ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 2553 FirstFirst ... 9171819202129691195191019 ... LastLast
Results 271 to 285 of 38289
    Senior Member
    Ελιωσα στο γελιο λεμε,τετοιο τρελο threadaki δεν εχει ματαγινει,αααχ κοριτσια εδω μεσα για σπιτι καλιε,παρτε καλιεεεε!Αμ,αν δεν ταιριαζαμε...Τι λεει η προεδρος;Οτι ΠΡΩΤΑ ξεχεζω και μετα μαλαγανιαζω;AΙΣΧΟΣ αγαπητο μου ακροατηριο,τουτο μονο εχω να δηλωσω εμπροσθεν σας!--Με κοβετε πως το παω σιγα σιγα προς το επισημο ε?--Εγω κυρια μου,ταυτοχρονα ξεχεζω και μαλαγανιαζω,χαχαχα.Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο τις συντροφισσες μου της επαναστατικης ζυγαριας,που κατα μιση ωρα αργοπορησα και εχασα το ραντεβου μας για το ζυγισμα,αλλα μολις γυρισα,δουλευω απο το πρωι.Ειμαι ενα μπαζο τωρα απο την κουραση,αλλα σταθερη και πιστη στις αξιες,τις παραδοσεις,τα ηθη και εθιμα της Ομαδος R,εσπευσα να:
    1)ουρησω(συγγνωμη,αλλα μηπως θελετε να λερωσω το thread,Ε,Ε?)Οχι αμα θετε,πετε το!!!
    2)βγαλω τακουνι,αναθεμα σας τακουνια,να βαλω παντοφλιτσες χαλια εμπριμε γεροντιστικες
    3)μπω στο τοπικ μας,διαβασω τα ποστς σας(οσο παει και θα θελουμε ωρες να διαβασουμε τα σημερινα λεμε γλωσσουδες μου εσεις(ποια μιλαει,χαχα)
    4)συρθω στο καθηκον της υπεραναλυσης της αναλυτικοτητας του αναλυτικου μου βαρους

***Παιρνει σοβαρο υφος,δασκαλας σε σχολειο υψηλης κοινωνιας,σουφρωνει τα ξεβαμμενα χειλη της-τι καλε,απο το πρωι βαμμενη- θελετε να ειμαι και αψογη δηλαδις,ε μα πια! και με βαθια,επιβλητικη φωνη ανακοινωνει με το στηθος προτεταμενο***

69,7

(Κατοπιν αφηνει τη σοβαροτητα και τις μ@λ..ες και πεταει ρουχα στον αερα,τραγουδαει γυμνη στην ταρατσα,βαζει στη διαπασων το στερεοφωνικο να ουρλιαζει¨Γιορταζω,γιορτα� �ω,μα ουτε που το φωναζωωωω,θα διασκεδαζω ως το πρωΙΙΙΙ"η τελοσπαντων κατι τετοιο,κατι σκυλια αρχιζουνε να παριστανουν τους λυκους της πολεως,μια υστερικη γειτονισσα εμφανιζεται και τη βριζει και...το πιασατε φανταζομαι ετσι?μη λεω κι αλλα!)

Χαρηκα οσο να το πεις,γιατι το 6 μπροστα εχω να το δω απο το 2005,αλλα να πω την αληθεια κοριτσια,οχι δεν το γλεντησα,γιατι αυτες τις μερες εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να με απασχολουν απο τα κατι γραμμαρια που χανω,εξαλλου περναω μαζι σας τοσο καλα,που το παω χαλλλλαρα οπως ελεγε μια ψυχη!!!Νομιζω πως δεν το γλεντησα ξερετε γιατι?Γιατι το σημαντικοτερο ειναι για μενα οτι τρωω-τις περισσοτερες μερες-πρωινο πια,οτι εκοψα τα αναψυκτικα,τα λιπαρα και την εναλλαγη αλμυρου-γλυκου,το ασυναισθητο μασημα οποιασδηποτε χαζομαρας εβλεπα μπροστα μου,και χαιρομαι περισσοτερο αυτα.Χανω αργα πλεον,αλλα δε στερουμαι,δεν πειναω ιδιαιτερα και η γλυκια σας παρεα με κανει να αισθανομαι τοσο βολικα,τοσο καλυτερα,που δεν με νοιαζει αν κανω και μεχρι τον Σεπτεμβρη να χασω τα υπολοιπα κιλα...Υπενθυμιση,την προηγουμενη Παρασκευη ημουν 70,3,αρα εχασα 600 γραμμαρια μεσα στην εβδομαδα.

