ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1924
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1924 of 2553 FirstFirst ... 9241424182418741914192219231924192519261934197420242424 ... LastLast
Results 28,846 to 28,860 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Χαχαχ εμεις οι Υδροχοοι ειμαστε αισιοδοξοι καταβαθος και καταμηκος!!! Αεχεχαχαχαχ!! Μα Αντα μου με αλλον γιατρο δεν μου ειχες πει οτι θα πας; Στο Ιππο παλι αλλα σε αλλο; Αλλαξαμε και ηρθαμε στον Ντινο;
    Πες της μηπως και με θυμηθει! Την παιρνω πες της απο Αγγλια, δεν νομιζω να βγαζει αποκρυψη γιατι δεν εχω βαλει!
    Κανονισα να ερθουν να μου παρουν και τα πραγματα αυριο στη μια! Τωρα λεω να παω για νανι! Δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα! Απο τη μια εφτιαχνα ακομα κουτες, απο την αλλη δεν μπορουσα να ηρεμισω απο την κρισαρα που επαθα.. Ουτε τωρα μπορω να κοιμηθω αλλα λεω να το παλεψω να με παρει ο Μορφεας μιας και δεν παιρνει την Μακ πλεον! Χαχαχαχ
    Αληθεια κοιμηθηκε η κυρια η εκλεισε 48;

Όχι τίποτα δεν άλλαξα ο διευθυντής θα με εγχειρήσει απλά έχουν την ίδια γραμματέα...όλοι με εκείνη επικοινωνούν δλδ!!!!για κάτσε να την πάρω μια!!!

Senior Member
    Αντα το νιωθω παιδι μου θα εχουμε μαζι σληβογεννεθλια!!!! 29 του μηνος ΟΛΕ! Εμενα ειναι και απο τους αγαπημενους μου αριθμους! Οτι εχει σχεση με το 9 βασικα! Αντε με το καλο και απο του χρονου ειπαμε θα φτυνουμε η μια την αλλη να μην ματιαζομαστε!!!

Senior Member
    αλλη υδροχοος στο κλαμπ???????
    δε περνω στο κινητο περνω στο ιππο και δε το σηκωνουν!
    ο γιατρος μπορει να στο κλεινει γιατι να ειναι χειρουργειο η να εχει καμια συσκεψη εγω την αλλη φορα για να μηλισω μαζι του τον πηρα 10 φορες το σηκωνε και ελεγε παρτε σε λιγο

Senior Member
    χαχαχαχα Αντε ρε Ναταλία μακάρι....εγώ από την άλλη προτιμώ τουσ ζυγούς αριθμούς...μωρέ ας την κάνω εγώ κ δεν με νοιάζει ζυγός η μονός!!! πήρα την Σεσίλια και το έχει κλειστό...μα τι συμβαίνει????

Senior Member
    [quote]Originally posted by NADINE
    Καλημερούδια,υπναρούδες!Μα κόνες μου,είσαι η μόνη μου ελπίδα παρεούλας τώρα τελευταία,που τα τσουγκρίσατε με τον καλό σου...
    Τι μέρα άραγε μας ξημερώνει;Πώς θα μας αγγίξουν οι μοναδικές της στιγμές στο χρόνο;Ας χαμογελάσουμε να τις προϋπαντήσουμε...

Να κ ένας άνθρωπος που ξυπνάει την ίδια ώρα με μένα...
    Καλημέρα!!!

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    αλλη υδροχοος στο κλαμπ???????
    δε περνω στο κινητο περνω στο ιππο και δε το σηκωνουν!
    ο γιατρος μπορει να στο κλεινει γιατι να ειναι χειρουργειο η να εχει καμια συσκεψη εγω την αλλη φορα για να μηλισω μαζι του τον πηρα 10 φορες το σηκωνε και ελεγε παρτε σε λιγο
    Κ εσύ Καλλιόπη υδροχόος???

στο νοσοκομείο δεν νομίζω να βρεις κάποιον γιατί όπως είπα κ πριν δεν θα είναι οι γιατροί αυτή την εβδομάδα μου είχε πει η Σεσίλια!

Senior Member
    Οχι η Σεσιλια νομιζω μου το κλεινει! Τον γιατεο τον πηρα μια φορα και το ειχε κλειστο απο την αρχη!! Μα δεν μου ειπες ρε Αντα αλλαξες γιατρο; Και για τον αλλο εχω ακουσει καλα λογια αλλα λενε οτι ειναι ολιγον φραγκοφονιας.. Θα την κανεις και μετα θα σου φαινονται ολα σαν ονειρο! Μπορει να σε παρει και εσενα η Σεσιλια τηλ μια μερα πριν την εισαγωγη οπως εκανε σε εμενα και να σου ερθει εκπληξη! Ηταν καλυτερο ομως για εμενα γιατι δεν μετρουσα μερες ωρες λεπτα δευτερολεπτα!!! Λιγο πριν φυγω για αεροδρομειο με ειχε πετυχει!!

