Results 28,756 to 28,770 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-06-2012, 10:56 #28756
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ τσουπ νά'σου και το λαλάγγι. Με πήρε τηλ. και μου λέει είμαι κάτω απ'το σπίτι σου, κερνάς καφέ; Του λέω καφέ κερνάω, τίποτα άλλο όμως δεν κερνάω γιατί περιμένω να έρθει η αδερφή μου! Ηπιε τον καφέ του και πήγε στο καλό, ευτυχώς γιατί δεν είμαι και για πολλά πολλά.
Μακουλίνι τι έγινε, τσακώθηκες με τον Μορφέα κι άρχισες να κάνεις παρέα με την αϋπνία; Μήπως να κάτσουμε κι οι 3 μαζί, εσύ, εγώ και ο Μορφέας και να λύσουμε τις διαφορές σας;
- 18-06-2012, 11:09 #28757
καλημερα!!!
18-06-2012, 11:26 #28758
Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε....Ειστε ολες καλα η να βαλω τις φωνες? Τις ευχες μου..τις σκεψεις μου για να σας πανε ολα καλα κοριτσακια ....μετα παλι
18-06-2012, 11:55 #28759
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Ναταλάκι Νο2 εύχομαι σύντομα να βρείτε ένα σπίτι καλοβαλμένο και σε νορμάλ τιμή για να μείνετε. Καλή επιτυχία στην αδερφή σου με την νέα της δουλειά!
Αβουλίνα πως πάνε οι μπουγάδες; :lol:
Καλλιόπη μου τα προβιοτικά με βοήθησαν και εμένα πολύ, γιατί είχα εκτός από δυσκοιλιότητες και κολίτιδα και πονούσα. Από τότε που τα πήρα ρυθμίστηκε η τουαλέτα μου και με βοήθησαν και με τους πόνους. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν προβλήματα με τον θρόνο!
Λιλούκο μου και εγώ σκασμένη είμαι με τα αποτελέσματα. Ειλικρινά έκανα δύο ταξίδια 900χλμ το καθένα για να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα την στιγμή που οικονομικά δεν το αντέχουμε. Το θεώρησα υποχρέωση μου να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Ωστόσο βλέπω ότι και τα δύο ταξίδια πήγαν τζάμπα, μιας και πάλι την ίδια κυβέρνηση θα έχουμε, με την ίδια πολιτική γραμμή και ουσιαστικά το μόνο που καταφέραμε ήταν απλά να τους ταρακουνήσουμε ελάχιστα. Εύχομαι μετά από αυτό τουλάχιστον η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί να είναι πιο συνετή και να μην μας ξεπουλήσουν για ένα ξερό κομμάτι ψωμί. Είμαι πολύ απαισιόδοξη για το τι μας περιμένει, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που θα μας κυβερνήσουν και νιώθω ότι αν δεν ασκήσουν από εδώ και πέρα μία πιο κοινωνική πολιτική και απλά συνεχίσουν αυτά που τους υπαγορεύουν από το εξωτερικό αυτή τη φορά θα χυθεί πολυ αίμα στους δρόμους.
18-06-2012, 11:58 #28760
καλημερα αγαπημενες! ομορφο αλλα συντομο το ταξιδι μας. σημερα και αυριο αδεια (εκλογικη), σημερα ειναι αφιερωμενη στις δουλειες σπιτιου που γυρισα και βρηκα την σαρα και την μαρα ( ειχε μεινει ο συζυγος με την κορη σπιτι). Αυριο μπανακι στην θαλασσα.
Τζινακι μου σληβοχρονια πολλα μαναρι! καθε χρονος που περνα απο πανω σου να σε αφηνει στα ιδια κιλα και πολυ υγεια και ενεργεια .
Αβακι μου ποσο χαρηκα για την βολτα σου στους γονεις σου. Αντε κουραγιο τωρα με τις κουρτινες , θα τις κρεμασεις μοσχομυριστες και θα καμαρωνεις μετα η ξεβρακωτη!