Φιλακια,γμτ,εχασα το chatarisma σημερα,ε?Κακουργες!

Senior Member
    Originally posted by Βιβή

είστε τρελές για δέσιμο.....χα !χα!
    μου φαίνεται ότι θα γράφω στο δικό σας τόπικ, διότι στο τόπικ των ww γράφουμε τους πόντους και όποιος ξεφεύγει έχει δύο αυτομαστιγώματα...το ένα χιαστί!

να είστε όλοι κάλα.
    Βιβή μου,πρώτη φορά ακούω κάποιον να δηλώνει οικειοθελώς και αυτοβούλως πως θα εγκαταλείψει τον έξω κόσμο τον καλό,
    για να εισαχθεί στο τρελοκομείο ή - για να το πω με το καλλιτεχνικό του όνομα - à" la cage aux folles"("Το κλουβί με τις τρελές!")
    Aλλά επειδή μάλλον βαρέθηκες με τα φυτουλάκια στις πρώτες σειρές,είσαι καλοδεχούμενη να έρθεις πίσω στη γαλαρία μαζί μας!

Senior Member
    Έλα sabe!Εκεί είμαστε ακόμα!Δηλαδή τα κορίτσια..εγώ μιλώ στο τηλεφωνο κι έρχομαι πάλι...

Senior Member
    Αααχ,τρεχω να σας προλαβω!!!!

Senior Member
    Originally posted by sabe

69,7 ?
    Τι; Εξηντακάτι; Τολμάς να βάζεις τη δεκάδα αυτή εδώ μέσα; Φυσιολογική! Ε,φυσιολογική!

Senior Member
    Η μιση ομαδα R πεταει!!!! Η υπολοιπη περιμενει εμενα την Τριτη να πεταξουμε μαζι!!!!Ο μαδα R σου ρχομαι!!!!!!!!
    Ναντινακι μου μαθηματικε μου εσυ... το εβγαλες το αποτελεσμα!!! στα 69 θα εισαι κουκλα σιγουρα, αν και κατι μου λεει οτι πρεπει να φυλαγομαστε απο πολυ πιο νωρις....
    Και για να μην σε τρωει η περιεργεια, ως ασχετη που ειμαι, οταν προσπαθουσα να εγγραφω στο φορουμ, δεν ηξερα τι υπογραφη α βαλω και εβλα το ονομα του γιου μου. Τωρα θελω να το αλλαξω και επειδη συνεχιζω να ειμαι ασχετη, δεν ξερω!
    Η αλλη εκδοχη ειναι οτι με ελεγαν Φωτη αλλα μετα την αλλαγη φυλλου το εκανα Μαρια, σε καλυψα? Διαλεγεις και παιρνεις...

