ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1999
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1999 of 2553 FirstFirst ... 9991499189919491989199719981999200020012009204920992499 ... LastLast
Results 29,971 to 29,985 of 38289
    Senior Member
    λοιπον τα νεοτερα της υγειας μου.αυτο που επαθα προχτες ηταν γαστρεντεριτιδα που εχει ριξει κατω το μισο χωριο.επειδη εχω πολυ ευαισθητο εντερο απο την πολυ διαρροια και τη μικρη αφυδατωση που ειχα επαθα κολικο.ευτυχως ο γιατρος που με ειδε ηταν γλυκουλης και εξυπηρετικοτατος και μου εβαλαν γρηγορα παυσιπονες και ηρεμισα λιγο.εκανα και εμετο απο τον πονο και αυτο ηταν και η χαριστικη βολη.τωρα νιωθω κουρασμενη και αποβλακωμενη κοιμηθηκα το βραδυ ορθια και κουραστικα ακομα πιο πολυ και απο τις 9 κοιμηθηκα λιγακι ξαπλωμενη.ο γιατρος ειπε μπολικο νερακι σπασμοαποτελ για 2 μερες και θα συνελθω.

Senior Member
    περαστικουλια λιλακι!
    περαστικουλια ελακι!
    χθες βγηκαμε το βραδυ, ολοι φαγανε, εγω Qρια! και μαλιστα επειδη θελανε αλλο φαι ο καθενας πηγαμε κατα σειρα, pizza hut, KFC, Mac donalds.
    επισης δεν ηπια καν ολοκληρη τη μπυρα μου.
    σημερα θα φτιαξω τη συνταγη της καλλιοπης!! σε λιγο φευγω για σουπερ μαρκετ.
    επισης ηρεμησε η λυσσα που με ειχε πιασει λογο περιοδου και ειμαι ετοιμη για σωστη διατροφη!εχω και ενα ημερολογιο να γεμισω!!
    απο οσες γυμναζεστε εδω μεσα η αν δεν γυμναζεστε εχετε καοια ιδεα,ηθελα να ρωτησω πως σας φαινονται τα κιλα μου για να αρχισω γυμναστηριο?
    να γραφτω αμεσα η να περιμενω να χασω κανα κιλο?
    λογικα θα πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα και επειδη προτιμω τα τμηματα μπορω να μπαινω 2 φορες τη βδομαμα indoor cycle and abs (το εχετε υπ οψη? ποια η γνωμη σας?) και μια φορα ζουμπα
    η 2 φορες ζουμπα και μια indoor cycle and abs.
    τι λετε? να παω η ειναι νωρις?

Senior Member
    Να πας , να πας κοριτσάκι!
    Δεν ξέρω τι από όλα είναι καλύτερο να κάνεις, πάντως η γυμναστική φέρνει ευεξία που για μένα είναι μεγάλο ζητούμενο σε αυτές τις εποχές που πιεζόμαστε από παντου!
    Το μότο μου: αποσυμπίεση!

Senior Member
    Γεια σας
    τί κάνετε???

γράφω εδώ ψάχνω για μοντερέιτορ, αυτά τα επιπλέον θέματα που έχουν εμφανιστεί στα αγγλικά με κάποια θέματα τύπου tabloid δεν θεωρούνται σπαμ?

