έρωτας εμένα δεν μου περνάει ποτέ. Είμαι πιστή.-
    Έλα για τσατ λίγο, σήμερα σε θέλω πολύ, μ΄άρεσε πολύ το τραγούδι της Τσανακλίδου "Μόνη μου".

Senior Member
    κοριτσακια βλεπω κλαιτε χωρις εμενα (που το ειδα δεν ξερω αλλά σιγουρα κλαιτε....) λοιπον ενοψη της γιορτης του συζυγου με το διπλο κυριακατικο τραπεζωμα , μεσημερι το κοντινο σοι, βραδυ φιλους, γνωστους και οσους προσελθουν δεν προλαβαινω να κλεισω τα διαφημιστικα για να διαλεξω τα καλυτερα υλικα για το τραπεζωμα (σε τιμη προσφορας παντα) και δεν τελειωνουν οι λιστες που ετοιμαζω.

παντως, οποιος γουσταρει να ερθει σαββατο για τετ α τετ καφεδακι, μεχρι και σουφλε μακαρονι, κρεπες ζαμπονοκασεριου και βασιλοπιττα κερναω (για τι βασιλοπιτα δεν αστειευομαι εχω συνταγη για ευκολο κεικ με γευση και υφη τσουρεκιου)....

οποτε κοιταχτε να ξεσυναχωθητε, παρτε κουτσουβελα, καπακια, μακαρονια και οτι αλλο εχετε προχειρο κι ελατε για μεσημεριανο/απογευματινο καφεδακι και μετα πηγαινετε και στα θεατρα σας εσεις κι εγω να συνεχισω την ετοιμασια για την κυριακη. α, κι αν χρειαστει θα σας βαλω να τυλιξετε τα ντολμαδακια, δεν κολλαω εγω σε τετοια (οχι, δεν ξερω να κανω, μη ζητησετε συνταγη)
    και μην ξεχνιομαστε, η κυρια καπακη μου χει ταξει οτι το επομενο καφεδακι να ειναι στα μερη μου....

τελος παντων. εχω και μπολικη δουλεια στο γραφειο- ουτε τα διαφημιστικα δεν προλαβαινει κανεις να κοιταξει με την υσηχια του- οποτε φιλεναδες φιλακια

φιλακια στον αρρωστο γκαρφιλντ, φιλακια στη λινταλενια που θελει τσατ-φιλεναδα κι εγω καθε πρωι 2 παιδια ετοιμαζω και τον ευατο μου, αντεχω ακομη αρα μπορεις κι εσυ να τρο κανεις-, φιλακια στο χανελακι με την μεγαλη αυτοπεποιθηση, φιλακια στην γυμναστηριοχτυπημενη power-αννεζινα, φιλακια στη κυρια με τα μπουτια σαν τσουρεκι (σεξουαλα μου εσυ σε χασαμε βρε-μονο με τον βαγγελα μιλας?), φιλακια στη κυρια υπο τη ρωσικη κατοχη-κι εγω ενα απο τα ιδια αυτες τις μερες και η ζυγαρια ανεβηκε 2 κιλα- φιλακια στη αρρωστουλα μαιρη λου μας που εχασε και 2,5 κιλα λιπος=10 βιταμ (!!!!!!!!), φιλακια σε οσες δεν μας επισκεφτηκαν το τελευταιο 24ωρο

φιλακια παω σε μιτινγκ-ισα-ισα προλαβαινω....

Senior Member
    Γεια σου μπαρμπούνα μου χαρούμενη, σου στέλνω και γω τα φιλιά μου!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

παντως, οποιος γουσταρει να ερθει σαββατο για τετ α τετ καφεδακι, μεχρι και σουφλε μακαρονι, κρεπες ζαμπονοκασεριου και βασιλοπιττα κερναω (για τι βασιλοπιτα δεν αστειευομαι εχω συνταγη για ευκολο κεικ με γευση και υφη τσουρεκιου)....
    Μμμμ...Σαν να ψήνομαι...

Senior Member

Μμμμ...Σαν να ψήνομαι...

ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!! Παρούσα λέμεεεεε!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by basia

αν ειναι να φερω και το παιδι ειμαι οκ για το σαββατο,
    Μπαρμπούνι,είναι επίσημο λοιπόν!Αφού κι η Βάσια είναι οκ,προτείνετε οι δυό σας ώρα,διάλεξε εσύ παιδότοπο και σου'ρθαμε!
    Πες τον Δήμαρχο να στρώσει τα κόκκινα χαλιά στην εθνική από Θεσσαλονίκη,εποχιακά άνθη στα παρτέρια,να ετοιμάσει τη μπάντα
    κι όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις,που αρμόζουν στις υψηλές παρουσίες μας!Υπόψιν έχω να έρθω στην πόλη σου 25 χρόνια!
    Θέλω ν'αποδοθεί στο γεγονός η δέουσα σημασία!Όχι ξεπέτες!Κι επειδή η σύζυγος θέλει και γκομενότσαρκα πριν τ'ομαδικό μας,
    βγάλε μας πρόγραμμα τι αξίζει να δούμε στα μέρη σου,πριν συναντήσουμε το καμάρι της πόλης,την μπαρμπουνοαφεντιά σου!
    Βέβαια,η κόρη σου τι θα κάνει στον παιδότοπο,δεν ξέρω...Θέλω πάντως να την ξαναδώ τη φιλενάδα μου...Αλλά φυσικά ό,τι θέλει!
    ʼντε,καληνυχτώ και τα λέμε αύριο πάλι...Πάω να ονειρευτώ τώρα!Για να σκεφτώ τι θέλω να παραγγείλω...μμμμ....ναι!Αυτό !Ωραία!Πάω!
    Μάκια!