Senior Member
    Έτοιμος την Τρίτη δηλαδή ο νέος κινητήρας που παραγγείλαμε!Μας τον αργήσατε λίγο,παιδιά,κι είχαμε απώλειες,αλλά...οκ
    Μα ήμουν σίγουρη ότι ετίθετο θέμα αλλαγής φύλου,απλά δεν ήξερα ποιό προηγήθηκε ποιού...Μη στεναχωριέσαι πάντως...
    Μπήκες εσύ σε τόσο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία,ολόκληρη νομοθεσία άλλαξε για να δικαιούσαι νέας ταυτότητας
    και θα κολλήσουμε τώρα εδώ σε μια ψωροϋπογραφή;Η τελική διαδικασία,που επισήμως πια ολοκληρώνει τον νέο σου εαυτό
    είναι η εξής --->Επάνω δεξιά στη σελίδα,εκεί στο μπλε της κομμάτι,ακριβώς κάτω από το όνομα σου,επιλέγεις :Control Panel / Options.
    Μόλις ανοίξει,πατάς Edit Profile(εκεί κάτω από τις διαφημίσεις) και κάνεις τις επιθυμητές σου αλλαγές(χωρίς ορμόνες,αναίμακτα,ανώδυνα,� �στραπιαία!)
    Και μόλις ολοκληρώσεις,επικυρώνεις,π ατώντας το Edit Profile στο κάτω μέρος της σελίδας αυτή τη φορά(πάνω από τις άλλες διαφημίσεις)
    Ποιός στη χάρη σου,babis! Τι καλά έτσι εύκολα ν'αλλάζαμε και βάρος,ε; Θέλω ένα Edit Profile στο κούτελο μου και το θέλω τώρα !
    Tέλος πάντων...Εδώ έχουμε χαρές και βαφτίσια! ʼντε,βρε! Με γειά τον καινούριο σου εαυτό! Καλορίζικη/ος! Μπομπονιέρα τσούκου ?

Senior Member
    Χαχαχαχα! Α,ρε Μαρικάκι! "Κι εσύ λάμπεις,Μπάμπη!"

Senior Member
    ομάδα R συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας! και στα κιλά αλλά πάνω απ'ολα στην τρέλλα στην ενέργεια και στην ζωντάνια !!! ντοπάρετε με ενέσεις αισιοδοξίας και ενότητας το φόρουμ! μπράβο και πάλι μπράβο...
    θα'ναι σαν να μπαίνει η άννοιξη...!!!
    φιλάααακιααα
    χχχχχχχ

Senior Member
    καλε ελατε για chat!!!!

Senior Member
    Κυρια,κυρια,κυρια,αυτο το παιδακι με ειπε φυσιολογικηηηη!!!Nadine,φανταζ ομαι ξερεις οτι αυτο που εγραψες το εκλαμβανω ως εξυβριση ε?Ε?Η σχεση μου με τη φυσιολογικοτητα παντα απο καπου εμπαζε,χε!
    Τι κανετε?Μπαμπη καλα εισαι?LOL!
    Καλημερα Νεφελιτσα,καλημερα Ξενακι μου!Ξενια χαιρομαι που γραφεις εδω,γιατι θελουμε να σας κρατησουμε εδω,γι αυτο ειμαστε τοσο φιλικες και διασκεδαστικες(αχ,τι να πεις παιδι μου στη ζωη μου ολα απαιτουν το τιμημα τους,χαχα).Ειναι μυστικη οδηγια της προεδρου,αυτοι οι καφεδες εξω μη νομιζεις,περιλαμβανουν συζητησεις με θεμα την ηττα της ομαδος ww!(Επισης να ξερετε-χαμηλω
    νω φωνη και ψιθυριζω-αυτη η παλιοναντιν καθε φορα που δεν χανουμε το λιγοτερο δυο κιλα την εβδομαδα,μας υποβαλλει σε διαφορα βασανιστηρια,εμενα ας πουμε ειδατε πριν πως με εξεφτελισε δημοσιως).
    Βλεπω οτι μονο η Hanelle ειναι λιγο εξαφανιζολ,κυρια προεδρε με αφηνετε να της τραβηξω το μαλλι?
    Αλαλουμακι μου γλυκο,περαστικα στο παιδι σου,πωπω τι τρεχαματα ειχατε ρε κοριτσακι κι εσεις.Το ειχε παθει κι ο μεγαλος μου γιος παλια.Μαλιστα,ητανε η αδυναμια του η ωτιτιδα,οταν κυκλοφορουσε μια ιωση στον αερα,την τσακωνε,συνοδεια παντα ωτιτιδας.Ο μικρος ειχε αδυναμια σε λαιμα,ετσι ειχαμε μια ποικιλια,αχαχχα!
    Barbarella μου,τρεξε τρεξε στο διαδρομο,το καλοκαιρι θα καψεις καρδιες στις παραλιες,ο αντρας σου θα ζηλευει λεμε!ΚLM,βλεπω εγκλιματιστηκες στην ομαδαρα μας,μπραβο!Καλα αποτελεσματα!Μαρικακι μου και Μαρινελα,ολα καλα?
    Βιβιαν Λη,ξερουμε οτι ερχεσαι εδω μεσα για να μας κατασκοπευσεις,δεν ξεχναμε ποσο σκληρα μας μαχεστε,αλλα επειδη εισαι συμπαθητικο πλασμα,θα ψηφισω υπερ της ελευθερης εισοδου σου στο thread μας-ανευ μαστιγωματος!χαχαχα.Χαιρομ αι επισης που παει καλα το προγραμματακι σου γλυκια μου.

