ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1957
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1957 of 2553 FirstFirst ... 9571457185719071947195519561957195819591967200720572457 ... LastLast
Results 29,341 to 29,355 of 38289
    Senior Member
    Τελικά δεν θα πάω σήμερα τραπεζοβόλτα διότι ευτυχώς μου έκοψε και πήρα τηλ. κι αυτός με τον οποίο μιλάω μετατέθηκε. Πάλι καλά δηλαδή γιατί ήταν τουλάχιστον ηλίθιος! Μίλησα με μία άλλη κοπέλα και μου είπε να πάρω βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, να της την πάω και να κάνουμε νέο αίτημα και για τα 2 δάνεια. Μου είπε ότι τώρα τελευταία έγινε αυτό και ζητάει η τράπεζα βεβαίωση ανεργίας και έχει και ειδικό έντυπο που αφορά τους ανέργους και θα το συμπληρώσουμε όταν πάω. Για να δούμε, ίσως τώρα καταφέρω κάτι γιατί ο προηγούμενος υπάλληλος ήταν για τα μπάζα αλλά δεν υπήρχε και άλλος να απευθυνθώ. Μάλλον είναι για το καλό μου που μετατέθηκε! Εν τω μεταξύ το λαλάγγι ακόμα να έρθει, συνεπέστατος κι αυτός.

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλία. Με φειδώ και σύνεση η αλλοτρίωση, πάρε πρώτα τις οδηγίες από τα κορίτσια και μετά συνεχίζεις το τρυφερό τετ α τετ.

Senior Member
    Πάω ΟΑΕΔβόλτα, θα σας δω αργότερα.

Senior Member
    Ναταλι μου για να μην μπερδευεσε βαλε και τα δυο μπουκαλακια στο ψυγειο ,αλλωστε τωρα ειναι καλοκαιρι. Το μπουκαλακι της solgar V2000, ειναι οι πολυβιταμινες σου και παιρνεις ενα χαπι μετα το κυριως γευμα σου -ποτε με αδειο στομαχι.
    Το αλλο μπουκαλακι ειναι το ζωντανο( προβιοτικο) και το παιρνεις νυστικη και τρως μετα απο 1-2 ωρες . Αρχικα ενα το πρωι ενα το βραδυ για μια εβδομαδα και μετα ελλατωσε το σε 1 την ημερα αφου προβλεπω οτι στην εβδομαδα θα εχεις στρωσει.
    Καλη επιτυχια καρδια μου!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Τελικά δεν θα πάω σήμερα τραπεζοβόλτα διότι ευτυχώς μου έκοψε και πήρα τηλ. κι αυτός με τον οποίο μιλάω μετατέθηκε. Πάλι καλά δηλαδή γιατί ήταν τουλάχιστον ηλίθιος! Μίλησα με μία άλλη κοπέλα και μου είπε να πάρω βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, να της την πάω και να κάνουμε νέο αίτημα και για τα 2 δάνεια. Μου είπε ότι τώρα τελευταία έγινε αυτό και ζητάει η τράπεζα βεβαίωση ανεργίας και έχει και ειδικό έντυπο που αφορά τους ανέργους και θα το συμπληρώσουμε όταν πάω. Για να δούμε, ίσως τώρα καταφέρω κάτι γιατί ο προηγούμενος υπάλληλος ήταν για τα μπάζα αλλά δεν υπήρχε και άλλος να απευθυνθώ. Μάλλον είναι για το καλό μου που μετατέθηκε! Εν τω μεταξύ το λαλάγγι ακόμα να έρθει, συνεπέστατος κι αυτός.
    οντως υπαρχει αυτη η διαδικασια με πιο ευνοικους ορους. Οταν αποδειξεις οτι εισαι ανεργος με καρτα απο ΟΑΕΔ σου κανουν καλυτερες διευκολυνσεις. Καλη επιτυχια Τζινα ευχομαι να βγαλεις ακρη με την καινουργια!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!

Τί μου κάνετε?

Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον άντρα μου ότι δεν μου αρέσω πια γυμνή, και ότι θέλω οποσδήποτε να χάσω ακόμη 10 κιλά, (μιας και έχω πάρει και έχω πάει σχεδόν 88 και πάλι) και να κάνω και πλαστικές γιατί δεν βλέπομαι. Και μου έλεγε πως εκείνου του αρέσω όπως είμαι, και πως για εκείνον είμαι πολύ ωραία, και πως ούτως ή άλλως μόνο εκείνος με βλέπει γυμνή, και ντυμένη είμαι μια κούκλα που πολλοί θα ήθελαν δίπλα τους. (Ω ναι!! Ο άντρας μου τα είπε όλα αυτά!!!!)

Και τώρα με πήρε τηλέφωνο και μου αφιέρωσε Το ωραιότερο πλάσμα του Πανταζή και μου λέει "Σαν απάντηση των όσων λέγαμε το πρωί μωρό μου, και να θυμάσαι πως Σαγαπάω"

Senior Member
    πωλινα μου τι τρυφερος που ειναι ετσι να ειναι παντα! ευχομαι κ να ειστε παντα αγαπημενοι

Senior Member
    όμορφα όλα αυτά Πωλίνα μου, είναι σημαντικό να ξέρεις οτι ο άντρας σου σε θέλει και του αρέσεις . Πιο σημαντικό βέβαια είναι να αρέσεις και σε εσένα. Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις μέσα σου. Εμένα μου πήρε πολύ καιρό με καθημερινή συζήτηση με τον εαυτό μου να συμβιβαστώ με την εικόνα μου , τα καλα μου και τα οχι τοσο καλα μου και να έχω ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου.