Senior Member
    θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.πριν 4 χρονια και με ψυχολογια στα ταρταρα πως λεμε ο πατος 3 μετρα σκ@τα απο πανω πετρελαιο και μετα η δικη μου ψυχολογια καπως ετσι,με επιασε ο πρωτος μου κολικος.εφημερευε το ιπποκρατειο.εφαγα τρομερο χεσιμο για τα κιλα μου και με εστειλαν σπιτι χωρις ουτε καν να μου κανουν παυσιπονη στο στυλ αφου εισαι χοντρη να υποφερεις μωρη μοσχαρα.λιγους μηνες μετα με επιασε παλι κολικος.δεν ηταν και πολυ δυσκολο αλλωστε.το συκωτι μου ειχε γινει φουα γκρα ετρωγα το σκασμο εκανα κοπροσταση και βουρ κολικος.ημουν στο χωριο για καλοκαιρινες διακοπες με πηγαν στο εδω νοσοκομειο οπου παλι μου φωναξαν για τα κιλα μου ειπαν οτι το παθαινω γιατι εχω γινει σαν αρκουδα με ξεχεσαν γιατι ουτε κλινικη εξεταση δεν μπορουσαν να κανουν καλα καλα μιας και επεφταν παντου σε λιπος.μετα απο την κακη μου ψυχολογικη κατασταση με επιανε καθε 10 μερες κολικος.οταν εφυγα απο αθηνα συνεχισα την ψυχοθεραπεια μου στην πατρα και ελυσα τα θεματα μου το προβλημα κοπηκε μαχαιρι αφηνοντας μου βεβαια την υπερευαισθησια.χτες ο γιατρος ουτε μου φωναξε ουτε με εβρισε που ειμαι χοντρη μιας και πλεον δεν ειμαι ουτε τιποτα.μονο μου ελεγε ηρεμισε κοπελαρα μου να δουμε και την ακτινογραφια και θα σου βαλουμε γρηγορα παυσιπονο.οταν γυρισα στο σπιτι και ο πονος ειχε λιγο περασει και με αφησε να σκεφτω δεν ηξερα αν επρεπε να θυμωσω ή οχι.

Senior Member
    mak! ευχαριστω για τη συμβουλη! δεν το ειχα σκεφτει ετσι! δεν εχεις κι αδικο! ειναι και για ψυχολογικους λογους καλο το γυμναστηριο

Senior Member
    κοριτσάκι όρμα για γυμναστήριο, είναι σούπερ!
    για να μην πιάνεσαι και να μην τραυματιστείς (αχ βαχ τι τα ήθελα στην ηλικία μου :wink1: ) κάνε stretching πριν αλλά και μετά
    βάλε το στο youtube stretching και θα σου δείξει ασκήσεις ανά περιοχή σώματος

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    κοριτσάκι όρμα για γυμναστήριο, είναι σούπερ!
    για να μην πιάνεσαι και να μην τραυματιστείς (αχ βαχ τι τα ήθελα στην ηλικία μου :wink1: ) κάνε stretching πριν αλλά και μετά
    βάλε το στο youtube stretching και θα σου δείξει ασκήσεις ανά περιοχή σώματος
    την ιδια ηλικια εχουμε αν θυμαμαι καλα οτιοσα! οποτε ευχαριστω για τη συμβλουλη!!!
    θα το ψαξω!!!