Και τωρα,αφου σας εγλυψα καλα καλα ολες,για να εξασφαλισω οτι δε θα με μαλωσετε,θα πω τις διατροφικες μου ατασθαλιες.Εφαγα χτες το βραδυ μακαροναδα με σαλτσα,ενα τιγκα πιατο ξεχειλο,καυτερη και νοστιμη.Την ειχα πεθυμησει!Απολαυση.Σημερα θα προσεξω να μην το παρακανω.Κοριτσια,το εχετε δοκιμασει αυτο?Που και που δηλαδη,μια ημερα την εβδομαδα να ειστε πιο χαλαρες στο προγραμμα σας,να απολαυσετε πχ ενα φαγητο που σας εχει λειψει,και επειτα να συνεχιζεται κανονικα?Δεν ξερω,εγω το βρισκω εξαιρετικο.Δεν νιωθω ενοχες,γιατι ξερω οτι μετα θα ξαναγυρισω σε προσεχτικη διατροφη,συν οτι ετσι δε νιωθω την παντελη στερηση των γευστικων απολαυσεων,λεω ας πουμε,το Σαββατο θα φαω κατι που εχω πεθυμησει.Για δοκιμαστε το,μπορει και για σας να λειτουργει.

Σας φιλω γλυκα ολες σας,περαστε μια υπεροχη Κυριακη,κοιταχτε τι λιακαδα εχει εξω,να την εχουμε και στην καρδια μας ομορφες γυναικαρες,ε?Μουτς!!!

Senior Member
    Και ενόσω ήμουν χάλια μα χάλια ψυχολογικά, σχεδόν σερνόμουν στο έδαφος, είπα χθες να πάω για περπάτημα 6 Κm στη παραλία. Βάδιζα γρήγορα, και έβλεπα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους. Και τότε ξαφνικά αγκάλιασα προστατευτικά την εαυτή μου και της ψιθύρισα: «1) συγχαρητήρια για το δύσκολο εγχείρημά σου να κόψεις το κάπνισμα, μια συνήθεια 22 και πλέον ετών, την οποία και θεωρούσες ως το δυσκολότερο έως ακατόρθωτο πράγμα για σένα. 2) Συγχαρητήρια που κατάφερες να βάλεις μόνο 4-5 κιλά στο μεταξύ χρονικό διάστημα, και είσαι μέσα στο 80% των στατιστικών για την αύξηση βάρους όσων σταματούν το τσιγάρο. 3) Συγχαρητήρια που αντέδρασες γρήγορα σ?αυτή την ανοδική πορεία και απευθύνθηκες σε γιατρό για τη χρήση φαρμάκου βοηθητικού αδυνατίσματος. 4) Συγχαρητήρια που τώρα και δυο εβδομάδες δεν έβαλες επιπλέον βάρος, αντιθέτως έχασες και κάτι λιγοστό (περίπου 1 κιλό). 5) Συγχαρητήρια και σ? ευχαριστώ που άρχισες να έχεις λογικές απαιτήσεις από μένα.....Σ? αγαπώ.» Δε ξέρω γιατί, αλλά ήθελα να σας αναφέρω το συμβάν και τις σκέψεις μου. Κορίτσια, σας ευχαριστώ και σας για τη βοήθειά σας. Σας γλυκοφιλώ!!!!!!!

