ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 186
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 186 of 2553 FirstFirst ... 861361761841851861871881962362866861186 ... LastLast
Results 2,776 to 2,790 of 38289
    Senior Member
    Γεια σας γλυκά κορίτσια μου!
    Πολλή δουλειά σήμερα και άργησα να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να σας διαβάσω όλες και να σας γράψω ένα "γεια". Το μωρό μου είναι απών σήμερα, δεν το βλέπω πουθενά τριγύρω, τι του συμβαίνει, τι? Που μου είναι σήμερα?
    (του αφιερώνω και τραγουδάκι για να μου "φτιαχτεί" μετά που θα μπει....)

http://www.youtube.com/watch?v=E7IAhIlldpA

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Το μωρό μου είναι απών σήμερα, δεν το βλέπω πουθενά τριγύρω, τι του συμβαίνει, τι? Που μου είναι σήμερα?
    (του αφιερώνω και τραγουδάκι για να μου "φτιαχτεί" μετά που θα μπει....)

http://www.youtube.com/watch?v=E7IAhIlldpA

Tο μωρό σου ξεκίνησε τη μέρα του με την αίτηση στον ασφαλιστικό του φορέα για την επέμβαση
    και τη συνέχισε στο αστυνομικό τμήμα για αίτηση κλοπής τσάντας(όχι δικής μου,αλλά της μαμάς).
    Τρελά γλέντια!Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα και τα εμεσένια και μόλις άδειασα να μπω να πω ένα "γειά".
    Και μετά από μια κουραστική κι έντονη μέρα,έρχομαι εδώ να πάρω τη δόση μου,βλέπω έχω κι αφιέρωση,
    που θα με φτιάξει,λέω τι καλά θα μου βάλει κανά ωραίο τραγουδάκι η καλή μου από αυτά στον τύπο μου,
    που πλέον τα ξέρει με τόσες δεκάδες που έχω βάλει και τι να δω;Οποία έκπληξις!
    Ντιριντάχτα κι όχι μόνο αυτό,με στίχο τσιμεντόπροκα!

"Παναγιά μου ένα μωρό,που μπήκε μέσα στο χορό
    το κορμί του μια φωτιά,που καίει κι από μακριά"

Τουτ' έστιν : μπορεί ακόμα το βήμα του να μη μπήκε ακόμα στο χορό,
    αλλά το κορμί του εισήλθε κι ας είναι ακόμα μακριά!Τόσο χώρο πιάνει!
    Καίει ταυτόχρονα και εδώ στο χορό και από μακριά!Και συνεχίζει η αοιδός:

"Παναγιά μου ένα μωρό,να το χορτάσω δεν μπορώ
    αχ και να 'ταν να 'χα εγώ,σαράντα μάτια να το δω"

Το ότι το τρως τρως και δεν τελειώνει και πως τα δύο μάτια,που δίνει ο Θεός,
    δεν αρκούν για να χωρέσει ολόκληρο στο οπτικό τους πεδίο,καθώς χρειάζονται
    κι άλλα 38,δε νομίζω πως χρήζει περαιτέρω σχολιασμού κι επεξηγήσεων...
    Κάπου εκεί "φτιάχτηκα" τόσο πολύ που βάζω βινίλ και γόβα στυλέτο και τρέχω στα σκυλάδικα!
    Μην πάει χαμένο τόσο φτιάξιμο!Αν είμαι τυχερή θα βρω και τον βαρβατίλα τριχωτό έρωτα
    με τη χρυσή καδένα στο λαιμό και το χοντροδαχτύλιδο στο μικρό δαχτυλάκι με το μεγάλο νύχι!

Senior Member
    Γεια σου Ναταλακι!Καλη επιτυχια με τον ασφαλιστικο σου φορεα και με την ανευρεση της τσαντας, ελπιζω να μην ειχατε τιποτα μεγαλης αξιας!

Φιλια πολλα πολλα.

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ,Λουλού μου!!Δυστυχώς είχαμε...Εσύ είσαι καλά;Όλα υπό έλεγχο;
    Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά,γυναίκα μυστήριο,καθώς και στις λοιπές αστροφεγγαρολουσμένες μου!