Senior Member
    Lilako mou, εγώ θύμωσα πάντως! Και μετά σου λέει ιατρικό επάγγελμα, αφιερωμένο στον ανθρώπινο πόνο, να μας το λέγανε ότι όταν λένε κουράρουμε ασθενείς, εννοούν μόνο φυσιολογικού βάρους ασθενείς, όταν ορκίζονται στον Ιπποκράτη, δεν είδα καμια σειρά του όρκου να γράφει, όλοι εκτός από παχύσαρκοι! Ου να μου χαθούν, συγχίστηκα...
    Θυμήθηκα και τους συναδέλφους μου που φέτος ξαφνικά με λατρέψανε και είμαι το καλύτερο παιδί και η πιο άξια συνάδελφος και η γυναικάρα και και και, ενώ προφανώς μέχρι πέρυσι ήμουν αλλά δεν μου το λέγανε για να μην το πάρω πάνω μου! Ου να μου χαθούνε και αυτοί!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.πριν 4 χρονια και με ψυχολογια στα ταρταρα πως λεμε ο πατος 3 μετρα σκ@τα απο πανω πετρελαιο και μετα η δικη μου ψυχολογια καπως ετσι,με επιασε ο πρωτος μου κολικος.εφημερευε το ιπποκρατειο.εφαγα τρομερο χεσιμο για τα κιλα μου και με εστειλαν σπιτι χωρις ουτε καν να μου κανουν παυσιπονη στο στυλ αφου εισαι χοντρη να υποφερεις μωρη μοσχαρα.λιγους μηνες μετα με επιασε παλι κολικος.δεν ηταν και πολυ δυσκολο αλλωστε.το συκωτι μου ειχε γινει φουα γκρα ετρωγα το σκασμο εκανα κοπροσταση και βουρ κολικος.ημουν στο χωριο για καλοκαιρινες διακοπες με πηγαν στο εδω νοσοκομειο οπου παλι μου φωναξαν για τα κιλα μου ειπαν οτι το παθαινω γιατι εχω γινει σαν αρκουδα με ξεχεσαν γιατι ουτε κλινικη εξεταση δεν μπορουσαν να κανουν καλα καλα μιας και επεφταν παντου σε λιπος.μετα απο την κακη μου ψυχολογικη κατασταση με επιανε καθε 10 μερες κολικος.οταν εφυγα απο αθηνα συνεχισα την ψυχοθεραπεια μου στην πατρα και ελυσα τα θεματα μου το προβλημα κοπηκε μαχαιρι αφηνοντας μου βεβαια την υπερευαισθησια.χτες ο γιατρος ουτε μου φωναξε ουτε με εβρισε που ειμαι χοντρη μιας και πλεον δεν ειμαι ουτε τιποτα.μονο μου ελεγε ηρεμισε κοπελαρα μου να δουμε και την ακτινογραφια και θα σου βαλουμε γρηγορα παυσιπονο.οταν γυρισα στο σπιτι και ο πονος ειχε λιγο περασει και με αφησε να σκεφτω δεν ηξερα αν επρεπε να θυμωσω ή οχι.
    όντως λίλα, κι εγώ το σκέφτομαι εάν πρέπει να θυμώσω ή όχι
    είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
    γιατί το κάνουν ρε γαμώτο...

Senior Member
    Μακ δεν το ηξερες οτι για ολα φταει το οτι ειμαστε παχυσαρκοι???για τους φιλους τους γνωστους τους συναδελφους για τον κολικο για τις αμυγδαλες για ολα.μονο μια απαντηση υπαρχει "φταιει που εισαι χοντρη".

Senior Member
    Λίλα μόνο ντροπή μπορώ να νοιώσω για αυτούς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες ενδεχομένως που αντί να σε προσέξουν περισσότερο αφού ήσουν παχιά και υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος επιπλοκών, χρίστηκαν δικαστές της παχυσαρκίας! Αντε να μην με πιάσει η κακία μου και τους ευχηθώ να παχύνει το παιδί τους να δούνε τη γλύκα!

Senior Member
    χτες πραγματικα νομιζα οτι ημουν στη ζωνη του λυκοφωτος.μου εδιναν κουραγιο και με νταντευαν προσφεροντας μου αριστη ιατρικη φροντιδα για κατι που οταν ημουν παχυσαρκη μου εριχναν του κοσμου τα μπινελικια.ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    την ιδια ηλικια εχουμε αν θυμαμαι καλα οτιοσα! οποτε ευχαριστω για τη συμβλουλη!!!
    θα το ψαξω!!!
    -άντα? :tumble:
    εδώ το είχα βρει για τις διατάσεις http://totalfitness-christos.blogspo...B5%CE%B9%CF%82
    http://totalfitness-christos.blogspo...trethcing.html
    πριν τις ξεκινήσω ήμουν με παυσίπονα όταν τελείωνα την γυμναστική
    αφότου άρχισα να τραβιέμαι, ούτε πόνος μετά, ούτε τραβήγματα σε συγκεκριμένους μύες
    μια χαρά!

Senior Member
    τζινακο ο συναδελφος χ#σμενος γατουλης τι κανει???