Senior Member
    καλημερα προς απαντες.

λοιπον, λιντα μου για να δεις οτι δεν εισαι μονη
    εχω ξυπνησει απο τις 4:43, εβαλα πλυντηριο, τα στεγνωσα και οσα δεν χρειαζονται σιδερο τα τακτοποιησα κιολας, μαζεψα τα φθινοπωρινα μπουφαν, εβαλα και δευτερο πλυντηριο, τα απλωσα, μαγειρεψα σπανακορυζο, μαγειρεψα μακαρονια για τον μικρο εκανα 5 τοστ, ετοιμασα την τσαντα του μικρου με πρωινο, φαγητο, φρουτο, χυμο κλπ, ετοιμασα τα ρουχα των παιδιων, τα γαλατα, το πακετο μου (μονο φρουτα και γιαουρτι), εκανα 20 λεπτα διαδρομο, ετοιμασα τα παιδια, ετοιμαστηκα εγω, τα αφησα στοπ σχολειο και 8 και 25 μπηκα στο γραφειο. μολις εκανα το καφε μου, ηπια τη γουλια μου και ειπα "ωραια και τωρα ξεκουραζομαι" γιατι η δουλεια του γραφειου μπροστα στο πρωινο τρεξιμο ειναι ξεκουραση...

στα ευχαριστα τωρα...το Σαββατο βλεπω το καφεδακι να το πινω, θα παρω τη δοση μου και θα σταματησει το στερητικο..... θα σας τηλεφωνησω για ωρα. ειναι να τακτοποιησω καπως τα παιδια (η πεθερα μου θελει να τα μεταλαβει την κυριακη... εμ βεβαια, ο γιοκας της γιορταζει....., τραπεζι της ετοιμαζουν, αυτη θα γινει η καλη πεθερα που παει τα παιδια στην εκκλησια κι εγω η κακια νυφη που δεν τα παω εκκλησια και δεν παω κι εγω.....ολα βολευουν μια χαρα.... μαλιστα μετα θα καλεσει και το μισο χωριο στο σπιτι οπου θα κερασει το γλυκο που θα της εχω στειλει εγω-το πιο πιθανο ειναι να εχει να κερασει και δευτερο γλυκο απο την αλλη νυφη- και θα λεει σε ολους τι καλες νυφες που εχει..... )
    αχ, εκτονωθηκα....τι καλα που μου βγηκε αυτο τωρα.....

κοριτσια να πιουμε καφε κατα τις 12 σπιτι μου και μετα να τσιμπησουμε κατι? μετα ενα sightseeing πριν νυχτωσει και με το νυχτωμα πατε στο θεατρακι σας? βασια μεσα? να πω την αληθεια, θα ηθελα να αποφυγουμε παιδοτοπους λογω της γριππης. να προφυλαξουμε τα καμαρια μας. κυρια καπακη δεν μας φερνεις και τη μικρουλα σου? ριχνουμε μια μακαροναδα με ζαμπον, τυρια, κρεμα γαλακτος (ολα λαιτ φυσικα.....) στον φουρνο οσο πινουμε τον καφε και αυτοταιζομαστε. οσο για τον συζυγο, καθε σαββατο μεσημερι συνηθως τρωει εξω και τι τετοια ψαχνει για να μη του γκρινιαζω...το απογευμα τον στελνω με τα παιδια πακετο, ευκαιρια να δει και τον αγωνα στο καφενειο του χωριου (παθος του) χωρις να γκρινιασω παλι.....τελεια δηλαδη αν σας βολευει

παω για τα επειγοντα, να πιω και τα χαπια μου (το ρεντουκτιλ μου που το θυμαμαι που και που αν και μαλλον σταματησε να με πιανει, το τ4 για το νεο μου φασουλι τον οζο στο θυροειδη, και -αν εχω, ουτε που θυμαμαι- ιπποφαες το νεο μου ευρημα αντι της σπιρουλινας) και τα λεμε (ελπιζω)

Senior Member

...μολις εκανα το καφε μου, ηπια τη γουλια μου και ειπα "ωραια και τωρα ξεκουραζομαι" γιατι η δουλεια του γραφειου μπροστα στο πρωινο τρεξιμο ειναι ξεκουραση...