Senior Member
    μπραβο Klm!
    ειναι σημαντικο να αναγνωριζεις την δυναμη σου,να αποδεχεσαι αυτο που εισαι...σημαινει οτι αγαπας τον ευατο σου...του δινεις ενα κατευναστικο χαδι συμπαραστασης και αποδοχης!!
    εγω γι απρωτη φορα νιωθω σαν να με ''συγχωρησα'' που με αφησα και πηρα 30 κιλα...καταλαβα γιατι το εκανα και αποφασισα να με βοηθησω να ''ξεπερασω'' αυτα που με στοιχειωνουν και ετσι να χασω και τα κιλα...
    νιωθω οτι ειναι κριμα να φορτωνω το στομαχι μου και τα αγγεια μου με ενα σωρο λιπαρα ,επειδη ειμαι στεναχωρημενη...
    δεν μου φταινε τα ποδια μου ,να υποφερουν μεσα στις ψηλοτακουνες γοβες και να πρηζονται επειδη ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ...
    ηρθε η ωρα να με φροντισω...και αυτο θα φερει την απωλεια των κιλων...
    ελπιζω να συνεχισω να το βλεπω ετσι...
    φιλακια σε ολες σας!!!!!!!

σαμπε και εγω καμμια φορα κανω καποια παρασπονδια αλλα στο επομενο γευμα συνεχιζω ακαθεκτη!
    ετσι εχω την ''ψευδαισθηση'' οτι οταν θελω να φαω κατι μπορω..απλα εγω επιλεγω να μην το φαω...δεν νιωθω καταπιεση απο την διαιτα οπως παλιοτερα και ειλικρινα μπορω να πω οτι ακομα και οταν κανω την παρασπονδια..ειμαι πιο εγκρατης!!
    ενω παλιοτερα ελεγα αφου εσπασα την διαιτα θα φαω ολα οσα πεθυμησα!σαν να μην υπηρχε αυριο!!!!
    αυτη την ιδεα μου την εδωσε μια φιλη που εχασε 25 κιλα μονο με διαιτα και τα διατηρει απο τοτε,εδω και 5 χρονια!!
    ειναι λιχουδα ,λαιμαργη ,κανει ακομα περιστασιακα διατροφικα οργια απλα φροντιζει την επομενη μερα να ειναι πιο χαλαρη για να ισορροπησει τα πραγματα....
    ελπιζω να σας φανουν και σας χρησιμα αυτα που εγραψα...
    φιλακια μουτς μουτς!!!!!!!!!!

Senior Member
    σαμπε
    ξεχασα να σου πω και συγχαρητηρια για την απωλεια των κιλων!!!!!!!!!!
    ειναι και ωραιο νουμερο το 69!!!!!!!!!!!
    χαχαχα...ξυπνησα με κεφια σημερα και σε πειραζω...
    μπραβο!συνεχισε ακαθεκτη!!!

Senior Member
    Sabe μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου....και σε άλλα τέτοια με το καλό!
    Χenia, σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου. Αφού λοιπόν κατανοήσαμε τα πραγματα, συνεχίζουμε και προχωράμε δυναμικά. Που θα παει θα τα καταφέρουμε!!!!!