ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1796
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1796 of 2553 FirstFirst ... 7961296169617461786179417951796179717981806184618962296 ... LastLast
Results 26,926 to 26,940 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Και τώρα τσουπ, ιδού η Αμερική ιδού και το πήδημα! :lol:
    ΑτακoΤζίνα μου εσύ! :lol::lol::lol:

Senior Member
    λοιπον ελατε δεν θελω στεναχωρα τωρα.αφηστε που αν φυγω θα χασω και εσας.wow με πεθαναν οι φωτο απο το νοσοκομειο.

Senior Member
    Εμάς όπου και να πας δεν μας χάνεις αρκεί να είναι στον πλανήτη γη :lol:

Senior Member
    Πάω να δω τι θα φάω για βραδινό....:bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Εμάς όπου και να πας δεν μας χάνεις αρκεί να είναι στον πλανήτη γη :lol:
    Κι εσύ που το ξέρεις δηλαδή ότι δεν υπάρχει wifi και στο διάστημα; :lol: :lol:

Senior Member
    Λίλα ποιές είναι οι φωτό του νοσοκομείου, μπήκα κι εγώ να τις δω και δεν κατάλαβα.

Senior Member
    wow μπραβο κοπελούδα για την απώλεια σου! Έχεις μπει στη νεροτσουλήθρα και έχεις πάρει τρελή φόρα!
    Λιλάκο, τι να πω, με κάλυψε κυρίως η τζίνα.. Επειδή είμαι συναισθηματικό άτομο , η πρώτη μου σκέψη ήταν, δεν μαμιέται το μεταπτυχιακό, ο Γ. έχει προτεραιότητα τώρα που ξαναμπήκε στη ζωή μας. Μετα σκέφτηκα τι θα μου έλεγαν πολλές μου φίλες που έχουν φάει χλαπάτσες από σχέσεις εξαιτίας των οποίων άφησαν πίσω την επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία, δλδ. ότι για κανέναν άντρα δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τα όνειρά μας..Το θέμα , είναι η Αμερική και αυτά που σου προσφέρει ένα από τα όνειρα σου? Αν ναι, μπορεί ο Γ. να δείξει κατανόηση και υποστήριξη?...
    Τζινάκο, δεν πρόκαμα να σου πω συγχαρητήρια για την άψογη σου επίδοση στις εξετάσεις! Μπράβο τέκνον μου, πάντα τέτοια!
    Ελάκιον και Κατερινάκιον, αχ, μου λείψατε! Βλέπω τις φωτό από τη βάφτιση και χαίρομαι!
    Καλλιοπίτσα, εμένα και Μπαντέρας και Ντεπ, μου κάνουν! δεν θα κοιτάξω τα δόντια τους αν μου τους χαρίσουν!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλλιόπη είναι κι αυτός κοντός γι'αυτό δεν μου αρέσει σαν άντρας αλλά σαν ηθοποιός γιατί έχει μία τρελή σπίθα στα μάτια του! Τους χαιρετισμούς μου είπα στη Wow να του δώσει όχι το τηλέφωνό μου! :lol:
    ok wow δωσε το δικο μου τηλ!
    μπραβο κοπελα μου τελεια απωλεια και χαρηκα πολυ που εισαι καλα!
    προσπαθησε να φας λιγο κρεας εγω αμα δε φαω εκτος τις ατονιες πειναω κιολας!

Senior Member
    πηρα σε μαυρο ενα που μοιαζει με αυτο

Senior Member
    Όσο για μένα, τι ήθελα και έπαιρνα ρεπώ από τις επιτηρήσεις, καλύτερα στην ανία των Πανελληνίων! Και εξηγούμαι: Όπου λαλούν ,πολλοί κοκκόροι, συνήθως τσακώνονται! Έτσι από τότε που αρχίσαμε την ανακαίνιση του πατρικού μου, τσακώνομαι συνέχεια με την αδερφή και τη μάνα μου, άντε να τελειώνουμε! Θυμήθηκα τα νεύρα τσατάλια που είχα πριν τρία χρόνια που φτιαχνόταν το δικό μου σπίτι, συννενοήσεις με μαστόρια , προσπάθεια να μη με πιάσουν κότσο, όλα αυτά με αποσυντονίζουν και μου προκαλούν πολύ στρες...Κάτι τέτοιο και τώρα...

Senior Member
    τζινα σου εστειλα σε μηνυμα τις φωτο της wow

Senior Member
    Καλλιοπίτσα, εμένα και Μπαντέρας και Ντεπ, μου κάνουν! δεν θα κοιτάξω τα δόντια τους αν μου τους χαρίσουν!
    ας παρουν ολους τους αλλους αυτες που θελουν ψηλους!
    αυτες χανουν!
    εμεις παντως δε θα τσακωθουμε θα τους μοιραζουμε μια τον ενα μια τον αλλον! μη μας φαει και η ρουτινα!!!!!!
    παντως για τον μπαντερας εχω και αδεια απο τον αντρα μου!!!!!!

Senior Member
    ααα εγω τους κοντους δεν τους θελω σας τους χαριζω.εμενα το παληκαρι μου ειναι 1,85

Senior Member
    Λιλάκι σ'ευχαριστώ για το μήνυμα, τις είδα αυτές αλλά δεν τις μεγάλωσα κι έτσι όπως ήταν μου φαινόταν ότι ήταν στο δωμάτιό της και το μόνιτορ ήταν ο υπολογιστής της! :lol: Πολύ ωραίο το baby doll που πήρες, τέτοια έχω κι εγώ σε διάφορα χρώματα και καλύπτει και είναι σέξυ. Καλοφόρετο μπρε!

Senior Member
    αλλη με τους ψηλους!
    οι κοντοι ειναι και πιο ευκινητοι ξερεις!!!!