Senior Member
    Αλόχα. Είχε πολύ κόσμο στον ΟΑΕΔ ως συνήθως περίμενα κανά 20λεπτο με προοπτική να περιμένω κανά δύωρο με τον αριθμό που είχα αλλά άκουσα μία από τις υπαλλήλους να φωνάζει άλλος για βεβαίωση και πήγα τρέχοντας φυσικά και με εξυπηρέτησε. Η βεβαίωση έχει ισχύ έως την Πέμπτη αλλά δε με νοιάζει αφού θα πάω νωρίτερα στην τράπεζα. Όσο περίμενα πετάχτηκα λίγο πιο πάνω στο άλλο κτίριο του ΟΑΕΔ για να ρωτήσω για την κάρτα μου που πρέπει να ανανεωθεί στις 24 Ιουλίου και το πιθανότερο είναι να είμαι στο Δήλεσι τότε. Μπορείς να την ανανεώσεις μόνο 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά. Ρώτησα αν έχει στον Ωρωπό ΟΑΕΔ αλλά μου είπε η κοπέλα ότι έχει στη Χαλκίδα που δεν εξυπηρετεί. Που σημαίνει ότι ή θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 20 Ιουλίου για να την ανανεώσω και μετά να πάω στο Δήλεσι ή να πάω νωρίτερα και να κατέβω Αθήνα για ανανέωση και να πληρώσω και 12 ευρώ σε εισιτήρια πήγαινε έλα. Τελικά βρήκα άκρη γιατί έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια σε συμβολαιογραφείο ξέρω καλά το σύστημα που επικρατεί στις υπηρεσίες και δεν εμπιστεύομαι ότι μου λένε αν δεν το διασταυρώσω. Οπότε όταν πήγα στον προϊστάμενο για να μου υπογράψει τη βεβαίωση ανεργίας τον ξαναρώτησα πως μπορώ να ανανεώσω αφού θα λείπω και μου είπε το απλούστατο ότι σε κάθε Δήμο υπάρχει μέσα ένας αντιπρόσωπος του ΟΑΕΔ που μπορεί να κάνει την ανανέωση, δηλαδή θα πάω στον Δήμο Ωρωπού και θα αναζητήσω τον αντιπρόσωπο. Τόσο απλά! Είναι τόσο δύσκολο να το γνωρίζει αυτό και η υπάλληλος που είναι στις ανανεώσεις οεο;; Βέβαια και πάλι θα πάω νωρίτερα στον Δήμο οπότε αν δεν ισχύει αυτό και δεν βρω αντιπρόσωπο τελικά, να προλάβω να έρθω Αθήνα. Φύλαγε την κάρτα σου να την έχεις ολόκληρη!

Senior Member
    Πήγα και από τη μητέρα μου για να περπατήσω λίγο, αλλά η ζέστη έχει αρχίσει και επηρεάζει, όπως κάθε καλοκαίρι, τα πόδια μου και τώρα τα έχω σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό και παγάκια γιατί με καίνε πολύ.

Senior Member
    γεια σας κοριτσια μου.ειχα τρεχαματα μεχρι τωρα ημουν στο νοσοκομειο.επιασε τη μανα μου ενας πονος στο στηθος και τρεχαμε.τελικα ηταν ενας συνδιασμος ενος φαρμακου που επαιρνε για ενα εξεσμα και κριση πανικου ταυτοχρονα.

Senior Member
    αχ αυτο με τα ποδια να καινε... το ειχα και εγω οταν ειχα και τα κιλα μου ( το προδιαβητικο σταδιο που λεγαμε μαλλον....) αλλα οχι πια ευτυχως. Κουραγιο Τζινα μου τουλαχιστον απο αυτο μπορεις να ανακουφιστεις σχετικα ευκολα και γρηγορα.

Παιδια εχω αγορασει κατι μπαρες δημητριακων απο το σουπερ ντουπερ ξηροκαρπαδικο που ψωνιζω, 0,60? η μια απο ρυζι,ξηρους καρπους,χαρουπομελο και ταχινι ( χωρις ζαχαρη) ΤΕΛΕΙΕΣ!!

Senior Member
    περαστικα στην μπιρι μπιρι Λιλα

Senior Member
    Λιλάκι περαστικά στη μαμά σου, ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Senior Member
    καλησπερα
    λιλακι περαστικα στη μανουλα σου!
    παλι εξαφανισμενες ολες????
    ναταλακι τι εγινε ακομη στους δρομους εισαι?
    ναταλια ενδιαφεροντα αυτα που διαβαζεις μεχρι που σκεφτομαι να ερθω να σε βοηθισω μετα τη νοσηλευτικη που εμπεδωσα καιρος για λιγη εκληματολογια!!!!
    γλαυκη μου αντε και κοντευεις και εσυ!
    οι αφες σιγουρα δουλευουν και οι 2
    μακ????? εβαλες και τα 3 μαγιω στη βαλιτσα και εφυγες????
    σοκολατιτσα ασε το κοσμο να λεει εσυ να νιωθεις καλα και ολα θα γινουν!
    πολινακι ειδες οταν ο αντρας αγαπαει δεν αγαπαει κιλα η δερμα αγαπαει ανθρωπο!
    ava αρχισε το τεμπελιασμα????