Senior Member
    Ολα καλα... ευχαριστω!Στην επομενη συναντηση μη με ξεχασετε! θα λυθουν... ολα τα μυστηρια!

Ονειρα γλυκα, καληνυχτα Ναταλακι.

Senior Member
    Ουαου!Δηλώσεις που ελπίζω να μη μείνουν μόνο δηλώσεις!
    Δεν ξεχνιέσαι και να το προσπαθήσεις!Καληνύχταααα� �α

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Tο μωρό σου ξεκίνησε τη μέρα του με την αίτηση στον ασφαλιστικό του φορέα για την επέμβαση
    και τη συνέχισε στο αστυνομικό τμήμα για αίτηση κλοπής τσάντας(όχι δικής μου,αλλά της μαμάς).
    Τρελά γλέντια!Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα και τα εμεσένια και μόλις άδειασα να μπω να πω ένα "γειά".
    Και μετά από μια κουραστική κι έντονη μέρα,έρχομαι εδώ να πάρω τη δόση μου,βλέπω έχω κι αφιέρωση,
    που θα με φτιάξει,λέω τι καλά θα μου βάλει κανά ωραίο τραγουδάκι η καλή μου από αυτά στον τύπο μου,
    που πλέον τα ξέρει με τόσες δεκάδες που έχω βάλει και τι να δω;Οποία έκπληξις!
    Ντιριντάχτα κι όχι μόνο αυτό,με στίχο τσιμεντόπροκα!

"Παναγιά μου ένα μωρό,που μπήκε μέσα στο χορό
    το κορμί του μια φωτιά,που καίει κι από μακριά"

Τουτ' έστιν : μπορεί ακόμα το βήμα του να μη μπήκε ακόμα στο χορό,
    αλλά το κορμί του εισήλθε κι ας είναι ακόμα μακριά!Τόσο χώρο πιάνει!
    Καίει ταυτόχρονα και εδώ στο χορό και από μακριά!Και συνεχίζει η αοιδός:

"Παναγιά μου ένα μωρό,να το χορτάσω δεν μπορώ
    αχ και να 'ταν να 'χα εγώ,σαράντα μάτια να το δω"

Το ότι το τρως τρως και δεν τελειώνει και πως τα δύο μάτια,που δίνει ο Θεός,
    δεν αρκούν για να χωρέσει ολόκληρο στο οπτικό τους πεδίο,καθώς χρειάζονται
    κι άλλα 38,δε νομίζω πως χρήζει περαιτέρω σχολιασμού κι επεξηγήσεων...
    Κάπου εκεί "φτιάχτηκα" τόσο πολύ που βάζω βινίλ και γόβα στυλέτο και τρέχω στα σκυλάδικα!
    Μην πάει χαμένο τόσο φτιάξιμο!Αν είμαι τυχερή θα βρω και τον βαρβατίλα τριχωτό έρωτα
    με τη χρυσή καδένα στο λαιμό και το χοντροδαχτύλιδο στο μικρό δαχτυλάκι με το μεγάλο νύχι!
    Καταρχήν καλημέρα σε όλες!
    το τι γέλιο έχω κάνει μ' αυτά που γράφεις δεν λέγεται! Τουλάχιστον ξεκίνησε καλά η μέρα!
    Μωρό μου: νιώθω ότι η κουλτούρα να το πω? η φιλοσοφία να το πω? τα γούστα να το πω? διαφέρουν λίγο ΑΛΛΑ εκεί είναι η ομορφιά, βρε μωρό μου!
    Θα ήθελες έναν άνθρωπο ίδιο με σένα?
    Η αντίθεση μας είναι και όλη η ομορφιά!
    Όποτε πέφτεις θα σου χορεύω τσιφτετέλια (για να σε κάνω να γελάς), θα σου βάζω ανεβαστικά, θα σου τραγουδάω, όποτε με πιάνουν εμένα τα φιλοσοφικά μου θα μου βάζεις τα μαγικά σου τραγούδια να με ταξιδεύεις! Τα ετερώνυμα έλκονται Ναταλάκι....
    Και κάτι τελευταίο: σταμάτα να μου γκρινιάζεις, να μου παραπονιέσαι. Μαζί μου θα περάσεις καλά, να το θυμάσαι!

