ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1721
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1721 of 2553 FirstFirst ... 7211221162116711711171917201721172217231731177118212221 ... LastLast
Results 25,801 to 25,815 of 38289
    Senior Member
    Σήμερα σηκώθηκα πουρνό πουρνό και πήρα τους δρόμους για να βρω την ειδική τροφή του γατούλη μου γιατί έχει έλλειψη η εταιρεία. Πήγα σε ένα σωρό pet shop και τελικά κατάφερα να βρω μία άλλη μάρκα που είναι κι αυτή συγκεκριμένα για το πρόβλημα που έχει στα νεφρά ο ψιτ. Αύριο το πρωί θα τον πάω στον κτηνίατρο τελικά, δεν την γλυτώνω, γιατί εκτός από διάρροιες κάνει κάθε τόσο κι εμετό. Οπότε bye bye ΔΕΗ προς το παρόν γιατί προέχει ο ψιτ μου. Θα κάνουμε ολόκληρη επιχείρηση βέβαια για να τον πάω στον κτηνίατρο, γιατί η κοκερίνα μου μόλις βλέπει ότι τον παίρνω στο κουτί του νομίζει ότι πάμε στο Δήλεσι και ξεσηκώνει όλη την πολυκατοικία. Για να μην κουβαλάμε και την κοκερίνα μαζί μας λοιπόν, θα έρθει η θεία μου πρωί πρωί να μείνει σπίτι για να την κρατάει ήρεμη όσο θα λείπουμε.

Senior Member
    γιουχου τσουπρες μου!!!!!μολις εκατσα ολο το πρωι γυριζα.πηρα μαγιουδακι καφε σοκολατι τζιτζι πηρα κοκκινο βερνικι νυχιων να κανω μανικιουρ πεντικιουρ πηρα βαφη για να αλλαξω χρωμα στο μαλλι και ετσι χαλασα ολο το χαρτζιλικι που πηρα για τη γιορτη μου.χαρηκα πολυ με τα νεα της πωλινας και πιστευω πως ολα θα πανε τελεια απο εδω και περα!!!!τζινακιον ο γατουλης εχει τον πρωτο λογο αφου ειναι τοσες μερες αρρωστουλης ο δολιος.και τωρα τα δυσαρεστα πλεον οι χρονια πασχοντες εκτος των διαβητικων παιρνουν τα φαρμακα τους με 25% συμμετοχη.ο πατερας μου που παιρνει ενα τσουβαλι φαρμακα εδωσε συμμετοχη 49 ευρω και η μανα μου για να παρει το εισπνεομενο για τη ΧΑΠ απο 5 ευρω που εδινε εδωσε 15.μας ελεγε η φαρμακοποιος οτι ο κοσμος εχει κοψει ακομα και τα φαρμακα του.

Senior Member
    Λίλα πολύ χαίρομαι για τα ψώνια σου, καλοβούτηχτο στη θάλασσα το μαγιουδάκι σου!!! Υποθέτω ότι το χρώμα που θα βάψεις τα μαλλιά σου θα πηγαίνει με το κόκκινο κραγιόν χιχιχι. Όσο για τη συμμετοχή στα φάρμακα θα έπρεπε το λιγότερο να ντρέπονται που αναγκάζουν άρρωστους ανθρώπους να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν την αρρώστεια τους επειδή δεν έχουν χρήματα!

Senior Member
    Καλησπέρα Τζινόκοσμε! :love:

Εχθές το βράδυ κόπηκε ξαφνικά η σύνδεση κ χάθηκα ξαφνικά χωρίς να χαιρετήσω.

΄Ευχομαι στο μικρό πλασματάκι που ήρθε στον κόσμο μας να γίνει γρήγορα καλά κ στη Πωλίνα δύναμη!

monadiki καλή επιτυχία στη κόρη, υπομονή είναι ζόρι οι εξετάσεις για την ίδια αλλά κ για το οικογενειακό περιβάλλον,επίσης καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου.

Λιλάκο μεγειά τα ψώνια σου!

Τζινάκο ο κτηνίατρος δεν σου κάνει καλύτερες τιμές?