Senior Member
    και εγω και εγω!!!!!!!

Senior Member
    Η Σεσίλια αυτή τη στιγμή το έχει κλειστό το κινητό....α δεν μπορώ μια μέρα πριν να με ειδοποιήσει....θέλω να το ξέρω πιο πριν να κάνω τα κουμάντα μου....πρέπει να πάω να αγοράσω νυχτικά κ τα συχαίνομαι (αλήθεια εσάς πόσα σας χρειάστηκαν???), να κανονίσει ο άντρας μου να έχει ρεπό κτλ.!!εμένα μου είπε να την πάρω την τρίτη...η εισαγωγή είναι προγραμματισμένη για 28 του μηνός αν δεν αλλάξει κάτι μου είχε πει!!

Ναταλάκι από τότε σου είχα πει ότι εκείνος θα με εγχείριζε στο Ιπποκράτειο δεν άλλαξε κάτι κ όσο για το φραγοφονιάς το ξέρω αλλά προβλημά του...τι δουλεία για την οποία πληρώνεται ήδη θα κάνει κ τίποτα παραπάνω!!!

Senior Member
    εμεις ναταλια και εγω δηλαδη φοραγαμε πυτζαμουλες!
    αλλα δε κατσαμε και πολυ
    ο αλλος γιατρος απο οτι εχω ακουσει τους κραταει μια βδομαδα εμεις στις 3 μερες φυγαμε !
    συνηθως μια μερα πριν περνει τηλ και εγω που τις ειχα πει οτι πρεπει να ξερω για να παρει αδεια ο αντρας μου μου ειπε οτι δε γινετε αλλιως τελικα μεχρι να την κανω ειχε μεινει ανεργος και ετσι δε χρειαζοτανε να με ειδοποιησει πιο νωρις

Senior Member
    ada μου εσυ αν επιτρεπεται απο τα ποσα κιλα ξεκινας?
    με το καλο να γινει η επεμβαση και να πανε ολα καλα!!!
    και να χασεις ευκολα και ανεπιστρεπτι τα κιλακια σου!!!

Senior Member
    A εχουν την ιδια γραμματεα δηλαδη;
    Εγω νυχτικα δεν πηρα! Και δεν ειδα και καμια αλλη αν φοαραει βασικα νυχτικες! Πιτζαμες πηρα, 6 κατω και μπλουζακια για επανω, τελικα φορεσα τα 3 τις 5 μερες που ημουν εκει! Αν δεν σε βολευουν οι νυχτικες μην παρεις καθολου! Δεν βαζουν καθετηρα η κατι τετοιο ουτως η αλλως!!!

Senior Member
    Καλημέρα. Eli καλή επιτυχία, περιμένουμε νέα σου. Wow μην ανησυχείς για τη βιοψία, τυπικό είναι το θέμα, αν υπήρχε κάτι ανησυχητικό θα σε ειδοποιούσαν αμέσως. Η γραμματέας του πάντα ήταν δυσεύρετη, προσπάθησε και θα την πετύχεις κάποια στιγμή. Ada με 2 νυχτικά πιστεύω θα είσαι εντάξει, δεν θα μείνεις πολλές μέρες μέσα, να έχεις όμως ένα δεύτερο σε περίπτωση που λερώσεις το πρώτο.

Senior Member
    ναταλακι μου δεν ειναι λιγα 14 κιλα (αν και αυτη τη στιγμη ειμαι 82 οποτε ειναι 12 κιλα χαμενα)
    αλλα τα εχω χασει τοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο οοο αργα. πριν 3 χρονια ημουν 94 κιλα. και μετα σιγα σιγα και με πολλα σκαμπανεβασματα εφτασα εδω στα 82.
    αμα χασω αλλα 14 θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου με το βαρος του!!
    γιατι μπορει να εχω βαλει στοχο τα 62 ομως στην πραγματικοτητα θελω απλα να ειμαι κατω απο 70.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν ο γιατρός της Αντας βάζει παροχέτευση ή καθετήρα, γιατί αν βάζει δεν θα τη βολέψουν οι πυτζάμες, καλύτερα νυχτικό για σιγουριά.