Senior Member
    Kαλημέρα σε όλες..
    Ναντινάκι μου επειδή λόγω δουλειάς πάω συχνά σε ασφαλιστικά ταμεία κ.λ.π και δημόσιες υπηρεσίες σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και εύκολα γιατι η γραφειοκρατία είναι απίστευτη.
    οσο για την τσαντούλα της μανούλας λυπάμαι πολύ.
    κατά τάλλα δεν έχω τίποτα σπουδαία νέα, πάρα πολυ δουλειά, πάρα πολύ διαβασμα στο σπίτι
    ( ο γιος μου δίνει τριμηνιαία διαγωνίσματα και τον βοηθάω από λίγο έως πολύ, πολλές δουλίτσες σπιτιου λόγω εποχής....χαλάκια κουρτινούλες κ.λ.π )
    αισθάνομαι πολύ κουρασμένη τώρα τελευταία με το ζόρι σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι και γενικά σέρνομαι όλη μέρα
    ίσως φταίει το ότι στεναχωρέθηκα πολύ ίσως φταίνε οι δύσκολες μέρες (έχω ένα ψιλοπροβληματάκι γυναικολογικό) και πολύ φοβάμαι μήπως μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου...
    πρέπει να πάρω κι εγώ καμμια βιταμινιούλα να ξεκουραστώ αλλα που χρόνος
    μόνο μία ίωση θα με σώσει θα ταβλιαστώ καμμιά βδομάδα θα κοιμηθώ θα κάνω κουρες ομορφιάς και θα συνέλθω
    πρόγραμμα κανω και διάδρομο , αιαθάνομαι πολύ πολύ κουρασμένη
    ΑΛΛΑ δεν σταματάμε προχωράμε μπροστά θέλω τα χριστούγεννα να βάλω την δερματινη φουστίτσα μου
    νομίζω ότι μπορώ να το κάνω
    να περνάτε καλά.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    Την καλησπέρα μου σε όλες τις όμορφες!
    Ο ήλιος καίει για μας τους gay κι εγώ αντί να βγω στην αγαπημένη μου παραλία να λιάσω την κορμάρα μου,
    θα βγω στο μπαλκόνι να περιποιηθώ γλάστρες,κάγκελα και παντζούρια!Οποία κατάντια!
    Τάχα θα περνούσα καλά κοντά σου,Λινταλένια μου,εμ μ' έχεις ντιπ για ντιπ παρατημένη,
    εμ ζεις εκεί κάτω μακριά μου,φροντίζοντας άλλους,,ούτε μια γυναίκα δε στέλνεις για τις δουλειές μου!
    Και μετά θα με θέλεις κι εδώ παρούσα και να σου κάνω και τσαχπινιές!Ύστερα γιατί δεν έχουμε όρεξη
    κι είμαστε όλοι γκρίνια ενώ οι ξένες(π.χ. Γερμανίδες) είναι μέσα στο χαμόγελο συνέχεια,έτοιμες για καλοπέραση!
    Αχ!Πότε και ποιός θα καταλάβει τον κόπο,την απόγνωση,τη μοναξιά,που νιώθει η Ελληνίδα
    εργαζόμενη,μάνα,σύζυγος και νοικοκυρά!Αλλά τάχα τι τα λέω και σ'εσάς;ʼραγε με καταλαβαίνει
    κι εμένα καμιά σας;Πάω να πιάσω χλωρίνες και πανιά...Ναι,Πέννυ!Αυτός ο λόγιος νους εκεί κατάντησε!
    Μάλλον εκεί τον κατάντησαν αυτοί που και καλά τον νοιάζονται...Πάω...
    Καλές σας ξάπλες,εκεί στα γραφεία σας!

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA

...αιαθάνομαι πολύ πολύ κουρασμένη
    ΑΛΛΑ δεν σταματάμε προχωράμε μπροστά θέλω τα χριστούγεννα να βάλω την δερματινη φουστίτσα μου
    νομίζω ότι μπορώ να το κάνω
    Διάλεξε,καμάρι μου,ποιά φούστα θέλεις να σου φέρει φέτος ο ʼγιος Βασίλης!
    Ήσουν και συνεχίζεις βέβαια να είσαι τόσο καλό κορίτσι,που το δώρο σου είναι
    ήδη εξασφαλισμένο!Μη σου πω μάλιστα πως θα τη φοράς και στη συνάντηση μας
    αν έρθω κάπου εκεί στις παραμονές Χριστουγέννων,που σκέφτομαι...