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Υποθέτω ότι το χρώμα που θα βάψεις τα μαλλιά σου θα πηγαίνει με το κόκκινο κραγιόν χιχιχι. δεν έχουν χρήματα!
    μαγος εισαι???

Senior Member
    Σοκολατίτσα ο κτηνίατρος μου κάνει καλύτερες τιμές γιατί τον ξέρω 22 χρόνια.. Όμως του χρωστάω 150 ? εδώ και ένα χρόνο. Κάθε φορά που πάω δεν μου φτάνουν να του ξεχρεώσω και το χρέος και κάποιες φορές προστέθηκαν κι άλλα στο χρέος. Οπότε αύριο θα πρέπει να του δώσω 100 ? για τις εξετάσεις αίματος κι ότι μείνει για το χρέος.

Senior Member
    Λίλα όλα τα βρίσκει ο Χουτζίνι! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ Όσο για τη συμμετοχή στα φάρμακα θα έπρεπε το λιγότερο να ντρέπονται που αναγκάζουν άρρωστους ανθρώπους να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν την αρρώστεια τους επειδή δεν έχουν χρήματα!

Αυτό είναι το υπέροχο κράτος πρόνοιας που έχουμε!!!!!
    Να μας έχουνε γ@#$ει στους φόρους, πολλές φορές διπλούς φόρους για το ίδιο πράγμα κ να μη μας εξασφαλίζουν τα βασικά ΥΓΕΙΑ κ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!
    Έχουμε νταβαντζή πάνω απο το κεφάλι μας, δουλεύουμε πληρώνουμε φόρους αλήθεια για ποιους? Που πάνε τα λεφτά μας? Δουλεύουμε για τους κλέφτες, τα λαμώγια κ τους νταβατζήδες, αυτό είναι το κράτος μας!!!!!!!!!!

Senior Member
    γεια σας κοπελαρες μου ολες καλα ??
    διαβασα τα νεα της πωλινας και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα !
    λιλακι μεγεια τα ψωνια ! αντε να ερθει και η μεγαλη μερα!
    τζινακι περαστικα στον ψιτ!
    οι αφες καλα βλεπω ειναι
    και η αγγελικουλα παλι δουλια σιγουρα!
    break ναι ετσι ειναι αυτο ειναι το κρατος μας !
    εμεις σχεδον ολη τη χρονια στο σχολειο φετος με φωτοτυπιες τη βγαλαμε και το βιβλιο της ιστοριας τελικα το αγορασαμε γιατι δε το δωσανε σε ολους ενα παιδι πηρε το βιβλιο και ενα το τετραδιο εργασιων ! και δε θα το επερνα αν ο γιος μου δεν ειχε τρελλα με την ιστορια! ευτυχως η δασκαλα μας ειναι σχετικα νεα και ηξερε να χειριζετε το διαδραστικο πινακα και δε χασανε ουσιαστικα μαθηματα!

Senior Member
    μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο του house.τελος γαμωτο ηταν απο τις αγαπημενες μου σειρες.

Senior Member
    εβγαλα φωτο θα την ανεβασω αργοτερα στο πριν και μετα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    δεν μου άρεσε γμτ το τελευταίο επεισόδιο από τις νοικοκυρές,μου φάνηκε κάπως νερόβραστο!!!Χτες που είδα όμως το γκρέις έκλαιγα με μαύρο δάκρυ....κάθε φορά που ένας από τους βασικούς αποδημεί εις κύριον ρίχνω μιλάμε πολύυυυυυυυυυυυυ κλάμμα!

Senior Member
    Παρόλο που ξύπνησα 12 το μεσημέρι μια νύστα την έχω, πάω να κοιμηθώ για λιγο!!!

Senior Member
    παω να πλυνω πιατα

Senior Member
    Μπράβο Λίλα, καλά έκανες και έβγαλες φωτογραφία, βρήκες καμμία φωτό του πριν; Κατεβάζω ένα σωρό επεισόδια από πολλές σειρές αλλά έχουν μαζευτεί και δεν έχω προλάβει να τα δω, έχω 4 επεισόδια από τις νοικοκυρές και 4 από το greys που απ'ότι κατάλαβα θα με αφήσει σύξυλη!