απωλειες σε κιλακια βλεπω και χαιρομαι. Μακ, Καλλιοπη , Ναταλια μπραβο!!! Τζινα φαε!!
18-06-2012, 11:59 #28761
κ τι απλα πας στο φαρμακειο κ ζητας πρεβιοτικα? γιατι κ εγω εχω σοβαρο θεμα με κολιτιδα κ τελευταια προβλημα με το θρονο..ποσο κοστιζουν?
18-06-2012, 12:09 #28762
Οι τιμές κυμαίνονται Μαρία μου ανάλογα με το τι θα πάρεις. Τα πιο ακριβά που είχα πάρει εγώ και η Κατερίνα κόστιζαν γύρω στα 25?. http://www.pharmacy4u.gr/solgar-adva...ps-p-1849.html
Υπάρχουν και πολλά άλλα όμως που μπορούν να σου συστήσουν από το φαρμακείο. Και ναι πας στο φαρμακείο και ζητάς ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής.
18-06-2012, 12:10 #28763
Originally posted by *Katie
Αυριο μπανακι στην θαλασσα.
18-06-2012, 12:20 #28764
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλή όρεξη Ελάκι και καλή ξεκούραση. Εγώ απ'όλα αυτά κρατάω τα τηγανιτά καλαμαράκια γιατί μόνο αυτά τρώω και μου αρέσουν και πολύ, μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα.
Τζινάκι ξέχασα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά...πάντα αδύνατη κ χαρούμενη!!!)))
18-06-2012, 12:25 #28765
εδω και παλι!
κοιματε ο γιοκας μου και βρηκα αδειο το pc
γενικα δεν ειχα προβλημα με το θρονο το σιδιρο μου εφερε προβλημα τωρα που δε το πηρα 2 μερες μια χαρα παω !
απλα πρεπει να περνω σιδιρο γιατι εχω χαμηλο φυλικο νομιζω απο αιματοκριτη ειμαι μια χαρα και ειπε για να μην παιδευομαι να παω να μου βαλουν μια και κραταει 6 μηνες!
βεβαια απο το πρωι περνω τηλ και δε μπορω να βρω τη γραμματεα αλλα οκ θα συνεχισω και οποτε τη πετυχω!
18-06-2012, 12:40 #28766
Καλημέρα κορίτσια....όλες μια χαρά είστε βλέπω....εμένα η εβδομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά ...πέρα του ότι σκοτωθήκαμε με τον άντρα μου χτες σήμερα πάω να κάνω το τεστ αναπνοής (για τα ελικοβακτήρια) το οποίο γίνεται χωρίς ραντεβού (απλά πας κάθε Δευτέρα η Παρασκευή 8-9) κ μου λέει ο γιατρός που είναι τα κουτάκια?κ σκαλώνω κ του λέω ποιά κουτάκια???πρώτη φορά το άκουγα αυτό μόνο για πορτοκαλάδα μου είχαν πει!!! κ με τα πολλά μου εξηγεί ότι πρέπει να πάω στο φαρμακείο να πάρω ένα αυτό που μου λέει...τα πήρα κ του φώναξα ότι θα έπρεπε να με έχουν ενημερώσει από την προηγούμενη φορά να τα έχω μαζί μου κ γιατί το φαρμακείο δεν ήταν κ πολύ κοντά κ ο χρόνος για να κάνω το τεστ περιορισμένος....κ λέω δεν γ......... ας τρέξω να πάω να το πάρω....κ τι μου λέει ο παπάρας????αν θέλετε το παίρνετε από δω στα 80 euro αλλιώς γύρω στα 35 στο φαρμακείο....πραγματικά μου ήρθε ζαλάδα κ φώναξα ΠΟΣΟΟΟ??? του λέω κ τι σας κάνει να πιστεύται ότι έχω πάνω μου 35 euro????του είπα ένα δεν πάμε καλά κ έφυγα....τελοσπάντων βρήκα τρόπο να το πάρω χωρίς να έχω χρήματα πάνω μου!!!!αφήνωντασ το διπλωμά μου στην φαρμακοποιό!!!!!ρεζιλίκια!!!!! με τα πολλά το τέστ το έκανα κ η γιατρός που είχε κάνει τη γαστροσκόπηση μου ζήτησε συγνώμη για την αμέλεια της να μου πει ότι πρέπει να έχω μαζί μου το τάδε!!!!η εξέταση βγαίνει σε μια εβδομάδα (κ εγώ που νόμιζα αυθημερόν, οπότε άλλη μια εβδομάδα άγχους!!!) δεν ξέρω όλα στραβά μου πάνε κ έχω φρικάρει λίγο...ουφ κουράστηκα ολόκληρο κείμενο έγραψα!!!!αυτά από μένα!!!