Καλημέρα για όλες,καλησπέρα για το μπαρμπούνι,που με όλα αυτά που έκανε,λογικά η μέρα του θα βρίσκεται κάπου στο απόγευμα!
    Στα πλαίσια της σωστής φίλης,που συμπάσχει,νιώθω ξεθεωμένη με όλα αυτά που μόλις η κολλητη μου έκανε,πάω να την πέσω λιγάκι
    κι επανέρχομαι για τα υπόλοιπα σε λίγες ωρίτσες...Ουφ!Ελπίζω,Λινταλ� �νια μου,να μην έχω άλλα τόσα κι από σένα!Αχ!Τι τραβάνε κι οι φίλες!

Senior Member
    Καλημερα αγαπημενες μου. Μπαρμπουνακι μου, συγχαρητηρια κοριτσι μου για τη ζωντανια και το κέφι που διαθετεις. Εγω, σημερα πηρα αδεια και εμεινα σπιτι μαζι με τα παιδια, τα οποια εχουν ιωση. Ομως ειμαι πολυ χαλαρα. Το σπιτι μου ειναι τακτοποιημενο και καθαρο (ειχα γυναικα χθες), αναψαμε το τζακι, καθομαστε με τα παιδια και φτιαχνω τσαγακια, φρυγανιες, σουπιτσες και τα συναφη. Βρεχει εξω........νομιζω μου αρεσει αυτο το χουχουλιασμα στη μεση της εβδομαδας!!!!
    Ααααααα, και να μη ξεχασω να σας πω: ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

Senior Member
    Βρε Μπαρμπούνι
    Βρε Μπαρμπούνι
    μ' αρέσει που παραπονιέμαι κιόλας... Κουράστηκα και μόνο που σε διάβασα.
    Εγώ πιο χαλαρή σήμερα το πρωί....είχα μαγειρέψει από χτες το βράδυ για σήμερα.
    Κοιμήθηκα όμως αργά γιατί έβλεπα "Sex & the city" (1:30).
    Ξύπνησα ένα κουρέλι στις 7:30. Πριν προλάβω να πιω μια γουλιά καφέ σηκώθηκε η μικρή και ξεκίνησαν τα γάλατα, να τους ντύσω, να ντυθώ, να βαφτώ, να ετοιμάσω τσάντες, να βάλω ένα πληντύριο πιάτων, ένα πλυντήριο ρούχων, να πάρει ο άντρας μου το γιό μου να τον πάει σχολείο, να πάρω εγώ την μικρή να την πάω σχολείο και επιτέλους! να φτάσω στο γραφείο και να πιω ένα καφέ με την ησυχία μου!!
    (και φυσικά να σας διαβάσω)

Καλημέρα κοριτσούδια!
    Σήμερα έχει ήλιο και είμαι καλά όσο και να νυστάζω!
    (Μωρό μου? Κοιμάσαι?)

Senior Member
    Κοριτσάκια μια γλυκειά καλημέρα κι απο εμένα (βλεπεις Nαντινάκι μου χρησιμοποιώ μικρά γραμματάκια υπακούοντας στις εντολές σου)
    διαβάζοντας το πρωινό τρέξιμο της καθεμιάς σας αναγνωρίζω τον ευατό μου. κι εγώ μία από τα ίδια ξύπνημα στις 06.30 πμ , μία δύο γουλιές καφέ νεροζούμι, πάω την κόρη μου στην στάση με το αυτοκίνητο κανά δεκάλεπτο από το σπίτι για να πάρει το εξπρές για το πανεπιστήμιο, επιστροφή, ετοιμάζω τον κανακάρη μου για το σχολείο΄, μαζεύω το σπίτι το οποίο κάθε πρωί είναι βομβαρδισμένη ζώνη, κάνω μπάνιο, βάφομαι χτενίζομαι στολίζομαι και έρχομαι στο γραφείο όπου καταρέω στην καρέκλα παραγγέλνω καφέ και λέω επιτέλους τώρα θα ξεκουραστώ λιγάκι.
    κατά τά άλλα μία από τα ίδια, παιδιά δεν είμαι τόσο power, όσο λέτε πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, πλακώνομαι στην γυμναστική για να καταπολεμήσω την λύσσα που με έχει πιάσει τώρα τελευταία, θέλω τόσο πολύ να αδυνατίσω.......
    κατά τ΄άλλα όπως λέει και η φίλη λίντα εδώ στον Πειραιά έχουμε μιά ηλιόλουστη μέρα που μετά τον χθεσινό χαμό (βροχή κ.λ.π) είναι μία απόλαυση, πρέπει να κάνω κοπάνα από την δουλειά και να πάω για καφέ αλλά...
    ναντινάκι μου πολλά περαστικούλια, ταχεία ανάρρωση και μην ξεχνάτε σήμερα είναι μία καινούρια μέρα κυττάμε όλες μπροστά και προχωράμε
    πολλά πολλά φιλάκια