Καλά διαβάσματα στο πλευρό του λατρεμένου σου γιού,καλή σας δύναμη και καλή του επιτυχία!

Δε χαζεύουμε!Σχέδιο μόνο ν' αποφασίσεις και θα είναι πολύ πιο ωραία στρωμένο πάνω σου!
    Αυτές είναι πολύ αδύνατες.Μην επηρεάζεσαι από την εικόνα,που σακουλιάζει η φούστα...
    Πάνω μας θα είναι πολύ πολύ σέξυ!Διαλέγουμε τώρα λέμε!

Senior Member
    Βρε πάλι γκρινιάζεις?

Senior Member
    κυρια ναταλια εγω θελω την τριτη........

αννεζινα μου νιωθω ακριβως το ιδιο, εχω και το μπουμπουκακι μου αρρωστο και δεν κοιμομαστε καλα,

εχθες ο καλος μου ο αντρουλης μου πηρε βιταμινες και σημερα θα πιω την πρωτη......., ελπιζω να ανεβω λιγακι γιατι διαθεση στα πατωματα λεμε.

μπαρμπουνι που εισαι?

Senior Member
    Γλυκειά μου Ναντινούλα ...
    σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την επίδειξη μόδας δερμάτινων φουστών on line..
    κύττα κανονικα θα μου άρεσε πολύ να λανσάρω την φούστα Ν0 1 ή Ν0 2 αλλά λόγω ηλικίας τέκνων και συζύγου θα αρκεστώ στην Ν0 4
    και ναι θα την βάλω στην συναντησή μας (ειλικρινα θα χαιρόμουνα απίστευτα αν τελικά βρισκόμαστε)
    λίντα μην ζηλεύεις την ναντίν την βλέπω φιλικά δεν μπαίνω αναμεσά σας.δεν χωρίζω αγαπημένα ζευγάρια εγώ
    καλή δύναμη με τις δουλίτσες σου
    ο γιός μου κι εγώ ευχαριστούμε για τις ευχές....
    και ταν ταν ταν
    ΠΗΓΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.....ΚΙΛΑ 89,3 ΝΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ 8 BYE BYE 9
    (Sorry που έγραψα κεφαλαία αλλά τα καλά νεα τονίζονται)
    ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    Γλυκειά μου Ναντινούλα ...
    σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την επίδειξη μόδας δερμάτινων φουστών on line..
    κύττα κανονικα θα μου άρεσε πολύ να λανσάρω την φούστα Ν0 1 ή Ν0 2 αλλά λόγω ηλικίας τέκνων και συζύγου θα αρκεστώ στην Ν0 4
    και ναι θα την βάλω στην συναντησή μας (ειλικρινα θα χαιρόμουνα απίστευτα αν τελικά βρισκόμαστε)
    λίντα μην ζηλεύεις την ναντίν την βλέπω φιλικά δεν μπαίνω αναμεσά σας.δεν χωρίζω αγαπημένα ζευγάρια εγώ
    και ταν ταν ταν
    ΦΙΛΑΚΙΑ

καλα εσυ δεν πιανεσαι με τιποτα, αλλαξες και δεκαδα, ποιος σε πιανει,

ευτυχως που διαλεξαμε διαφορετικα σχεδια στη φουστα για να μην ειμαστε και σαν διδυμακια αν καποια στιγμη συναντηθουμε.............

Senior Member
    και ταν ταν ταν
    ΦΙΛΑΚΙΑ
    Αννεζίνα μου όχι εσένα δεν σε ζηλεύω, σε έχω κόψει για καλό και ντόμπρο παιδί.
    Τι να σου πω για την επιτυχία σου? Μπράβο και πάλι μπράβο.
    Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι όταν βάλει κανείς κάτι πείσμα ΠΑΝΤΑ τα καταφέρνει...