18-06-2012, 13:13 #28767
ada υπομονη!
ειναι να μη μπλεξεις!
ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι η τελαιυτεα αναμονη σου
18-06-2012, 13:49 #28768
καλημερα μαλλον καλο μεσημερι! μπηκα γρηγορα να σας πω τα νεα μου κ τρεχω για τη δουλεια.τα νεα απο το γιατρο ειναι ετσι κ ετσι. το μηχανημα εδειξε οτι εχω να θεματακι με τη πιεση κ οτι πρεπει να περνω ενα ελαφρυ φαρμακο για να την ρυθμισουμε.πιστευει οτι ειναι καλο για να προλαβουμε τυχων προβληματα στο μελλον. το κακο ειναι οτι με εστειλε σε νευρολογο να μου γραψει μαγνητικη κ επιμενει! οτι πρεπει να την κανω αμεσα.δε με αφηνει ουτε το ταξιδακι το σαββατοκυριακο να κανω πρωτα κ να την κανω με το καλο οταν γυρισω.γενικα νιωθω οτι πιεζομαι με ολα αυτα κ κουραζομαι κ πιο πολυ ενω αυτο που χρειαζομαι κατα τη γνωμη μου ειναι ξεκουραση! θα τον ακουσω ομως γιατι δεν θελω να συμβει κατι κ να εχω ευθηνη
. αυτα σας φιλω ευχομαι να ειστε ολες καλα. κ αν τα καταφερω να ερθω αθηνα κ ξεκλεψω χρονο τη κυριακη το πρωι ,οποια μπορει θα χαρω να πιουμε μαζι καφεδακι.
ευχομαι να βγαζετε νοημα ετσι οπως τα γραφω μπερδεμενα :P χχιχιχ ισως αν τα διαβασω μετα να μη βγαζω ουτε εγω η ιδια νοημα στο τι γραφω.... τρεχω μακια σας
18-06-2012, 13:57 #28769
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μακουλίνι τι έγινε, τσακώθηκες με τον Μορφέα κι άρχισες να κάνεις παρέα με την αϋπνία; Μήπως να κάτσουμε κι οι 3 μαζί, εσύ, εγώ και ο Μορφέας και να λύσουμε τις διαφορές σας;
άσε που για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω και ενώ τους τελευταίους μήνες η απώλεια είναι 1 κιλό το μήνα(μια χαρά δλδ) τις τελευταίες μέρες πάει μισόκιλο κάθε δυο μέρες... Θα φτάσω στο 60 πριν το Σεπτέμβρη που είχα βάλει στόχο και δεν θέλω..
Και το πιο συγκλονιστικό νέο από όλα, θυμάστε εκείνο το γυμναστήριο που είχα γραφτεί πριν το Πασχα, εεε, σήμερα ξεκινάω! Νωρίς νωρίς!
18-06-2012, 15:06 #28770
γεια σας τσουπρες μου.ειχα παει να παρω τις εξετασεις μου σημερα και τελικα εφυγα με τις μισες.πηγα και με τη mother για μπανακι και επεστρεψα.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή